Het lijkt erop dat er een gecoördineerde inspanning wordt geleverd om het idee in te voeren om de Covid-19 vaccins verplicht te maken voor de massa’s, aangezien gisteravond nog de Franse premier Macron heeft aangekondigd dat de Covid-vaccinaties vanaf 21 juli verplicht zullen worden voor alle gezondheidswerkers, bericht dailyexpose.co.uk.

De nieuwe regels houden in dat alle gezondheidswerkers tegen 15 september volledig gevaccineerd moeten zijn, anders mogen ze niet meer aan het werk en worden ze niet betaald.

“We moeten streven naar een vaccinatiegraad van bijna 100% in heel Frankrijk, want dat is de enige manier om een gezonde toekomst te hebben. Daarom moeten gezondheidswerkers, mensen die werken in ziekenhuizen, klinieken, bejaardentehuizen, mensen die werken in instellingen voor gehandicaptenzorg, iedereen die beroepsmatig of als vrijwilliger werkt met ouderen, of de meest kwetsbare mensen thuis; zij zullen zonder te wachten moeten worden ingeënt.

Het is verplicht voor hen. Het is te danken aan uw plichtsbesef dat u dit zult doen. Al die mensen die gevaccineerd moeten worden, hebben tot 15 september de tijd om dat te doen, en we moeten er nu mee beginnen”, zei Macron in een televisietoespraak tot de natie.

Macron waarschuwde dat er vanaf 15 september controles zullen worden uitgevoerd en dat zorgverleners die zich niet laten vaccineren mogelijk boetes en sancties tegemoet kunnen zien.

De premier zei dat hij niet heeft uitgesloten dat vaccins voor heel Frankrijk verplicht worden gesteld, en voegde eraan toe dat “we waarschijnlijk op een gegeven moment moeten nadenken over de verplichte vaccinatie van alle Franse burgers”.

Samen met deze aankondiging komen er nieuwe Covid-regels voor het Franse publiek, aangezien vaccinpaspoorten verplicht zullen worden voor bars, cafés, restaurants, vervoer en andere grote evenementen. Macron zei dat deze strenge nieuwe maatregelen moesten worden ingevoerd om de verspreiding van de Delta-variant tegen te gaan.

Vanaf 1 augustus moeten de Franse burgers via een vaccinpaspoort aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn op Covid voordat ze toegang krijgen tot de meeste openbare ruimtes.

Vanaf 21 juli zal de gezondheidspas echter verplicht zijn voor plaatsen van vrije tijd en cultuur, zoals Macron verklaarde dat:

“Voor al onze landgenoten ouder dan 12 jaar zal het nodig zijn om gevaccineerd te zijn of een negatieve test te hebben om toegang te krijgen tot een show, een pretpark, een concert of een festival”.

Het lijkt erop dat Frankrijk niet het enige land was dat gisteravond Covid-vaccins verplicht stelde voor werknemers in de gezondheidszorg, aangezien Griekenland soortgelijke maatregelen heeft ingevoerd voor hun gezondheidspersoneel.

De Griekse premier Kyriakos Mitsotakis kondigde aan dat de Covid-19-vaccins verplicht zullen worden voor alle gezondheidswerkers en werknemers in verzorgingstehuizen, zoals geadviseerd door de Bio-ethische Commissie van het land. Degenen die zich niet laten vaccineren, zullen vanaf 16 augustus worden geschorst.

Vanaf 1 september zullen de Covid-vaccins ook verplicht worden gesteld voor gezondheidswerkers in de openbare en de particuliere sector.

“Het is ondenkbaar dat bijvoorbeeld een ongevaccineerde verpleegster een immuungecompromitteerde kankerpatiënt verzorgt. Ik ben er zeker van dat een groot deel van de samenleving het met dit besluit eens is. Ik vraag alle partijen om het zonder enig voorbehoud te steunen”, zei Mitsotakis.

Mitsotakis kondigde ook aan dat de strijdkrachten niet gevaccineerd hoeven te worden, maar dat er wel stimulansen zullen zijn om de prik te halen.

