Dank je, Art Moore van World Net Daily, voor je verslag over het verraad van Fauci en Walensky nadat een Amerikaanse senator hen eindelijk, zij het op ontoereikende wijze, confronteerde met het aantal doden door vaccins bij VAERS in “Fauci, Walensky dodge when asked about number of vaccine deaths,” schrijft Diana West.

Voordat ik inga op de inhoud van Moore’s verhaal, wil ik er graag op wijzen waarom het waarschijnlijk voor altijd een exclusiviteit van de nieuwsmedia zal blijven: de dodelijkheid van het covid-“vaccin” is het laatste wat de media en de politieke en geldelites willen dat wij “nutteloze eters” begrijpen.

De mantra die ze ons hebben opgedrongen is “veilig en effectief”, wat ik beschouw als het nieuwe “Sieg Heil.”

We worden verondersteld hen na te volgen, terwijl we ons vastklampen aan dezelfde oude blabla … “Fauci, Walensky getuigen terwijl Omicron aanleiding geeft tot veel mogelijke veranderingen” (Associated Press); of hetzelfde oude melodrama, “Bekritiseerd door senatoren, V.S. gezondheidsofficials verdedigen Omicron response” (NYT); of, het ergste van alles, de “strijd” van Fauci vs. Paul; die nep gladiatoren in de arena die vechten om niets. (Ik kom daar nog op terug.)

Onder andere CNBC ging voor het laatste (“Fauci zegt dat Sen. Rand Paul’s valse beschuldigingen “de gekken aanwakkeren” en hebben aangezet tot doodsbedreigingen”), net als Fox, alleen dan andersom (“Rand Paul pakt Fauci aan in laatste vuurwerk hoorzitting: Hij wil geen debat omdat hij ‘wetenschap’ is”).

Wat Fauci en Rand Paul elkaar ook toewerpen in deze terugkerende “confrontaties”, hun geschil over virusonderzoek in Wuhan heeft niets, nada, nada, te maken met de lijdensweg van onze natie.

We sterven niet vanwege de oorsprong van een virus dat misschien niet bestaat, of zelfs vanwege het virus zelf (plus “varianten”) met zijn 99+ procent overlevingskans, en waarvan de gemiddelde leeftijd van overlijden de gemiddelde leeftijd van nominale sterven benadert.

Wij sterven aan het tirannieke “geneesmiddel”: elke daad van onderdrukking die ons wordt opgelegd door onze eigen regeringen en instellingen, allemaal in de naam van een nepplaag die “covid” heet.

Van “het afvlakken van de curve (15 dagen), tot “lockdowns” voor altijd, tot “sociale distantiëring” en andere totalitaire maatregelen waaronder onophoudelijk “testen” (met een neptest), we bevinden ons niet op de weg naar iets wat ze spottend “volksgezondheid” noemen, maar eerder naar een staat van voortdurende angst, vaccin-apartheid, “groene pasjes”, concentratiekampen (gebeurt), digitale valuta (komt nog), een door vaccin veroorzaakte uitroeiing en algehele verzieking van de wereldbevolking, en, daar raak ik steeds meer van overtuigd, het doel om de menselijke soort zelf te beëindigen in gen-engineering en nano-wired “transhumanisme.”

Er is een eenvoudige schakelaar om de dystopische moloch uit te schakelen. Als we zouden stoppen met het “testen” van gezonde mensen per miljoen (of als gezonde mensen zouden weigeren om per miljoen getest te worden) zouden de “dashboards” van de Xi, de Gates Foundation, het WEF, de WHO, het CDC en Johns Hopkins stoppen met het genereren van de vals-positieve “gevallen” die de oorzaak zijn van de lockdowns, de beperkingen, de ontslagen, de instortingen, de hysterie, de woede en meer testen. Zonder de valse statistische drijfveren die deze “pandemie” aanwakkeren, stopt deze “pandemie”.

  Ik denk dat het tijd is om bezwaar te maken als we mensen het woord "wetenschap" horen gebruiken om schendingen van mensenrechten te rechtvaardigen

Zo ook, theoretisch, de vraag naar, of onderwerping aan de covid-prik van Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Comiraty, allemaal. Dit zijn de echte biowapens, niet een virus, dat op zichzelf voor de meeste mensen een te verwaarlozen bedreiging vormt.

