De Amerikaanse pers, ooit de hoeder van de democratie, werd uitgehold tot het punt dat ze als een handpop kon worden gedragen door de Amerikaanse veiligheidsdiensten en partijagenten… Disinformatie is zowel de naam van de misdaad als het middel om die te verdoezelen; een wapen dat verdubbelt als een vermomming.” – Jacob Siegel

Hoe gaat het met die oorlog? Huh? Bedoelt u de oorlog in Oekraïne? Of de oorlog van de Amerikaanse regering tegen haar eigen volk? schrijft James Howard Kunstler.

Nou, de eerste, de oorlog in Oekraïne, vernietigt vooral Europa – hoewel de inwoners van Duitsland, Nederland en andere landen dat blijkbaar nog niet doorhebben. De industriële economie van Europa is ten dode opgeschreven zonder betaalbaar Russisch aardgas. We hebben hun pijpleiding daarvoor in september afgesloten en niemand in Europa maakte bezwaar. Ze slikten het gewoon door en gingen weer sigaretten roken aan hun cafétafels. Over een jaar of zo heeft niemand in Europa meer genoeg geld voor een cappuccino (of sigaretten) en misschien gaan ze dan de mentale weekdieren die daar de touwtjes in handen hebben wel wat vragen stellen – als ze niet gewoon over al die politesse heen springen en de tent platbranden.

Het belangrijkste van de Oekraïense oorlog is dat de VS niet willen dat hij eindigt. U begrijpt, het gaat niet om luchtige principes zoals vrijheid voor Oekraïne. Het gaat erom Rusland tegen te werken, hoeveel dode Oekraïners dat ook kost, omdat Amerikaanse functionarissen een waanzinnige psychose over Rusland hebben ontwikkeld nadat ze het jarenlang hebben gebruikt om Amerikaanse burgers te mind-fucken, en onze verantwoordelijken moeten dat antagonisme rechtvaardigen door te doen alsof we gevestigde belangen hebben in Oekraïne, die we overigens niet hebben.

Tot nu toe heeft alles wat wij hebben gedaan om het conflict te bevorderen een averechts effect gehad op de westerse burger. Het grootste deel van de rest van de wereld erkent dat de VS krankzinnig is geworden en neemt voorzichtige stappen om zich van ons los te koppelen – vooral om ons geld niet meer te gebruiken voor internationale handel. Echt, zou u iets te maken willen hebben met een krankzinnige? Nee, u zou zoveel mogelijk afstand bewaren tussen u en deze krankzinnige en zelfs niet meer proberen te communiceren. Als de wereld de dollar niet meer gebruikt in de handel, zal de dollar aan waarde inboeten, net als de biljoenen aan Amerikaans obligatiepapier die andere landen bezitten, en die landen zullen proberen zich zo snel mogelijk te ontdoen van die biljoenen. Kunt u staatsschuldcrisis spellen? Pas op daar beneden…

  Pentagon zweert Rusland met atoombommen te bestoken als het doorgaat met oorlog tegen Oekraïne

Amerikanen zijn blijkbaar niet emotioneel geprikkeld door de oorlog in Oekraïne, omdat er geen troepen in lijkzakken van thuiskomen (nog niet, tenminste). Velen hebben waarschijnlijk gemerkt dat we meer dan 100 miljard dollar aan het project hebben uitgegeven, en samen met de eerder genoemde schuldencrisis zou dat wel eens een kiem van wrok kunnen vormen als de prijzen in de supermarkten en aan de benzinepompen steeds verder omhoog schieten en de massaontslagen toenemen, en de re-po man aanklopt, en meer banken wankelen.

Natuurlijk kan ons Oekraïne-oorlogsproject (gebaseerd op het hersenspelletje Waarom-vechten-jij-en-hij niet?) vrij plotseling eindigen als Oekraïne, zoals het gerucht gaat, zonder kanonnenvoer en artilleriegranaten komt te zitten (ondanks al onze hulp). En dan? Dan ziet “Joe Biden” eruit als de grootste verliezer aller tijden, en kijk uit in de Straat van Taiwan, waar de Amerikaanse Pacifische Vloot kan veranderen in ’s werelds grootste stel drijvende asbakken…..

Begrijpt u? Hoe zit het nu met die andere oorlog: de oorlog van onze regering tegen de Amerikanen? Wat slimme verslaggevers (Taibbi, Schellenberger) het Censuur Industrieel Complex noemen, is vrij goed ontmaskerd. Iedereen weet dat de FBI, CIA, DHS en vele andere agentschappen, via gekaapte social media, onvermoeibaar hebben gewerkt om het publieke debat over werkelijk alles wat van belang is in de war te sturen. Het vreemde is dat ongeveer de helft van Amerika er niets om schijnt te geven. Natuurlijk is dat dezelfde helft van het land die verliefd is geworden op bewaking, censuur, politieke vervolgingen, verkiezingsonzin, verplichte mRNA-injecties en andere uitstapjes naar kwade trouw. Hun controleurs in de reguliere nieuwsmedia lijken zelfs te genieten van hun rol als handhavers van onwerkelijkheid.

