Europese Commissie wil “Corona-desinformanten” bestraffen

16
11088

De Europese Commissie beraamt – in stijl van totalitarisme – de invoering van sancties tegen “actoren” die naar verluidt desinformatiecampagnes zouden voeren, in het bijzonder tijdens de Coronacrisis. Met een “Europees actieplan voor de Democratie” moeten “kwaadaardige actoren” duidelijker aan de schandpaal worden genageld. Ook is er al een vaccinatiestrategie overeengekomen met Google en Facebook.

De “Coronavirus-pandemie” heeft laten zien hoe sterk “valse informatie” de publieke opinie kan beïnvloeden, verklaarde de Tsjechische socialiste Věra Jourová, Europees Commissaris voor Transparantie en Waarden, op woensdag. Met een “Europees actieplan voor Europese Democratie” wil de ondemocratische opgerichte entiteit namens de Europese Commissie dit nu tegengaan, schrijft Jouwatch.

Nadat Facebook, Google en kornuiten sinds 2018 gedwongen zijn om zich aan de EU-dictaten te onderwerpen via een “gedragscode tegen desinformatie” – door het nieuwsportaal heise online wordt het EU-meningsdictaat als “hebben zich bereid verklaard” beschreven – wil de Commissie nu “overgaan tot co-regulering”. Tegen het voorjaar van 2021 zullen nieuwe richtsnoeren worden opgesteld die door nationale regelgevende instanties gehandhaafd moeten worden. Met de zogeheten Digital Services Act is het instrument in het leven geroepen om ongewenste informatie nog effectiever te elimineren.

De plaatsvervangster van Von der Leyen pleitte ervoor om bepaalde acteurs gedurende een langere periode te observeren om degenen te lokaliseren die systematische desinformatie verspreiden. Aan de ‘daders’ zouden kosten kunnen worden opgelegd door bijvoorbeeld adverteerders te instrueren te stoppen met het plaatsen van reclameblokken op aangewezen nieuwsportalen. Sancties tegen “kwaadwillige actoren” zoals bijvoorbeeld in Rusland of China kunnen ook worden overwogen, naar het model van de “Cyber Diplomacy Toolbox”. Dergelijke actoren moeten ook duidelijker aan de schandpaal worden genageld.

Welke vermeende samenzweringstheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?

Vaccinatiestrategie reeds overeengekomen met Google en Facebook

“Onze samenlevingen mogen niet worden gemanipuleerd door georganiseerde activiteiten”, verklaart de socialiste in de functie van EU-vicevoorzitter, die een structuur  vertegenwoordigt die exact dat zelf doet, namelijk door middel van “georganiseerde activiteiten” de vrijheid van meningsuiting en informatie proberen af ​​te schaffen. Het is ook belangrijk om “beter en systematischer samen te werken met de fact-checkers en krachtiger op te treden tegen haatzaaiende uitlatingen”.

Achim Berg omschreef de strijd tegen desinformatie op het internet als “een taak voor de samenleving als geheel”, met zijn talloze commissariaten bij Bertelsmann SE, het mediaconcern van Angela Merkel’s vriendin Liz Mohn en momenteel voorzitter van de IT-branchevereniging Bitkom. Onderwijsinstellingen, de media, overheden, het maatschappelijk middenveld “en natuurlijk de online platforms zijn verantwoordelijk”.

De vicevoorzitster van de Europese Commissie is ervan overtuigd dat het mogelijk moet zijn om met vaccins efficiënt op te treden tegen de Coronavirus-pandemie. Ze heeft Google en Facebook al laten weten “dat we vaccinatiestrategieën willen invoeren”.

We hebben begrepen wat dit betekent. Degenen die zich verzetten zullen worden gestraft, worden uitgeschakeld en het continent kan met het vaccin worden overspoeld.

De EU heeft 6,2 miljoen euro geschonken aan mensensmokkelnetwerk

16 REACTIES

 1. ‘Roger W. Koops holds a Ph.D. in Chemistry from the University of California, Riverside as well as Master and Bachelor degrees from Western Washington University. He worked in the Pharmaceutical and Biotechnology Industry for over 25 years.

  Before retiring in 2017, he spent 12 years as a Consultant focused on Quality Assurance/Control and issues related to Regulatory Compliance.

  He has authored or co-authored several papers in the areas of pharmaceutical technology and chemistry.’

  https://www.aier.org/staffs/roger-w-koops/

  Interview:
  https://www.youtube.com/watch?v=GtU0gn3vegc

 2. De terreur en voorbedachte rade crime kent geen grenzen. Openlijk wordt ieder bedot en 3/4 trapt er met open ogen in.

  Goedgelovig en goedbedoeld – deze mensen nemen we het niet kwalijk – zij zeggen later – haben es nicht gewusst

 3. Ieder jaar opnieuw zorgt de zogenaamde antigriepvaccinatie voor besmetting met griepvirus.
  De met het griepvirus besmette gevaccineerden verspreiden vervolgens het griepvirus verder onder de hele bevolking.
  Ieder jaar griep, ieder jaar ‘kassa kassa’ voor hele product-gamma van de pharma industrie…

 4. Nou dan moeten alle politici, who, cdc, rivm en de msm (en vergelijkbare organen in andere landen), een groot aantal acteurs en muzikanten aan de schandpaal. Wanneer er iemand desinformatie verspreidt zijn zij het wel. Ze vergeten volgens mij dat je dan in een rechtbank uiteen moet gaan zetten (bewijzen) waarom zij gelijk hebben en de andere partij niet.

  • De BPOC2020 slaat de handen ineen met Noorse, Zweedse, Deense, Poolse, Slowaakse, Britse en Amerikaanse advocaten. Zij hebben zich aangesloten bij de aanklacht die is ingediend bij het Internationaal Strafhof.

   De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd en is ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het demissionaire kabinet en tegen de afzonderlijke bewindspersonen van de landen waarmee wordt samengewerkt.

   Als een nieuwe regering het beleid voortzet, zal ook tegen alle nieuwe bewindspersonen een aanklacht worden ingediend.

   Door het Strafhof is een zaaknummer en een onderzoeker toegewezen. De Noorse, Deense, Britse en Slowaakse advocaten hebben inmiddels ook een zaaknummer en onderzoeker toegewezen gekregen, laat de BPOC2020 weten. Aankomende week gaat de commissie de samenwerking met de advocaten verder bespreken.
   https://www.ninefornews.nl/aanklacht-bij-strafhof-bpoc2020-slaat-handen-ineen-met-poolse-zweedse-britse-en-amerikaanse-advocaten/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here