Gezondheidsautoriteiten in Nieuw-Zeeland proberen de voogdij te krijgen over een 4 maanden oude baby die een hartoperatie nodig heeft, omdat de ouders niet willen dat de baby bloed krijgt van iemand die tegen COVID-19 is ingeënt, bericht Brian Shilhavy.

Volgens een interview met de ouders weigeren zij geen medische behandeling en zijn zij het eens met de artsen die verklaren dat hun baby onmiddellijk een hartoperatie nodig heeft.

Ze willen alleen hun eigen bloed doneren van hun eigen donoren, en ze beweren dat ze al meer dan 20 pediatrische donoren hebben die zijn gescreend en hun bloed zouden kunnen doneren voor de benodigde operatie.

Maar de artsen weigeren, omdat ze beweren dat de overtuigingen van de ouders ongegrond zijn en dat gevaccineerd bloed volkomen veilig is. De media in Nieuw-Zeeland bestempelen de ouders als gekke anti-vaccinatie samenzweringstheoretici.

Ik heb twee artikelen in het bedrijfsnieuws gelezen, een van The Guardian en een van NZHerald.com, en beide bronnen doen het voorkomen alsof de ouders een “levensreddende behandeling” voor hun baby weigeren vanwege hun “samenzwerings-geloof”.

Maar een voormalige tv-nieuwsverslaggever, Liz Gunn, die nu bij FreeNZ Media werkt, woonde een vergadering bij die de ouders hadden met de gezondheidsautoriteiten en interviewde de ouders ook na afloop, zodat het publiek rechtstreeks van de ouders zelf kan horen wat hun wensen zijn.

Zij verklaren dat zij het beste willen voor hun 4 maanden oude baby, en dat zij het eens zijn met de artsen, maar gewoon ongevaccineerd bloed willen.

Volgens Liz Gunn hebben de artsen de moeder geïntimideerd en geprobeerd haar naar een psycholoog te krijgen.

Dit is iets waar ik het publiek een paar dagen geleden voor waarschuwde, toen ik berichtte hoe medische autoriteiten nu proberen antivaxxers als geestelijk krankzinnig en gevaarlijk te bestempelen, en dat dit er onder meer toe zou leiden dat hun kinderen worden afgenomen als zij vaccins weigeren. Zie:

De vaccincultus wil de aarde ontdoen van anti-Vaxxers door ze als krankzinnig en gevaarlijk te bestempelen (Frontnieuws Nederlands transcript)

De chirurg die de operatie op de baby zou uitvoeren zei naar verluidt: “Ik zal de bloedbank niet bellen” om een verzoek in te dienen om bloed af te nemen van ongevaccineerde donoren.

Op de vraag waarom, antwoordde hij naar verluidt: “Omdat ik niet geloof in wat u zegt.”

Waarop Liz Gunn antwoordde: “We hebben uw geloof niet nodig, we willen alleen dat u luistert naar de ouders en wat zij willen.”

Er was gisteren een rechtszitting in Auckland, 30 november 2022, maar het was slechts een “administratieve” zitting om een datum vast te stellen voor een “spoedzitting”.

Er kwamen demonstranten opdagen, dus blijkbaar heeft de video van Liz Gunn enig effect bij het tegengaan van de negatieve pers van de bedrijfsmedia.

Ik weet dat we lezers hebben in Nieuw-Zeeland, dus deel deze video met zoveel mogelijk mensen en help deze ouders te steunen tegen de medische tirannie.

De titel van de video is toepasselijk: Freedom to Choose Clean Blood.

Dit soort “bloedoorlogen” over gevaccineerd en ongevaccineerd bloed worden alleen maar erger, net als de medische ontvoeringen van ouders die ervoor kiezen hun kinderen niet te vaccineren.

Als u nog niet bekend bent met de bloedstollingsproblemen bij degenen die COVID-19 vaccins krijgen, zie dan:

Begrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccin (Frontnieuws Nederlands transcript)

FreeNZ Media heeft ook een update van dit verhaal gepubliceerd van de rechtszitting eerder vandaag.

