Het Hooggerechtshof heeft dinsdag in het voordeel van de kinderhartchirurg en de cardioloog van de jongen beslist dat zij zijn wettelijke voogden worden “met het oog op de toestemming voor de operatie om de obstructie en alle medische kwesties in verband met die operatie op te lossen, met inbegrip van de toediening van bloed”, aldus rechter Ian Gault in een samenvatting van het vonnis, bericht Jim Hoft.

Deze voogdij begint deze woensdag en duurt tot hij volledig hersteld is van zijn operatie en behandelingsaanpak, wat naar verwachting niet later dan januari 2023 zal zijn. Voor het overige blijven de ouders als voogden fungeren, aldus de Guardian.

De operatie van baby Will is gepland voor vrijdagavond.

Er zij aan herinnerd dat Health New Zealand maandag een aanvraag heeft ingediend bij het Auckland High Court om de voogdij krachtens de Care of Children Act over te dragen zodat de baby de operatie kan ondergaan.

De ouders zeiden in een interview met een verslaggever uit Nieuw-Zeeland, dat hun baby, Will, ernstige pulmonale klepstenose heeft en “zeer onmiddellijk” geopereerd moet worden, maar ze zijn “vooral bezorgd over het bloed dat de artsen gaan gebruiken.”

“De baby is niet gepland voor zijn operatie. Hij verkeert in een stabiele toestand,” aldus Cole, de vader van Will. “We spelen niet met het leven van onze baby om een politieke of andere beweging op gang te brengen. We willen dat onze baby wordt geopereerd en dat hij het allerbeste krijgt wat beschikbaar is voor zijn operatie, zijn toekomst en zijn herstel.”

“We willen geen bloed dat besmet is door vaccinatie,” zei de vader. “Dat is het einde van de deal – we vinden het prima als deze artsen iets anders willen doen.”

Volgens de New Zealand Herald waren er naar verluidt 20 potentiële ongevaccineerde bloeddonoren die bereid waren te doneren, maar de Nieuw-Zeelandse regering keurde dit niet goed.

  De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een "COVID-19 virus" heeft geïsoleerd - PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruis

“De Nieuw-Zeelandse gezondheidsautoriteiten en de bloeddienst voerden aan dat het toestaan van de ouders om gevaccineerd bloed te weigeren een gevaarlijk precedent zou scheppen, waarin patiënten zouden kunnen eisen om zelf te kiezen waar hun bloed vandaan komt,” meldt de Guardian.

Donderdagavond mocht Wills moeder, Sam, Will niet de hele nacht in haar armen houden, aldus FreeNZ Media.

“Ze mocht daar ook niet de hele nacht slapen, omdat haar was verteld dat als ze dat zou doen, ze met geweld zou worden teruggebracht naar de afdeling, van de pre-op-kamer, en de baby niet zou zien voor de operatie. Er waren vier bewakers in de kamer,” meldt de krant.

“Jullie zijn criminelen. Jullie zullen in de annalen worden opgenomen als criminelen die hier binnenkomen en baby’s bij hun moeders weghalen,” zei Cole. ”

Begrijpen jullie dat? Luisteren jullie wel naar mij? Begrijpen jullie dat jullie zojuist een baby bij zijn moeder hebben weggehaald zonder toestemming van de ouders? Jullie moeten dat begrijpen. Jullie zijn misdadigers. Jullie zijn criminelen!” ging hij verder.

“Dat kunnen jullie niet doen. Ik moet gewoon bij hem zijn. Ik ga met hem mee. Je kunt doen wat je moet doen, maar ik moet bij hem zijn omdat hij bij zijn moeder moet zijn,” zei de moeder wanhopig.

