Bizarre video uit Oekraïne die circuleert op Twitter toont het neonazistische Azov-regiment dat heidense “bloed en bodem” rituelen uitvoert om de oorlog met Rusland in te luiden, schrijft Jamie White.

Ondertussen werd Ye verbannen op het platform voor het delen van een afbeelding van een hexagram verweven met een rechtsdraaiend hakenkruis, een religieus eenwordingssymbool van de Raeliaanse Beweging.

Het ritueel uit 2017 houdt in dat soldaten hun vlees opensnijden, in een kuil in de grond springen en hun bloed in de grond wrijven ter ere van Perun, de Slavische god van de donder en de hemel, alvorens een totempaal in de kuil op te richten.

Een screenshot van het ritueel toont een hakenkruis tattoo op de arm van een soldaat.

“Bloed en bodem” is een nazistische slogan die verwijst naar het ideaal van nazi-Duitsland van een raciaal gedefinieerde natiestaat.

De neonazimilities lijken vrij om heidense bloedrituelen uit te voeren, maar de Oekraïense president Volodymyr Zelensky koos er deze week voor om de Oekraïens-orthodoxe kerk te verbieden.

Ye had een afbeelding van het Raeliaanse symbool en de zin “YE24 Love Everyone #LoveSpeech” getweet, waarmee hij suggereerde dat hij met het symbool eenwording beoogde, vertegenwoordigd door het hakenkruis, algemeen bekend als het nazi-logo, in de Davidster.

Het Raeliaanse symbool staat simpelweg voor oneindige ruimte en tijd, maar Twitter’s nieuwe CEO Elon Musk interpreteerde het als een “aansporing tot geweld” en schorste Ye’s account permanent.

Waarom zijn pro-oorlog heidense bloedrituelen toegestaan op Twitter, maar wordt Ye verbannen voor het delen van een symbool in de geest van eenheid?

  Zelensky dreigt met een Derde Wereldoorlog als de onderhandelingen met Rusland mislukken

Bekijk de volledige Azov-regiment propaganda:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is uw plan om de ergste wereldwijde voedselcrisis in ons bestaan door te komen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet verhaal van Baby Will
Volgend artikelKiev’s “vreemdelingenlegioen” commandanten “gedragen zich als maffiabazen”: Door het Westen geleverde wapens worden gestolen en ex-gangsters dreigen vrijwilligers die geen “belasting” betalen dood te schieten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De wereld word gerund door psychopaten, geleid door gekken.
  En we staan erbij, en kijken erna. Wat een zieke gestoorde wereld zitten we in.

 2. Een teken van oneindige domheid om te geloven dat die fagot van een Musk iets goeds zou kunnen en willen doen. Een misselijkmakend mannetje met zijn narcistisch psychopatisch karakter en zijn elektrische homo-autootjes. Vent ga dood en alsjeblieft vandaag nog. Deze figuur heeft 0 waarde voor onze wereld.

  • Elon Musk (1971) is full speed op weg naar the New World Order en zet Tesla, Neuralink, Starlink (als het satellietverhaal tenminste klopt) & Twitter in om het doel zo snel mogelijk te bereiken.
   Maye Musk (1948, inderdaad de moeder van) zit – hoe kan het ook anders – ook in het dystopische complot en als je zoekt, kom je op internet foto’s tegen waarin ze voor haar linkeroog het 666-teken maakt en 666 verwijst naar het door Johannes van Patmos geschreven laatste Bijbelboek Openbaringen.
   Justin Trudeau (aka Castro) en Elon Musk zijn allebei geboren in 1971 en hun respectievelijke moeders Margaret Sinclair en Maye Musk kwamen beiden in 1948 ter wereld; zou dit toeval zijn?

 3. @Ron, juist!! Ik waarschuw al jaren voor die vieze Baphomet met zijn satanische moeder en kliek rondom hem heen. Hij loopt ook gewoon in een Baphomet kostuum met duivel en kruis op de kop rond, zelfs ze pica op twitter laat ie het nog staan. Maar jaren terug al met zijn glitter jackie met NWO order op zijn rug in latijn. Ik zeg altijd : leg gedachtegoed van Yuval Harari naast de projecten van Elon Musk en tadaa: 1+1=2 …De NWO en WEF in your face!!! Zijn geldstromen kloppen ook niet. Hij is de grootste miskeider van onze tijd. Met ze controleerbare electrische kinderarbeid auto’s…Die als ze vlam vatten bijna eeuwig blijven branden…On-dingen straight outta hell.

 4. Mensen willen altijd iets te vereren hebben – God, Baphomet, een totempaal, de gifspuit, de regering, Sinterklaas, maakt niet. Zolang ze maar iets kunnen vereren en zichzelf kunnen festoeneren met tattoes en kettingen van allerlei symbolen die op het einde van de rit helemaal geen zak te betekenen hebben. Zonder al die debiele verslaving aan afgoderij en verering vinden mensen het leven helemaal niks; ze maken er helemaal niks van. Ook al is het lven nog zo kort. En die nutteloze etter Musk is net zo’n verslaafde – hij vereert het WEF en doet wat ze zeggen. We zitten er mooi mee… kutzooi is het dankzij al die idioten. Hoe kom je er van af? Als je vlooien hebt, of kakkerlakken, of luizen, of motten, wat doe je dan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in