Net als Frankrijk heeft Griekenland nieuwe regels voor zijn burgers vastgesteld met betrekking tot het vaccin: vanaf vrijdag 16 juli tot eind augustus zullen overdekte uitgaansgelegenheden alleen nog voor gevaccineerde mensen toegankelijk zijn. Dit geldt ook voor de horeca, aangezien ongevaccineerde mensen niet zullen mogen eten in restaurants of cafés. Daarom moeten burgers een bewijs van vaccinatie kunnen overleggen via een digitaal paspoort voordat zij toegang krijgen.

De minister-president zei hierover het volgende:

“De vrijheden zullen geleidelijk worden hersteld met het vaccinpaspoort en vaste basisregels: mondkapjes als we bij anderen zijn, ook buiten, persoonlijke hygiëne en veel tests.

Het is de bedoeling dat het einde van de pandemie geen voorbode wordt van een nieuwe beproeving in het najaar. We kunnen dus vanaf vandaag het laatste hoofdstuk van de gezondheidscrisis afsluiten, en snel.

Het is voldoende om het vrijheid-vaccin in één arm te hebben”.

Het is verontrustend dat deze verplichte maatregelen ook in Australië en Nieuw-Zeeland zullen worden ingevoerd, waaruit blijkt dat dit een goed georganiseerde stap lijkt te zijn om samen met de vaccinpaspoorten Covid-vaccins voor iedereen in te voeren.

  Studie: kunstmatige COVID vaccin "immuniteit" neemt na slechts zes weken reeds af

In Nieuw-Zeeland werd gisteren aangekondigd dat alle luchthaven- en havenmedewerkers gevaccineerd zullen moeten worden, anders verliezen zij hun baan. Deze aankondiging volgt op de stap van de regering om al het grens-, isolatie- en quarantainepersoneel te dwingen zich te laten vaccineren of anders werkloos te worden.

De COVID-19 Response Minister van het land, Chris Hipkins, zei:

“Ik breid het verplichte bevel uit tot nog eens 1800 actieve grensarbeiders die nog niet gevaccineerd zijn. Dit is nodig om de vaccinatiegraad onder het grenspersoneel te verhogen en onze respons op Covid-19 te versterken.

Alle grensarbeiders die onder het bevel vallen, moeten uiterlijk op 26 augustus hun eerste dosis van de Covid-vaccinatie hebben ontvangen.

Grensarbeiders die niet gevaccineerd zijn nadat de voorschriften van kracht zijn geworden, moeten met hun werkgever overleggen over de mogelijkheden. Zij zullen niet in een risicovolle grensomgeving kunnen blijven werken totdat zij zijn gevaccineerd”.

In april werd grensarbeiders op grond van een gezondheidsbevel verplicht ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin te hebben gehad, hoewel dit niet gold voor “grensarbeiders in ruimere zin”, zoals luchtvaartpersoneel en havenarbeiders. Het nieuwe bevel geldt nu voor degenen die aan de luchtzijde van de betrokken luchthavens werken en voor sommige andere werkzaamheden met een hoog risico op luchthavens, havens en accommodatiediensten waar bepaalde vliegtuigbemanningsleden zelfisolerend waren.

In Australië heeft de regering op 28 juni besloten de Covid-19 vaccins verplicht te stellen voor personeel in bejaardentehuizen, en maatregelen om de injectie verplicht te stellen voor al het personeel in de gezondheidszorg worden momenteel bestudeerd.

  Neurenberg Code Overtredingen - Nederlands ondertiteld

De minister van Volksgezondheid en Ouderenzorg, Greg Hunt, zei tijdens een persconferentie op 5 juli:

“Ik weet dat er mensen zullen zijn die dat niet steunen. En we hebben dit gedaan omdat na een aantal keren medisch advies te hebben ingewonnen, dat medisch advies terugkwam dat het standpunt onderschreef dat de minister-president enige tijd eerder had gesignaleerd”.

Helaas lijkt het erop dat het Verenigd Koninkrijk dit voorbeeld zal volgen, want vandaag – 13 juli – zal het parlement bespreken en stemmen over de vraag of de Covid-vaccins verplicht moeten worden gesteld voor al het personeel van verzorgingstehuizen.

