In een van de meest opmerkelijke draaiingen van 180 graden in de geschiedenis van de massamedia, is de pers van het collectieve Westen vandaag begonnen het publiek te vertellen dat Oekraïne aan het verliezen is. Nog verbazingwekkender is dat diezelfde “Main Stream Media” toegeven dat er territoriale concessies aan Rusland gedaan moeten worden,” schrijft Hal Turner.

(HT OPMERKING: Hoe zullen de goedgelovige, breekbare sneeuwvlokjes die een jaar lang zijn voorgelogen over “de overwinning van Oekraïne” omgaan met deze dramatische verandering van de werkelijkheid? Zullen ze zich realiseren dat hun Oekraïne-vlaggen op social media hen meer dan een jaar lang voor schut hebben gezet? Misschien een pluche knuffel geven om te knuffelen? Een kleurboek en een volle doos Crayola-krijtjes, in een “safe space?”)

Dit van “Main-Stream-Media” nieuwsorganen:

Wall Street Journal: “Snel verlies van tanks schokt Kiev en het Westen”.

“Het snelle verlies van tanks en pantserwagens die door het Westen aan Kiev waren gegeven voor de tegenaanval van de strijdkrachten, heeft Oekraïne en zijn bondgenoten geschokt …” schrijft de WSJ.

The Telegraph (Londen): “Het Westen zal Kiev oproepen tot territoriale concessies aan Rusland”.

“De verliezen geleden door de strijdkrachten van Oekraïne werpen een schaduw op de reputatie van de Bradleys, Leopards en andere wapensystemen van de NAVO-landen. De grootste verliezen bij de pantsereenheden van Oekraïne worden veroorzaakt door Russische helikopters.” schrijft de Telegraph.

De Amercan Spectator: Analisten zeggen: “Westerse sancties hebben de Russische economie niet op de knieën gekregen. Integendeel, de VS en de NAVO hebben geen geld meer voor Kiev.”

Financial Times (Londen): “Vaarwel aan de Wapens – Het Westen heeft niets meer om Oekraïne te helpen”

  De opkomst van het Nieuwe Normaal Reich

“Het Westen heeft niets meer om Oekraïne te helpen, de bewapening raakt op en de voorraden die Kiev gebruikt zullen jarenlang moeten worden aangevuld”, schrijft de Financial Times.

Washington Post Newspaper: “Washington gelooft niet langer in het vermogen van Oekraïne om door de Russische verdediging heen te breken”

In Duitsland kopte BILD: “De verliezen zijn kolossaal”

Het Duitse tijdschrift BILD publiceerde een verslag waarin het benadrukt dat de verliezen van het Oekraïense leger “kolossaal zijn; er is niet genoeg uitrusting en een tegenaanval is niet mogelijk.”

Het feit dat AL deze verslagen vandaag naar buiten kwamen, geeft (voor mij) aan dat de massamedia specifiek de opdracht hebben gekregen om een poging te doen om het narratief over Oekraïne te veranderen, en om het snel te veranderen.

Het feit dat zoveel Main-Stream-Media het verhaal “Oekraïne is aan het verliezen” begonnen te brengen, vertelt mij dat de misleidende politici in het Westen, die tegen zichzelf logen dat ze dachten dat ze het tegen Rusland op konden nemen, het publiek nu zo zachtjes als ze kunnen, maar zo snel als ze kunnen, moeten ontgoochelen!

Natuurlijk weten lezers van deze website en luisteraars van de Hal Turner Radio Show al meer dan een jaar dat Oekraïne helemaal geen hoop had. Alleen de mensen die naar de massamedia luisteren zijn voorgelogen en bedrogen.

Oekraïne is in feite aan het verliezen, en het einde is voor hen nabij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne en het Westen staan voor een vernietigende nederlaagVolg Frontnieuws op Telegram

  Deconstructie van Westerse waanideeën van Oekraïne en Rusland

Lees meer over:

Vorig artikelHoe kunnen deze ‘celebrity’ vaccinfanaten met zichzelf leven?
Volgend artikel“Handen af van onze kinderen”: Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

 1. Dan wordt het wonden likken voor al die militaire deskundige, z.g. Rusland kenners en Poetin haters.
  Als de ommekeer dan echt werkelijkheid is, is dat een zegen voor de mensen in de Oekraïne, teveel onnodige mensen zijn door deze onzin alles kwijt geraakt, waaronder veel mensenlevens.

