Forum voor Democratie reportage over de ernstige misstanden omtrent de vaccinatie van kinderen. Kijk en oordeel zelf over de werkwijze van de GGD.


Copyright © 2022 Forum voor Democratie. 

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!Volg Frontnieuws op Telegram

  Snelle toename van Covid-19 vaccin bijwerkingen in Europa
Vorig artikelDe Vijf Vrijheden: Julie Ponesse’s indrukwekkende toespraak voor het truckerskonvooi (Nederlands transcript)
Volgend artikelAls u na het lezen van deze vier verhalen nog steeds “mainstream” artsen vertrouwt, moge God u bijstaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. arts vereil dmv mc donalds.kind tot neurotoxine gen therapy expiriment.
  hugo zegt , ja dat moeten zij op de lokatie goed duidelijk maken.
  plausibele ontkening.
  mijn orders . niet mijn schuld.
  liberaalisme 2.0.

 2. De gehele GGD is niet bevoegd om überhaupt het vaccin te mogen zetten, want het vaccin zit nog in de klinische fase en is dus nog niet goedgekeurd het heeft enkel een tijdelijke noodvergunning. Dit houdt in dat diegene die de injecties zet bij mensen gecertificeerd moet zijn om klinische injecties te mogen zetten. Die bevoegdheid heeft geen enkele medewerker in dienst, die deze certificatie heeft. In dat geval kan iedereen een schade claim indienen aan de desbetreffende prikker, omdat deze onbekwaam en illegaal prikken zet.

  • Ik heb voor ons kind alle banden met de ggd verbroken. Dit kan door ze te bellen en aan te geven dat u geen oproepen voor schoolarts, vaccinatie (niet deze gifsluit),en geen enkele vorm van contact meer wilt hebben. Ik heb een schriftelijke bevestiging hiervan ontvangen. Ik raad iedere ouder aan om de banden met deze organisatie te verbreken in belang van hun kind(eren)

   • Gelukkig bestaan er nog ouders als u!!!

    Ik zie genoeg ouders die niet kunnen wachten om hen kinderen aan een prik te helpen! ver schrikkeiijk!!

 3. Elke prikker bij de GGD die die gifspuit in een kinderarmpje plant, is in mijn ogen misdadig bezig, vraag me af of al die prikkers zich daar eigenlijk wel van bewust zijn…

  • Nee, dat weten ze niet. Net als het gaskamerpersoneel van Adolf H. te D., destijds. Maar mettertijd kunnen ze zich wel verschuilen achter de “wir haben es nicht gewüsst” rechtspraak, die nu nog steeds gangbaar is. En blijft, zolang wat onbenullen hier een vals rechtschapen aura opplakken.

 4. Amai, mijn bloed kookt bij zien van deze reportage!
  Ben niet van Nederland maar al mijn respect voor het FvD!
  Gideon is geen simpele kerel, die gaat ervoor, een man met ballen!
  Wie kan je tegenwoordig nog vertrouwen buiten de FvD?

 5. Ja, aangifte doen, voor veel mensen is het net die stap teveel, het is een hele rompslomp, uit ervaring weet ik dat je moet opkomen voor je rechten, je moet daar iets voor doen, niets doen is veel erger, ik vecht voor mijn rechten, dat doe ik ook effectief, ik heb reeds in mijn verleden voor precedenten gezorgd, dat vind men meestal niet leuk, nou, heb ik lak aan, door het feit dat mensen effectief klachten neerleggen, gaan ze wel nadenken, krijgen ze bang, nou zij zijn begonnen, mensen die voor de overheid instanties werken denken dat ze onaantastbaar zijn, laat ze voelen dat je voor je rechten opkomt, zet ze met hun rug tegen de muur, belangrijk, laat je niet afschepen met één of ander compromie, geen genade, punt.

 6. Je moet hun gezicht eens zien als je hun meedeelt dat je een klacht gaat indienen, ze worden lijkbleek, argumenten die men wil of zou aanbrengen om zich zelf goed te praten, veeg ik van tafel, je moet niet meteen naar een advocaat lopen, daar heb ik over het algemeen geen vertrouwen in, die denken enkel aan hun portefeuille en die van jou, hoeveel ze achterover kunnen slaan, dat is de essentie van de advocatuur.

 7. De noodvergunning voor dit vaccin loopt bijna af, en daarbij ook de aansprakelijkheid voor bijwerkingen. Daardoor is het belangrijk dat voor het einde van de maand, nog zoveel mogelijk prikjes worden gegeven. Dan ook het fijt dat deze artsen hun Neurenberg code aantasten, en daardoor nooit meer als arts zouden mogen werken. En het meest belangrijke vind ik, blijf met je poten van onze kinderen af.

 8. Zonder dat het al te veel opviel zijn er méér Mengele’s opgestaan dan ik mij kon voorstellen. Heel het Westen is elke moraliteit aan het verliezen -voor zover het Westen dit ooit gehad heeft- en 4 miljard mensen zijn reeds de klos van het killshot. Maar als er morgen verkiezingen zouden zijn en de VVD zou beloven om de gasprijzen te halveren dan winnen ze de verkiezingen. Kijk naar de VS, dat land staat op scheuren door een nooit geziene interne verdeeldheid + het feit dat de VS nooit een democratie zijn geweest, wel de meest oorlogszuchtigste natie ooit op deze aardkloot. De democide die nu bezig is nooit gezien, maar wel beschreven in de geschiedenis van de mens. Aangezien teveel mensen enkel maar in de tegenwoordige tijd kunnen denken vrees ik echter dat we verloren zijn!

 9. Ik heb 3× nu onder het kijken Godverdegodver piep piep geroepen 🙁
  Wat een stel ratten .. !!
  Ik zelf en ook mijn meisje beide op leeftijd nimmer ik herhaal nimmer enige vorm van angst gehad om ziek te worden van en ik begin het woord corona te haten 🙁
  Dit wat ikhier zie is eigenlijk unreal .
  Deze ggd gasten moet accuut gearesteerd worden en elke vorm van menselijke waarde ontnemen .
  DIT MOET gestopt worden !! Gisteren is al te laat .
  Welke wereld vertelt zo’n piegum dat het te vergelijken is met rood vlees eten .. en meer van dergelijke onzin !! neem even een teil erbij .!! Geachte mede reguurders dit is alle grensen voorbij .
  Ben verre van pacifist maar nu heb ik mijn tanden ontbloot ..
  Waar zijn we in beland ? !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in