Foto: World Economic Forum (YouTube)

Het Forum voor Democratie Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren verwijst op social media naar een artikel op de website van het World Economic Forum dat enkele verontrustende passages bevat. Het artikel gaat over de noodzaak om sensoren in het menselijk lichaam te plaatsen om Covid te bestrijden.

De auteur van het artikel (dat hier te vinden is) merkt op dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in 2017 het gebruik van “digitale pillen” in de Verenigde Staten heeft goedgekeurd. Deze digitale pillen bevatten minuscule sensoren die – nadat je ze hebt doorgeslikt – in je maag worden geactiveerd en van daaruit gegevens doorsturen naar je smartphone of andere apparaten.

De gegevens moeten ons helpen te begrijpen hoe onder meer menselijk gedrag en levensstijl onze gezondheid beïnvloeden. Dit zou van cruciaal belang zijn in de strijd tegen de coronapandemie, aldus de auteur. “Het opsporen van symptomen kan ons helpen de verspreiding van de infectie te stoppen en nieuwe gevallen snel op te sporen”.

Van Meijeren vraagt zich af: “Wordt dit straks ook verplicht onder het mom van ‘noodzakelijk ter bescherming van de volksgezondheid’?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

FvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”Volg Frontnieuws op Telegram

  Duitsers worden gewaarschuwd voor "moeilijke herfst" en "zeer zware winter"
Vorig artikelWereld in chaos
Volgend artikelOprichter: “Vertrouw Wikipedia niet”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. 1984. De kop heeft ie er al voor.
    Uiteraard voor de “gezondheid”, ze hebben nu de waarde van dit verhaaltje (narratief in leutertaal) gezien. De angst als katalisator wordt nog driftig aangewakkerd.

  2. De techniek is er al een tijdje. Heb in 2009 bij een lezing gezeten van DSM over deze techniek. Ook pillenstrips die een seintje geven dat de pil eruit gedrukt wordt. Allemaal goede techniek wanneer goed gebruikt. In de handen van zionistisch mongool Schwab zijn het echter wapens. Kan nou niemand deze man monddood maken. Er komt toch alleen maar gal en shit uit zijn bek. Ben bang dat Nederland met rotte Rutte aan het roer hem precies navaart. Rutte heeft immers tegen Gideon gezegd dat hij groot respect heeft voor deze kwal. Dit is waarschijnlijk het enige waar Rutte nou eens niet over liegt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in