En het antwoord op die vraag is duidelijk. Baby’s in een vulkaan gooien levert Pfizer geen geld op. Op 15 februari zal de FDA beslissen of de COVID-prik van Pfizer wordt goedgekeurd voor kinderen tussen zes maanden en vier jaar. De pers en regeringswoordvoerders voorspellen dat het een OKÉ wordt, schrijft Jon Rappoport.

Dit is moord.

De leden van het FDA goedkeuringscomité zullen in verschillende categorieën vallen: zij die betaald zijn; zij die bedreigd zijn; regelrechte koude nazi-bureaucraten; zij die gechanteerd zijn; en zij die baby’s WILLEN vermoorden.

Je kunt hier niet omheen. Gezien de mainstream visie op COVID, WETEN deze FDA/CDC mensen dat het risico van de ziekte voor baby’s onbestaande is, en de risico’s van het vaccin zijn absoluut verwoestend.

 • Er zijn al meer dan een miljoen vaccinverwondingen gerapporteerd aan de federale database van de VS; en dit aantal vertegenwoordigt een enorme ONDERRAPPORTERING.

Desondanks staan de besluitvormers van de FDA klaar om te zeggen, tenzij ontmaskerd voor wat ze zijn: injecteer de baby’s; dood de baby’s.

Als je nog steeds denkt dat de COVID reactie van de overheid iets te maken had met wetenschap of volksgezondheid of menselijke bezorgdheid, als je nog steeds excuses maakt voor Fauci en de hele schurkenbende van roofdieren en maniakken bij de FDA en CDC, dan ben je een automatische robot; je weet het alleen nog niet.

Kijk hier eens naar. CNBC: “Pfizer wijzigde zijn klinische studie in december om een derde dosis te evalueren nadat twee injecties geen adequate immuunrespons hadden opgewekt bij kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Pfizer en BioNTech zeiden dat ze de gegevens van de derde dosis in de komende maanden bij de FDA zullen indienen.”

  Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer "Vertrouwelijk Rapport"

Ik begrijp het. Het vaccin werkte niet na 2 injecties, maar het zal over een paar dagen toch worden goedgekeurd, en Pfizer zal ons binnen een paar maanden laten weten hoe de derde injectie werkte.

En dat is wetenschap. Dat is de bullshit waar de geschoolde klasse in gelooft. Dat is de bullshit waar de doven, de stommen en de blinden in geloven.

En DE TRUCKERS zijn de terroristen. Natuurlijk. De regering is rechtschapen en rechtvaardig. Natuurlijk.

Mensen “die verkeerde informatie verspreiden over COVID” zijn terroristen. De regering is rechtschapen en rechtvaardig.

Hou van de regering. Haat de terroristen.

Memo aan de ouders: als jullie gek genoeg zijn om zelf de injecties te nemen, zijn jullie er dan klaar voor om jullie onschuldige baby’s af te leveren in de handen van dokters en verpleegsters die aan het roulettewiel des doods draaien en hun lichaam injecteren? Is dat wat jullie gaan doen?

Zo ja, waarom? Denk je dat het een leuk gespreksonderwerp zal zijn als je samenkomt met vrienden? Denk je dat het een krachtig deugdsignaal is? Denk je dat het bewijst dat je een trouwe onderdaan van de koning bent?

Misschien kun je verschijnen op een vergadering van de plaatselijke schoolraad, met je baby in je armen; en je kunt kijken naar de deegachtige morbide gezichten van de goedkoop gehuurde oplichters die achter hun lange tafel zitten, en je kunt zeggen: “Kijk! Ik heb net mijn baby met het vaccin laten vaccineren! Het is geweldig!” En ze zullen goedkeurend knikken.

En een of andere smeerlap die zijn salaris krijgt als volksgezondheidsambtenaar zal op de bijeenkomst spreken. Misschien zegt hij dat gevaccineerde baby’s maskers moeten dragen. Vraag het hem en kom erachter. Kijk naar zijn ogen. Zijn zwager, die de burgemeester kent, redde hem van een carrière als doodgraver.

  Kijk: Universiteit experimenteert met lichaamsdelen van geaborteerde baby's

Ik wil weten wat de Paus denkt. Hij heeft al gezegd dat het vaccin een liefdevol geschenk aan God is. Hoe zit het met de baby’s? Gelooft Popius Maximus Jesuiticus dat de Heer wil dat zuigelingen worden geïnjecteerd? Laten we deze paus eens aan het woord laten.

Zou Maria, in haar hut, de plaatselijke arts verteld hebben baby Jezus in te spuiten? Misschien zou haar man Jozef, tot dan toe een ondergeschikte figuur in het verhaal, met een Glock hebben gezwaaid en de pillendraaiers naar de deur hebben gedirigeerd.

Over wapens gesproken, ik denk dat vier of vijf agenten van de Geheime Dienst, hun wapens getrokken, zuster Jill naar de woning van het Witte Huis moeten begeleiden, waar ze openhartig en streng tegen de oude Joe zal spreken – en hem zo lang als nodig zal informeren over wat de FDA van plan is te doen, totdat hij het DOORHEEFT.

Daarna zullen de agenten Joe dwingen voor een camera te verschijnen – live op de grote zenders – waar hij ondubbelzinnig zijn standpunt zal verklaren over het injecteren van baby’s.