  Maar goed, dan kunnen die Oekraïne’s weer naar huis, de vlaggen opgevouwen worden ( of de Russische vlag hijsen) ook goed. Maar vooral B-Nieuws-Radio opheffen, wat voor onzin daar werd verteld over de oorlog was niet te bevatten. Hoe het ook zij “hier bij Frontnieuws” die wel actueel de ontwikkelingen liet zien, kon je op je vingers natellen dat het niet zo lang meer kon duren. Bedankt alvast daarvoor.

    • Als je goed Nederlands kunt, weet je dat het fout is. Jij ‘kan’ dat dus ook al niet.

     “Veel onnodige mensen”… moet dan zijn
     Veel mensen zijn onnodig alles kwijtgeraakt…

     Als mensen nou eens zouden nadenken over wat ze schrijven, en het even overlezen voordat ze op ‘verzenden’ klikken, zou dat een hoop onbegrip en frustratie schelen.

     Als jij je taal niet eens beheerst kun je ook de feiten niet juist onthouden. Daardoor weet je later niet meer hoe het zat en kun je misinformatie niet uit filteren.

     Van slechte taalbeheersing word je dom.

  • Het zou mooi zijn er eens wonden gelikt zouden worden.
   Ik heb ook nog geen medisch expert de wonden zien likken.
   Zie ook niemand de kwakzalvers met rotte eieren bekogelen of een touwtje over een boomtak gooien als er nog steeds een nieuwe booster gepromoot wordt.
   Het is gewoon de domme/gemakzuchtige meerderheid die de perfecte voedingsbodem is voor al die onzin.
   Straatplakkers, mondkapjes dragers, EV rijders, noem maar op.
   Het feit dat Dutroux nog leeft zegt genoeg over de wegzinkende waardes.
   Ga dat eens in een andere cultuur proberen.
   Allemaal grootspraak hier.

 2. WEF won again. Russians and Ukranians and mercenaries died en masse. Another chapter in the depopulation book. The West (globalists) are happy, Putin (remember: “dear” Klaus) happy, everybody happy, except the common man and his family.

  • Wij zijn ook happy want de “normale man” in oekiland (of NATO) bestond al enige tijd niet meer, en aan het tot humus verwerken van nazis en banderasten kan ik slechts goedkeuring verlenen.

   Van de doden aan de Russische kant is het jammer, maar wel voor een goed doel. Het westen dacht dit land volgens de verschillende scenarios in 7 tot wel 43 staatjes op te knippen. Dat gaat niet gebeuren, en de NATO, hard nodig om de WEF agendas door te douwen, gaat door deze flagrante verliezen ook om zeep.

   Spasiba Rossia!

  • Je vergeet de bankiers.
   Die orchestreren alles en de cabal die ze zijn of dienen lachen weer in het geniep.
   Het gewone volk voor de zoveelste keer met succes misleid door corrupte politici, msm ect.
   We hoeven alleen maar nee te zeggen tegen die hufters maar we doen het (nog) niet.

   • Vergeet de Chinezen niet; USA moest geld lenen bij China om wapens naar Oekiestan te sturen; zo hielp China mee met het faillissement van USA….
    Perfect!

  • Idereen verneukt door een rot-baas of chef komt ook mentaal kapot thuis. In de middeleeuwen werkte de mens gemiddeld zo’n 2/5 van het jaar en hadden de meeste mensen werk en een dak boven hun hoofd.

   Dat is veranderd sinds KM het voor het zeggen heeft, en die zitten ook achter het WEF, de hadjememaar welke crisis dan ook en deze oorlog.

  • Wat een prachtig cliché Ivo. Een mooie dooddoener voor het gewone volk.

   Maar soldaten voeren geen oorlog. Dat zijn de koningen. En de priesters zwepen het volk op. Nu zijn dat de puppetmasters en de media.

   Als er niemand zou winnen in een oorlog zou niemand eraan beginnen. Maar zoals senator Lindsey Graham zei: “Russians are dying” en nog veel meer Oekraïnse ‘nutteloze idioten’ wat hij niet zei maar wel eist en vervolgens: “Best money we ever spent”.

   Dus ‘iemand’ zit jou uit te lachen daar in de VS. Ze hebben echt scheit aan mensenlevens. De CIA stookt het vuurtje op en de burgers moeten het vuur wel blussen. En zo begint het.

 3. totaal geen territoriale concessies gewoon doorgaan tot den haag en Londen Berlijn zijn zij al voorbij en oppakken dat zooitje

 4. Wat ik vanaf het begin af aan, ook op Frontnieuws, al meermaals heb aangegeven.
  Rusland stopt niet.
  Talloze waarschuwingen aan de EU en de VS, feitelijk vanaf 2014 met een hoogtepunt in 2017.
  Het westen dat Rusland finaal en fataal bedriegt met de 2 MINSK verdragen.
  Het westen dat niet luisterde en iedereen wijs maakt dat Rusland niks voorstelt. Een oud en verzwakt leger met historisch materiaal. Een economie welke op omvallen staat. Een corrupt bestuur en een volk dat naar democratie verlangd.

