MDGovpics CC BY 2.0

Als u de opmerkelijke korte film UK Covid – 1984 Step 4 – The Unvaccinated, die een paar dagen geleden is uitgekomen, nog niet hebt gezien, dan moet u dat zeker doen. Het is de meest recente in een serie van vier die op Twitter en YouTube is uitgebracht door Gain of Function en wordt beschreven als een “alternatief kijkje in enkele dubieuze wetenschappen en enkele mogelijke oorsprongen”. U kunt ze alle vier hier vinden.

Het is een krachtig en onthutsend document over de propaganda en pesterijen waaraan we allemaal zijn blootgesteld en dat een groter publiek verdient dan het tot nu toe lijkt te hebben gekregen, schrijft James Rogers.

Kijkt u alstublieft:

Het is heel moeilijk te geloven dat de opgenomen actualiteit echt uit 2021 komt, en niet is samengesteld uit beelden uit 1938. Ook is het (behalve een kort fragment met John Hurt uit de film 1984) geen fictieve film. Wat ik zag waren geen acteurs, maar politici, ambtenaren, omroepen en het publiek. En ja, deze mensen – Esther Rantzen, Iain Dale, Tony Blair, Edwina Currie, Boris Johnson, Nick Ferrari, Jonathan Van-Tam, Jeremy Vine en Andrew Neil – hebben deze dingen echt gezegd en geschreven.

Wat maakte hen in hemelsnaam al zo vroeg zo zeker, zo bombastisch zeker? Wat gaf hen het recht om de natie angst aan te jagen? Wat een laffe onverantwoordelijkheid. Was er in het tijdperk van het “veiligheidsdenken” een risicobeoordeling met betrekking tot het opdringen van een ongeteste chemische stof aan mensen, voordat ze zo vastberaden aanraadden om te gaan prikken? Men kan zich afvragen of ze juridisch advies hebben ingewonnen – wat zou er kunnen gebeuren als iemand een dagvaarding uitschrijft tegen LBC, de zender waar Nick Ferrari op uitzendt, en schadevergoeding eist voor de dood van een echtgenoot dankzij de prik, of tegen ITV – ‘Mijn vrouw heeft de prik gekregen nadat Piers Morgan zei dat ze een moordenaar en een sociale melaatse zou zijn als ze het niet deed’?

  "Globalisten gebruiken gezondheid als voorwendsel voor wereldregering": Trump wil de WHO afschaffen

Er zal niets gebeuren, omdat het regeringsbeleid was, en omdat de rechtbanken verlamd zijn. We weten niet of deze mensen echt geloofden in wat ze zeiden, of dat zij of hun werkgevers “sponsoring” ontvingen – van de overheid of van bedrijven – die een bepaalde lijn eisten. Wat we wel zeker weten is dat de Britse regering meer dan 800 miljoen pond heeft uitgegeven aan “reclame” in 2020-22, en dat alleen al het Cabinet Office in die periode 586 miljoen pond heeft uitgegeven. Uit een analyse die op TCW is gepubliceerd na een reeks verzoeken om vrijheid van informatie, bleek dat de blitz van de regering in totaal een miljard pond bedroeg. Hoe het precies werd uitgegeven wordt in dit artikel uiteengezet, waarbij een van de belangrijkste begunstigden het media-aankoopbedrijf Manning Gottlieb was, dat 88 procent van de reclame-uitgaven van de regering beheerde. Dat het bedrag een paar keer hoger was dan de gecombineerde reclame-uitgaven van £196 miljoen door vier grote departementen – Gezondheid, Onderwijs, Transport, Werk & Pensioenen – zou ons allemaal zorgen moeten baren. Waarom kon deze zeer kleine tak van de regering zo’n kolossaal bedrag uitgeven?

Of ze nu betaald werden of niet, Blair, Rantzen, Dale, Morgan, Ferrari en de rest hielden zich bezig met het napraten van een script dat was opgesteld door een tak van onze regering, waarbij ze hun bekende persoonlijkheden gebruikten om een angstbeleid te voeren terwijl ze dreigden met de ergste sancties tegen degenen die zich niet aan de regels hielden, zonder enige wettelijke basis of democratisch mandaat. Dit alles gebeurde onder noodbevoegdheden die frauduleus werden ingeroepen.

