Kort na publicatie moest de video op YouTube worden teruggezet naar “privé” – maar wat eenmaal op het internet staat, blijft op het internet. De promotievideo voor zelfmoord (critici schrijven: euthanasie) werd gered en is nog steeds zichtbaar op andere plaatsen. Dezelfde sponsorkringen zijn actief in de zelfmoordlobby als in de massa-abortus (“Planned Parenthood”). Het lijkt een andere pijler te zijn van de cabal die de wereldbevolking met vele miljarden mensen wil verminderen, bericht Report24.news.

De conservatieve Amerikaanse politica Candace Owens, die vanwege haar hoge intelligentie en de kleur van haar huid altijd bloedige tranen veroorzaakt bij de linkse “Democraten”, publiceerde een analyse van deze machinatie.

Owens gaat in op het feit dat de verteller van de zelfmoordvideo een vrouw is die al is gestorven door het Canadese MAID-programma (staatsgesteunde zelfmoord).

Zij legt uit dat door de overheid geassisteerde zelfmoord de komende tijd een groot thema zal zijn. De kringen die deze agenda financieren en voeden zijn nu bezig het zelfmoordonderwerp in de publieke belangstelling te brengen – verwacht hier grote Hollywoodproducties.

Het is zeker niet problematisch dat terminaal zieken in staat worden gesteld hun lijden te verkorten. Wat problematisch is – Report24 heeft er al meerdere malen over bericht, zie ook de links hierboven – is dat ook arme mensen hun leven mogen beëindigen, dat ook mensen met psychische problemen hun toevlucht mogen nemen tot “hulp bij zelfdoding” en dat er gevochten wordt om deze weg ook voor 12-jarigen te openen.

  Bill Gates werft leger van 2 miljoen mensen om 'controle over internet te krijgen' met behulp van AI

Hier is de volledige versie van de Canadese productie (totdat deze ook gecensureerd is):

Er rest slechts één vraag: Als de wereld zo mooi is, waarom gaat men dan zijn dood tegemoet?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mini gaskamers ontworpen voor euthanasie maken zelfs voorstanders van hulp bij zelfdoding ongemakkelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNee, Poetin is de oorlog in Oekraïne niet begonnen
Volgend artikelHet verhaal van Baby Will
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Vanaf het moment van geboren worden gaat men de dood tegemoet.
  Dat is de ijzern weg van het leven
  Je bent hier om een taak te vervullen ongeacht welke taak dat is.
  Levenskunst is een manier van “zijn” bewust van het feit dat je een keer dood gaat. Ieder leven kent mooie en trieste momenten, het is de kunst om dat in balans te brengen. Dus bewust “zijn” is dan een aanvaarden van alles wat er in je leven voorvalt.
  Tel je zegeningen één voor één, tel ze alle en vergaat er geen.
  De “taak” of het doel van je leven is aan een ieder om dat zelf te ontdekken.
  Iedereen kan en mag zelf bepalen wanneer het leven voltooid is.
  Dat is geen taak van de overheid. De overheid maakt het leven door alle regelgeving en wetten al gecompliceerd genoeg
  TAO – de chinese wijsheidsleer zegt het duidelijk: Hoe meer wetten en regels des te meer dieven en rovers.
  De grootste rovers zijn de overheid en hun paladijnen.
  Dat zooitje mag van mij branden in de hel tot in alle eeuwigheid.

 2. In België is euthanasie al 20 jaar gelegaliseerd.
  In 2014 werd euthanasie uitgebreid naar minderjarigen.

  In 2021 werden er zo 2.699 gevallen van euthanasie geregistreerd.

  Ook is er tussenkomst door de ziekenkas voorzien.