Bekijk het interview dat Liz Gunn deed met de ouders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk.Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaren de voorstellen van Poetin aan de NAVO onredelijk?
Volgend artikelZelensky: Groot risico! Verplaatst alle beschikbare reserves naar Bakhmut – Russisch offensief begint richting Chasiv Yar en Toretsk (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Help.
  Help deze ouders aan een plan.
  Zorg dat het kind ergens anders heen kan gaan.
  Een geheime operatie in een dubbel zinnige betekenis.
  Misschien in het buitenland.
  Help

 2. Vreselijke taferelen spelen zich wereldwijd af.

  In de profetieën in de Bijbel. Ca 30% van de Bijbel gaat over de toekomst, of beter gezegd, is profetisch. De profetieën hebben tot nu toe 100% gelijk gehad. Het overige deel van wat er te gebeuren staat, is nog maar ern relatief klein gedeelte.

  De wereld gaat regelrecht af op de zgn. ‘Grote Verdrukking’. Een verdrukking van 7 jaren, zoals er nog nooit eerder is geweest, waarna het eindoordeel zal plaatsvinden.

  Nee, het gaat niet beter worden, maar de satanische chaos zal zich verder en verder uitbreiden.

  Vlak voor de Grote Verdrukking, zullen alle christenen plotseling ‘verdwijnen’. Zij zullen door de Here in een oogwenk worden opgenomen, om voor eeuwig bij Hemm te zijn in de hemel , zodat zij bespaard worden voor deze vreselijke tijd.

  De enige manier om hier ‘onderuit’ te komen, staat duidelijk beschreven. Het is nog niet te laat en ieder (!) die dit wil, kan gered worden.

  Tijd om nu eens echt wakker te worden: doe je huiswerk….

  Hoelang het nog duurt, weet niemand. De Bijbel waarschuwt voor de vele misleidingen, die deze tijd met zich meebrengt, dus ook binnen de vele kerken (die botweg slapen, of met de wereld meegaan).

  Masr de tijd is kort, wordt er gezegd. Denk dus goed na. Wil je namelijk tijdens de grote verdrukking nog tot geloof komen, dan kan dit, maar het zal je leven kosten. Ook mag je het “teken van het beest” niet aannemen (Opb. 13). Zonder dit teken kun je niet kopen, of verkopen, maar ben je dus feitelijk alles kwijt. De ontwikjelingen gaan knetterhard die kant op….
  De vervolgingen voor hen die niet mee willen met deze duivelse overbeid/wereldleider, zullen extreme vormen aannemen.

  Alle voorbereidingen zijn al klaar en de laatste tig decennia in volle voorbereidingen gebracht.

  Doe je best en ik hoop je dan te zien, zorg dat je er bij bent….

  • De Here buigt niet voor satan.
   Hij zal nooit toelaten dat Zijn schepping wordt misbruikt nog vernietigd.
   Het Licht van de Drie Eenheid zal onze ziel beschermen, over het lichaam wordt niet gesproken, maar die is ook sterfelijk.

 3. Moest het mijn kind zijn geweest en ze ontvoeren hem …. gingen die dokters naar de Hell … met 5 kogels in hun lijf….❗❗❗❗❗❗❗❗

 4. 🤗❗❗🔝 hopenlijk tijd die Bus HARD GENOEG..🤗🌟🌟🌟🌟🌟🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

 5. ´De chirurg die de operatie op de baby zou uitvoeren zei naar verluidt: “Ik zal de bloedbank niet bellen” om een verzoek in te dienen om bloed af te nemen van ongevaccineerde donoren.

  Op de vraag waarom, antwoordde hij naar verluidt: “Omdat ik niet geloof in wat u zegt.”

  Waarop Liz Gunn antwoordde: “We hebben uw geloof niet nodig, we willen alleen dat u luistert naar de ouders en wat zij willen.”

  Criminelen die de ander bij gebrek aan enig respect criminaliseren.

 6. Volhouden, we zullen zien hoe het recht zal geschieden.
  De ouders en sympathisanten zijn goede bloeddonors…
  Een rechtspraak in deze is belangrijk voor verdere stappen.

