Een team van negen deskundigen van Harvard, Johns Hopkins, en andere topuniversiteiten heeft een paradigmaverschuivend onderzoek gepubliceerd over de werkzaamheid en veiligheid van de COVID-19 vaccins en waarom het verplichten van vaccins voor universiteitsstudenten onethisch is, schrijven Jennifer Margulis en Joe Wang.

Deze studie van 50 bladzijden, die eind augustus op The Social Science Research Network werd gepubliceerd, analyseerde CDC en door de industrie gesponsorde gegevens over ongewenste bijwerkingen van vaccins, en concludeerde dat mandaten voor COVID-19 boosters voor jongeren 18 tot 98 werkelijke ernstige ongewenste bijwerkingen kunnen veroorzaken voor elke COVID-19 infectie-gerelateerde ziekenhuisopname die theoretisch voorkomen wordt.

Het artikel is geschreven door Dr. Stefan Baral, professor epidemiologie aan de Johns Hopkins Universiteit; chirurg Martin Adel Makary, M.D., een professor aan de Johns Hopkins die bekend is om zijn boeken waarin hij medisch wangedrag aan de kaak stelt, o.a. “Unaccountable: What Hospitals Won’t Tell You and How Transparency Can Revolutionize Heath Care”; en Dr. Vinayak Prasad, een hematoloog-oncoloog, die hoogleraar is aan de afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van de UCSF, en auteur van meer dan 350 academische en peer-reviewed artikelen.

Maar van dit team van vooraanstaande internationale deskundigen die dit artikel hebben geschreven, is Salmaan Keshavjee, M.D., Ph.D., huidig directeur van het Harvard Medical School Center for Global Health Delivery, en hoogleraar Global Health and Social Medicine aan de Harvard Medical School, misschien wel de meest opmerkelijke. Keshavjee heeft ook veel samengewerkt met Partners In Health, een non-profit organisatie in Boston die mede opgericht is door wijlen Dr. Paul Farmer, voor de behandeling van resistente tuberculose, aldus zijn online biografie.

Risico op uitschrijving

Zoals in de studie wordt opgemerkt, krijgen studenten aan universiteiten in Amerika, Canada en Mexico te horen dat zij een derde dosis van de vaccins tegen COVID-19 moeten nemen, of anders worden zij van school gestuurd. Ongevaccineerde studenten gymnasium die net aan de universiteit beginnen, krijgen ook te horen dat de COVID-19 vaccins “verplicht” zijn om te kunnen deelnemen.

Deze mandaten zijn wijdverbreid. Er zijn momenteel 15 staten die filosofische (persoonlijke overtuiging) vrijstellingen blijven honoreren, en 44 staten en Washington, D.C. staan religieuze vrijstellingen voor vaccins toe. Maar zelfs in deze staten zeggen particuliere universiteiten tegen de ouders dat zij door de staat erkende vrijstellingen voor vaccins niet zullen aanvaarden.

  Boosters zijn voorbij

Op grond van persoonlijke interviews met een half dozijn gezinnen heeft The Epoch Times vernomen dat bestuurders van sommige hogescholen en universiteiten aan studenten meedelen dat zij hun eigen medische teams in dienst van de universiteit hebben om de door studenten ingediende en door privé-artsen ondertekende medische vrijstellingen te onderzoeken. Deze artsen, zo wordt de gezinnen verteld, zullen beslissen of de opgegeven gezondheidsredenen medisch geldig zijn.

5 Ethische argumenten tegen verplichte boosters

Hoewel er zelden over bericht wordt in de mainstream media, hebben de COVID-19 vaccinboosters veel controverse veroorzaakt.

Terwijl sommige landen in stilte mensen schadeloos stellen voor verwoestende vaccinverwondingen, en andere landen de aanbevelingen voor COVID-19 vaccins beperken, bevelen de Verenigde Staten nu aan dat kinderen van 12 jaar en ouder de Omicron-specifieke booster van Pfizer-BioNTech nemen, en jonge volwassenen boven de 18 jaar de bijgewerkte prik van Moderna.

Terzelfder tijd stellen de volksgezondheidsautoriteiten in Canada voor dat de Canadezen om de 90 dagen COVID-19 vaccins moeten krijgen.

Tegen de achtergrond van verwarrende en vaak veranderende volksgezondheidsaanbevelingen en van booster-moeheid, stellen de auteurs van dit nieuwe artikel dat universitaire booster-mandaten onethisch zijn. Zij geven vijf specifieke redenen voor deze boude bewering:

1) Gebrek aan doorzichtigheid van de beleidsvorming. De wetenschappers wijzen erop dat er geen formele en wetenschappelijk rigoureuze risico-batenanalyse bestaat van de vraag of boosters nuttig zijn bij het voorkomen van ernstige infecties en ziekenhuisopnames voor jonge volwassenen.