Bekijk de hartverscheurende video hieronder:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het verhaal van Baby WillVolg Frontnieuws op Telegram

  Verpleegkundige onthult: Mijn collega's sterven na vaccinatie - "Deze vaccins zijn gevaarlijk"

Lees meer over:

Vorig artikelAlexander Dugin: Denkvormen in Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië
Volgend artikelVS verraadt belangen EU-bondgenoten door Oekraïens conflict handig uit te buiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

  • Ja, gebeurd ook in NL.
   Ik moest vluchten naar Portugal omdat ik weigerde met mijn zoon naar de arts te gaan omdat de school beweerde dat hij ADHD had, WAT HIJ NIET HEEFT. Daarom verpestten zij zijn leven op school en ik kwam erachter dat hij zonder mijn medeweten therapie kreeg daar. Huilend ging hij naar school en huilend kwam hij weer thuis. Hij kon niet slapen, had geen zin meer om buiten te spelen. Hij was doodsbenauwd. Tot ik op een gegeven moment besloot dat praten met de schoolleiding en de zieleknijper geen zin meer had en ik hem thuis hield met de reden dat mijn zoon overspannen was geworden door hun toedoen. Toen werd mij een ultimatum gesteld om mijn zoon weer naar school te sturen wat ik weigerde omdat ik na gesprekken geen garanties kreeg dat hem dit niet nog eens aangedaan zou worden. Daarop volgde een bezoek van de politie, vier man sterk! En een team van Jeugdzorg. Hele enge lui waren dat. Mij werd duidelijk gemaakt dat ik in gebreke was als ouder en dat mijn zoon onder toezicht geplaatst zou worden. Er werd een therapeut toegewezen die ik bij het eerste bezoek de deur heb gewezen. Er volgde een gesprek met jeugdzorg waar mij gedreigd werd dat zij mijn zoon van mij af zouden nemen omdat mijn huis een onveilige plek voor hem zou zijn. (Ik hield mijn zoon nog altijd thuis). Een week later had ik een gesprek met de schoolinspectie. Met zo’n verkreukelde vrouw die volgens mij nog nooit daglicht hheeft gezien. Zij weigerde te luisteren naar mijn verhaal en sommeerde mij dat mijn zoon komende maandag op school aanwezig moest zijn. Ik dacht, als ik hem maandag naar school breng, dan zie ik hem niet meer terug. Dus ik heb een ticket geboekt en ben als een gek mijn huis gaan opruimen en maandagochtend zijn wij in alle stilte vertrokken. Vanuit Portugal heb ik de huur opgezegd. Ik werd onderweg naar Schiphol nog gebeld door de school maar heb de telefoon uitgezet. Later bleek dat de politie overal in de stad naar ons heeft gezocht. Zelfs bij mij oude oma van 98 zijn ze langs geweest. Zij wist waar wij naar toe waren, maar zij heeft hen niets verteld. En zelfs hier, omdat jeugdzorg via sociale media, communicatie met een vriendin van mijn zoon achterhaalde, (Zij kwam in aanraking met hen na een zelfmoordpoging), probeerden zij hem nog te pakken te krijgen. Zelfs de Portugese politie is door hen ingelicht, maar zij berichtten dat zij niets voor hen konden betekenen omdat ik hier legaal verblijf. Ik durf pas weer terug naar NL (op vakantie) als hij 18 is. Eerder kom ik daar niet.

   • Pfff, wat een tragedie Dee. E.e.a. voor een deel ook herkenbaar voor mij. Je hebt wijs besloten en gehandeld… Wat een communistisch kut land is NL.

    • Ja, een tragedie. Ook hier komen met minimale middelen was zwaar. Alles weer opbouwen. Taal leren. Portugees is best moeilijk.
     Mijn zoon miste zijn vrienden.(Nog steeds). Ik mis sommige vrienden en familie ook. Door covid mijn ex en mijn dochter 3 jaar niet kunnen zien. Vertrouwen weg. Alleen maar wantrouwen. Mijn zoon zei mij laatst dat hij nog steeds angstig wordt als hij politie ziet. En, vooral voor hem, het gevoel niet welkom te zijn in het land waar je geboren bent, en het gevoel altijd op je hoede te moeten zijn, want je weet maar nooit. Het drukt een zware stempel op ons. Ik ben groot en heb het nodige al meegemaakt. Maar het doet mij pijn in mijn hart mijn zoon soms verdrietig te zien. Mijn dochter mist ons. Ook dat doet erg veel pijn. Elkaar maar eens in de zoveel jaar kunnen zien, misschien voor maar 1 of 2 weekjes. Zij lijkt heel veel op mij… Wijs besloten en gehandeld ja. Maar tegen welke prijs vraag ik mij soms af. Dat geeft veel verdriet en boosheid. Ik was liever gebleven als het anders was geweest. Ondanks dat ik hier best wel goed zit.

