Het SARS-CoV-2 S-eiwit, een aan het oppervlak blootgesteld viraal receptor bindend eiwit en belangrijk

Een studie gepubliceerd op 16 juni 2021 bewijst de hypothese dat de spike-eiwit-therapieën ontvangers overgevoelig maken voor het spike-eiwit super-allergeen van het SARS-CoV-2 virus, schrijft threadreaderapp.com.

Het vaccin-antigeen (spike-eiwit) triggert selectief NLRP3 inflammasoom-activatie en cytokine-afscheiding in COVID-19 patiënt-afgeleide macrofagen. SARS-CoV-2 infectie leidt tot herprogrammering van menselijke macrofagen waardoor een intracellulair landschap ontstaat dat snelle inflammasoom mogelijk maakt.

De bevindingen tonen aan dat SARS-CoV-2 infectie diepgaande en langdurige herprogrammering van macrofagen veroorzaakt, wat resulteert in een verhoogde immunogeniciteit van het SARS-CoV-2 spike-eiwit, een belangrijk vaccin-antigeen en een krachtige motor van adaptieve en aangeboren immuunsignalering.

De implicaties zijn dat wanneer het virus in de herfst weer opduikt (en misschien zelfs al deze zomer, met nieuwe varianten die circuleren) de gastheer een verwoestende NLRP3 inflammasoom activering zal ondergaan, wat volgens de auteur zal resulteren in de ziekenhuisopname en dood van miljoenen mensen over de hele wereld.

Threadreaderapp.com dringt er dringend op aan dat de overgevoeligheid van de wereldbevolking voor het spike-eiwit onmiddellijk wordt gestopt.

pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29900602/Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten - "Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen." 
Vorig artikelBrits gezondheidsautoriteit rapport: 62% van de vermeende Covid-sterfgevallen zijn mensen die zijn gevaccineerd
Volgend artikelGênant: slechts 6% van de uitgenodigde Duitse staatstelevisiezender-werknemers kwam voor de vaccinatie opdagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Onbegrijpelijk wat hier staat. Je mag wel een viroloog of professor zijn om te begrijpen wat frontnieuws neerzet. Kunnen jullie dit ook in Jip en Janneke taal toelichten?
  Het lijkt nu een slecht vertaald stuk.

  • Ben het wel met je eens Stephan, ik lees net de laatste alinea en schrik er gewoon van:

   “”Threadreaderapp.com dringt er dringend op aan dat de overgevoeligheid van de wereldbevolking voor het spike-eiwit onmiddellijk wordt gestopt.””””

   Dus kijkje genomen op threadreaderapp.com: Dan zie je dit:
   Thread Reader helps you read and share Twitter threads easily!

   Ahum? Twitter?

   En dan blijkt ook nog dat die site er dringend op aandringt dat de mensheid nu eindelijk eens op moet houden met die overgevoeligheid voor t spike-eiwit.

   Halloootjes? Kan ik deze site nog wel serieus nemen?

 2. Je moet het artikel even anders lezen. Threadreaderapp.com schrijft dit, Frontnieuws niet.
  Zo heeft ieder zijn mening
  En ik moet zeggen als je wat langer op Frontnieuws zit wordt je vanzelf viroloog of Dr.

 3. Woorden die je niet begrijpt kan je even Googlen. En ja, zo krijgt NL er heerlijk veel virologen bij waar dierenarts Koopmans bij verbleekt.
  Het voornaamste is dat we beseffen dat we die rotzooi niet moeten laten injecteren!