Wat er wel of niet uit Wuhan’s laboratoria kwam is niet de sleutel (tenzij Br. Bugnolo gelijk heeft en het dodelijke “vaccin” daar werd ontwikkeld); de sleutel is wat er uit Big Pharma’s DARPA-gefinancierde laboratoria hier in de Westerse wereld kwam.

Het is dit “vaccin” – experimentele genetische therapie plus even afschuwelijke nano-schakelingen en meer – dat het risico vormt voor de volksgezondheid, en, ongelooflijk, het wordt mensen opgedrongen ongeacht het feit dat het “in het geheim” (lees: niet gemeld door de nieuwsmedia of erkend door ambtenaren) tienduizenden mensen doodt – waarschijnlijker, als gevolg van grove onderwaardering, honderdduizenden mensen – en nog eens honderdduizenden mensen zwaar verwondt.

Mannen, vrouwen en kinderen dwingen om dood en invaliditeit te riskeren (en genetische verandering en microbedrading voor een “internet van mensen” of iets dergelijks) is een schending van elk denkbaar recht van soevereine wezens onder de eeuwige wet, de natuurwet, de Magna Carta, de Grondwet, de Code van Neurenberg… noem maar op.

Maar de regeringsmacht die het aanvoert vertelt ons dat we een nieuw en angstaanjagend tijdperk zijn binnengetreden waarin een burger zijn een slaaf is in de ogen van iets anders dat nieuw is, of op zijn minst, nieuw in de openbaarheid: oppervlakkig gescheiden regeringen die achter elkaar optreden als één – wereldregering – om elk aspect van wat het betekent om mens te zijn radicaal te veranderen of te “resetten”.

Natuurlijk moet het dodental in stilte toenemen – of verloren gaan in het statische Fauci v. Paul, of Wuhan, of welke afleiding du jour er ook komt. Als je eenmaal leert hoe je de censuur los kunt koppelen en kunt horen wat er werkelijk gebeurt, is er niet genoeg lawaai in de wereld om het geschreeuw te overstemmen.

Het is er allemaal, op het internet, dat ze nog steeds niet echt controleren, bij lange na niet. Zelfs een klein voorbeeld uit de afgelopen dagen is genoeg om hun verhaal van “veilig en effectief” te laten instorten.

Bekijk de video die de 14-jarige Jessica Sara Blattner maakte vijf dagen voordat ze stierf aan de Pfizer-prik; het interview dat Stew Peters deed met de 47-jarige Jeff Jackson wiens eigen huid na zijn tweede Moderna-prik een martelkamer werd (hij kan het niet verdragen kleren te dragen); het verhaal van de 23-jarige Casey Hodgkinson en hoe de covid-prik leidde tot haar neurologische arbeidsongeschiktheid, de onverschilligheid van haar werkgever, en kleinering door het ziekenhuispersoneel.

  Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID 'vaccin'

“Waarom?” vraagt Casey aan haar duivelse premier, terwijl ze zich naar de camera draait. “Waarom?”

Er zijn geen antwoorden, niet van de machthebbers – of, net als bij Trump & Biden & Ardern & Johnson & Co. is er sprake van verdoezeling en leugens. Misschien het ergste van alles, er zijn geen vragen.

Op enkele uitzonderingen na, oefent niemand in de macht of met macht druk uit op deze monsters over de tol van de injecties, en de stilte is, ja, oorverdovend.

Wat me terugbrengt naar het Fauci-Walensky-Senaat circus waar Art Moore over schreef.

Schokkend genoeg verbrak Sen. Tommy Tuberville (R-AL) de stilte – de globalistische omerta – door het lijdende karkas van de verwaarloosde werkelijkheid een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat binnen te slepen. Hij vroeg in feite aan de gezondheidskapiteins Fauci en Walensky of het waar was zoals VAERS rapporteerde dat “duizenden” mensen stierven na injectie met de covid vaccins.

Zijn vraagstelling was ontoereikend, zijn voorbereiding bedroevend, zijn falen om de onzinnige misleiding die hij als antwoord te horen kreeg vast te pinnen was een verpletterende tegenvaller. Maar hij vroeg het tenminste.