     • Wacht totdat dat tuig na tribunalen weg is. Ook door jeugdzorg moet de bezem. Het is allemaal socialistisch tuig dat het voor het zeggen heeft hier. Ik kan niet wachten totdat we ervan voor goed verlost worden.
      Je hebt uitstekend gehandeld. Gods zegen.

     • We leven in een trieste tijd, dat de ouders geen eens de baas zijn over hun eigen kinderen, want doe ze maar is niet in hersenspoelen fabriek’s, die Openbare Scholen heten, die van de regering zijn, dan krijg je bewapende tuig langs die je kinderen stelen, en dan terecht komen in een systeem waar kindermisbruik enorm is.

      Nee als mensen nog steeds durven te zeggen dat we echt vrij zijn, weten ze echt niet waar over ze praten.

      Het slachtoffer van mind-manipulatie weet niet dat hij een slachtoffer is. Voor hem zijn de muren van zijn gevangenis
      onzichtbaar, en hij gelooft dat hij vrij is – Aldous Huxley

      De volmaakte dictatuur zou de schijn van een democratie hebben, maar zou in wezen een gevangenis zonder muren zijn,
      waarin de gevangenen er niet eens over zouden dromen te ontsnappen. Het zou in wezen een systeem van slavernij zijn
      waarin de slaven, door middel van consumptie en vermaak, van hun slavernij zouden houden – Aldous Huxley 1931

      • Leeft U met die wetenheid elke minuut van de dag , geef huxley volledig gelijk , maar om dat volledig toe te passen , constant van bewust te zijn , lukt mij tot dusver niet , omdat ik omga met mensen die daar geen benul van hebben , en dat is vaak wat ze niet willen horen .

     • Wellicht kunt U meer met een beetje geld als ondersteunende woorden , doe maar via via of een manier die u vertrouwd , ben absolut niet van plan , U en zoon te verraden aan de Politie , die dan moeten , moeten reageren om hun eigen baan te behouden , geloof maar dat velen zich schamen , helaas voeren ze de orders meestal uit , Zonen en Dochters van Gewone mensen die bij de Politie zijn gegaan , moeten zelf nadenken waar hun grens ligt , kijk maar eens naar de uit huis geplaatste kinderen , gaat wel via de politie , en nu na hoeveel jaren , weten de ouders niets , dat is psychische moord , WAT zult u handhaven , NOU , VEEL van jullie doen dat niet .

   • Vreselijk Dee. Hulde dat je zo voor je kind bent opgekomen. Ik wens jullie alle sterkte die je nodig hebt en een fijn leven in Portugal. Klinkt goed daar.

   • Goed gedaan Dee!
    Ooit heb ik een opleiding sociaal werk gedaan; de enigen waar ik niet mee overweg kon was met de “beroeps krachten”uit de sociale werk wereld; wat een hypocrieten zijn datdaar!
    Kutvolk!

    En ze lullen altijd wel een “gelijk”aan zichzelf!

    • Yep, ze wisten het zelfs zo te draaien dat ik de schuld had aan de overspannenheid van mijn zoon. 10 jaar jong toen! Niet de school was een onveilige omgeving voor hem, maar mijn huis en ik!
     Daar sla je echt steil van achterover!

     En hier in NL mag je kinderen op de wereld zetten. Maar zodra jij de geboorteaangifte hebt gedaan draag jij jou kind af aan de staat.

