Honderden Oekraïense soldaten sterven massaal tijdens zelfmoordmissies aan de zuidelijke “kant” van Bakhmut, in Klishivka. Het Russische leger heeft een nieuwe “vleesmolen” opgezet in het gebied.

Een paar dagen geleden hadden de Oekraïners, na zware verliezen en meerdere dagen van gevechten, het netwerk van loopgraven en enkele dominante hoogten van de nederzetting overgenomen. Ze slaagden er echter in om deze in één dag te verliezen, schrijft Warnews24/7.

De Russen lanceerden een tegenaanval met luchtsteun van Ka-52 helikopters en heroverden de loopgravencomplexen.

Russische bronnen zeggen dat de 215,7 heuvel ten westen van de nederzetting letterlijk bezaaid ligt met de lijken van Oekraïense soldaten, wat door de video’s wordt bewezen.

De Oekraïners gaven niet op. Ze begonnen nieuwe golven infanterieaanvallen te sturen. Het resultaat blijft tot nu toe hetzelfde. Waterloo…

Geen leger ter wereld is bestand tegen zulke kolossale verliezen. De Oekraïners hebben op bijna alle fronten verpletterende nederlagen geleden.

Video: ‘Spook’-bataljon slaat Oekraïense aanval in Klishivka af.

Video: De mortierbemanning van de 11e Russische Luchtlandingbrigade heeft een groep Oekraïense soldaten gespot in Klishivka

Russische media: Oekraïense soldaten sterven massaal in Klishivka!

Een van de heetste delen van de contactlinie in Donetsk is nu de “ribben” van Bakhmut. De Oekraïense legerleiding heeft al verklaard dat de verovering van de stad een erezaak is voor de Strijdkrachten van Oekraïne.

Daarom vallen de Oekraïense strijdkrachten de dominante hoogten rond Bakhmut met zoveel hardnekkigheid aan.

In het gebied van de nederzetting Klishivka en op de nabijgelegen hoogten liggen veel lijken. Als de Strijdkrachten van Oekraïne erin slagen de posities van het Russische leger in te nemen, gaan de Russische eenheden onmiddellijk in de tegenaanval. En dit gebeurt vaak, zelfs overdag.

  Viktor Orbán: "Wereldoorlog 3 klopt op de deur - dit is een zeer gevaarlijk moment"

De hevigheid van de gevechten in dit gebied wordt aangetoond door beelden die het Russische leger met een drone heeft gemaakt. Een stuk land ligt vol met kraters die door artillerie gevormd zijn. En in bijna elke kraters zijn lichamen van het Oekraïense leger te zien.

De verdediging in het dorp zelf en in de omliggende heuvels wordt onder andere gehandhaafd door eenheden van de Tsjetsjeense speciale strijdkrachten “Akhmat”. Bijna elke meter van het grondgebied van het dorp en de omgeving staat onder toezicht van UAV-piloten. De drones detecteren de beweging van het Oekraïense leger en vallen het aan.

Russische soldaten veranderen van positie, zoeken naar vijandelijke troepen in het gebied van de nederzetting en noteren de opeenhoping van mankracht.

Video: Drone in actie in Klishivka

Deel II

Succesvolle Russische tegenaanvallen

Berichten over succesvolle tegenaanvallen door eenheden van de Russische strijdkrachten ten zuiden van Bakhmut worden bevestigd. Eerder lanceerden Russische troepen een tegenaanval in de regio Bogdanovka, die ten westen van de stad ligt.

Nu vonden soortgelijke acties van de Russische strijdkrachten plaats ten westen van Klishivka.

Het Oekraïense leger trok dit gebied een paar dagen geleden binnen en veroverde de loopgraven en een van de dominante hoogten.

Vandaag werd bekend dat als gevolg van de tegenaanval de Oekraïense formaties verliezen leden in mankracht en uitrusting en zich terugtrokken uit de eerder bezette belangrijke hoogte ten westen van Klishivka.