  De gaslighting van de massa

Deze figuren verwierpen onze menselijkheid, onze individualiteit, ons vermogen om voor onszelf te redeneren en stelden zichzelf aan als onfeilbare scheidsrechters over wetenschappelijke en maatschappelijke zaken. Alles wat niet in hun narratief paste, werd als “desinformatie” bestempeld. Het maakte niet uit of alternatieve meningen afkomstig waren van Nobelprijswinnende wetenschappers en/of de belangrijkste professoren op verschillende gebieden van de geneeskunde. Alles wat de “commissaris” niet had goedgekeurd voor uitzending, werd gecensureerd, geminacht en veroordeeld. Dit is nog steeds aan de gang.

Hoe de betrokken personen geloofwaardig en geaccepteerd zijn gebleven in ons publieke debat is zowel raadselachtig als zorgwekkend. Hoe ze met zichzelf kunnen leven is al even verbijsterend. Ze hebben moedwillig deelgenomen aan het angst aanjagen, bedreigen en discrimineren van mensen, in sommige gevallen voor geld.

Zal het “Covid Onderzoek” zich over dit obscene gedrag buigen?

Ik voel me gesterkt door mijn eigen vastberadenheid en onderscheidingsvermogen om me ertegen te verzetten; maar ook behoorlijk hol bij de gedachte dat deze smerige propaganda in mijn land werd voorbereid en uitgezonden. Morgen zal ik mijn eigen ervaring met dit “tijdperk” vertellen, een tijdperk waarvan de gevestigde orde erop vertrouwt dat het gewoon onder het tapijt wordt geveegd terwijl ze vrolijk verder gaan met hun publieke leven.

Opdat we het niet vergeten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINZELOTEN DOSSIER

De echte bedreiging voor de mensheid zijn niet de leugenaars of de oplichters. Het zijn de vaccinzelotenVolg Frontnieuws op Telegram

  Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt

Lees meer over:

Vorig artikelWaterloo bij Bakhmut: Honderden Oekraïense soldaten sterven massaal bij zelfmoordacties in Klishivka – Kerkhof (Video’s)
Volgend artikelWHOA! Mainstream media beginnen het publiek te vertellen “Oekraïne verliest; territoriale concessies aan Rusland” en “Het Westen kan niets meer doen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. neen we vergeten het niet, Nooit trouwens en deze aardbol is niet groot genoeg om verborgen te blijven…uw dag komt nog, in kleuren zoals u wenst..de vernedering is al een feit, de rest volgt jaren zullen lang lijken maar kort in real time..

 2. Wat de meesten zich blijkbaar niet realiseren, is dat ze het zo allemaal weer opnieuw kunnen/gaan doen. En het merendeel gaat er gewoon weer in mee.
  Ik hoor graag dat ik het helemaal bij het verkeerde eind heb.

  • Bas juli 21, 2023 at 15:04

   Ben het met je eens Bas, het gebeurt wéér, slechts in een korte tijd van angst propaganda stonden veel mensen te trappelen om zich te laten vaxxen om op vakantie te gaan en die mondkapjes man man man deed dat ding alleen op om een winkel naar binnen te gaan, op het laatst deed ik het niet meer op je zou de blikken toen moeten zien van de mensen in de winkel, veel Boa’s liepen te patrouilleren in het winkelcentum.

   Trouwens er zijn 5000 nieuwe BOA’s opgeleid voor de vogende scam.

   • @Adriaan… die BOA’s gaan de politie vervangen. Want BOA’s zijn veel dommer en handhaven daardoor veel harder. Fascisme voer je het makkelijkst in via domme ego’s met veel macht, weinig verstand en harde regels. Met een agent kan je vaak nog praten, met BOA’s wordt dat moeilijker. In WO2 hebben ze het precies zo gedaan. En dan worden de BOA’s uiteindelijk vervangen voor die robothond-terminators die iedereen nu nog zo leuk vindt.

