© theEllenShow/YouTube

De Amerikaanse talkshow “The Ellen Show” wordt intern onderzocht op racisme en intimidatie, schrijft de Daily Mail.

Het productiebedrijf Warner Media is een intern onderzoek gestart sinds medewerkers die met de show werken aan de bel hebben getrokken over wangedrag op de werkvloer. Volgens verschillende werknemers is de show “een giftige werkomgeving” waar werknemers slecht worden behandeld, racistisch worden behandeld en worden geïntimideerd.

Het zijn in hoofdzaak de huidige en tien voormalige werknemers die de drie producenten Ed Glavin, Mary Connelly en Andy Lassner van de show beschuldigen van het creëren van een pestcultuur.

Het probleem is dat deze drie verantwoordelijke producenten, die de show in handen hebben en verantwoordelijk zijn voor al deze mensen, die deze cultuur en gevoelens van pesten en onbeschoftheid creëren, zegt een bron tegen Buzzfeed.

Zij denken dat iedereen die bij The Ellen Show blij moet zijn om daar te werken: “Dus als je een probleem hebt, moet je weggaan, want we vinden wel iemand anders om in dienst te nemen, omdat iedereen hier wil werken”.

Het onderzoek gaat niet in de eerste plaats over de hoofdpersoon van de show, Ellen Degeneres, maar de kritiek is ook op haar gericht. Er wordt onder andere beweerd dat het liberale LGBTQ-profiel elke dag een nieuw slachtoffer vindt onder de werknemers die ze treittert.

Elke dag kiest ze iemand om te haten. Het is niet jouw schuld, het is gewoon uitharden die dag en de volgende dag zal ze gemeen zijn tegen iemand anders, wordt onder andere beweerd.

De werknemers zijn ook ontevreden over het feit dat hun salaris tijdens de Coronapandemie met 40 procent is verlaagd en dat Ellen een extern productiebedrijf heeft ingehuurd, in plaats van haar vaste personeel, om de show tijdens de pandemie vanuit haar huis te produceren.

John Cleese is moe van de politieke correctheid van “lichtgeraakte, emotioneel onstabiele mensen”

  Viraal: Zwaarlijvige linkse vrouw twerkt om anti-abortus activisten te overtuigen dat het vermoorden van baby's juist is
Vorig artikelFinse politie op jacht naar vier Afrikanen na fatale mishandeling
Volgend artikelHier bestormen migranten het Siciliaanse toeristenparadijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in