  Door de mogelijkheid euthanasie te krijgen is
  het aantal zelfdodingen in Vlaanderen tussen 2000 en 2018 geleidelijk aan met ruim een vierde gedaald. Die daling is iets groter bij vrouwen dan bij mannen. Ook het aantal pogingen vermindert, met zowat een vijfde. Toch zijn er nog altijd 3 zelfdodingen en 27 pogingen per dag.20 apr. 2021

 3. Er rest slechts één vraag: Als de wereld zo mooi is, waarom gaat men dan zijn dood tegemoet?

  De vraag moet zijn of iemand een kwaliteit van leven heeft! Dit gaat puur over euthanasie voor diegenen waarbij het leven op een dusdanige manier wordt bemoeilijkt waardoor het leven zelf voor deze persoon ondraaglijk is geworden. Ik zie ook vaak jonge mensen die gebonden zijn aan een rolstoel, compleet verlamd, en de enigste vorm van communicatie is door middel van een soort rietje wat ze in de mond hebben om zich toch nog enigszins te kunnen uit drukken. Dit soort gevallen (waaronder meerdere) zijn beter af om deze wereld te verlaten op een humane manier in plaats van een inhumaan leven te leiden! Denk aan mensen met kanker die totaal voor hun leven worden verwoest, denk aan mensen met zware psychische problemen die dagelijks moeten vechten om hun voortbestaan. Nee, wat dat aangaat ben ik het helemaal eens met deze vorm van euthanasie, wat beter is dan dat mensen van flatgebouwen afspringen, voor de trein springen, of zelfs de raarste capriolen uithalen waarbij ze zichzelf nog meer verwonden in plaats van uit het leven te stappen op een respectvolle veilige manier.

  Abortus ben ik het ook mee eens, mits dit in een vroeg stadium plaatsvindt, dit noemen ze ook wel curettage. Er kunnen verschillende redenen zijn om een curettage uit te voeren, dit kan door een verkrachting zijn, op een veel te jonge leeftijd zwanger raken, etc etc. Wanneer er wordt geconstateerd in een vroeg stadium dat het ongeboren kind bijvoorbeeld een ernstige aandoening heeft (zoals ik al eerder aangaf, kwaliteit van leven) waarbij het kind in dit geval geen normaal leven heeft of kan leven, dan ben ik het ermee eens om dit kind die ellende te besparen en vroegtijdig weg te laten halen. Dit zie ik als een humane handeling in plaats van een egoïstische, waarbij de ouders niet aan het belang en de toekomst van hun ongeboren kind denken, maar eerder aan hun eigenbelang!

  Voor sommigen, al dan niet de meeste mensen is het leven geen pretje, mensen die ook nog eens moeten strijden tegen een ziekte waarbij het leven niet meer een kwalitatief leven maar een voortdurende lijdensweg is, dan dient dat te worden beëindigd met de toestemming van de gedupeerde. Er zijn ook mensen die niet meer in staat zijn om dit aan te geven en in dit geval moeten de mensen die dit zien ook kunnen ingrijpen wanneer dit noodzakelijk is waardoor deze persoon in kwestie verlost wordt van zijn of haar strijdt!

  Iedereen die het hier niet mee eens is moet bij zichzelf eens te rade gaan en de rollen eens gaan omdraaien, waarbij u zich eens moet voorstellen hoe het zou zijn om zelf in een dergelijke situatie te geraken. Het is heel simpel en in een paar woorden te omschrijven wanneer je dit niet meer hebt: Kwaliteit van Leven!

  Note: Ditzelfde geldt uiteraard ook voor dieren.

  • @Druif
   ”Dit soort gevallen (waaronder meerdere) zijn beter af om deze wereld te verlaten op een humane manier in plaats van een inhumaan leven te leiden!”
   O,ja…natuurlijk…en dat bepaal jij? Weleens van voor onderstellingen gehoord?

   • Nee, de op bedoelt juist dat het aan die persoon ZELF is. ZIJ maken de keuze op zo’n moment. Hij/zij laat juist de keus aan die persoon, maar vindt ook dat je in zo’n geval beter op een humane manier kunt gaan.
    Ook jij kunt niet beslissen voor de persoon die lijdt.
    Dat wil overigens niet zeggen dat als een veteraan een traplift aanvraagt deze zelfmoord aangeboden moet krijgen (ref. naar ander nieuws).