    We gaan bijzondere tijden tegemoet.

    • Let God sort them out juli 21, 2023 at 16:07

     Hi LGSTO vroeger zeiden wij gekscherend over politieagenten; te bang om te stelen en te lui om te werken, in de gemeente waarin ik woon rijden ze rond in een grote Amerikaanse pickup’s l, dat is zeker om hun ego’s een boost te geven, zelf heb ik niets met die lui op.

     Fascisme heeft vele gezichten en BOA’s staan volgens mij te trappelen om te handhaven en inderdaad je ziet niet veel actieve agenten, terwijl er te veel dingen zijn om wel te handhaven of een gesprek aan te gaan met degene die in de gemeente rotzooi trappen.

     Groeten

    • Dat klopt aardig
     Dan, ukraine verliest de oorlog totaal
     Dat betekend dat de vluchtelingen hier blijven en integreren
     Het is aannemelijk dat ze vooral zullen integreren in het uitgestrekte veiligheidswezen en de politiek.

     Gezellig

  • Schapen volgen en lopen blind de slachtvloer op. De schapen gaan dus idd weer volgen en meelopen… dat doen schapen. Stop om daar verbaasd of gefrustreerd over te zijn. Zet die energie in om te zoeken naar een route uit deze ellende. De schapen volgen herders die ze de weg wijzen. De vijand wijst ze nu de weg. Alleen als WIJ leeuwen een andere weg vinden kunnen de schapen ons gaan volgen.

   Richt je wat meer op de leeuwen ipv de schapen om vertrouwen te krijgen dat WIJ leeuwen een verschil kunnen gaan maken en een andere richting kunnen creëren de komende jaren.

   If you cannot see the possibility of change, you are probably not the one who will create change.

   Als de nood hoog genoeg wordt, worden oplossingen geboren. We hebben nog wel even te gaan voordat iedereen hetzelfde gaat wensen. De liefde moet nagenoeg geheel verdwijnen voordat mensen weer beseffen wat liefde is. Iedereen ziet liefde als iets dat je consumeert ipv iets dat je bent. Pas als we bewustworden dat liefde bij ons begint door het te zijn en te geven, gaan we veranderen. Tot die tijd gaan we nog discussiëren over wat liefde is en gaat iedereen roepen dat liefde niks oplost.

   Tot dit bewustzijn DENKEN velen dat alles moet worden opgelost met bommen en oorlog en moorden en regels en wetten enz enz enz. We zijn nog in diepe slaap en de meesten snappen weinig van liefde. Liefde is voor de meeste mensen sex en aardig doen en doen/consumeren wat je leuk vindt. Dit trauma gaat zo groot worden dat mensen weer gaan realiseren wat liefde is. Eenheid, samenwerken, delen, geven, openheid, eerlijkheid, (ver)zorgen, voeden… alles wat nu aan het sterven is. Velen vinden liefde maar onzin… geweld en oorlog en strijd is volgens velen de oplossing.

   Liefde is de oplossing. De vraag die iedereen zich kan stellen; ben ik liefde? Ben ik een advocaat van de duivel en of een advocaat van God?

   Geen liefde = geen eenheid. Geen eenheid = verdeeldheid. Zonder liefde zijn wij kansloos, daarom heeft de vijand de liefde in ons verandert in egoïsme.

   En voor de duidelijkheid… ik ben geen New Age Bhagwan sex orgie idioot!!!

   Als de nood hoog genoeg wordt gaan we ALLEMAAL bidden… dat God/liefde ons redt/beschermt. Dus samengevat… richt je op je medestrijders om een nieuwe richting te bepalen ipv te hopen dat de schapen ons gaan helpen om te leiden. Wij zijn de herders en herdershonden… zolang wij geen richting bepalen, volgen de schapen de vijand, want die heeft wel een richting bepaald en terwijl wij zeiken en mopperen volgen de schapen de duivels.

