Screenshot video Died Suddenly.

Onderzoekers van de Ohio State University hebben onlangs ontdekt dat volledig gevaccineerde patiënten die positief testen op het Wuhan coronavirus (COVID-19) veel meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde COVID-patiënten, bericht Ethan Huff.

Hun studie, gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Immunology, stelt dat “onder COVID-19 patiënten, het sterftecijfer significant hoger was onder Vax vs. NVax patiënten (p=0,002).”

“Terwijl het sterftecijfer 36% (n=25) en 27% (n=15) was voor respectievelijk niet-COVID-19 [ongevaccineerde] en [gevaccineerde] patiënten, was het sterftecijfer bij COVID-19 patiënten 37% [voor ongevaccineerde patiënten] en 70% [voor gevaccineerde patiënten].”

Simpel gezegd, een injectie krijgen voor het COVID-19 virus verhoogt iemands risico om te overlijden aan COVID met bijna het dubbele, dit in vergelijking met een veel lager sterfterisico onder degenen die hun natuurlijke immuniteit beschermden door ervoor te kiezen zich niet te laten prikken.

De onderzoekers merkten ook op dat de “Charlson’s Comorbidity Index score (CCI) ook significant hoger was onder” mensen die een prik kregen versus degenen die besloten om af te zien van de injecties.

Ziekte en dood zijn de consequenties van het nemen van COVID-injecties

Hoewel het waar is dat degenen die ervoor kozen om zich te laten injecteren een grotere kans hadden om ook onderliggende gezondheidsaandoeningen te hebben – de machthebbers hielden mensen met reeds bestaande aandoeningen voor de gek door een vals verhaal te verspreiden – is het ook waar dat tientallen miljoenen anders gezonde mensen een prik namen omdat hun werk, school, enz. het vereiste.

“Onze resultaten suggereren dat de vaccinatiestatus van in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten mogelijk niet instructief is bij het bepalen van het sterfterisico,” schreven de onderzoekers. “Dit kan weerspiegelen dat binnen de algemene bevolking de personen met het hoogste risico op COVID-19 mortaliteit/immuun falen waarschijnlijk gevaccineerd zijn.”

  Biochemist - "Als je de dodelijke injectie hebt genomen..."

Vroegtijdig overlijden is niet de enige risicofactor die in verband wordt gebracht met COVID-injecties. We weten ook dat COVID-injecties in verband worden gebracht met andere ernstige gezondheidscomplicaties zoals mogelijk fatale bloed-, hart- en neurologische aandoeningen.

De grootste wereldwijde studie ooit over dit onderwerp vond dat COVID-injecties in het algemeen gevaarlijk zijn.

Deze studie werd gepubliceerd rond de tijd dat AstraZeneca zijn virusvector COVID-injectie van de wereldmarkt haalde na de onthulling dat de injectie het dodelijke Trombose met Trombocytopenie Syndroom (TTS) veroorzaakt.

“Hoewel vaststaat dat vaccinatie het risico op ziekenhuisopname verlaagt, zijn er tegenstrijdige gegevens over de vraag of het de uitkomst verbetert bij COVID-19-patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen,” aldus de studie.

“Hoewel onze cohort klein is, suggereren onze resultaten dat de vaccinatiestatus van in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten mogelijk niet instructief is bij het bepalen van het sterfterisico.”

Het enige misschien mogelijke voordeel van het nemen van een injectie – met de nadruk op het woord misschien – is het voorkomen van ziekenhuisopname, suggereert de studie, want dit is wat ons allemaal vanaf het begin is verteld dat het enige mogelijke voordeel van het krijgen van een injectie was.

De auteurs van het onderzoek maakten duidelijk dat ze deze mogelijkheid op geen enkele manier hebben onderzocht omdat hun gegevens er niet op ingaan. Ze suggereren dat verder onderzoek om “factoren te identificeren die een afwijkende immuunrespons op vaccinatie voorspellen, gerechtvaardigd is”.