 4. Beste Mensen

  Laat U hersenspoelen
  Door Kannibalen
  Die het hebben gemunt op een relaxte leven
  Over Uw bloed
  Bloed van Uw kinderen tot Maximaal zes a zeven jaren
  Maar vooral op de
  Bloed van Uw Babys
  Het beste Elixer verjongings medicijn
  Vooral van die welken door hevige angst om het leven worden gebracht
  Mensen als Bill Gates en vrienden en alle hoge Pieten hoofdzakelijk als Blanke mensen uitzienden in Witte belichamingen
  Vergeet het Koningshuis niet
  Èèn van de grootste bloedzuigers van het volk
  Kinderen Satans Nageslacht Azen erop
  Lang leve Satans Nageslacht
  Gespleten Tong Mensen
  Zoete geddelte Zure gedeelte
  Zoete God Zure Duivel vertegenwoordiger
  Met hun schijnheilige valse boeken genaamd Thora Bijbel Koran
  Fijn proef Kannibalen van de eerste Rang
  De Teere Zwakke Zielige Schijnheiligen
  De Pink vinger vertegenwoordigers
  Immers gekleurde Slaven bloed geeft minimaal tot geen resultaat
  Helaas

  Dank U

 5. Tja … als je gelooft in zelfbeschikking, dan was het dus absurd dat zelfmoord (of althans de mislukte poging daartoe) ooit strafbaar was.
  Wat mij betreft is het niet aan de overheid om mensen te dwingen te blijven leven als ze dat zelf niet meer willen.
  M.a.w. dat men heden ten dage als mens zijn zelfbeschikkingsrecht in dat opzicht herwonnen heeft, is op zich natuurlijk juist een positieve zaak.
  Anders wordt het natuurlijk als de overheid erop aanstuurt. En ik denk dat Candace Owens het goed ziet dat het begint met het algemeen aanvaard maken van het idee om vervolgens over te gaan tot het actief aanmoedigen ervan en tot slot mogelijk wel de facto mensen ertoe dwingen, via een veelheid aan maatregelen. Te denken valt aan het stopzetten van medische zorg aan mensen boven een bepaalde leetijd. Nou goed, dat mensen hun eigen rekeningen moeten betalen i.p.v. die af te wentelen op de staat, is misschien geen slecht idee maar daar zal het mogelijk niet bij blijven.
  Wat als de idee van carbon credits (om te kunnen vliegen) wordt doorgetrokken tot het aantal jaren dat je hiet op deze planeet mag komen lucht omzetten in CO2 middels adem te halen?
  “Iedereen heeft recht op 80 jaar breathing credits”, maar via een ingewikkeld stel aan oredelijke regels kan er daar wat bijkomen of afgaan. Wees maar gerust dat de massa un breathing credits systematisch zal dalen en uiteindelijk amper de leeftijd van 67 zal overstijgen.
  Kortom: dat men vandaag als burger over meer zelfbeschikkingsrecht beschikt dan indertijd toen zelfmoord starfbaar was, juich ik toe, maar ik vrees dat Candace Owens’ inschatting dat het overheidsbeleid omtrent zelfmoord gaat ontsporen inderdaad gegrond is.
  Ik ben trouwens sowieso een groot fan van deze jongere en appetijtelijkere uitgave van Thomas Sowell.

  • “Wat als de idee van carbon credits (om te kunnen vliegen) wordt doorgetrokken tot het aantal jaren dat je hiet op deze planeet mag komen lucht omzetten in CO2 middels adem te halen?”

   Nooit zo ver gedacht, zit iets in…

 6. Dus iedereen mag zelf weten of hij of zij die doodsspuit neemt, maar als je zelf gewoon dood wilt gaan we moeilijk doen? Als iemand dood wil, geef hem lekker een spuitje en klaar ermee. Lekker boeiend, ga fijn hemelen als je wilt. Who gives a sh*t? Snap niet dat hier door velen zo moeilijk over gedaan wordt. Aan de ene kant moet iedereen zelfbeschikking hebben, maar aan de andere kant gaan we ons toch bemoeien met de ander z’n keuzes in het leven. Hypocriet zootje weer.

