Ik ben net klaar met een Zoom-interview hier in Nieuw-Zeeland en het belangrijkste onderwerp was het Baby Will-verhaal. Als u er nog niet van gehoord hebt, is hier de samenvatting en waar u meer informatie kunt vinden, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Will Savage-Reeves is een 4 maanden oud jongetje in Nieuw-Zeeland dat een hartoperatie nodig heeft om de stenose van de longklep te herstellen. Zijn ouders Samantha (Sam) en Cole willen dat hij de operatie krijgt, maar ze staan erop dat het ziekenhuis bloed gebruikt van toegewijde donoren die de COVID-19 prikken niet hebben gekregen. Dit bloed is beschikbaar, maar de artsen weigeren dit verzoek van de ouders, met het argument dat gevaccineerd bloed volkomen veilig is. Ook probeert het ziekenhuis de voogdij over het kind in te trekken en over te dragen aan de overheid, zodat de artsen kunnen opereren met gevaccineerd bloed.

Dit is een belangrijke zaak en er zijn goede argumenten aan beide kanten.

Inleiding

Vermoedelijk is het argument van het ziekenhuis dat:

 • De kwaliteit van de match is van cruciaal belang. Het gebruik van een groot donorbestand maakt de beste match mogelijk.
 • De standaardprocedure is om bloed van de bloedbank te gebruiken voor operaties. Als het gebruik van gevaccineerd bloed voor transfusies een veiligheidssignaal zou zijn, dan zou dat nu al aan het licht zijn gekomen.
 • Als zij ermee instemmen om ongevaccineerd bloed te gebruiken, kan dit worden geïnterpreteerd als een erkenning dat gevaccineerd bloed niet veilig is en kan dit ertoe leiden dat iedereen om ongevaccineerd bloed vraagt, waardoor ernstige bloedtekorten zouden ontstaan voor een twijfelachtig voordeel.
  Gezonde verpleegster (35) krijgt een hersenontsteking na Pfizer-vaccinatie en sterft

Ik heb net gebeld met Peter McCullough voor zijn mening. Hij zei dat hij gevaccineerd bloed zou nemen vanwege de kritische aard van het matchingsproces. Met donorbloed zou de kwaliteit van de match niet zo goed zijn omdat er een kleinere pool is waaruit geput kan worden en het niet alleen de bloedgroep is die gematcht wordt. Niemand heeft het risico van het gebruik van gevaccineerd bloed gekwantificeerd. Hij zei dat als het risico hoog was, het nu wel zou zijn opgemerkt (ik weet niet of ik het daarmee eens ben; er is veel moedwillige blindheid voor alles wat met het vaccin te maken heeft).

Een belangrijk stukje van de puzzel: ik heb niet gehoord dat de artsen het argument van de “matchkwaliteit” hebben aangevoerd, zodat dit in dit geval een non-issue zou kunnen zijn. Dat is belangrijk. Het maakt het argument van de ouders dwingender, aangezien er geen nadeel verbonden is aan het gebruik van ongevaccineerd bloed.

Ter ondersteuning van de bezorgdheid van de ouders hebben de balsemers gemeld dat de ongewone bloedklonters alleen voorkomen bij gevaccineerde mensen en mensen die een transfusie hebben gehad, dus het risico is niet nul.

Ook is er minstens één vergelijkbaar geval van een baby die gevaccineerd bloed kreeg en die kort na de operatie overleed aan bloedstolsels (Baby Alex). Het ziekenhuis heeft alle gegevens van deze patiënt gewist! Wauw.

Mijn persoonlijke mening

Op basis van het bewijs dat ik tot nu toe heb gehoord, is mijn mening als volgt:

Er is hier sprake van een risicoafweging: geen van beide opties is de duidelijk betere keuze voor de patiënt.

  Zoals Pol Pot, Mao Zedong en Stalin vóór hen, heeft de regering een massamoordcampagne ontketend om de menselijke bevolking uit te roeien

In dergelijke gevallen moet de patiënt het recht hebben om deze risico/baten-afweging te maken nadat hij door de artsen volledig is geïnformeerd over de risico’s en voordelen.

