VN-Secretaris-Generaal windt er geen doekjes om: noodzaak van “nieuwe wereldorde”

8
VN-hoofd António Guterres in het stadhuis van Aken bij de uitreiking van de Karel de Grote-prijs 2019 © Olaf Kosinsky / Wikipedia (CC BY-SA 3.0 NL)

Steeds vaker spreken elites en zelfbenoemde ‘wereldleiders’ openlijk over de noodzaak van een “nieuwe wereldorde”. Wat jarenlang is afgedaan als een pure samenzweringstheorie die “paniek zaait omtrent een wereldregering die wordt gecontroleerd door een paar elites”, blijkt nu een reëel (dreigings)scenario te zijn. Want onder de dekmantel van globalisering en multilateralisme, die niet per se negatief is (d.w.z. de toenemende afkeer van oorlogszuchtige acties tussen staten en een verschuiving naar samenwerking en vrije uitwisseling), wordt het plan verborgen om vooral het Westen te destabiliseren en onder een centrale politieke macht te dwingen – de EU laat dit nu al op indrukwekkende wijze zien.

De secretaris-generaal van de VN wil een “nieuwe wereldorde”

Tijdens de viering van het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties sprak de waarnemend VN-secretaris-generaal António Guterres over de noodzaak van een “nieuwe wereldorde”. De Portugezen gebruiken de zogenaamde ‘Coronapandemie’ en de al even kunstmatig gecreëerde ‘klimaatcrisis’ als voorwendsel om socialistische en marxistische fantasieën te propageren. Guterres, bijvoorbeeld, wilde “een nieuwe globale overeenkomst om macht, rijkdom en kansen eerlijker te verdelen”. (De werkelijk machtige en rijke groepen mensen, die verantwoordelijk zijn voor alle wereldwijde onrust en ongelijkheid, worden natuurlijk niet genoemd door het VN-hoofd).

In een videotoespraak ter nagedachtenis aan de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela (die overigens ook communist was) bekritiseerde hij ook het concept van de natiestaten. Deze hadden consequent geweigerd om na te denken over “hervormingen van de internationale instellingen”. Onder “hervormingen” wordt in dit verband vooral de overdracht van bevoegdheden van nationale staten naar supranationale organisaties verstaan.

En dan nog steeds jezelf voor de gek houden dat de omvolking een samenzweringstheorie is

Kolonialisme en kritiek op “witte mannen” mogen uiteraard ook niet ontbreken

  Terwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren

Bovendien ziet de VN-leider “kolonisatie” en “door mannen gedomineerde samenlevingen” als twee van de belangrijkste oorzaken van ongelijkheid in de wereld. De huidige “gevaren” zoals populisme, nationalisme, extremisme en racisme zouden deze ongelijkheden verder aanwakkeren en spanningen tussen naties, etnische groepen en religies veroorzaken.

Hoewel Guterres ook redelijke kritiek levert, bijvoorbeeld op de VN-Veiligheidsraad, die niet erg effectief is, laat hij de links-liberale “newspeak” toch bijna altijd doorschemeren, waardoor het duidelijk zou moeten zijn waar de richtlijnen van de VN op dit moment liggen.

Want met name de ontwikkelingslanden moeten in de toekomst meer gewicht in de schaal leggen bij de internationale besluitvorming. Bovendien zijn “aanzienlijk meer vrouwen in leidinggevende posities nodig om gerechtigheid tussen de seksen te creëren”. Betekenis: De welvaart van het Westen zal geofferd blijven worden op het altaar van het multiculturalisme en de ongecontroleerde en gestuurde globalisering.

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

Vorig artikelHoe ‘vluchtelingen’ op de ‘vlucht’ hun identificatiepapieren ‘verliezen’
Volgend artikelMondkapjenazi peppersprayed echtpaar voor het niet dragen van mondkapje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. https://www.nieuwnieuws.nl/5147921/reconstructie-beschrijft-gruwelijke-dood-na-vlaamse-ontgroening/

  ‘De Leuvense studentenvereniging kwam eerder al in opspraak vanwege incidenten bij de ontgroening. Leden moesten bijvoorbeeld een biggetje doodschieten. Ook moesten eerstejaars een konijn verzorgen en dat later slachten.

  Belgische media beschrijven de vereniging als elitair. Veel oud-leden zijn actief in de politiek en de top van het bedrijfsleven. Reuzegom richtte zich op studenten uit Antwerpen die gaan studeren in Leuven.’

  https://nos.nl/artikel/2263034-belgische-studentenvereniging-heft-zichzelf-op-na-dood-student.html

 2. Dat zooitje van de VN,WHO, EU, Bilderberg en NAVO zouden voor een volkstribunaal (Neurenberg2) gesleept moeten worden en veroordeeld tot de doodstraf wegen samenzwering, verraad en collaboratie !!

 3. Denk dat de hel echt los barst in November wanneer de verkiezingsuitslag tussen Biden en Trump bekent wordt, ja en geloof mij wanneer het regent in de Verenigde Staten dan heeft Europa met een wateroverlast te maken, in figuurlijke zin dan.

 4. Linkd fe zionisten en vrijmetselarij hebben de NWO allang gepland! Carona is een dekmantel om alles er stiekem door te drukken, 5G enzo, spoedwetje, milleu waanzin is ook een afleidings maneuvre en BLM en antifa, zijn gewoon gesubsidieerde knokploegen van communistisch getinte groepen, weer gesubsidieerd door rijk linkse zionisten!, Wat ik zo aan Adolf wadeer is dat hij uit de Volkerenbond trad, die nu VN heet en de vrijmetserij aanpakte en opdoekte! Allen waren vrijmetselaars, Churchill, Roseveld en Stalin! En bijna alle Amerikaanse presidenten! Zij aanbidden de satan, Licifer, de drager van het licht, de gevallen engel!
  Bijna alle leiders van Europa zitten er ook bij, ook onze premier en Merkel enz Het is door joden opgericht en gebaseerd op hun occulte boek de caballa, waarin de satan aanbeden wordt en kindersmisbruik ook normaal is! Zij misbruiken en slachten kinderen ritueel! Ziet u dat ook als samzweringstheorie, dan zou ik Trump eens in de gaten houden, die wil hier een eind aanmaken net als Adolf, die heeft het helaas niet kunnen volbrengen, ik hoop dat het Trump wel lukt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in