  • Het probleem hiermee is dat die vrijheden kunnen ontnomen worden en je dan verplicht worden spuitjes te nemen. Met Covid door vaccinatiepaspoort en binnenkort ook met de digitale munt e het kredietsysteem. Als u de spuitjes niet neemt kan u binnenkort zelfs geen reep chocoade meer kopen. Als dit dan ook word gekoppeld aan de doodspuitjes dan zijn we klaar. Al wie zich niet voegt naar deze dictatuur staat moet eruit en dus 💉

   • WjmC,
    Ja, dat moet je figuren als Vrijheid is ver te zoeken helemaal uitspellen…Want zijn ‘stoere’ taal is alleen bestemd voor die andere 3 hersencellen hier.

 7. Ik zie het probleem niet: miljoenen liepen direct voior een overheids spuitje, een tweede en een booster…zelfs twee tot drie…is dat niet een door de overheid aangestuurde levensbeeindiging? Dat niet iedereen binnen 3 weken dood is maakt in deze niet uit, ze waren bereid hun leven te laten beeindigen, zelfs met een vertraagde werking. Iemand die ene ander een dodelijke ziekte bezorgd is feitelijk toch ook moordenaar?

  In dit geval is het gros van de bevolking vrijwillig een spuitje gaan halen waarvan duidelijk was dat het experimenteel was en op eigen risico. Laten we dit respecteren…..

  Ik zie het milieuprobleem opgelost, geen honger meer in de wereld en huizen in overvloed….

  • @Duchesne, Klopt…Daarom wordt er ook niet gebouwd heeft helemaal niks met stikstof te maken of dat de overheid er straks wil bouwen er komt gewoon veel vrij. In koop senioren flats zie ik dit al, als ik aan het hardlopen ben. Keiharde stille genocide is gaande. En de schaap herkauwt nog even en vraagt zich af waaromm zijn mede kuddedieren ineens allemaal wat mankeren of dood gaan.

 8. Lijkt op een passage ban “Soylent Green”, in deze utopische nieuwe wereld alleen in de film geven ze echter geen insekten maar de gedoden die naar een voedsel fabriek getransformeerd worden in koekjes, soylent green. Wacht nu even, de pusher van de vaccins gates heeft toch ook in nep vlees geinvesteerd of niet ? Zou nadien dit nepvlees ook mogelijk kunnen mensenvlees gaan bevatten ? Bovendien ik heb ergens een artikel gezien over geligitimeerd kannibalisme….

  • Zoek eens naar de ‘Cannibal Club’. Dat is een restaurant in Los Angeles, waar mensenvlees wordt geserveerd. Uiteraard uitsluitend voor ‘illuminati’ (ofwel ‘verlichte mensen’, zoals zij dat noemen). Je dient eerst lid te worden (voor een fortuin), alvorens je het adres te weten komt.

 9. Hitlerdeed dat ook. Euthenasie. Hij maakte dat bekend in 1935; hij vermoordde 870.000. Niemand protesteerde. het gebeurde niet stiekum , maar openlijk; door dokters en verpleegsters. maar een paar werden vervolgd.

  Euthenasie impliceert vrijwilligheid; bij Hitler was het dwang, moord dus.
  Die weg gaat Trudeau ook op.
  Waanzin gaat in stapjes, en wordt nooit door de massa afgestopt.

  Gaskamers: zelfs die gekken weten niks.
  Als je iemand in een decompressie ruimte zet, en je ontrekt zuurstof (dus niet lucht) wordt diegene eerst ontspannen, dan happy, dan heel happy dan high,en dan dood.

  Iedereen die weleens veel bloed heeft verloren weet dat.
  Schijnt dat experiment van Calhoun dus ook voor mensen en Canadezen geldt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in