 7. Al meteen toen de injecties in Nederland begonnen en ik het risico / Gevaar van deze genen veranderende prikken inzag , heb ik tegen mijn kinderen gezegd , dat mocht ik ooit een bloedtransfusie nodig hebben IK ONDER GEEN ENKEL BEDING BLOED VAN EEN GEVACCINEERDE WIL ONTVANGEN.

  Dit zelfde geldt overigens ook voor orgaan trans plantaties, ook dit is levensgevaarlijk geworden.

  HET bloed BEVAT DE GIFTIGE SPIKE EIWITTEN DIE NU OVERAL IN HET LICHAAM VOOR SCHADE, SOMS DODELIJKE SCHADE ZORGEN.
  ( ik had er in het begin zelfs een twist gesprek over met mijn huisarts. Hij adviseerde mij om toch maar de prik te nemen, waarop ik antwoordde en die spike eiwitten dan in mijn lijf. Hij zei die zijn er na 8 dagen uit, waarop ik antwoordde, “ hoe weet jij dat” dat is niet onderzocht en het is een programma dat ze zichzelf in je lichaam ps cel kunnen vermenigvuldigen, het blijft lekker in je lijf zitten “ hij zei ik zou het toch maar doen, “ waarop ik zei onder geen enkele omstandigheid. )
  Dit gesprek is nu meer dan een jaar geleden.
  Ik ben de man niet meer onder ogen geweest, en ik heb ook meteen mijn jaarlijkse griepprik opgezegd, met de mededeling dat de fabrikant ook zonder dat ze dat bekend zullen maken het griep vaccin met mRNA kunnen gaan maken.
  DUS PAS OP WEES VOORZICHTIG.
  Een auto ongeluk of iets anders ligt in een klein hoekje, en je ligt al aan de bloedtransfusie voor dat je het weet…..

  Het is walgelijk om te lezen hoe artsen nu proberen om dit kind uit de ouderlijke macht te ontzetten.
  De “ medische wetenschap “ wat je beter het gifspuit gepeupel kunt noemen is een gevaar voor de hele samenleving geworden. Ik was altijd nogal volgzaam maar nu vertrouw ik niemand meer…..
  Ook de politiek niet want hoe smerig deed de Jonge wel over de vaccinatie campagne….
  En kijk nu eens 16% OVERSTERFTE in Nederland WAAR KOMT DIT VANDAAN❓❓en het mag niet onderzocht worden wat een mogelijke oorzaak is…… dit geeft bij mij WANTROUWEN….. Volg Professor Theo Schetters maar eens!!
  Artsen zijn niet meer te vertrouwen ook niet in Nederland pas op blijf uit hun buurtje….

 8. Hartverscheurende situatie. Ik neem aan dat hun baby de bloedgroep heeft van 1 van de ouders. De ouder met dezelfde bloedgroep van de baby kan toch zijn/ haar bloed afstaan aan hun baby! Probleem opgelost.
  Er van uitgaande dat beide ouders van de baby niet zijn gevaccineerd…

  • Bovenstaande reactie van mij is niet relevant, dus graag verwijderen!
   Op grond van welk juridisch recht mag een specialist aan de ouders weigeren om het bloed van een ouder te gebruiken voor notabene hun eigen baby!
   Een goede advocaat maakt m.i gehakt van het argument van de specialist om dit verzoek van de ouders af te wijzen.
   Ook al worden de ouders gezien als ” wappies ” het bloed van een gezonde ouder heeft m.i medisch gezien altijd voorrang op hun baby dan het bloed van een vreemde donor!
   Een goede specialist dient immers altijd een medische i.p.v emotionele overwegingen te maken in het belang van hun patient, hetgeen nu duidelijk niet gebeurt.
   Dus moeten deze specialisten juridisch totaal afgemaakt worden en met hun klauwen van deze baby afblijven!