  Rusland is door de voltrekt idiote sanctie geilheid van westerse politieke randdebielen in 2 jaar sterker en machtiger geworden dan ooit.
  От имени Владимира Владимировича Путина: большое спасибо!

  Rusland heeft een enorm, hypermodern en strak gedisciplineerd leger met fantastische en superieure hardware. Het vermalen van Westers inferieur oorlogsspeeltjes, welke branden als kartonnen dozen, en het verzengen van AFU personeel, heeft geleidt tot een prachtig inzicht en veel meer kennis van westerse technologiën. Vooral hoe het NIET moet.
  От имени Владимира Владимировича Путина: большое спасибо!

  Rusland levert meer steenkool, gas, voedsel en een onvoorstelbaar pallet aan allerhande ‘comodities’ aan grote landen als China, India, half Zuid Amerika, Iran, Irak, de Saudi’s de UAE, de …etc.
  От имени Владимира Владимировича Путина: большое спасибо!

  De BRICS (Brazilïë, Rusland, India, China, South Africa) landen zijn overspoeld met verzoeken tot deelname. 16 applicaties! Dat wordt een naam met 21 letters. Succes daarmee….
  От имени Владимира Владимировича Путина: большое спасибо!

  Het westen, de VS en UK voorop, is een compleet geschifte bende met waanideéen en bizarre fantasiën.
  En denk niet dat Rusland stopt als de laatste UKRO met een wapen afbrandt. De Russen noemen hun voormalig USSR gebied niet voor niks al een jaar ‘NovoRussia’.
  Die gaan door. Totdat zij vinden dat het klaar is, eerder niet. Da’s Russisch.

  От имени Владимира Владимировича Путина: большое спасибо!!

  • het valt op dat net nu er over een bestand gesproken wordt, terwijl de mogelijkheid nu heel groot is dat rusland op korte termijn over heel oekraïne heen loopt.
   rusland zal er niet weer intrappen en doorgaan de nazi’s uit te roeien

   • Dat hoop ik, maar die “consessie periode” zou ook zomaar eens lang kunnen voortslepen zonder vooruitgang, terwijl het plan door loopt

   • Beste ralf,
    Niets van een bestand.
    Putin heeft nog wat appeltjes te schillen met de verantwoordelijken voor talloze burgerdoden vanaf 2014 en de oorlogsmisdaden vanaf de start van de SMO.
    Putin zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

  • De KM denkt gewoon een oorlog op te kunnen starten tegen Rusland.
   Als het dan totaal anders uitpakt in hun nadeel dan denken ze de boel te kunnen stoppen en
   beginnen ze over een bestand te zaniken.
   Hoop toch echt dat Putin gewoon door plet en heel Oekraïne ontdoet van dat nazi-gespuis.
   Onderhandelen met het laagste soort mensen op deze aardbol moet je niet willen.

   • inmiddels is wel bekend dat de hele westerse “elite” doordrengt is van de nazi’s, maar één naziregime aanpakken tegelijk hè

 5. Vanaf het begin met die krankzinnige sancties heeft Europa zelfmoord gepleegd. Maar ja, uncle Joe wilde dat toch zo graagdat Europa naar de donder ging. En de WEF regeringen in West Europa waren en zijn de schoothondjes van uncle Sam. Dus gehoorzamen, woef. Want anders….. wordt uncle Sam boos.
  Europa moet los van die bende daar en een eigen beleid voeren dat voor het eigen volk spreekt en niet het eigen volk in de werkloosheid en armoede dringt.
  Maar opnieuw ja…, we hebben ook nog Schwabber met zijn Agenda 2030 en ook die moet natuurlijk gehoorzaamd worden. Anders wordt natuurlijk ook uncle Schwabber boos en dan zwaait er wat voor de volksverraders. Minder geld? Meer chantage? Beiden?of geen mooi baantjes elders?
  Wie het weet mag het zeggen.

 6. Net of Poetin zo betrouwbaar is. Strelkov, de zogenaamde dader MH17 is opgepakt door de Russen. Misschien gaan ze hem nu wel uitleveren aan den Haag.

