Op dinsdag is er een videoclip uit Italië op social media gaan circuleren die veel aandacht heeft gekregen. Het toont zogenaamde vluchtelingen uit Tunesië die aankomen in een Italiaanse haven waar de migranten meer lijken op toeristen dan op asielzoekers die bescherming nodig hebben.

Een van degenen die de aandacht vestigen op de clip is de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

“Dit is de mate van spot en vernedering van Italië en de Italianen die door deze mislukte regering wordt veroorzaakt. We zijn nu een grap in het buitenland.”

Backup:

 

Nadat Salvini zijn functie als minister van Binnenlandse Zaken verloor en de nieuwe linkse regering het overnam, zijn de havens van het land weer opengesteld voor migranten. Salvini had het pendelverkeer over de Middellandse Zee bijna volledig stilgelegd toen de vorige regering viel.

Italië: elke illegale migrant ontvangt ongeveer 1000 euro per maand

  'Black Lives Matter' op het toilet en bij billen schoonmaken
Vorig artikelArchitect achter het afzettingsproces tegen Trump ontkent geweld van Antifa: “Het is een mythe”
Volgend artikelNa Facebook’s censuur van conservatieven – Mark Zuckerberg kan in de gevangenis belanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Sorry Pierre, u heeft het mis, illegaal zijn betekent, alle rechten en voordelen hebben die wij, de sinds eeuwen woonden bevolking niet heeft, betekent niet werken, geen belasting betalen door het grote aantal kinderen en 1 of meer vrouwen ten laste, met een grote dure luxe wagen rijden, terwijl de werkende klasse het moet stellen met een kleine Peugeot, of het zo gepromote openbaar vervoer, en zo kunnen we nog bladzijden doorgaan. Voor mij betekent illegaal zijn, lafaards, profiteurs, die hun land, familie in de steek laten om hier van ons te komen profiteren en ons te haten, en stilaan met toestemming van Europa ons erfgoed en sociaal stelsel te vernietigen, ik weet zeker dat u, het zult eens zijn met mij, dat u het verkeerd had.

  2. Het stomme is we laten het gewoon gebeuren, als iedereen in Nederland die het niet eens is met hoe onze regering en natuurlijk de EU regering met deze situatie omgaan nu eens gewoon allemaal opstaan en maatregelen eisen. en neem maar van mij aan als je dit doet met een miljoen mensen dat de regering echt wel luisterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in