  Moskou vreesde voor 'vervolging' van Carlson - Kremlin

Deze gedegenereerde slechtheid is geëscaleerd sinds ene Donald Trump jaren geleden het toneel betrad. Het “Joe Biden”-regime treft hem uiteindelijk in het hol van Manhattan DA Alvin Bragg. Nu wordt het spel interessant. Aangezien de beschuldigingen de grootste onzin zijn, is het eigenlijke doel van deze vervolging, zoals Tom Luongo en Martin Armstrong aangeven, om de heer Trump te lokken in een minachting voor de rechtbank, zodat de autoriteiten van New York hem kunnen opsluiten. De rechter in deze zaak zal de heer Trump een spreekverbod opleggen, zodat hij niet mag spreken over het proces tegen hem, en als hij zijn mond open doet – wat hij zeker zal doen – zullen ze een net rond hem spannen en hem naar de gevangenis slepen, en hem daar voor onbepaalde tijd proberen vast te houden, zoals ze de verdachten van 6 januari in de gevangenis van DC vasthielden. Dat wil zeggen, als de Bragg-operatie in New York City de voormalige president uit de staat Florida kan halen, wat misschien niet zo gemakkelijk zal zijn, nu gouverneur DeSantis heeft aangegeven dat hij dat niet zal toestaan.

Wat de zaak zelf betreft: een rechter met enig zelfrespect zou deze in een preprocessuele zitting bij de geringste aansporing van een verdedigingsadvocaat als een zes dagen dode karper afwijzen – gebaseerd op meerdere specieuze nieuwigheden in het strafrecht, om nog maar te zwijgen van het feit dat de verjaringstermijn ruimschoots is overschreden. Als deze stinker daadwerkelijk voor de rechter komt, zal de aanklager een eeuwenoude juridische grap zijn. Als ze een jury uit de Big Apple zover krijgen om in de grap mee te gaan, zal de zaak in een New Yorkse minuut door het beroepsproces tot aan het Hooggerechtshof gaan.

  Ter verdediging van Amerikaanse mariniers

En als die hele zaak uit elkaar valt als de jenga-toren die het is, staan er nog twee andere zaken tegen Mr. Trump in de coulissen – de onzinzaak in Fulton County, Georgia, waar het proces van de grand jury al werd gecompromitteerd door een juryvoorvrouw die zichzelf als “heks” bestempelde en haar mond voorbij praatte tegen de pers; en de operatie in het federale district DC van ene Special Counsel Jack Smith in de zaak van de geheime papieren van Mar-a-Lago – nog zo’n verliezerszaak, gezien alle andere hoge ambtenaren die momenteel verstrikt zijn in soortgelijke klachten, vooralsnog zonder officiële aanklacht.

Klinkt dat als een plan? Ja, het klinkt als een plan om een burgeroorlog te ontketenen. Vooral gezien alle andere onzin waaraan Amerika wordt onderworpen door een dolgedraaide bureaucratie, het regime dat ervoor optreedt en zijn legioenen van geesteszieke nuttige idioten die overal in het land de vrede verstoren. Waarschijnlijk beseft meer dan de helft van Amerika dat het rechtssysteem is geplunderd door dezelfde schurken die de sociale media en de staatsraden voor verkiezingen hebben geïnfiltreerd. Ze worden er goed en wel ziek van, samen met al het mentale geklooi rond transgenderisme, rassenhosselen, klimaatverandering en Oekraïne. Ik weet zeker dat we een spannende lente en zomer tegemoet gaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoeveel bent u bereid op te offeren om het Westen te helpen een propagandaoorlog tegen Poetin te winnen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse financieel analist Hudson: De VS hebben van bovenaf een kleurenrevolutie in Europa geënsceneerd
Volgend artikelHet Nieuwe Normaal Links
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. “Hoe gaat het met die oorlog? Huh? Bedoelt u de oorlog in Oekraïne? Of de oorlog van de Amerikaanse regering tegen haar eigen volk? schrijft James Howard Kunstler.”

  Amerika het land van de vrijen en huis van de dapperen meer dan 300 miljoen inwoners en geen verzet tegen de huidige en voorgaande administrations gewoon dociel totdat het pijn gaat doen, stelletje oenen gebiologeerd door Joods Kabbalisten in Hollywood, films maken over de geweldige helhaftigheid en dapperheid van het Amerikaanse transgender-leger.

 2. De illusie van vrijheid gaat net zolang door,
  als het winstgevend is deze illusie aan te houden.

  Op het punt dat deze illusie te kostbaar wordt,
  om deze aan te houden, dan wordt
  simpelweg het decor naar beneden gehaald.
  De gordijnen worden opzij geschoven,
  en ook tafels en stoelen worden weggeschoven.

  We zullen dan de stenen muur zien,
  aan de achterkant van het theater.

  -Frank Zappa (1940 – 1993), componist/muzikant

 3. Worden de Russische bommen nog afgeschoten? Het gaat allemaal erg langzaam on de NATO een lesje te leren. Angst? Is een slechte raadgever.

 4. Toch zal deze illegale macht moeten worden uitgeroeid.
  Goedschiks willen ze blijkbaar niet.
  De enige mogelijkheid is nog het volk zelf, dus……….. helaas: revolutie !

  • Het Mieke april 5, 2023 at 16:11

   “Wel een flapdrol dagvaarden voor een stoeipartij met een escort girl”

   Begrijp ik ook niet Trump is een intelligente kerel zijn IQ is 156, dan gaat ie wel een hoer liggen knarren en niet aan de gevolgen van deze hoerenloperij denken, waar ben je dan mee bezig, man man man.

   • Ik heb ook een bijzonder hoog iq, edoch wat een beestachtige tijd heb ik in de beginjaren in Costa Rica gehad. Ook nergens aan gedacht, gewoon LEVEN!

 5. Een indrukwekkende video van de lancering van honderden geleide raketten van HIMARS-draagraketten tegen Russische posities in Bakhmut werd vrijgegeven door de Oekraïners, waardoor argwaan ontstond over het begin van het Oekraïense tegenoffensief in de lente.

  https://youtu.be/cY8OWGAHyLg

  De reactie van de Russische artillerie was onmiddellijk, die op haar beurt meedogenloos Oekraïense posities rond Bakhmut bombardeerde.

  https://www.instagram.com/p/CqpyxasOmPv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in