“Dit was allemaal slechts een bètatest voor de bloeddorstige moordenaars,” suggereerde een van onze lezers over het ware doel achter de “vaccins” tegen het coronavirus (COVID-19).

  De pasgeborenen zijn niet in orde: Miljarden baby's zullen spike-eiwit genen erven

“Zeventien miljoen? Bij lange na niet genoeg ontvolking voor de globalisten,” schreef een ander. “Verwacht nog een dodelijkere pandemie met een wonderbaarlijk ‘vaccin’ dat binnenkort volgt.”

“Gates en anderen hebben ons al verteld dat we klaar moeten zijn voor de volgende ‘pandemie’, wat slechts een bonus is voor de krankzinnige globalisten. De Derde Wereldoorlog zal de belangrijkste ontvolkingsgebeurtenis zijn.”

Een andere regelmatige lezer suggereerde dat de relatie tussen COVID-injecties en massale sterfte misschien correlatief is in plaats van oorzakelijk. Deze zelfde lezer verwerpt echter routinematig het idee dat vaccins op enigerlei wijze gevaarlijk zijn.

Je laten injecteren voor de Fauci-griep is niet erg slim.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates spreekt openlijk uit wat wij niet hardop mochten zeggen van de regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWitte Huis beweert dat alle video’s van Biden verloren en verward ‘deepfakes’ zijn
Volgend artikelDe Verenigde Staten van Doen Alsof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Alle ziektes komen van de vaccinaties oftewel gifprikken die sinds 1880 systematisch zijn toegebracht. Ik kan alleen maar smeken neem nooit geen vaccinatie meer,geen enkele. Geen bmr geen tdpk,geen hepatitus prik , want daar is waar de kankerstoffen en aides enzo inzitten. Je krijgt er suikerziekte , kanker autisme , narcisme, pedofilie , homo, lesbisch van etc.
  Dr judy mikovits heeft daar een mooi boek over geschreven.

  • Er wordt nu aangedrongen bij jonge meisjes dat ze zich moeten laten inenten tegen baarmoeder halskanker omdat ze denken dat ze dat dan gaan krijgen als ze dat niet doen en dus geen kinderen kunnen baren Maar vroeger werden veel meer kinderen geboren in Nederland dan heden met gezinnen van 10 kinderen Veel oma’s van nu hebben die kinderen gebaard en nu nog in leven en worden stokoud Natuur zijn ook jonge vouwen gestorven door de tijden heen Maar dat was hun lot dan ze meekregen na de geboorte omdat ieder mens van tevoren bepaalde genen heeft die er ervoor zorgen dat je lang of kort leeft Bovendien werden vroeger de opgroeiende meisjes nooit gevaccineerd voor bovenstaande ziekten Waarom nu dan wel vraag je je af!? Omdat veel onderzoeken op te veel universiteiten dit werkverschaffing brengt en van alles en nog wat ontwikkeld om de mens langer te laten leven Maar dat is een utopie !!!!

 2. Voor de dood ben ik niet bang, maar wel voor het lijden wat eraan vooraf gaat. Kort gezegd, als je ervan uit gaat dat je zelf God bent. Waarom niet, je hebt toch hersenen gekregen. Dan vertrouw je niet zo makkelijk op mij. medemens.

  Dus wat deden ze, rechten afnemen, pushen, beroepsverboden als ze de kans hadden gekregen.

  Laat AI dat smerige volk vervangen. Ze zijn niet nodig, ze zijn onnodig en destructief. Denk zelf na, en als je dat niet kan. Dan heb je pech. Succes met tumor.

 3. @Frontnieuws Ik vind het nogal een drogkop. Iedereen heeft namelijk 100% kans om te sterven. Over het hoe snel en in welke hoedanigheid daar valt natuurlijk het een en ander over te zeggen.

 4. Waar waren die onderzoekers van die universiteit toen covid een feit werd en waarom hebben ze dat dan niet onderzocht toen ze met spuiten begonnen om de mensen te waarschuwen dat ze thuis m osten blijven na de oprpij doen nu voor dat zij zo goed zijn!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in