2) Verwachte schade. Een blik op de thans beschikbare gegevens toont aan dat mandaten zullen leiden tot wat de auteurs een “netto verwachte schade” voor jongeren noemen. Deze verwachte schade zal groter zijn dan het potentiële voordeel van de boosters.

3) Gebrek aan doeltreffendheid. De vaccins hebben de overdracht van COVID-19 niet doeltreffend voorkomen. Gezien de slechte werking van de vaccins – de auteurs noemen dit “bescheiden en voorbijgaande doeltreffendheid” – zullen de verwachte nadelen van de boosters waarschijnlijk groter zijn dan de voordelen voor de volksgezondheid.

  Zweedse professor: Mensen hebben VIJF Vaccin Doses nodig voor immuniteit - Als je het niet doet kom je niet langer in aanmerking als "volledig gevaccineerd"

4) Geen rechtsmiddelen voor jonge volwassenen met vaccinatieschade. Vaccinatie afdwingen als voorwaarde om naar de universiteit te gaan is vooral problematisch omdat jonge mensen die door deze vaccins gewond zijn geraakt waarschijnlijk geen schadevergoeding zullen kunnen krijgen voor deze verwondingen.

5) Schade voor de samenleving. Mandaten, zo benadrukken de auteurs, verstoten ongevaccineerde jongvolwassenen, waardoor zij uitgesloten worden van onderwijs en universitaire arbeidsmogelijkheden. Gedwongen vaccinatie brengt “grote inbreuken op de vrije beroepskeuze en de vrijheid van vereniging met zich mee,” schreven de wetenschappers, vooral wanneer “mandaten niet worden ondersteund door dwingende redenen van volksgezondheid.”

De gevolgen van niet-naleving zijn onder andere: niet ingeschreven worden, geen toegang meer hebben tot het internet, geen toegang meer hebben tot de sportzaal en andere atletiekfaciliteiten, en uit de campuswoningen worden gezet. Deze bestraffende aanpak heeft volgens de auteurs geleid tot onnodige psychosociale stress, reputatieschade, inkomensverlies, en angst om uitgezet te worden, om er maar een paar te noemen.

22.000 tot 30.000 voorheen niet-geïnfecteerde jonge volwassenen moeten gevaccineerd worden om slechts 1 ziekenhuisopname te voorkomen

Het gebrek aan doeltreffendheid van de vaccins is een grote zorg voor deze onderzoekers. Op grond van hun analyse van de openbare gegevens die aan de CDC zijn verstrekt, schatten zij dat tussen de 22.000 en 30.000 voorheen niet-geïnfecteerde jonge volwassenen met een mRNA-vaccin zouden moeten worden geboosterd om slechts één ziekenhuisopname te voorkomen.

Deze schatting houdt echter geen rekening met de bescherming die door een eerdere infectie wordt geboden. Dus, zo benadrukten de auteurs, “moet dit beschouwd worden als een voorzichtige en optimistische schatting van het voordeel.”

Met andere woorden, de mRNA-vaccins tegen COVID-19 zijn in wezen nutteloos.

Verplichte boostervaccins doen meer kwaad dan goed

Maar het gedocumenteerde gebrek aan werkzaamheid is slechts een deel van het probleem. De onderzoekers stelden verder vast dat per één voorkomen COVID-19 ziekenhuisopname bij jongvolwassenen die niet eerder met COVID-19 geïnfecteerd waren geweest, uit de gegevens blijkt dat 18 tot 98 “ernstige ongewenste bijwerkingen” door de vaccinaties zelf zullen worden veroorzaakt.

Deze gebeurtenissen omvatten tot driemaal zoveel booster-geassocieerde myocarditis bij jonge mannen dan voorkomen ziekenhuisopnames, en wel 3.234 gevallen van andere bijwerkingen die zo ernstig zijn dat zij de normale dagelijkse bezigheden belemmeren.

  Dokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: "In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien"

In een regionaal ziekenhuis in South Carolina droeg de baliemedewerker een button waarop stond: “I’m Vaccinated Against COVID-19” met een groot zwart vinkje erop.

“Hoe zit het met de boosters?” vroeg een bezoeker van het ziekenhuis. “Het begint erop te lijken dat we te veel inentingen nodig hebben.”

“Het lijkt inderdaad veel,” beaamde de bediende. “Het is moeilijk te weten wat te doen.” Maar zij had wel een advies voor de bezoeker: “Gewoon blijven lezen en uzelf blijven informeren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.”