   • Mijn sympathie aan u Dee, soms ben je helemaal alleen maar doe je het goede en verstandige, respect voor u en de zoon!!!
    Het beste ermee🗿

  • Ja flikken zijn al op dit moment al hun waarde allang verloren eerst slaan ze mensen in mekaar en dat is blijkbaar nog niet genoeg nu gaat het sprookje van Hitler verder want de nazie deed dit ook op grote schaal, dus VVD ers jullie zijn allemaal nu nazie en wel van het ergste soort die zelfs kinderen bij hun ouders weg halen en wij weten nooit wat met deze kinderen gedaan gaat worden, ik weet met zekerheid dat zijn in een of andere Bilderberg groep terecht komt en nog erger bij de WEF leden wij hebben al kunnen zien dat er veel kinderen plots verdwijnen hier in Nederland en jullie koningshuis daar bij is betrokken zou ze en kinderen op geofferd worden denk maar eens aan Demmink ooit eens hoofd van justitie.

 1. Als die baby op korte (binnen 1 jaar) termijn doodgaat moet er sectie worden gepleegd en als blijkt dat hij gestorven is aan vuil bloed vol met klonters is dit moord met voorbedachte rade.

   • Inderdaad pieter. Denk ik ook . Want de pleuris breekt uit als dit gebeurt. Hij wordt beter behandeld als de koning nu .zo zal elk mens behandeld moeten worden

  • Ik vraag mij af, wat die ouders en dat kindje in de toekomst tegemoet gaan zien gezien hun ’tegendraadse’ gedrag. Reken er maar op dat zij ‘hinderlijk’ gevolgd gaan worden door de autoriteiten, want zij zullen niet vergeten dat die ouders hen ooit een voet dwars hebben gezeten. Ik heb daar zelf ervaring mee.
   En ik heb het geluk dat ik op het vaste land woon en een aantal grenzen kon overtrekken. Maar zij wonen op een eiland. Dat is lijkt mij toch iets moeilijker om van weg te komen als het puntje bij paaltje komt.

   En sorry dat ik mijn verhaal hier heb geschreven terwijl het over hun had moeten gaan, maar dit soort zaken halen altijd weer dingen boven.

   • Dee,
    Je mag nooit ‘sorry’ zeggen als je zo een ellendige ervaring zoals de jouwe naar buiten brengt. Het zijn juist de zwijgende ouders, die toestaan dat hun kind(eren) worden lekgeprikt er voor zorgen dat deze potentionele moordenaars hun gang kunnen blijven gaan.
    Waar is de kinderbescherming? Beschermen ze onze kinderen of enkel hun eigen luxe leventje?
    In de jaren 70 heb ik na lange strijd de voogdij over mijn kinderen gekregen omdat de moeder nogal losse handjes had als ze te rumoerig waren. De jongste was toen net 1 jaar. Voor de helft van de straat was ik “die smeerlap die de kinderen van de moeder had afgepakt”.
    Geef nooit op!

    • De sorry was meer naar de ouders over wie het zou moeten gaan en het is niet mijn bedoeling het verhaal naar mij toe te trekken. Het was een reactie op Bram, en ook op het artikel want dit brengt altijd weer een heleboel naar boven. En verder denk ik dat het wel belangrijk is dat mensen zoals ik, hun ervaringen naar buiten brengen omdat veel mensen dit onrecht domweg niet willen geloven.
     En ja, je bent al snel de kop van jut. Waar rook is, is vuur denken mensen al snel. Politie voor de deur. twee politie auto’s. Jeugdzorg over de vloer. Dan zit je al snel in de verkeerde hoek, en zie je daar maar eens uit te lullen. Zo werkt dat. Daar ga je met je goeie reputatie in de buurt. Ze maken je op allerlei manieren helemaal kapot. Zo werkt het.
     Portugal was nooit mijn keuze. Ik had nog nooit aan dat land gedacht. Het was een soort van ingeving toen ik helemaal in paniek was. Dus daarom ben ik daar heen gegaan. Ik dacht: het beste is mijn ingeving te volgen en dan zie ik wel waar het schip strand.
     En ik dacht aan een oude Chinese wijsheid toen ik ging: Een verre reis, begint mat de eerste stap. Zo ben ik gegaan.

