Hoe Trump de vijandige mainstream media op hun plaats zet

0
1013

Tijdens zijn recente bezoek aan de staat Ohio, waar Trump enthousiast werd bejubeld door vele duizenden Amerikanen, zoals het geval was met al zijn andere verkiezingscampagnes in de VS, bracht de president de vijandige mainstream media die daar op de loer lagen met een briljant idee in verlegenheid.

Op het vliegveld van Toledo sprak hij met zijn aanhangers op de overvolle tribunes, toen hij de massa’s mensen daarachter zag staan ​​die geen ruimte meer hadden voor de tribunes.

Trump riep nu de cameraploegen van de vijandelijke leugenmedia op om eindelijk eens te documenteren hoe groot zijn aantrekkingskracht werkelijk is, ondanks alle aanvallen en laster tegen hem. Filmbeelden laten zien (zie Trump’s Twittervideo hierboven) hoe verbijsterd en in verlegenheid gebracht de vertegenwoordigers van de vijandelijke media op dit verzoek reageerden. Er werd in ieder geval één camera de andere kant op gedraaid, wat door de menigte met applaus en gejuich werd ontvangen. De hele scène heeft een hoog symbolisch gehalte. Want Trump kon met zijn spontaniteit, populistisch in de beste zin van het woord, in één enkel gebaar de “onzichtbaren”, de “deplorables”, zo veracht door de elites, zichtbaar maken. Maar het zijn deze zogenaamde gewone mensen, dat wil zeggen het volk, die politieke macht verlenen en legitimeren.

De haat, de minachting voor Trump is niets anders dan de haat, de minachting voor vele miljoenen mensen in de VS en in de wereld, die in de Amerikaanse president een onmisbare bondgenoot erkennen tegen de globalistische feodale klasse. Hun arrogantie is echter zo groot dat ze geloven dat ze Trump kunnen verslaan met een tegenstander wiens toestand zorgwekkend is: de Democratische kandidaat Joe Bilden las een paar dagen geleden een toespraak waarin hij zo’n 200 miljoen virusslachtoffers fantaseerde. Hier in de video om 0:52 minuten:

Nee, het is GEEN "nepnieuws". Het is nazi-propaganda

Dit was geen spontane verspreking, maar de uitspraak van een zichtbaar geestelijk uitgeputte en waarschijnlijk ook verwarde man, die elke verdenking rechtvaardigt om slechts een marionet te zijn van degenen die vrij spel willen hebben in de VS en elders.

Er waren geen berichten over beide scènes in de Nederlandse mainstream media.

Trump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here