In juni kondigde de Britse regering aan dat alle medewerkers van verzorgingstehuizen wettelijk verplicht zullen worden volledig gevaccineerd om “de bewoners te beschermen”. De nieuwe wetgeving treedt in oktober in werking en geeft het personeel een bepaalde periode de tijd om zich te laten vaccineren – met uitzondering van degenen die medisch zijn vrijgesteld – voordat ze worden geschorst of hun baan verliezen.

Het is interessant om te zien dat deze nieuwe voorschriften rond dezelfde tijd worden ingevoerd. Is het gewoon toeval?

Het lijkt erop dat de volgende fase van de Covid-agenda is begonnen nu er een wereldwijde inspanning is om te komen tot de invoering van binnenlandse vaccinpaspoorten om de vrijheden van de massa’s verder in te perken.

Gezien het feit dat 19 juli in het Verenigd Koninkrijk de Dag van de Vrijheid voor de deur staat, lijkt het niet al te vergezocht om te verwachten dat er een soort vaccinpaspoort zal worden ingevoerd of andere maatregelen die de vrijheden van de ongevaccineerden isoleren en inperken. Het is slechts een kwestie van tijd voordat een binnenlands vaccinpaspoort het Britse grondgebied bereikt en het leven voor de ongevaccineerden ongelooflijk moeilijk wordt, nog moeilijker dan het al is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nobelprijswinnaar onthult – COVID-19 gevaccineerden “Creëren Varianten”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGoed nieuws en verontrustend nieuws van Professor Sucharit Bhakdi
Volgend artikelBizar: alle drie de presidenten stierven na het blokkeren van de distributie van COVID-vaccins in hun land
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Het gaat steeds moeilijker worden voor ons als weigeraars om nog een normaal leven te leiden.
  Met al die berichten begin ik toch wel een klein beetje bang te worden waar ik in terecht gekomen ben..
  De maatregelingen gaan steeds meer een dwingerig karakter krijgen.
  Ik zal mij blijven verzetten hier tegen.
  Kom ik de winkel niet meer in, dan bestel ik mijn boodschappen wel, zet maar neer voor de deur.
  Ik ben bang dat Nederland hier ook toe zal overgaan.
  Dan maar een kluizenaar bestaan desnoods. Tot op heden vermaak ik mij nog uitstekend.

 2. Het word tijd voor een wereldwijde revolutie, want ze willen iedereen de gifprik geven, vooraleer het nieuwe griepseizoen begint en de “gevaccineerden” gaan vallen als vliegen.
  Van alle idioten die ik ken, die hun gifprik gaan halen zijn, is er 99,99 %, alleen maar gegaan, om ” er vanaf te zijn”, want ze geloven in tweederde van de gevallen niet dat er een dodelijk virus is, of om terug alles te kunnen doen, alhoewel ze zelf nog geen enkel voorbeeld kunnen geven van hun nieuwe “vrijheid”.
  Als ik ze vraag wat ze gaan doen na hun overlijden bij de volgend griepgolf, dan staren ze in het oneindige en ga ik weg.

 3. Trouwens , de haast waarmee nu extreme maatregelen, grondrechten en bedenk het verder maar ingeperkt worden doet toch vermoeden dat er dingen uitkomen die niet meer zijn goed te praten. Waarom deze haast in elk Europees land ? Het laat zich raden. De mensen zijn voor de gek gehouden en besodemieterd. Hou 23 juli in de gaten mensen !

 4. Michel Van Der Meer Heel, heel goed nieuws;
  op grote schaal delen

  > Het verbod op “verplichte vaccinatie” is aangenomen door het Europese Hof! ✊?

  Het Europese Hof heeft eindelijk uitspraak gedaan over het verbod op verplichte vaccinatie. De link in het Frans staat aan het einde met de wetsartikelen van het Europese Hof.

  Elke vaccinatieplicht is nu standaard illegaal De Raad van Europa
  (niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten behoren, behalve Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan dat de peetvader is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, besloot op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021, onder meer, dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

  De 47 lidstaten wordt verzocht vóór vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

  Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico’s of indien een persoon niet wenst te worden gevaccineerd. Fabrikanten van vaccins zijn verplicht alle informatie over de veiligheid van vaccins te publiceren.

  Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie van Europa nu normen en verplichtingen opgesteld en richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moeten worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

  Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkvloer of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, zijn daarom wettelijk uitgesloten.

