Voorgrond Creepy frozen Tom © Michael Hiemstra (CC BY 2.0)

Genetisch gemodificeerde sla en spinazie zouden het mRNA-vaccin rechtstreeks in de voedselvoorziening van de mensheid kunnen introduceren, waardoor een “geïnformeerde toestemming” overbodig wordt. Dit volgt op de ontwikkeling van virussen die kunnen dienen als dragers van het mRNA-vaccin. Waarom willen transhumanistische wetenschappers zo graag de genetische structuur van de mensheid veranderen? “Mens 2.0.”

Vaccins kunnen voor veel mensen een controversieel onderwerp zijn, vooral als het gaat om injecties. Dus wat als je je volgende vaccinatie zou kunnen vervangen door een salade? Onderzoekers van de University of California-Riverside werken aan een manier om eetbare planten te kweken die hetzelfde actieve bestanddeel bevatten als een mRNA-vaccin, schrijft Technocracy.news.

Het Covid 19-vaccin is een van de vele vaccins die gebruik maken van boodschapper-RNA (mRNA)-technologie om virussen te bestrijden. Zij leren cellen van het immuunsysteem een specifieke infectieziekte te herkennen en aan te vallen. Helaas moeten mRNA-vaccins op een koele plaats worden bewaard totdat zij worden gebruikt, omdat zij anders hun stabiliteit verliezen. Het team van UC-Riverside gelooft dat, als het slaagt, het publiek mRNA-vaccins op plantaardige basis kan consumeren die bij kamertemperatuur overleven.

Dankzij een subsidie van 500.000 dollar van de National Science Foundation zijn de onderzoekers nu van plan drie doelen te bereiken. Eerst zal het team proberen met succes DNA met mRNA-vaccins in plantencellen te introduceren waar zij zich kunnen vermenigvuldigen. Vervolgens willen de auteurs van de studie aantonen dat planten daadwerkelijk genoeg mRNA kunnen produceren om een conventionele injectie te vervangen. Ten slotte moet het team de juiste dosis bepalen die mensen kunnen innemen ter vervanging van vaccinaties.

  89% van de Covid-19 sterfgevallen onder volledig gevaccineerden - de meest recente gegevens over de volksgezondheid tonen aan dat dit een "pandemie van de volledig gevaccineerden" is en suggereren dat de gevaccineerden een grotere kans hebben om te sterven

“Idealiter zou één enkele plant voldoende mRNA produceren om één enkele persoon te vaccineren,” zegt Juan Pablo Giraldo, universitair professor aan het Departement Botanie en Plantenwetenschappen van de UCR, in een verklaring van de universiteit.

“We testen deze aanpak met spinazie en sla, met als doel op lange termijn de mensen het in hun eigen tuin te laten kweken,” voegt Giraldo eraan toe. “Boeren zouden er uiteindelijk hele velden mee kunnen bebouwen.”

Planten zijn in staat om meer vaccins te produceren

Giraldo en een team van wetenschappers van de UC-San Diego en de Carnegie Mellon University geloven dat de sleutel tot de productie van eetbare vaccins in de bladgroenkorrels ligt. Dit zijn kleine organen in plantencellen die zonlicht helpen omzetten in energie.

“Het zijn piepkleine, door zonne-energie aangedreven fabriekjes die suikers en andere moleculen produceren die de plant in staat stellen te groeien,” legt Giraldo uit. “Ze zijn ook een onaangeboorde bron voor de productie van gewenste moleculen.”

Eerdere studies hebben aangetoond dat het mogelijk is dat chloroplasten genen tot expressie brengen die geen natuurlijk onderdeel van de plant zijn. Giraldo’s team kreeg dit voor elkaar door genetisch materiaal in een beschermend omhulsel in plantencellen in te brengen.

In de nieuwe studie werkt Giraldo samen met Nicole Steinmetz, een professor aan de UC-San Diego, om nanotechnologie te gebruiken om meer genetisch materiaal in de chloroplasten te krijgen.