   • Beste Let God sort them out en anderen
    Voordat wij de berg op gaan, zullen wij eerst door het dal moeten.
    Tot die tijd verzet, indien het tegen de menselijke moraal is.
    Verzet indien zaken niet normaal zijn.
    Verzet tegen dwang.
    Verzet tegen wat van bovenaf komt en door ons als onredelijk wordt ervaren.
    Verzet tegen pretenties van hen die menen het voor ons te weten.
    Verzet tegen dreigen.
    Verzet omwille van onze naasten en opvolgende generaties.
    Voor de duidelijkheid, verzet wil niet zeggen geweld.

    Stel vragen en blijf dat doen.
    Help de medemens zodat zij ook vragen kunnen stellen en antwoorden krijgen.
    Geen enkele vraag is stom, slechts de antwoorden kunnen dat zijn, neem daar geen genoegen mee.

    In het huidige informatietijdperk is onwetendheid ook een keuze.
    Maak jezelf een gezond wantrouwen eigen.
    Zelfs kleine kinderen blijven vragen stellen, niet omdat ze dom zouden zijn maar omdat ze willen weten hoe alles in elkaar zit uit leergierigheid.
    Ga dat weer doen, net als toen wij nog kinderen waren.

    God plaatste voor ons diverse deuren in het leven.
    Het is aan ons de keuze welke deur wij door gaan.
    Afhankelijk van onze keuzes zijn de gevolgen ook voor ons.

    Aan allen, een voorspoedige en gezonde toekomst gewenst.

  • Het merendeel dat er in meegaat is inmiddels veel kleiner dan voorheen … en wordt uiteindelijk een minderheid.

 3. Mijn hele leven lang al vraag ik me af hoe het systeem in werkelijk in elkaar zit. Maar het gaat nog zoveel verder dan de piramide, meermaals hier beschreven op deze site … veeeeeel verder ….

  EAT THIS!!!!!:
  1. Hoge pief Karen Hudes, gewerkt bij de Wereldbank op min 10 en 20 sec over de geboortecertificaten in het Nederlands!
  👆👆😄👉👉 https://youtu.be/wMc88rMLta4
  Je bent geld waard vanaf geboorteregistratie, de werking van het systeem.

  2. https://sachastone.com/2023/06/29/the-slavery-of-our-time-by-bibi-bacchus/
  Je natuurlijke persoon, je stroman, je rijksregisternr, handtekening, rijbewijs, de coöperaties (landen) en de wet in het Engels.

  Ik denk dat dit onderwerp nog niet op deze site behandeld werd.

  Wat vinden jullie hiervan?

  • @Bezorgde burger…

   Ik heb me volledig in het geboortetrust verdiept en met wat anderen alles helemaal uitgezocht en uitgewerkt. Uiteindelijk kwam ik erachter dat Bossmaker één zwendel was.

   Dat trust en het hele verhaal over placenta en nageboorte en identiteit is denk ik wel waar. De constructie klopt. Maar het is gewoon één van de vele papieren tijgers waarmee ze ons in hun systeem/matrix houden. Dat trust/geld is bijzaak en je gaat nooit dat geld krijgen… de autonomie/soevereiniteit zit in jezelf. Je bent autonoom of soeverein, of je bent je ego (identiteit).

   Ik heb er uiteindelijk niks mee gedaan. WIJ moeten ons losmaken van al deze papieren bullshit. Ik ben een mens, geen enkele ambtenaar of diender of rechter of wie dan ook, heeft wat over mij te vertellen. Je kan nog zulke mooie wetten en regels en verdragen en constructies maken… NIEMAND BEZIT MIJ. Dit draait allemaal om dat wij in onszelf weer vrije mensen worden. Niemand gaat mij wat opleggen… NIEMAND!!! Ik ben een eerlijk en open mens, niemand heeft ook maar enig recht om mijn regels of wetten op te leggen die mij of anderen controleren of schaden. We zijn aan het realiseren dat we 98% van onze maatschappij moeten loslaten en opnieuw moeten beginnen. Alle wetten, regels, verdragen zijn in ons nadeel gecreëerd… die kunnen dus allemaal de prullenbak in. Ik ben een vrij mens en zolang ik geen rare misdrijven pleeg heeft niemand enig recht om aan mij misdadige wetten en regels op te leggen.