Dit is een dringende en belangrijke kwestie omdat er een leven op het spel staat.

Achtergrond

Ik ben nu in Queenstown, Nieuw-Zeeland. Ik ben net klaar met een segment van 30 minuten in de 12 uur durende Truth-A-Thon telethon, gesponsord door Counter Spin Media, die zij hebben opgezet om aandacht te vragen voor de zaak van baby Will.

Meer informatie

James Roguski heeft een speciale website gemaakt, savebabywill.com, met meer informatie en wat u kunt doen. Hij verwijst naar dit substack-artikel.

Merk op dat gewoon die URL (zonder de http://) intikken in uw browser niet zal werken omdat het standaard zal verwijzen naar https: en het zal gewoon blijven hangen omdat de website niet is ingesteld om SSL URL’s te ondersteunen (een vergissing die ik James heb verteld zodat hij het nu weet).

Het artikel bevat e-mailadressen van mensen die u een e-mail kunt sturen en waar u een donatie kunt doen om de ouders te helpen en de rechtszaak te steunen.

Updates

Ik heb Dr. Ryan Cole gebeld om zijn mening te horen. Ik zal dit artikel bijwerken als ik van hem terug hoor.

Ik heb ook voorgesteld aan de mensen die de telethon organiseren om de ziekenhuisartsen in het programma uit te nodigen. Het is belangrijk dat het publiek beide kanten van het verhaal hoort. Als de artsen weigeren, is dat hun keuze. De beste manier om geschillen op te lossen is dat beide partijen met elkaar in discussie gaan; iets wat onmogelijk lijkt als het gaat om de veiligheid van het vaccin.

  Het narratief stort in: Thailand laat een bom op Pfizer vallen

Samenvatting

De artsen willen blijkbaar niet instemmen met de eisen van de ouders omdat zij vrezen dat dit een stilzwijgende erkenning zou zijn dat gevaccineerd bloed niet veilig is. Dit zou ertoe kunnen leiden dat iedereen om ongevaccineerd bloed vraagt en het zou het vaccin zelf onveilig doen lijken. Kortom, inwilliging van het verzoek zou de sluizen kunnen openen. Dit zou een zeer slechte zaak kunnen zijn als de transfusies veilig zijn.

Aan de andere kant, als de artsen het zeer redelijke verzoek van de ouders blijven weigeren, kan het leven van een onschuldig kind verloren gaan.

De ouders kunnen niet overstappen naar een ander ziekenhuis omdat ze geen ziekenhuis hebben gevonden dat bereid is de politieke druk van de operatie op zich te nemen.

Dit is geen spelletje. Er staat een echt leven op het spel.

Als u het met mij eens bent dat de ouders het recht moeten hebben om te kiezen, onderneem dan alstublieft actie in deze zaak, schrijf een e-mail of stuur een donatie of beide.

Bedankt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw-Zeelandse gezondheidsautoriteiten proberen 4 maanden oude baby die een hartoperatie nodig heeft medisch te ontvoeren omdat de ouders ongevaccineerd bloed willen


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelfmoordlobby blijkbaar onderschat: Nu professionele promotievideo in Canada
Volgend artikelTwitter staat neonazistische “Bloed & Bodem” rituelen van Azov-regiment toe om oorlog met Rusland in te luiden – maar verbant Ye voor het plaatsen van religieus eenheidssymbool.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Dat zal nog een serieuze rechtszaak worden.

  Ouders en vrienden zijn goede bloeddonoren.

  In gevallen van donororganen en mergtransplantatie, oogst men toch eerst bij de naaste.
  De wet kan u niet verplichten een nier af te staan. Maar kan zij u verplichten om een nier te aanvaarden?
  Donorbloed, donornier…

 2. “Peter McCullough voor zijn mening. Hij zei dat hij gevaccineerd bloed zou nemen vanwege de kritische aard van het matchingsproces.”
  WAT?!?! Als dit waar is, is hij ook vd ‘club’ en niet te vertrouwen

  • Een beslissing nemen voor een ander levend wezen, die dat zelf niet kan, mag louter iemand die daadwerkelijk het beste voorheeft met dit wezen. Helaas zijn er ouders die niet in staat zijn het goede voor hun kind te doen, dan zal een ander goed mens de beslissing moeten kunnen nemen. MAAR, ten aller tijde in het belang van het kind. Zolang er geen gedegen bewijs is dat die “vaccins” veilig zijn is aanbeveling en toediening ervan gelijk aan moord met voorbedachte rade.