 7. Nou, de oorlog is voorbij…en nu…wat voor crisis waar we misschien wel in geloven hebben ze nog in de hoge hoed?

  Ik ben erg benieuwd. T barst nog van de chemtrails, en de zaagtand wolken vertellen mij dat de elektromagnetische straling nog steeds heel hoog is (waar je t zo warm/benauwd van krijgt weet je nog) dus het plan loopt nog op volle toeren.

  • laatst dat ik checkte is de oorlog allesbehalve voorbij, beter nog…ik heb recent opgevangen dat wagner ingezet zou worden….om een doorgang te maken richting kaliningrad….., een strook land van 100 km te veroveren op nato en zo de facto drie baltische staten af te snijden van natosteun…
   mocht dat kloppen, dan zou dat pas vuurwerk zijn…:p

   • mocht dat kloppen, dan heeft wagner waarschijnlijk nog even vakantie na al die maanden inzet.
    wat ook weer zou aansluiten op mijn stelling dat er met wagner niets aan de hand was, en de berichten over een coup weer een misleiding waren om oekraïne weer in een vleesmolen te lokken.
    we gaan het zien.

 8. Niks concessies. Doorgaan tot Lviv, Zelenski voor een tribunaal wegens landverraad en dan pas kijken naar onderhandelingen.

 9. De vele duizenden slachtoffers na en voor 2014 in de donbas regio lopen uiteen van minstens(!) 15.000 dodelijke BURGERS en duizenden gewonden(BURGERS) en geen hond die erna keek.
  Toen rusland eindelijk opkwam voor haar burgers aldaar……begon de leugen….en leugens…en nog meer leugens en de gehele msm kwam erop klaar…
  Walgelijk en vunzig volk…een ieder die bij de omroep,radio/tv/internet werkt voor het zogenaamde publiek.
  Een pot stront.
  De duizenden onschuldige burgers, gedood door NAZIES ,naziehonden die in onze regeringen alom vertegenwoordigd zijn…en nog steeds zie je her en der oekrinazivlaggen hangen ….zum kotszen!
  Vanaf het begin van de russische ingreep(!) in het oekrinazielandschap heb ik geschreven dat het einde van de westerse nazi-ideologie aanstaande was.
  Duurde eventjes…maar afijn….het resultaat is zichtbaar.
  Nu niet stoppen bij de poolse grens beste Vladimir maar even richting westen en de gehele kliek nazies eli-mi-neren…tot aan de noordzee toe.

 10. Margreet.
  Deze oorlog hebben we te danken aan de onbetrouwbaarheid van het Westen.
  Het Westen heeft een stinkende zweer van onbetrouwbaarheid gecreëerd gemaakt die door Poetin niet ingehaald kan worden.

  • Concessies en deals met de westerse politiek is door henzelf onmogelijk gemaakt. Denk aan de deal met Iran, dat de EU zelf heeft geboycot vanaf het begin. Denk aan Minsk 1 en 2, welke gebruikt werden om Rusland te bedriegen. Denk aan de overeenkomst met de nato om geen duimbreed uit te breiden , in de jaren 90, enz…
   Denk aan de graandeal, waarbij de UN zogenaamd op de uitvoering ervan ging toezien, en nochthans werd:
   1. het zogenaamd doel, nl. de arme Afrikaanse landen van voldoende voedsel te voorzien niet uitgevoerd (op 2 à 3 % na)
   2. de voorwaarden van de deal, ten voordele van Rusland (inclusief de uitvoer van kunstmeststoffen nodig om de voedsel produktie in de wereld op peil te houden) vanaf dag 1 geboycot door de VN en de EU.

   Er zijn dus in het westen geen geloofwaardige vertegenwoordigers of organisaties meer, waar nog onderhandelingen mee gevoerd kunnen worden.

   • Beste Marko,
    “Er zijn dus in het westen geen geloofwaardige vertegenwoordigers of organisaties meer, waar nog onderhandelingen mee gevoerd kunnen worden”. Een tijd geleden heb ik op R.T. een toespraak van president Poetin gezien waarin hij aanhaalde dat hij zeker nog bereidt was om met “het westen” te onderhandelen maar niet met de huidige regeringen en zelfbenoemde elites. (ik vind de link hiernaar niet maar het is ergens terug te vinden in https://odysee.com/@RTDE:e?view=content)

 11. Het blijft maf….alles te weten en begrijpen, van in den beginne.
  En het vervolgens in slooowmootion te moeten afzien. Met propaganda via msm….
  dat afvraagt…waarom komen die uit hun bed? Blijf gewoon liggen..

  One flew over the cuckoo’s nest gewijs.