  In elke juridische procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder, elke verantwoordelijke persoon.

  In Franse versie:
  https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  Zie in het bijzonder §
  7.3 – 7.4 – en 7.5.2: “vaccinatiecertificaten alleen gebruiken voor het beoogde doel van het bewaken van de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke bijwerkingen en bijwerkingen”
  Om te verspreiden! Het dateert van januari maar is niet afgeschaft. Dit moeten mensen weten!!
  Sinds 27 januari heeft geen enkele politicus in het systeem er meer over gesproken, … en met goede reden
  Ze willen dat mensen vergeten dat het niet verplicht is en zelf het vaccin gaan halen

 5. Het wordt tijd dat de niet gevaccineerden minder gaan praten en meer daden laten zien.
  Eigen winkels, eigen artsen, eigen verzorgingshuizen en ziekenhuizen, eigen scholen etc.
  Treedt naar voren en verdedig de VRIJHEID.

   • Als ze dat serieus genomen hadden, dan was het allang verwijderd.
    Niemand neemt iemand op facebook serieus.
    Dat is een verzameling van slap ouwehoers met praatjes.
    Anders zit je niet op facebook.

  • Dat zou mooi zijn.
   Maar ik zie dat toch niet zo gauw gebeuren. Toetsenbord strijders zijn we.
   Dan maar leven in een totaal gescheiden wereld, het is niet anders, dan moet dat maar.
   Want ik verdom het toch echt om die prik op te halen.

   • Hier idem. Ze zullen me fysiek moeten dwingen en wie dat probeert, of het nu een arts, agent, ambtenaar of soldaat is maakt me geen ruk uit. Wie het ook probeert zal rekening moeten houden met dodelijk geweld want ik zie het als een aanval met een dodelijk wapen en zal me verzetten. Ze kunnen de spuit dan achteraf in mijn lijk steken. Wat verstandiger zou zijn dan me gevaccineerd los te laten, want ik zweer dat dan mijn wapens neem en de hufters zal vinden en afschieten.
    Nederland is te dichtbevolkt, maar hier in de VS ben ik al bezig een deel van mijn voorraden, gereedschap, zaaigoed etc naar een heel afgelegen plaats over te brengen.

 6. het is te hopen dat de zorgmedewerkers die niet willen hun rug recht houden en blijven weigeren…als er ineens een groot tekort aan verzorgenden is piepen ze wel anders
  zo ook in NL…we hebben al een groot tekort aan verzorgenden… als ze die gaan ontslaan blijven er veel te weinig over

 7. Pure intimidatie en misrekening van een achterlijke Macron. Ongevaccineerde gezondheidswerkers kunnen eigen gezondheidscentra en gezondheidsverzekeringsmaatschappijen oprichten enz, zo moeilijk is het niet. Priveklinieken zijn er al volop. Zij hebben de medische knowhow. Zullen zeker niet zonder werk zitten. Natuurlijk is het dan wel afgelopen met door de overheid verplicht gestelde ziektekostenverzekeringen e.d. De overheden willen gewoon van veel arbeidskrachten af, want ze kunnen ze niet meer betalen (dankzij socialisme). Dan volgen stapsgewijs de ambtenaren (rijks en gemeente, ook veel te veel). Dus veel ‘werklozen’ maar een mens is creatief in verenigen.

 8. De rattenbende van het wef krijgt haast. Als straks de normale griepgolf komt en de geprikten de klos blijken te zijn is hun leugen niet meer te houden.
  De gemodificeerden hebben het probleem dat er geen weg terug is en dat wordt dan aan hen aangerekend.

 9. Wie had dit verwacht?
  Merkel: “Er komt geen verplichte vaccinatie in Duitsland”

  “Er komt geen verplichte vaccinatie“, verzekerde Merkel. Volgens de bondskanselier zou een verplichting het vertrouwen van de bevolking kunnen schaden.”

  https://palnws.be/2021/07/merkel-er-komt-geen-verplichte-vaccinatie-in-duitsland/

  In tegenstelling tot het onland België, waar men het ook wil verplichten. Je weet wel, als het regent in Parijs, dan druppelt het al meteen in Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in