© theEllenShow/YouTube

De Amerikaanse talkshow “The Ellen Show” wordt intern onderzocht op racisme en intimidatie, schrijft de Daily Mail.

Het productiebedrijf Warner Media is een intern onderzoek gestart sinds medewerkers die met de show werken aan de bel hebben getrokken over wangedrag op de werkvloer. Volgens verschillende werknemers is de show “een giftige werkomgeving” waar werknemers slecht worden behandeld, racistisch worden behandeld en worden geïntimideerd.

Het zijn in hoofdzaak de huidige en tien voormalige werknemers die de drie producenten Ed Glavin, Mary Connelly en Andy Lassner van de show beschuldigen van het creëren van een pestcultuur.

Het probleem is dat deze drie verantwoordelijke producenten, die de show in handen hebben en verantwoordelijk zijn voor al deze mensen, die deze cultuur en gevoelens van pesten en onbeschoftheid creëren, zegt een bron tegen Buzzfeed.

Zij denken dat iedereen die bij The Ellen Show blij moet zijn om daar te werken: “Dus als je een probleem hebt, moet je weggaan, want we vinden wel iemand anders om in dienst te nemen, omdat iedereen hier wil werken”.

Het onderzoek gaat niet in de eerste plaats over de hoofdpersoon van de show, Ellen Degeneres, maar de kritiek is ook op haar gericht. Er wordt onder andere beweerd dat het liberale LGBTQ-profiel elke dag een nieuw slachtoffer vindt onder de werknemers die ze treittert.

Elke dag kiest ze iemand om te haten. Het is niet jouw schuld, het is gewoon uitharden die dag en de volgende dag zal ze gemeen zijn tegen iemand anders, wordt onder andere beweerd.

De werknemers zijn ook ontevreden over het feit dat hun salaris tijdens de Coronapandemie met 40 procent is verlaagd en dat Ellen een extern productiebedrijf heeft ingehuurd, in plaats van haar vaste personeel, om de show tijdens de pandemie vanuit haar huis te produceren.

John Cleese is moe van de politieke correctheid van “lichtgeraakte, emotioneel onstabiele mensen”

Verkiezingsfraude in de Verenigde Staten of niet - vreemde afwijkingen in het stemgedrag

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here