“Ons idee is om natuurlijk voorkomende nanodeeltjes, namelijk plantenvirussen, te hergebruiken voor genenoverdracht naar planten”, aldus Steinmetz. “We moeten de nanodeeltjes zo aanpassen dat ze in de chloroplasten terechtkomen en niet infectieus zijn voor de planten.”

  Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden

“Een van de redenen waarom ik in de nanotechnologie ben gaan werken, was om deze toe te passen op planten en nieuwe technologische oplossingen te creëren. Niet alleen voor levensmiddelen, maar ook voor hoogwaardige producten zoals farmaceutica,” voegt Giraldo eraan toe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter Mccullough – Dringende waarschuwing over giftige COVID-19 injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“De lymfocyten maken amok in alle organen”- Pathologen onderzoeken sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelHet verkloten van medische behandelingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Het wordt nu echt hoog tijd dat wij de vijand met eigen wapens gaan bestrijden. Met een eigen, niet van de elite afhankelijke farmaceutische industrie zullen we middelen moeten ontwikkelen die ook op onze genen inwerken, maar dan op een manier waarop het optimum aan natuurkracht en evenwicht wordt hersteld. In de allereerste plaats denk ik aan het snelle herstel van de telomeren op een gezonde manier in alle cellen. Dit zal levenskracht en levensduur aanzienlijk kunnen verlengen. Verder zal het geheugen van de oorspronkelijke DNA formatie in werking moeten treden bij het herstel van alles wat moedwillig beschadigd en kapot gemaakt is.

 2. Sla wordt rauw gegeten, maar spinazie toch niet. Blijft er na verhitting in spinazie nog wel intacte mRNA over? mRNA is toch heel kwetsbaar? Ik at al bijna geen sla, denk dat ik er nu voor de zekerheid helemaal maar mee stop, zo lekker is het ook weer niet.

 3. Deze krankzinnige ‘wetenschappers’ moeten nu zsm gestopt worden. Op alle mogelijke manieren. De toekomst vd mensheid hangt ervan af. En vooral zelf je groente gaan verbouwen!

 4. Links om, rechts om of direct in je gespoten; iedereen krijgt het in zijn/haar/het lichaam.
  of het zit allang in ons………, maar waarom dan nog zo omslachtig via vaccins…

 5. De vaccin moeten de graveen in je lichaam als nanodeeltjes door je gehele lichaam brengen. Je kunt door een bepaalde freq. magnetisch worden en tevens een voedingspunt en antenne zijn voor de toekomstige chip.
  Vreemd dat openbaring in de bijbel al schrijft dat je zonder deze teken niet kunt kopen of verkopen. En de positie beschrijft het op de rechterhand of voorhoofd. De beest komt eraan.

 6. Voorlopig is het streng verboden om medicamenten in voedsel te “verpakken”. Met de wereldwijde waanzin op andere gebieden ben ik het met een ieder eens, dat het de vraag is of dit MAG onderzocht worden in de eerste plaats. De subsidie is al waanzin denk ik. Gain of function bij virussen mag ook niet in EU. Hoe dit geclassificeerd dient te worden is mij niet bekend.

  • Streng verboden, ja alsof “ze” zich daar iets van aantrekken. De grondwet, mensenrechten, code van Nurenberg wordt nu al met voeten getreden. Ze moeten opgepakt worden en berecht dat is wat er moet gebeuren.

 7. Die chip zit al in de gevaccineerden….zet je bluetooth op zoeken en ze komen zo in je lijstje als zelden gebruikte apparaten, devices met nummers zoiets als AE:34:5E:55:6D. En nee dat zijn niet hun telefoons! Die hebben een andere naam indien hun bluetooth toevallig aanstaat. Welcome to the future.

 8. Ziek ziek ziek ziek ziek. Rommelen met dna mag van mij de doodstraf op staan. Deze psychopaten hebben niks op deze wereld te zoeken.

 9. In de middeleeuwen werd de hele intellectuele elite als heksen verbrand, verzopen…..cq op iedere denkbare manier doodgemarteld, maar dat mag niet meer.
  Nu probeert dat mentaal gedepriveerde satanstuig het op deze manier.
  Dat hebben we uiteindelijk moeizaam overleefd. Dat zullen we ook nu weer doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in