Dit nieuwe paper is essentiële lectuur voor iedereen die probeert te beslissen of hij meer vaccins nodig heeft. De auteurs besluiten hun studie met een oproep tot actie. De beleidsmakers moeten onmiddellijk stoppen met mandaten voor jongvolwassenen, ervoor zorgen dat degenen die al door deze vaccins gewond zijn geraakt, schadeloos worden gesteld voor het leed dat door de mandaten is veroorzaakt, en openlijk de resultaten van risico-batenanalyses van de vaccins voor verschillende leeftijdsgroepen uitvoeren en delen.

Deze maatregelen zijn nodig, aldus de auteurs, om “een begin te maken met wat een lang proces zal zijn van herstel van vertrouwen in de volksgezondheid.”

Moge de kracht met de dappere wetenschappers zijn

De twee mede-auteurs, Dr. Kevin Bardosh en Dr. Allison Krug, bedankten allebei hun familie voor hun steun om “publiekelijk te debatteren over Covid-19 vaccinmandaten” in de dankwoordsectie van het artikel.

Zoals wij in mei schreven, spreken een toenemend aantal wetenschappers en artsen zich uit over de twijfelachtige werkzaamheid en de verontrustende veiligheidsproblemen rond deze versnelde COVID-19 vaccins. Zij doen dat in het volle besef van de persoonlijke en professionele risico’s die eraan verbonden zijn. Zij verdienen onze aanmoediging en steun.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Tegenoffensief” – U blijft dat woord gebruiken
Volgend artikelRedenen voor de terugtrekking van de Russische troepen in de regio Charkiv onthuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. god zij dank bestaan er wetenschappers met een geweten die opstaan tegen deze Pharmaceutische begerigheid. Vriend van onze zoon (een gezonde jonge danser) die overleed aan hartfalen na de 2e jab krijgen we hiermee niet terug maar voor alle andere studenten is dit een zegen

 2. massamoord door China. Check ook American News Network over de Chinese ontwikkelingen in de Ruimte van waaruit zij de aanval op de USA zullen inzetten en inderdaad met microwaves. Alle huizen in de USA zijn al toegewezen aan Chinezen! Maar neem dit als Fake News en onderzoek het dan wel zelf!!

  • Ontwikkelingen in de ruimte?
   Je weet dat het allemaal fake is en er nog nooit iemand in de ruimte of op de maan is geweest? Ook china gebruikt simpel doorprikbare CGI.

   Dus wat je zegt, fake nieuws

  • Nieuws vanuit de VS over China is altijd Fake News! Waarom denk je dat China de schuld kreeg van het nooit bewezen covid-19 verhaal. Omdat de VS financieel bankroet is en niet hun wereldmacht aan China wil geven! China is misschien ook niet alles maar altijd nog vele malen beter dan de VS!

 3. NEURENBERG TRIBUNAAL NU en iedere medeplichtige oppakken waar dan ook terwereld er is GEEN vrijplaats, als een land weigert uit te leveren dan direct deze leiders ook meteen oppakken en voor het tribunaal wegens terreur en moord en experimenten op de menselijkheid te berechten en veroordelen medeplichtig kent geen gradaties.

 4. Deze vaccins dienen een heel ander doel. Iedereen die hier bijwerkingen en/of de dood van ondervinden heeft geen zuivere originele stamcelcode meer in zich en is zo wie zo al afgeschreven. Er is een grote zoektocht wie de meest bruikbare genetische stamcelcode in zich heeft voor het grotere doel. Dat zijn de uitverkorende die mee mogen naar de volgende fase. De ongevaccineerde gaan zo wie zo niet naar de volgende fase mee en de afvallige met allerlei bijwerkingen ook niet meer. Volgens de schattingen moeten er ongeveer 600.000 mensen die bewuste genetische stamcelcode in zich hebben, die ze zoeken. Met behulp van het A.I. zal dat vele male sneller gaan en als iedereen straks via draadloze 5G verbindingen met het internet 24/7/365 aan gesloten blijven, kunnen ze constant blijven zoeken naar wat zij zoeken.

  Zoals Jagg september 11, 2022 at 12:11, roept over een Neurenberg tribunaal. Die zal er niet komen, om de volgende redenen. Zolang mensen (indirect) vrijwillig die vaccins accepteren is het uit vrije wil en dat is niet strafbaar. Zoals mandaten zijn juridisch gezien enkel aanbevelingen en geen verplichtingen, die bij wet opgelegd worden. Maar zodra we met geweld vast gehouden zouden worden en dan geïnjecteerd zouden worden met deze vaccins, dan valt dat onder de Neurenberg code. Maar anders niet.

 5. Qvic: kun je hier wat meer over posten?

  “Er is een grote zoektocht wie de meest bruikbare genetische stamcelcode in zich heeft voor het grotere doel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in