Russische artillerie opende de weg. Er werden ook gevechtsvliegtuigen ingezet, die verschillende gemotoriseerde en getrokken houwitsers van de Oekraïense strijdkrachten vernietigden, die gecamoufleerd waren in een bosgebied ten westen van het Seversky Donets-Donbass kanaal en tegelijkertijd ten zuiden van de Bakhut-Kostiantynivka snelweg.

  Top Poetin-Kim: Westerse hysterie kan historisch falen van westers imperialisme en criminaliteit niet verhullen

De Russische troepen hebben dus al dit succes in de regio Klishivka, waar het Oekraïense leger het al een week over heeft, tenietgedaan.

Video.  Oekraïense overlevenden verspreiden zich in Klishivka. Ze worden vervolgens individueel gelokaliseerd door een Russische drone en worden aangevallen door artillerie.

Deel II

Bergen lijken in Klisifka: De 4e Brigade heeft ze “verbrand”!

Een ATGM-peloton (anti-tank guided missile) van het 1e Bataljon van de 4e Brigade (Lugansk) heeft een BMP-1 vernietigd die voedsel, munitie en soldaten aanvoerde.

Daarna naderde een groep tanks en pantservoertuigen de Russische loopgraven en begon erop te vuren. De Russen openden het vuur met anti-tank raketten.

De eerste ATGM raakte de T-64BV direct, de Russische BMP-2 vernietigde de naastgelegen BMP-1 samen met de troepen van de AFU.

Video: Russische BMP-3 van 102 Regiment “dekt” de bewegingen van de Oekraïense troepen.

Video: Oekraïens panteservoertuig met munitie en personeel wordt opgeblazen na een ATGM-aanval bij Klishivka. Er omheen liggen verschillende dode en gewonde soldaten, van wie er één verbrand is door de explosies en nauwelijks weg kan kruipen. De lichamen van minstens 10 Oekraïense soldaten liggen op één van de hoogtes.

Bekijk kaarten van de gevechten in de regio Klishivka.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Idioten ontdekken nu pas dat deze oorlog gevaarlijk isVolg Frontnieuws op Telegram

  Er wordt een nieuwe oorlog voorbereid na de nederlaag in het aangezicht van Rusland

Lees meer over:

Vorig artikelDe korte maar oncomformtabele waarheid over de bluf van Biden in Oekraïne
Volgend artikelHoe kunnen deze ‘celebrity’ vaccinfanaten met zichzelf leven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Waar is ABBA en hun managers, groupies etc.
  Dikke geld weer binnen?

  Stumpers…..beetje over Waterloo zingen. Nergens mee bezig verder…sneeuwvlokjes.

 2. die Oekraïnse/navo soldaten moeten toch zwaar gedrogeerd zijn…als het nog mensen zijn toch..of zijn de Nazi’s zo haatvol dat ze ongeacht de verliezen toch weer ten aanval/zelfmoord in gaan, en wat te denken over de bevelhebbers van die troepen..haten zij de vijand, of haten zij hun eigen troepen zo hard..dat alle redelijkheid verdwenen is..

 3. Het is toch verschrikkelijk wat daar in dat Oekriland gebeurt. Waar is nu die zgn UN, die in het leven geroepen was om een drama na WO 2? Helaas doet die niets om naar vrede te streven. Zit helaas onder dezelfde paraplu.
  Maar als de aandeelhouders van de militaire industrie maar tevreden achterover kunnen leunen en met genoegen het dividend zien binnenkomen, dan is blijkbaar alles veroorloofd.
  En dat geldt niet alleen voor de krankzinnige militaire industrie, maar ook voor de big pharma, de big financieel, de big enz., de klimaatwaanzin en haar toekomstige maatregelen.
  Mijn opoe zei het in de jaren vijftig, na wo2, al: de wereld wordt geregeerd door 3 x ggg: geld, gat (dat was sex) en godsdienst. Het mensje had volkomen gelijk!