 12. Alles is gezegd maar dan ook (bijna) alles van het verbazend leuke artikel tot enkele, vooral die Russische schrijver, reageerder zeer mooie reakties….ZZZZaaaalig.. ♥️🇷🇺🇧🇾🌹

 13. Onzinnig te verwachten dat Rusland gaat onderhandelen.
  Zij eisen onvooraardelijke overgave– terecht.

  Daarna hebben ze echies niet de linksen nodig om te vertellen wat er moet gebeuren; dat bepalen de Russen zelf wel

  Dat is denzificering; demilitairisering. executie van buitenlandse huurlingen; verdeling van het land, (Oekraine zelfde als in 1919, Kiev plus omgeving) en dan is er nog het vraagje van de oorlogschuld; die moet betaald worden.
  Dat betekent groot deel zal Russich worden.

 14. Wat kan ik in de context van dit uitermate inspirerend en bemoedigend verhaal verkondigen ? Ik weet het :
  Yiiiiiiiiihaaaaaaa !! ….om het op z n yankees te zeggen …. SLAVA ROSSIYA !!!!!!

 15. De msm en de westerse vazallen van de who/navo/vn/wef/vn /kliekbeginnen in hun broekjes te poepen.
  Immers hebben de russen geen enkele intentie om te onderhandelen over wat van hun al eeuwen is….
  En urgenter…de verradelijke rol van de europese landen in het geheel.
  Riussen die al jaren vermoord worden door nazies….en jarenlang door westerse politici en slaafse volgelingen gedoogd worden??
  Tja, dan is het duidelijk dat de russen hun volk(!) VOLK gaan beschermen…
  In Nederigland missen wij dergelijke leiders….mensen die het belang van hun volk ter harte gaan.
  Das war einmahl…ja..
  Dus gaan wij ons volk weer oprichten/herstarten/opnieuw laten inzien dat wij…nederland een trots en vrij en welvarend land waren…….voordat de linkse woke/transgender/links milieu/klimaat lbtqrsruuuzxy kliek van debielen hun intrede deden.

  • Welke MSM vraag ik mij dan af , in HLN blijft men nog steeds vasthouden aan het Russofoob verhaal , kan iemand mij n link geven van het tegengestelde in een of andere Europese gazet, mag in t Frans, Engels, Duits of Spaans zijn, talen die ik vlot spreek en begrijp …. trouwens met AI zijn talen tegenwoordig geen probleem meer zegt men , het beroep van vertaler tolk is nu totaal overbodig geworden….

  • “In Nederigland missen wij dergelijke leiders….mensen die het belang van hun volk ter harte gaan”
   pim fortuijn, wilders, fvd.
   compleet zwartgemaakt door msm en links nederland omwille van de globalistische, mensenhatende agenda

  • Ho ho!

   Rutte heeft niet voor niets zijn baan opgezegd! En al Kaq. Die gaan nu naar de Oekraïne in gevechtstenue om de aanval te leiden. Markie op een fiets met rupsbanden, boodtrommelje met appeltje in zijn WEF tas, Sigrid achterop als valkyrie. Tatataataaaada Tatataataaaada… Rusland veroveren.
   Ollongren zorgt voor de bevoorrading 💪🏻

   Dat gaat goedkomen. Ook Oekraïne is een gààf land.

  • En vervolgens richting washington!! Ik hoop dat dat gaat gebeuren dan zijn we meteen verlost van die satanische psychopaten.

 16. Waar gaat het eigenlijk allemaal om? VOLK A tegen VOLK B? Om ‘Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap’?
  “It’s the Economy, stupid!” Een andere ‘ideologie’ bestaat niet meer. Een schijngevecht om de macht van het bezit, tussen corrupte oligarchen en corrupte kapitalisten. De mening van het VOLK, als kanonnenvoer, doet er niet toe.

 17. Ja toen de mark Rutte clan eens eindelijk de waarheid begon te vertellen toen dropen ze met het gehele kabinet af met de staart tussen de benen De derde hond F.T. ging er ras mee heen en probeert vanuit Brussel de macht over te nemen Hij beloont de afdruipers dat ze een nieuwe job ergens krijgen in Brussel Echter het nedelandse volk heeft geen derde schaapherder meer nog nodig omdat ze gewoon schapenvolk blijven tenminste de grote massa meelopers waar nederland rijk mee is de zwarte schapen blijven gewoon de complotdenkers en doen niet mee

  • Ik zie het nog niet gebeuren dat die neppe jankende emo-looser met zijn volgevreten pens MP gaat worden. Dat zal meneer Yasin Ferras niet leuk vinden nu hij eindelijk zijn kans ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in