 2. En nog steeds zijn er mensen die denken dat het allemaal wel meevalt. Nu mag je zelfs geen zuiver bloed voor je kind eisen. Had ergens gelezen dat de vader de NZ’se overheid aansprakelijk stelt, mocht er mrna-bloed in zijn kind terecht komen, met alle consequenties van dien. Beetje bij beetje worden onze vrijheden afgepakt. Misschien dat de kikkers door de hoge energieprijzen hopelijk gauw weer in het koude water bij zinnen komen.

 3. De arrogantie van overheden die denken dat zij autoriteit hebben en anders hun knokploegen inzetten. Die gewapende bendes noemt men ook wel politie en die hebben een geweldsmonpolie waar overheden gretig gebruik van maken. O.a. voor de diefstal die men belasting noemt en ook een werkelijke belasting is voor hen die werken.

  Voor mij is het allemaal stront en verdienen ze hetzelfde als ze uitdelen x 10. Smerig tuig is het wat zonder pardon levens verwoest met het nodige geweld.

  • @ DoUSeelt (Voor mij is het allemaal stront en verdienen ze hetzelfde als ze uitdelen x 10. Smerig tuig is het wat zonder pardon levens verwoest met het nodige geweld.)

   Zo waar.

 4. MURDERS MURDERS !!! IN NEW ZEALAND!!

  SHAME !!!! 😎🤬👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻

  ITS A BIGGEST CRIME AGAINST HUMANITY!!

  STOP !!

  • De westerse wereld, zoals oa. Nw Zeeland, Australië, USA, Canada, Engeland zijn het meest beïnvloedbaar door de duivel.
   Hun beleid toont dit aan.
   Eindtijd!!
   Het gaat nog veel erger worden, nl. de genoemde grote verdrukking.

 5. Ik heb het over mijn hart verkregen om 2 minuten en 30 seconden te kijken naar deze schertsvertoning echter iets in me zegt mij…..hier klopt iets niet….misschien dat ik langer had moeten kijken maar dat kost me mijn scherm………..

  Dat stuk addergebroed in theater den haag noemt het WEF, want dit is hier de OORZAAK van, een onschuldig praatclubje…..

  Tja mensen, dat word veel koffiedrinken op het malle veld in den haag…..veel liefde brengen richting den haag, veel klappen krijgen van tuig van de richel die hiertoe RECHTSTREEKS opdracht voor hebben ontvangen om dit zo en wel op precies deze manier te doen zoals ze het doen…..

  Geloof me mensen, ik heb o.a. les gegeven in de IGG oftewel Instructie Gebruik Geweld voor Rijksambtenaren……….

  Mijn statement in deze is heel erg helder en geen speld tussen te krijgen……met een echte RECHTSSPRAAK nagel ik persoonlijk elke stronthoop, (de echte benaming waar ze bij de ezels onder bekend staan gebruik ik hier niet meer voor), met zekerheid in no time tegen de muur en dit zou hun ONEERVOL ONTSLAG opleveren inclusief voor de meesten een gevangenisstraf en dus een strafblad en dus nooit meer een overheidsbaan!

  Maar wanneer gaan we koffiedrinken……..ik ben er NIET bij want dat kost me de kop.

  Dit schrijf ik misschien OFF TOPIC echter dat is niet zo…..als ik dat arrogant stuk vreten zie staan waar de vader de juiste benaming aan geeft namelijk “criminals” en hem dat kogelvrij vest zo zelfzuchtig zie vasthouden…..alleen dat al zou voor mij de rode lap zijn…….not good…no way….ze doen het extra en zetten de laatste tijd nogal wat rottigheid in scene, zie hiervoor Duitsland met de “massale invallen” bij Reichsbürger………

  Wat een ellende……..en nog niemand wakker te krijgen en begrijp me goed, ik bedoel hierbij NIEMAND van dit forum natuurlijk.

  Wordt steeds zwaarder om ogen open te trekken en het ongeloof wordt naar mijn idee al maar groter…..(naar ons toe bedoel ik!)

  Gladiator
  ps zou er inmiddels een boek over kunnen schrijven maar ook dat zal niet helpen….hoe dom kan verdomme een heel volk zijn!?

  • Dan beseft u ook dat de massa NOOIT zal wakker worden. Ook al wordt het nog zeer zeer dystopisch. Ze zullen altijd hun regering blijven volgen. Zo simpel is het spijtig genoeg.