 4. In het westen vinden we het zielig maar…………..

  Het is Ukraine hun Eigen schuld………. Vooral van hun REGERINGS leider.
  ZELENSKY WIL NIET PRATEN…….‼️
  AL VANAF HET BEGIN NIET. ‼️
  En toen er in Turkije WEL WERD GESPROKEN EN ER AL EEN OVEREENKOMST WAS, KWAM UNCLE SAM TUSSEN BEIDE., en werd bij terugkomst uit Turkije in Ukraine de onderhandelaar van Ukraine vermoord en de overeenkomst verscheurd……… WAPENS AANGEVOERD VANUIT DE USA en werd er heeeeeeel hooooog van de toren geblazen over een overwinning. 💥🔥❓😡………..ja op Rusland….. dat zou leuk zijn voor de usa…….

  De demente Joe Biden beval Zelensky te vechten…… 🔥💥Hup de fik erin Rusland op de knieën nu is het onze kans…….. en de brave Puppet Zelensky deed het, en doet het nog…….Een echte Amerikaanse denk methode‼️

  Eerst met wapens ter waarde van miljarden het hele land vernielen, maar nu zijn de wapens op,en trekt uncle Sam zich terug…..sorry geen wapens meer….. knap het nu zelf maar op…… 🤣
  Tja daar zit je dan als je gezworen hebt nooit te gaan praten met de Russen…….😢😟
  Maar zijn Manschappen kunnen ook MUITEN, MAAR ZE ZIJN NET ZO FANATIEK, als de baas..
  Hier zien we de NAZI trekjes duidelijk in. .
  Putin heeft deze overeenkomst nog wel getoond aan de vier Afrikaanse bezoekende presidenten…… dus deze overeen komst is er.

  En Europa…….. kijk naar Zelensky ; dan zie je hetzelfde als de leiders van Europa……..
  domme schapen die niet zelf kunnen en ook niet willen denken…..
  De Europese leiders zijn meer bezig om hun bevolking onder de duim te houden ook al moet je daar soms de democratie GEWELD VOOR AANDOEN……..

  Nu is Het is een kwestie van tijd, totdat de ukrainers volledig zijn uitgeput, letterlijk en figuurlijk,( wapens en manschappen ) en Rusland is “ Opgeschoven “ tot het gebied wat het in zijn hoofd had om te veroveren. W.s. Tot de rivier de Djneper❗️En Odessa in het zuiden.
  De Krim zullen ze NOOIT MEER LOSLATEN.
  ( wordt vervolgd)

 5. Ik vraag me af wanneer de UN in dit spel betrokken word.
  Als er al een wapenstilstand komt zullen ze proberen dit onder de UN vlag te doen.
  Aangezien de UN net zo corrupt is als de USA en NATO zullen ze proberen in wat overblijft van de oekraine op dezelfde voet door te gaan als voor de oorlog.
  Ik hoop dat rusland de hele oekraine economisch en politiek platlegt en overneemt.

  • Gezien de “ heethoofden “ in de Ukraine denk ik niet dat enige bemoeienis van de UN geaccepteerd zal worden.
   Kijk naar de historie.
   Kijk naar filmpjes voor de oorlog kinderen werden op “ Hitler “ manieren in vakantie kampen “ opgeleid”
   Op YouTube te vinden.

 6. Laten we de russen de tijd en ruimte geven om GEHEEL west-europa w.o de nederiglanden vallen te bevrijden van de nazies…de wokers.de ltbqrstuvwxyz debielen…en de klimaatmongolen….de linksen de transgenders de spuitmoordenaars…..en dan opnieuw nederland voor de nederlanders opbouwen?

 7. Als Mutter blutet mir das Herz, beim Anblick dieser toten Soldaten. Als Mensch erfasst mich die Wut, dass alles dies von den Globalen Führern (allem voran die USA) mutwillig geschieht. Meine Seele hofft, dass dies bald und schnell zu Ende geht und diesen globalen westlichen Führer, die knöcheltief im Blut stehen, zur Rechenschaft gezogen werden. Keiner von ihnen sollte angstfrei leben dürfen.

 8. Wir freie menschen wollen al die idioten auf die fresse houwen,die freiheit wieder im freie geniessen.
  Aber …dan mussen wir allen bereit seien um unsere freiheiten wieder zuruckzum eroberen.
  Und das fehlt uns …biss jetz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in