SENATOR TUBERVILLE: De VAERS rapporteert dat het aantal mensen dat sterft na of als gevolg van het covid vaccin in de duizenden loopt.

Dit is wat ik hoor. Ik geef u hier de kans om het te weerleggen of te bevestigen. Weet u, is dit waar? Sterven er zoveel mensen na het nemen van één van deze vaccins?

CDC DIRECTRICE WALENSKY: Senator Tuberville, dank u voor deze vraag. Het Vaccine Adverse Event Reporting System (Vaccin Ongewenste Voorvallen Rapportage Systeem) is een verplicht systeem van alle ongewenste voorvallen die zich voordoen nadat je bent ingeënt, dus als je tragisch genoeg wordt aangereden door een auto nadat je bent ingeënt, wordt dat gerapporteerd in het VAERS-systeem.

Dus, de vaccins zijn ongelooflijk veilig, ze beschermen ons tegen Omicron, ze beschermen ons tegen Delta, ze beschermen ons tegen Covid. Ze beschermen ons niet tegen elke andere vorm van sterfte die er is.

Dit antwoord geven, is beledigend tot uiterst beledigend te noemen. Ik denk dat Walensky niet voorbereid was op deze vraag en antwoordde met wat in haar opkwam, eindigend natuurlijk met “Sieg: Veilig en effectief.”

Misschien herinnerde ze zich de USA Today “factcheck” van, toevallig, een eerder World Net Daily verhaal dat meldde dat het aantal VAERS bijwerkingen voor covid-injecties het miljoen had gebroken – een absoluut 100 procent waar verhaal.

USA Today bestempelde het echter als vals, op zeggen van Daniel Salmon, directeur van het Institute for Vaccine Safety aan de Johns Hopkins University (JHU was een sponsor van Event 201, de beruchte pandemieplanningsconferentie in oktober 2019) die zei, citaat:

  De WAARHEID doet pijn: CDC-functionarissen maken zich zorgen over publiciteit over COVID-19 vaccinonderzoeken die het vertrouwen van het publiek in vaccins schaadt

“Ik kan een COVID-vaccin krijgen en mijn hond wordt aangereden door een auto – ik kan die melding maken en het zal opduiken in de [VAERS] database,” zei Salmon. “Het betekent niet dat mijn hond werd aangereden door een auto omdat ik een COVID-vaccin kreeg.”

Wat is dat toch met die mensen en auto’s?

Hoe dan ook, Tuberville, op zijn manier, is niet afgeschrikt. Hij gaat zijn vraag stellen.

SENATOR TUBERVILLE: Houden we aantallen bij van mensen die stierven na… het nemen van dit vaccin? Hebben we enig idee – ik vraag het alleen maar. … Is er een telling? Houden we daar gegevens over bij?

CDC DIRECTRICE WALENSKY: Absoluut ja. Ik kan u het absolute aantal niet geven, maar onze staf kan absoluut contact met u opnemen. We verzamelen die gegevens.

Jammer dat Tuberville niet even de tijd nam om de red box samenvatting van Open VAERS van vorige week op te halen:

Hoe dan ook, Walensky merkt dat ze van de haak is. Tuberville beweegt zijn slagtanden naar Fauci.

SENATOR TUBERVILLE: Weet u het Dr. Fauci? Heeft U daar enig idee van?

FAUCI: [onverstaanbaar…] Ik heb geen cijfer maar ik denk dat een deel van de verwarring is dat wanneer je een rapportage doet, als je gevaccineerd wordt en je loopt naar buiten en wordt aangereden door een auto (grinnikt) dat wordt beschouwd als een sterfgeval. Dat is het punt dat verwarrend is, dat alles wat er na de vaccinatie gebeurt, zelfs als je sterft aan iets dat er duidelijk niets mee te maken heeft, als een sterfgeval wordt beschouwd. Dus als ik metastische kanker had, werd ingeënt en twee weken later stierf, is dat een sterfgeval dat wordt meegeteld.

Zoals een goede maffioso, heeft Fauci het bizarre alibi van zijn mede-samenzweerder nog eens bevestigd.