 9. ERG MOOI..MAAR HOE KAN HET DAT DIE MOORDENAARS HUN KLAUWEN KUNNEN UITSTEKEN NAAR HUN KIND…..DE REGERINGEN VAN DE VERAMERIKANISEERDEN ZIJN SATANS VOLGELINGEN…💸💰💸💰🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 10. dat komt omdat niemand van ons zich verenigt en het recht in eigen hand neemt. alles vanaf wethouder en “hoger” systematisch uitroeien zonder pardon. Niet zeiken over zinloos geweld. Allen zonder uitzondering met zinvol geweld wegwerken. dan pas stopt het…..eerder en anders niet

 11. 07/12/2022
  Rechtbank Nieuw-Zeeland dwingt ouders om baby gevaccineerd bloed te laten ontvangen

  ´Het Hooggerechtshof van Nieuw-Zeeland heeft de voogdij overgenomen van een ernstig zieke baby om hem een hartoperatie te laten ondergaan met bloed van gevaccineerde donoren – tegen de wil van zijn ouders.

  De baby heeft een aangeboren hartafwijking en heeft dringend een openhartoperatie nodig om te overleven. De operatie is echter vertraagd, omdat zijn ouders niet willen dat daarbij bloed wordt gebruikt van donoren die zijn ingeënt tegen corona. In plaats daarvan willen ze dat er bloed wordt gebruikt van mensen die ze zelf hebben uitgekozen.

  Vorige week gaven zij in een interview met FreeNZ Media aan dat ze al meer dan twintig donoren hebben van wie het bloed geschikt is voor hun zieke baby. Ze vinden dat het hun recht is om te ervoor te kiezen dat hun kind wordt geholpen met bloed van mensen die zij zelf hebben geselecteerd. De artsen weigerden hier echter in mee te gaan. Ze beweren dat de overtuiging van de ouders ongegrond is en dat gevaccineerd bloed volkomen veilig is. De media in Nieuw-Zeeland bestempelen de ouders als ‘anti-vax complotdenkers’.

  Voogdij Hooggerechtshof
  De advocaten van de ouders vroegen om een voorlopig bevel dat de New Zealand Blood Service zou verplichten om een directe donorservice aan te bieden. Hiermee zou in overeenstemming met de wens van de ouders bloed afgenomen en gedoneerd kunnen worden van mensen die niet zijn gevaccineerd. Maar volgens vertegenwoordiger van de bloeddienst Adam Ross zou afwijken van het klinisch oordeel kunnen leiden tot een ‘glibberig pad’, dat uiteindelijk de bloeddienst zou ‘schaden’. Hij zei dat met een dergelijk bevel niets mensen ervan zou weerhouden om te zeggen dat ze ‘dit soort bloed van mensen of dit soort bloed van mensen niet willen’.

  Volgens de leidinggevend kinderhartchirurg van het betreffende ziekenhuis, dr. Kirsten Finucane, was het ‘simpelweg onpraktisch om een directe donor te hebben’. En volgens haar is een bypass-operatie niet mogelijk zonder donorbloed.

  De rechter oordeelde woensdag dat de baby onder voogdij blijft van het Hooggerechtshof, totdat hij hersteld is van de operatie. De rechtbank heeft ook twee artsen aangewezen als haar gemachtigden om toezicht te houden op de operatie en de toediening van bloed.

  Vraag naar ongevaccineerd bloed
  De roep om een dienst voor ongevaccineerd donorbloed neemt de laatste tijd sterk toe. Om daaraan tegemoet te komen heeft de Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra onlangs SafeBlood Donation opgericht. Volgens Vice heeft de dienst leden in ten minste zestien landen en hoopt het uiteindelijk bloedbanken te openen die niet-gevaccineerd bloed leveren. Maar het primaire doel is om wereldwijd gezondheidsautoriteiten onder druk te zetten om zogenaamde ‘gerichte donaties’ van niet-gevaccineerd bloed toe te staan. Dan kunnen ontvangers donoren aanwijzen die geen COVID-vaccinatie hebben gehad.´

  https://www.blckbx.tv/gezondheid/rechtbank-nieuw-zeeland-dwingt-ouders-om-baby-gevaccineerd-bloed-te-laten-ontvangen

 12. Niet te geloven !!! Dat ouders geen ongevaccineerd bloed krijgen voor hun baby terwijl dat voorradig is . Wat een smerig politiek , macht , geldspelletje . Dat de hulpverlening zich hier voor leent . Wat een nachtmerrie voor de ouders . Het filmpje is niet om aan te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in