De vaccinatiecampagne in Israël draait op volle toeren door. Meer dan een half miljoen Israëli’s hebben hun tweede prik al gehad. Desondanks meldde het Ministerie van Volksgezondheid donderdag op één dag 68.513 nieuwe Corona-infecties, bericht Freewestmedia.com.

Ter vergelijking: gezondheidsambtenaren in Duitsland – met negen keer zoveel inwoners als Israël – meldden op dezelfde dag 140.840 (niet ongeveer 600.000) nieuwe infecties aan het Robert Koch Instituut (RKI).

Deze cijfers bevestigen een onlangs gepubliceerde studie, waarvan de resultaten door Gili Regev-Yochay van het Shiba-ziekenhuis bij Tel Aviv als volgt werden samengevat: de tweede booster had slechts een “bescheiden effect” tegen Omicron laten zien, en de toename van antilichamen na de vierde vaccinatie was “niet erg indrukwekkend”. Kort na de vierde vaccinatie was het niveau van de antilichamen hetzelfde als na de derde, aldus Regev-Yochay.

De totale mislukking van de tweede boosterprik resulteerde ook in veruit het hoogste percentage met 3.290 infecties per 100.000 inwoners. De VS registreerden 1.573, het VK 965 en Hongarije 761 infecties per 100.000 inwoners. In Duitsland bedroeg de laatste zevendaagse incidentie 706.

Uit officiële gegevens uit de hele wereld blijkt nu dat de twee- en drievoudig gevaccineerden het door het COVID-19 vaccin geïnduceerde verworven immunodeficiëntiesyndroom, of VAIDS, ontwikkelen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Robert Malone: "De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden"
Vorig artikelHet verbergen van de doden
Volgend artikelSpecialist in foetale geneeskunde bewijst dat Covid-19 vaccins een enorme toename van miskramen en doodgeboorten hebben veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het bouwwerk van de Cabal stort aan alle kanten in. Het mandaat onder het volk verkruimelt waar men bij staat. De meeste mensen willen niet tot in den treure als een lopend speldenkussen door het leven gaan. Geef het maar op. De scam werkt niet meer.

  • Politiek en opgeven en dan publiekelijk in het hemd staand en weten dat er een tribunaal gaat komen waarin een veroordeling (ja, ook met een eerlijk proces) 99% zeker is? Waarbij, daar het om schending van de Nuremberg code gaat ze ook weten dat het ondanks moderne wetten wel eens een enkele reis naar de galg kan worden (daar dat de straf lijkt te zijn op het schenden van Nuremberg)….

   Ze zijn wanhopig en proberen gewoon via de achterdeur weg te komen.

   • Engeland en Ierland hebben het al opgegeven maar een x-aantal landen lijken idd nog harder op het gaspedaal te trappen. Het komt heel wanhopig over. De vraag of alle schuldigen van deze mondiale hoax en nachtmerrie ooit berecht gaan worden is maar zeer de vraag. Elke institutie is immers corrupt en de Cabal zit overal.

 2. Op deze site moeten ze ook eens ophouden het corona virus te noemen.. corona is geen ziekte of virus. Het is een naam voor een grote groep virussen. Waarom is er na 2 jaar nog geen makkelijke covid test. Oh wacht die bestaat al tigtal jaren.. een bloedtest…waarom ze dat niet doen is ook wel duidelijk. Er zijn bizar weinig echte covid gevallen. Maar dat is wat ze niet bewijzen omdat ziekenhuizen 3 tot soms 5 keer meer daggeld krijgen voor de zogenaamde corona ziekenhuis opnames

  • Bizar weinig covid gevallen? Wat dacht je van 0 (nul)? Virussen? Er is nog nooit, wereldwijd, ook maar 1 “virus” aangetoond. Geen covid, geen influenza, geen hiv, geen mazelen, niks nada noppes, géén virus, nergens. Allemaal leugens, leugens, leugens. Virussen zijn verzonnen door hele foute wetenschappers en in stand gehouden door big pharma en zakkenvullende “artsen”. En de gemiddelde mens trapt erin en blijft er heilig in GELOVEN. Iedereen mag geloven wat ie wil, maar hou het lekker thuis achter de voordeur, in een kerk, of waar dan ook achter een gesloten deur. Niet waar ik er last van heb zoals nu met dat covid (en virus-)geloof.

 3. Het is niet dat er meer “besmettingen” zijn, die PCR test moet de prullenbak in. Die hele testzooi is één grote leugen. Er is geen virus, er is geen covidziekte, er is geen test. Alles is fake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in