Als hij het programma steunt, zal hij de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de gevolgen.

Per slot van rekening is de FDA een agentschap van de uitvoerende macht, onder de president.

De verantwoordelijkheid ligt bij hem. Het zou moeten gebeuren onder zware televisieschijnwerpers, waar geen tapdansen is toegestaan.

Natuurlijk hebben jullie ouders het laatste woord. Tenzij de geweren van de staat op jullie gericht zijn. Als dat gebeurt, bent u dan bereid te sterven in de strijd voor uw kinderen?

  Black Lives Matter activisten gooien uitwerpselen naar de politie

Of offert u ze op het altaar van uw eigen passiviteit en lafheid?

Ik raad u ten zeerste aan om uw standpunt nu duidelijk te maken.

Publiekelijk.

Laat er geen twijfel over bestaan.

Voordat het te laat is.

WE HEBBEN EEN OPSTAND NODIG.

Staat u op? Of knielt u grijnzend en deugdzaam op uw knieën?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe zal de volgende “crisis” eruit zien? Met de COVID-manie die uitdooft, heeft het establishment een andere distractie nodig
Volgend artikelNiet normaal – Twee middelbare school basketbalspelers storten midden in de wedstrijd in en sterven op dezelfde dag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. schotse maat van me heeft rhesus gen in de bloedgroep , door onderzoek kwam ie dr achter dat dit kon worden terug herleid naar +-25.000 jaar geleden.
  aangezien de zelfverhezen el-ite stellen dat wat zou gaan komen niet vermeden kan worden vraag ik me af…

  wat weten ze dan…
  en wat is het doel van de de-volutie?

 2. De alternatieve media poept ook maar in het rond. Je hoort overal en nergens dat de covid circus aan z’n einde is gekomen en dat de verantwoordelijke van alles en nog wat proberen om hun straatje schoon te vegen (ook hier veel artikelen erover).

  Vervolgens lees ik dit artikel dat ze dus de goedkeuring gaan geven om baby’s te gaan vaccineren met de moordprik.

  Wat is het nou? Is het over of beginnen ze net???

  • Dit heet psychologisch oorlog voeren. Beetje idee van verbetering geven en dan weer harder terugslaan.

   Ik las net wat Engelsen die zich ook genaaid voelen na de nepvrijheid wetgeving die echt niet door de beugel kan… Daar konden ze natuurlijk op wachten.

   Zo werkt het en “ze” zijn gewoon nog aan de macht.
   En dat blijft zolang de kern niet onschadelijk gemaakt is.

  • Beide. Eerst versoepelen. Zodat mensen denken dat het voorbij is. Opluchting. Feest. Daarna nieuw ‘virus’ verzinnen. Tegen die tijd is er ook goedkeuring voor vaccineren van baby’s. Deze is nodig ivm volledige vrijstelling van schade door vaccinatie. Vervolgens verplichte vaccinatie voor iedereen! Dat denk ik ……

 3. Wow. Strak geformuleerd 🙂

  Wat volwassenen zichzelf aan laten doen (ik heb mij 2x laten vaccineren géén booster) moeten ze zelf weten. Dat ze uiterst slecht geadviseerd en geïnformeerd zijn door de regering is waar.

  Maar inmiddels weten we meer. De vaccins werken niet, in ieder geval niet lang. Er is onvoldoende aandacht voor serieuze bijwerkingen. Serieuze onderbouwde commentaren van wetenschappers worden begraven. Het is echt inmiddels bekend dat het vaccine voor kinderen géén zin heeft en dús gevaarlijk is.
  De gezondheidsraad zegt dat vaccineren van kinderen (dus <21) geen toegevoegde waarde heeft.

  Maar de overheid blijft drukken. Moet wachten op EMA goedkeuring.

  Andere bewezen vaccins prima, maar ook toch nog met wat risico. Maar dit 'vaccin' in kinderen.
  Ouders zouden echt beter moeten weten.

  De verantwoordelijkheid voor een kind ligt bij de ouders. Wát de dokters ook zeggen.

  Be strong, make up your own mind.

 4. het gaat in eerste instantie niet eens om geld maar als het voor kinderen en baby’s goedgekeud word zijn ze ook van hun aansprakelijkheid af voor volwassenen. Dat is het gemene eraan.
  WEER een verborgen agenda

 5. Wij zullen zien hoeveel baby straks door hun eigen ouders vermoord zullen worden die ze deze prik geven en ook artsen zullen hun graantje willen pikken en zullen zeggen wij konden niet anders wij werden verplicht en zullen de rest van hun leven een grote last met zich meedragen dat zij net zo een groten moordenaars zijn als Mengelen mensen weest alert ook als je kind naar school of opvang is waar wij van denken het is veilig maar dat is niet waar want vies volk is voor alles in staat.

 6. “DNA: Libertarian (Enlightenment -classical- Liberalism) | Frequency: Sincerity & Intrinsic Happiness are Divine aspects that can be recognized by Universal language | Inspiration: Aristotles & Plato | Mantra: Rationality and reason can lead a society to the truth!”

  Normaal zou ik deze zin als horror opvatten.. maar ach.. dit zou toch echt een betere dood zijn voor de pure Zielen, dan het lijden via de gifprik!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in