  • Ik had ooit eens een kennis, die noemde het het ‘Malingveld’. Het is ook precies wat ze aan ons hebben..maling.

   Gelukkig zie ik de laatste tijd wel steeds meer mensen die het beginnen te zien, of kom ik oude bekenden tegen die nu zeggen dat ze onze discussies nog herinneren, en nu zeggen je had gelijk. Ook op mijn werk in het verpleeghuis kom ik steeds meer collega’s tegen die de prikken niet genomen hebben en zich nu durven uitspreken. Ook steeds meer collega’s met prikspijt, die zeggen er echt geen meer nemen en zorgen hebben over hun gezondheid. We zagen allemaal wat Corona niet deed, en de resultaten na de prikken en boosters.

   Het is zowieso bizar. Mensen zijn 90+, stikdement, hebben een niet reanimeren/passief beleid, kunnen niet meer voor zichzelf beslissen laat staan begrijpen wat er gebeurd, en worden totaal lekgeprikt.

   Het grootste probleem is m.i. dat veel mensen niet weten hoe ze het kunnen oplossen. Onze overheid doet wat het wil en manipuleert verkiezingen. De rechtspraak is zo krom als een hoepeltje. Demonstreren helpt niet en is zelfs gevaarlijk, voor je het weet heb je een knuppel in je nek of een hond in je been hangen. En is massale opstand niet net wat ze willen om mensen echt in het gareel te drukken? Dat brood, gas, alles duurder word dat is niet iets waar je veel aan kan veranderen, en je zal toch moeten eten. Ik denk dat de meesten met die wetenschap doormodderen in de hoop dat er ergens een redding komt.

   Als ik heel eerlijk ben weet ik ook niet wat de oplossing is behalve blijven weigeren te conformeren aan wat hun willen. Het enige wat ik kan doen is me een beetje voorbereiden op mogelijk heel moeilijke tijden. Gelukkig weet ik het eea van kruiden en eetbare planten, en zitten er heel wat zaden in mijn vluchtkoffers.

 6. Je kon duidelijk zien dat die moeder de baas is en dat ze haar man steeds de mond trachtte te snoeren, en de vader had bovenop zijn kind moeten springen om zijn kind met zijn leven te beschermen en dan hadden ze hem moeten vermoorden om zijn kind van hem af te kunnen pakken.
  Zie hoe een berin met haar lichaam en leven haar jong beschermt tegen een tijger: https://www.youtube.com/watch?v=AeyuB23qdiE
  De natuur leert ons wat te doen in zulke situaties!

  • Je hebt geen schijn van kans met die overmacht van politieagenten. Wat die vader zei is wijs, als ik iets had proberen te doen lag hij in mum van tijd met handboeien aan op de grond en even later in de politiecel. Ik weet niet wat ik in die situatie gedaan had, maar later als het achter de rug is zou ik stiekum wraak nemen op al die betrokkenen, dat zou mijn tijdelijk levensdoel zijn. Dit soort order-followers moet opgeruimd worden, de rechter hoort hier ook bij. Het is een druppel op de gloeiende plaat, maar geeft dan wel enigszins compensatie voor je zelf.

   • Natuurlijk zou die man geen schijn van kans hebben gehad, want in een ander filmpje dat ik zag legde een zelfde soort beer het af tegen drie tijgers.
    Dus hadden ze het moeten zien aankomen en het land hebben moeten ontvluchten, zoals Dee dat deed, die dat in de reacties heeft gezegd, en zoals de ouders van Jezus dat deden toen de overheid het op hun kind had gemunt.
    Die rechter is des doods schuldig en het is waarschijnlijk een vrijmetselaar en een satanist en dan is het offeren van een kind aan satan normaal voor zulke verknipte figuren, want ze staan ook volledig achter het vermoorden van kerngezonde baby’s in de baarmoeder.
    Dus ik ben het met je eens dat in die gegeven situatie die vader machteloos was en die moeder ook.
    De overheden zijn als duivelse beesten die zoveel mogelijk zielen met zich mee willen sleuren naar hun eigen ondergang.
    Als God een wonder doet dan loopt het toch nog goed af voor die baby, en zo niet dan is de ziel van die baby evengoed zijn eigendom en niet van de boosaardige roverheid van Nieuw Zeeland.