   • Door de Staphorstaffaire is het heel makkelijk voor Ziekenhuizen geworden om ouders middels 1 telefoontje uit de ouderlijke macht te zetten en hun zin door te drijven.

 3. Helaas is dat verleden tijd…of beter nog bekijk Rose-Marie’s Baby eens van 1968…. Duivelse Manipulatie… PERFECT WEERGAVE VAN VANDAAG… (alsook in’t verleden)..

 4. Mijn moeder heeft ooit eens lang geleden bloed gegeven NAAST een man die net een verkeersongeluk had gehad en die moesten dringend bloed hebben die weinigen hebben namelijk negatief A.
  Het ziekenhuis in Tilburg belde haar op ivm dat wij vlak daarbij woonde en ze op der fiets er snel zou zijn. Tussen die man en haar werd gewoon een schot geplaatst en ik raad aan, aan deze ouders iemand te zoeken die niet geprikt is netjes zijn bloed laten controleren en terwijl er geopereerd word bloed af te tappen van deze persoon als dit plus min 55 jaar terug ook al kon dan kan het nu zeker.

  • Kunnen wel…
   Protocollen en verantwoordelijkheden staan in de weg.
   Als alle “schuld” voormogelijks falen is weggeschreven, zal dat wel kunnen.
   Ondertussen hebben de “donors” al de mogelijkheid te doneren, bloed wordt ook gesplit in rode, witte en plaatjes, alnaargelang.

 5. De code van Neurenberg voor de dag pakken en je kan bloed ontvangen van ene ongeprikten
  En het si een kleine moeite om nu twee soorten bloed-bankem te nemen
  ben je geprikt krijg je geprikt bloed en ben je niet geprikt dan krijg je ongeprikte bloed.

 6. Ik geloof in dit geval never nooit niet dat ze het in hun malle hoofdjes halen om ook maar enig risico te nemen met baby Will. De hele wereld kijkt mee en als deze baby het niet redt, dan staat alles op z’n kop. Tenminste……dat zou zo zijn in een wereld waar mensen nog in staat zijn om hun gezonde verstand te gebruiken en recht van onrecht weten te onderscheiden.
  Laten we allemaal hopen en bidden voor baby Will……….

 7. Inderdaad, als dit zomaar kan gebeuren en wij dit toelaten, dan is ons vrije mens zijn met eigen verantwoordelijkheid voor eigen kinderen verloren. Dat dit nooit toegelaten mag worden!!!

 8. De wereld is in handen van genocideplegers.Het zijn psychopaten. De waanzin ten top! Arm kindje,arme ouders. Ze mogen hier niet mee weg komen.

 9. Dit zelfde zal talloze ouders in Nederland overkomen zijn. Sinds de Staphorst affaire zijn ZH almachtig. Het overkwam mij ook. Met leugens en verraad mij vragen even te wachten in een kamer en achteraf bleek politie en rechter gebeld te zijn om mij uit de ouderlijke macht te ontzetten. Gelukkig kende ik iemand persoonlijk bij de Kinderbescherming die het snel kon corrigeren. Mijn zoontje van 2 had een broncoscopie gehad en werd door plaatsgebrek in een quarantainekamertje gelegd. Glazen wanden met aan weerszijden andere kindjes. 1 daarvan had kanker en lag non stop te schreeuwen dat hij dood wilde gaan. Geen omgeving voor een tweejarig kind, wat de operatie goed doorstaan had en 5 minuten van het academisch ziekenhuis rotterdam woonde om te verblijven, zelfs niet met zijn moeder constant bij hem. Ik ging ervan uit dat ik als ouder met ouderlijke macht het recht had om die omgeving als niet geschikt voor mijn zoontje te verklaren en hem mee naar huis te kunnen nemen. Geen arts die met mij sprak om mij uit te leggen dat ik dat recht niet had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in