   Als je wil kan ik je onze uitwerking van het geboortetrust toesturen. Mail me in dat geval maar via Rommel.

   • Beste Let God sort them out,

    Als eerste dank voor jou reacties en je manier van denken die je daarin openbaart. Die waardeer ik zeer en in de meeste kan ik mij goed vinden.

    Wat betreft het systeem ‘geboortetrust’ zou ik jou heel erkentelijk zijn als jij het mij kan toesturen.

    Een hartelijke groet,
    RS

    • @RS… mail me even via Rommel.

     Ik had alles klaar om eea te regelen mbt dat trust, maar ik heb het gelaten voor wat het is. Verdiep je ook eens in Nesara/Gesara… dat komt eigenlijk neer op een wereldwijde verrekening van het geboortetrust. In Nesara/Gesara wordt alle rijkdom en macht aan de mensheid teruggegeven. Ik vond dat trust een interessant verhaal, maar uiteindelijk is het allemaal iets wat je in jezelf moet doen… vrijheid is een innerlijke klus. Als je in jezelf vrij bent kan niemand buiten jezelf je iets afpakken.

     Ze kunnen de boom in met hun wetten en regels en papieren. Ik ben een vrij mens en Iedereen blijft met zn tengels van mij af!!!

   • @ Let God sort them out

    Ik apprecieer jouw reactie ten zeerste en zou het erg interessant vinden, mocht jij me dit toesturen.

    Waarvoor Dank!

  • Het doet er niet toe. Geen enkel ander mens is eigenaar van mij. Of u. Het maakt niet uit welk – door een mens opgesteld – document is getekend. Je behoort alleen toe aan God. Als je dat gelooft zal Hij je beschermen tegen het kwaad. Onthoud dat en vergeet de rest.

   • @Nobodyisperfect…

    Klopt… mensen zijn dat aan het herinneren, daarvoor moeten sommigen (ik ook) dit geboortetrust uitzoeken en begrijpen wat er gaande is, om uiteindelijk bij zichzelf en daarmee bij God als hun leider uit te komen. Geen tussenpersonen, geen boeken, geen instituten/kerken, maar een persoonlijke connectie met God, de liefde die jij bent.

  • In de wet bestaan verschillende entiteiten
   – Mensen met specifiek mensen en burger rechten en plichten (Dienstplicht, belastingen, vaccinaties)
   – bedrijven met ondernemingsrecht, belastingen en vergunningen
   – landen met volken recht en begrippen als soevereiniteit oorlogsrecht en diplomatie

   Waarschijnlijk zijn die overal enigzins verschillend, unificatie in een globaal wereldomspannend rechtsysteem kan handig zijn.
   Maar kan ook gebruikt worden om personen en burgers met hun rechten en plichten om te vormen in handelswaar (Denk levensverzekering uitkering voor chauffeur riksja of bentley, maken wettelijk kader voor slavernij, rechten van proefkonijn in medisch experiment). Bedrijven hebben geen mensen rechten dus burgers die een bedrijf zijn voor de wet ook niet.

  • Beste salvar,
   Karma is een kwestie van oorzaak en gevolg.
   Uiteindelijk zal iedereen verantwoording moeten afleggen en de gevolgen moeten dragen voor de gemaakte keuzes.
   Het is niet aan ons wanneer Karma moet worden ingelost, hoe graag wij dat zouden willen.
   Wie zaait zal oogsten. Is het niet in dit leven, dan wel in het volgende leven.

   In sommige gevallen krijgt iemand lik op stuk en komt de boemerang heftig terug.
   Men noemt dat ‘ Instand Karma’.
   In veel gevallen lijkt het alsof kwaadaardige personen de dans ontspringen en op zeer oude leeftijd vredig in hun bed overlijden.
   je kunt het geloven of belachelijk maken, ze krijgen de rekening.