  • Zat me ook mateloos te ergeren aan het ”hush” van de moeder.
   Als ze wijs waren waren ze (illegaal) gevlucht.
   Als de papa een man was verdedigt hij zijn gezin ongeacht de consequenties.

   • Het is niet zo heel gemakkelijk om uit een ziekenhuis te ontsnappen waar personeel loopt die bekend is met de situatie. Dat gebeurt soms in films.. Omtrent het verdedigen van het kind etc. zie mijn opmerking verderop.

 7. Als de medici beweren dat gevaccineerd bloed ‘veilig’ is dan zouden ze er ook geen moeite mee moeten hebben dat schriftelijk te verklaren en te ondertekenen.
  Gegarandeerd dat ze dat niet doen!!
  Datzelfde geldt ook voor het zogenaamde vaccin, wat niet meer dan een gifspuit is.

  Hetgeen de dienders in het filmpje doen is volgens mijn inzicht een misdrijf; onrechtmatige vrijheidsberoving en medeplichtig aan het moedwillig toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.
  Maar ja, dat is mijn mening en daar hoeft verder het niemand mee eens te zijn.

 8. Die kwaadaardige psychopaten hebben er altijd al geweest doch die hun innerlijke haat en geweld naar hun medemens stil moesten houden omdat er bepaalde regels waren die hun tegen hielden om deze in volle glorie te gaan uitoefenen tegen anderen. Nu hun regering hun de groene pas heeft gegeven “van leef je maar uit we staan volledig achter je daden” zie je nu overal dat deze griezels genieten van hun daden tegenover brave en goede zielen. Daarom moeten we sterk blijven en ons verenigen in deze duistere wereld ikzelf ben al niet meer zp jong maar als ik iemand kan helpen als het mogelijk is ben je altijd welkom.

 9. Als Cole de vader is, waarom doet hij niks als ze voor zijn baby komen, ik
  denk ziet dat ik rustig zou blijven als ze mij kind/baby zouden mee nemen,
  ik denk dat ik ze aanvlieg en van alles zou aandoen.

  Wanneer doen mensen eindelijk iets, in plaats van lief blijven en nog steeds
  proberen te praten?!

  • @Jo,

   De reden waarom de vader niet fysiek gehandeld heeft, legt hij uit in de video.
   Daarbij is Baby Will een hartpatiënt en ik denk zomaar dat bij teveel ´rumoer´ hij de operatie niet meer hoeft te krijgen.

   Ik schrijf ´t hier maar ff neer … voor mij allemaal helemaal logisch …

 10. Omtrent de moeder die de vader remt in zijn uiting en hetgeen allemaal duidelijk is gemaakt, is haar eerste prioriteit aanwezig te zijn bij haar kleintje. Gezien de autoriteit van de autoriteiten is er een risico dat ook dit zomaar geweigerd zou kunnen worden…

 11. Hier kookt mijn bloed van😤het facisme is duidelijk trug van weg geweest maar deze keer vanuit het linkse kamp.hier komt zeker nog oorlog van en gans het WEF zal bengelen aan de galg!

 12. Na dertig jaar bloeddonor te zijn geweest ben ik vijf jaar geleden gestopt, nu las ik dat veel mensen liever ongevaccineerd bloed willen, dus ik dacht: ik kan en moet die mensen helpen, me weer opgegeven bij de Sanquin Bloedbank met het goede nieuws dat ik ongevaccineerd bloed heb, nee hoor, daar kijken wij echt niet naar, we kijken alleen naar de bloedsoort en daar kunnen we echt geen rekening mee houden, eens komt de tijd dat ik Sanquin kan aanklagen met deze slordigheid. bah bah, wat een land.

 13. Ik hoop het voor je en ook dat het personeel gevaccineerd is. Tribunalen komen eraan nog even geduld men heeft reeds verloren maar nog niet door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in