 4. [link] Allergische ziekten, zoals astma, rhinitis, dermatitis, conjunctivitis en anafylaxie, zijn onlangs een wereldwijd probleem voor de volksgezondheid geworden. Volgens eerdere studies is het NLRP3-inflammasoom een ​​multi-eiwitcomplex waarvan bekend is dat het geassocieerd is met veel ontstekingsaandoeningen. Als reactie op allergenen of allergeen/schade-geassocieerde moleculaire signalen, verandert NLRP3 zijn conformatie om de assemblage van het NLRP3-inflammasoomcomplex mogelijk te maken en activeert caspase-1, een evolutionair geconserveerd enzym dat proteolytisch andere eiwitten splitst, zoals de voorlopers van de inflammatoire cytokinen IL-1β en IL-18. Vervolgens splitst actief caspase-1 pro-IL-1 en pro-IL-18. Recentelijk heeft het verzamelen van experimenteel bewijs bij mensen en muizen aangetoond dat het NLRP3-inflammasoom, IL-1β en IL-18 van cruciaal belang zijn bij de ontwikkeling van allergische ziekten. Verder is de toepassing van specifieke NLRP3-inflammasoomremmers aangetoond in diermodellen. Daarom kunnen deze remmers potentiële therapeutische methoden zijn voor de behandeling van klinische allergische aandoeningen. Deze review vat bevindingen samen met betrekking tot het NLRP3-inflammasoom en de gerelateerde factoren en concludeert dat specifieke NLRP3-inflammasoomremmers potentiële therapeutische middelen kunnen zijn voor allergische ziekten. [2018, betaalmuur]

  [volgende link] Aangeboren immuniteitstriggers die verantwoordelijk zijn voor virale controle of hyperinflammatie bij COVID-19 zijn grotendeels onbekend. Hier laten we zien dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit (S-eiwit) de vorming van ontstekingen en de afgifte van rijp interleukine-1β (IL-1β) stimuleert in macrofagen die zijn afgeleid van COVID-19-patiënten, maar niet in macrofagen van gezonde SARS-CoV- 2 naïeve individuen. Bovendien onthullen longitudinale analyses robuuste S-proteïne-aangedreven ontstekingsactivatie in macrofagen geïsoleerd van herstellende COVID-19-patiënten, wat correleert met verschillende epigenetische en genexpressiesignaturen die wijzen op aangeboren immuungeheugen na herstel van COVID-19. Belangrijk is dat we laten zien dat S-eiwit-aangedreven IL-1β-secretie van door de patiënt afgeleide macrofagen niet-specifieke pre-activering van monocyten in vivo vereist om NLRP3-inflammasoomsignalering te activeren. Onze bevindingen onthullen dat SARS-CoV-2-infectie diepgaande en langdurige herprogrammering van macrofagen veroorzaakt, wat resulteert in verhoogde immunogeniciteit van het SARS-CoV-2 S-eiwit, een belangrijk vaccinantigeen en krachtige aanjager van adaptieve en aangeboren immuunsignalering. [2021, geen betaalmuur]

  -boodschap twitterdraadje van wetenschappelijk discussies en publicaties, in lekentaal;
  goed-veilig-nodig/effectief injectie en wat daar achter schuil gaat heeft (on)verwachte gevolgen.
  Dan kun je je als leek afvragen hoe of wat dan precies. ??? Ik ben ook maar een leek.
  Wees gerust, de boven ons gestelden hebben iets uitgedokterd, al langer in lijn met het manipuleren van de gezondheid (alles ter bevordering natuurlijk) maar dat pakt mogelijk voor veel mensen verkeerd uit.

  Maak je niet teveel druk om alledaagse verontreiniging of hoe een lichaam eventueel verzwakt zou kunnen zijn, we hebben wat gedraait aan de genoomknoppen van het het lichaam; instructies voor het aanmaken van eiwitten binnen cellen heeft nog meer effecten. Voorheen nog voorbehouden aan het lot of wat er achter de schepping schuil gaat, is er nu vrij ingrijpend geknoeit binnen de ingewikkelde processen die het lichaam laat leven.
  En dat leven kan nu wel eens gecompliceerder worden. Of onhoudbaar. Ook met voorheen nog vrij ongevaarlijke omgang en/of storing van bepaalde zaken uit de omgeving rond dat (verknoeide) lichaam.

  De een is of wordt allergisch voor pinda’s, de ander voor melk of gluten.
  Bij de een is dat verloop mild, bij de ander acuut, heftig en levensbedreigend.
  Nu kun je ook, zeg maar.., allergisch zijn of worden voor de griep of een verkoudheid.

  De boem-is-ho, je bent even ziek en maakt pas op de plaats,
  ..is nu voor sommigen een bepaalde tijd in een drukpres met eigen verbrandingsoven
  met alleen een aan- en uitknop,
  zonder uitknop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in