   • Dat denk ik ook. Het geeft rust te weten dat het kwaad hoe dan ook zal worden bestraft. Wat betreft het volgende leven. Ik geloof dat er nog maar 1 leven hierna komt. Ik geloof dat dit niet voor niets de Eindtijd wordt genoemd. Ik geloof dat we nog maar 1 kans hebben om met onszelf in het reine te komen. Ik geloof dan ook we midden in een strijd zitten op het allerhoogste niveau. Sommigen zullen dit overleven. Sommigen niet. Maar dat doet er niet toe. Ik geloof dat alleen de mensen die hun karma in een positieve richting hebben gestuurd (ook de overledenen) het leven na deze Eindtijd zullen meemaken. De rest niet. Wat gebeurt er met hen? Ik weet het niet. Is ook niet belangrijk. Want ik geloof dat diegenen die het volgende leven meemaken hen zijn vergeten, alsof ze nooit hebben bestaan. Hierdoor maak ik mij ook niet druk om wat er om mij heen gebeurt. Ik richt mij op het helen van mijn ziel, voor zover dat nodig is. Goed voorbeeld doet volgen. Hoop ik. Maar ik besef heel goed dat uiteindelijk ieder mens zijn eigen keuzes maakt.

 4. Opdat wij nooit vergeten….mhhhm, klinkt bekend toch?
  Maar de genocide die gepleegd is en word…tot op heden door nederlandse zogenaamde volksvertegenwoordigers is natuurlijk ronduit schokkend.
  Deze gruweldaden tegen de nederlandse bevolking kent maar een straf…een VOLKSTRIBUNAAL en bij gebleken en bewezen misdaden ….de doodstraf.
  Gaan we eventjes terug in de tijd…hugo mengele…het rivm..het omt….de vele deskundigen…de medische wereld….de politici….de verzorg-industrie…de pillendraaiers…de media…de tv en radio -mongolen….de horeca…de werkgevers….de gerechtelijke (on)machten….de politie…het leger…. de detailhandel…..allen waren en zijn ze nog steeds SLAVEN en kruipers van een moordadige kliek zogenaamde nwo weffers,who-nazies etc.etc.
  Kortom…de burger ,de echte nog zelfstandig denkende en niet ingespoten burger moet zich asap formeren en oprukken naar de kwaden der nederlanden….de politici, de ambtenarij, de medische kliek doodspuiters en vooral naar de uitvoerende nazie-machten….

  • Belgische transgender…. 8 miljard zijde gij…eh simpele….zijn er al bijna 1 miljard door jouw vrienden gedood/vermoord zulle.
   En vergeet niet de velen die getroffen zijnde door beschadigingen in den hersenen en in de ingewanden eh zunne… stoome belgische mongool.
   Wat denk jij dan …simpele. al die gifspuiten hebben mondiaal( voor den belg …is dus de hele wereld)al ruim 3 miljard mensen gedood/beschadigd en of ernstig leed aangedaan.
   En gij mongolen patrick…. is ene volgeling van die duivel SS klaus schwabbb?

 5. Goed om de vinger op de zere plek te blijven leggen!

  Maar het is geen ‘voltooid verleden tijd’ want het is nog steeds gaande. Ze blijven spuitjes geven en liegen terwijl ze zelf feestjes vieren en weten dat het allemaal propaganda-bs over een ordinaire seizoensgriep is (geweest). Maar dan het ‘medicijn’ dat volgens het scenario van de globalisten de ontvolking van grote delen van de wereld waar veel mensen wonen veroorzaken. De “useless eaters” die zij graag kwijt raken.

  En ze gaan het weer doen, let maar op. Ze zullen niet rusten totdat de hele wereld onvruchtbaar is gemaakt en zij hun transhuman designer babies uit de surrogaat uterus kunnen toveren! Uiteraard alleen beschikbaar voor de welgestelde gepriviligeerde modelburgers…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in