Ik heb honderden VAERS-rapporten gelezen en ik heb er nog geen enkele gezien die in de buurt komt van deze krankzinnige beschrijvingen van de verantwoordelijke idioten, van NIH tot CDC tot Johns Hopkins, die allemaal elke ambtseed en fatsoensregel schenden, inclusief het recht van ons allemaal op geïnformeerde toestemming, om te liegen over diegenen die nodeloos hun leven hebben verloren door, laten we zeggen, een verkeerd afgelopen griepprik.

Hier is een screenshot van een VAERS-zoekopdracht die ik net heb opgehaald van sterfgevallen na covid injecties bij vrouwen, 50-59 jaar oud, waarbij de symptomen binnen drie dagen na de injectie begonnen.

Klik voor groot

Hier is een vergelijkbare reeks resultaten voor mannen, 30-39 jaar oud:

Klik voor groot

Geen auto te zien.

Schreeuwen over meineed is gewoon veel afleiding als er bewijs is van moord.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

WHO data onthult: Covid-“vaccins” veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensen



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPrikspijt: Duizenden op Twitter “Betreuren vaccinatie” – “Bijwerkingen erger dan COVID”
Volgend artikelIsraël: Van wereldkampioen vaccineren naar wereldkampioen nieuwe infecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik vraag me af wanneer het grote sterven begint onder de gevaccineerden. Nog altijd is het zo dat er jaarlijks meer dan 80 miljoen mensen bijkomen op de planeet.

 2. Het verbergen van de de doden? Sorry maar steeds vaker rammelende artikels op de site.
  Dat overheid registratie een zooitje is is algemeen bekend. Dat doen ze expres zodat niemand duidelijkheid krijgt. Zoek eerst eens goed uit hoe de ziekenhuizen en huisartsen de boel belazeren met doodsoorzaken. Niet gevacineerd als je binnen 2 weken dood gaat na vacinatie. Laten ze daar om te beginnen eens mee ophouden. Op het moment dat je die shit ingespoten krijgt ben je gevacineerd.

 3. Er gaan zeker meer doden vallen
  Februari wordt een slechte maand
  Misschien geen gas vanuit Rusland
  NAVO maak veel problemen met Rusland en Taiwan
  Dus er staat wel degelijk iets op het spel
  Zelfde als de voice
  Afleiding voor wat er werkelijk gaat gebeuren
  Nieuwe wetten erdoor duwen

 4. De beste vergelijking die ik recent tegenkwam is van de actrice Gina Carano; Stel dat iemand 2 weken jouw auto wil lenen in verband met een noodsituatie. 2 jaar later heb je jouw auto nog steeds niet terug. Dit is geen noodsituatie, dit noem je diefstal.
  Zelfde verhaal met lock down / flatten the curve.

 5. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem altijd wel…Dit betreffen ook de leugen(s) van een zogenaamde zichzelfbenoemde ´elite ´….

  • Alleen jammer dat die waarheid pas bij het grote deel in de hersenen aankomt (als het al aankomt) als er al miljoenen en miljoenen mensen aan die gentroep zijn gestorven… Ik snap werkelijk niet dat zoveel mensen zich zo makkelijk laten manipuleren en ook nu, na twee jaar, nog heilig in de virusleugen geloven. Wat menkeert die mensen toch?

   • Dat vraag ik me nou serieus ook al de gehele duur van deze neppandemie af.
    Als ik eerlijk ben vraag ik me dat al veel langer af…
    Is een beetje verstand nou echt zo dun gezaaid bij die mensen?

    • De ziekte van Down is wereldwijd aanwezig bij 99,95% van de mensheid.. in lichte of zwaardere vormen.. zelfs een zeehondje heeft meer intelligentie

  • Oude mogolide trutjes team waahahaha zitten mensen met geen kennis van zaken en zijn behoorlijk incompetent in hun vakgebied> en nog steeds geeneen met een rapport uit onderzoek gezien aan tafel bij bv een talk-show.. en de RIVM baas moet lekker koeien blijven melken want iets anders kan hij niet > 0% verstand van virussen> heb ik ze ff mede gedeeld en vanaf dat moment geblokt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in