Papillon © Columbia Pictures

We wisten dat iemand het zou doen. Wees nu paraat voor elk land om dit voorbeeld te volgen.

President Cyril Ramaphosa heeft aangekondigd dat Zuid-Afrika op maandag 28 december om middernacht naar lockdown niveau 3 gaat.

Hij zei dat alle binnen- en buitenbijeenkomsten, behalve begrafenissen, de komende 14 dagen verboden zullen worden.

De avondklok wordt aangepast van 21:00 tot 06:00 uur en alle niet-essentiële instellingen zoals bars en restaurants moeten om 20:00 uur sluiten.

De verkoop van alcohol is ook verboden en nachtclubs en bars die alcohol verkopen zijn niet toegestaan.

Als onderdeel van de nieuwe regels is het niet dragen van een mondkapje nu een strafbaar feit en mensen die geen mondkapje dragen in het openbaar kunnen worden gearresteerd.

Dit is wat je moet beseffen: deze Coronamanie is niet tijdelijk. Ze creëren een nieuw normaal. De mondkapjes zijn hier om te blijven. Ze zijn hier voor onbepaalde tijd. Er zal een eb en vloed zijn naar de lockdowns, waar ze worden ingevoerd en dan weer ingetrokken, maar het basiskader waarmee we in 2020 vertrouwd zijn geraakt, zal blijven bestaan zolang dit globalistische regime dat de aarde regeert, blijft bestaan. De mensen gingen toch akkoord met dit gedoe. Waarom zouden ze het dan ooit loslaten?

En dan nog steeds jezelf voor de gek houden dat de omvolking een samenzweringstheorie is

  Trump's overwinning: Sterk verminderde werkloosheid
Vorig artikelDuitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig”
Volgend artikelCongres elimineert poging van Trump om online censuur te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het ANC was en is een communistische dictatuur! Die Mandela, was geen vrijheidsstrijder, maar een terrorist, die politieagenten en boeren in de fik stak! Dat is het ware verhaal over die o zo geprezen leider! Daarom, vanwege zijn terroristische activiteiten, zat hij op Robbeneiland gevangen!

 2. Het is een enge tijd!!
  Anderzijds ook een tijd van hoop.
  De Bijbel beschrijft de tijd voor de grote opname, de verdrukking zoals de wereld nog nooit eerder heeft meegemaakt.
  Dan dat rare boek van Klaus Schwab.
  1+1 = de realiteit van nu.

  Verdiep je eens in de bijbel, Hoofdstuk van Openbaring.
  Bid! Bid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in