Duizenden mensen op social media hebben spijt betuigd dat zij het COVID-vaccin hebben genomen. De vaccins hebben de lockdowns niet gestopt, ze hebben niet voorkomen dat mensen zich ziek voelen, en ze hebben de reisbeperkingen niet gestopt.

De vaccins hebben echter wel veel mensen rijk gemaakt, terwijl honderdduizenden slachtoffers ongeneeslijke vaccin-gerelateerde kwalen hebben ontwikkeld, schrijft Dailyveracity.com.

Hieronder volgt een korte lijst van personen die “prikspijt” hebben betuigd  als gevolg van de gedwongen COVID-vaccinatiedrift van de regeringen van de wereld.

De lijst gaat maar door en door.

We zouden door kunnen gaan met het plaatsen van de tienduizenden verslagen op social media waarin prikspijt over het nemen van het vaccin wordt betuigd, maar u begrijpt wat ik bedoel.

U kunt zelf zien – voor nu – welke duizenden op social media spijt hebben van het nemen van de COVID-prik door eenvoudige zoekopdrachten op trefwoorden uit te voeren.

Wij raden u aan uw eigen onderzoek te doen voordat u overweegt een experimentele injectie te nemen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

  Samenzweringstheoreticus - belediging of compliment?
Vorig artikelHet ruimen van de kudde: Eugenetica, ontvolking en de uitroeiing van de lagere klassen  
Volgend artikelHet verbergen van de doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Na wat goegelen krijg ik eerder de indruk dat meer mensen er spijt van hebben de vax niet genomen te hebben, dan wel. En zelfs de vaxxers die zware bijwerkingen hebben gehad, of nog steeds hebben, schijnen geen prikspijt te hebben. Dze bevindingen stroken imo meer met de realiteit: dat mensen zullen blijven boesteren en gifspuitjes halen – ook al zien ze hun eigen maten neerstorten aan hartkwalen en weet ik wat nadat deze geboesterd had. Echt wel hoor. Ze blijven echt doorgaan. Prikspijt is weer zo’n kreet die aanspoort dat je iets moet overwinnen om er toch maar bij te blijven horen. Hoppa. Ga je boester halen vriend.

  • Google werkt met algoritmes en dat zie je terug in de zoekresultaten. Je krijgt daardoor een gemanipuleerde voorstelling van zaken. Dan kun je beter gaan zoeken op Yandex of DuckDuckGo.

   • Je vatte het verkeerd op… er stond dat ik de indruk krijg dat er weinigen prikspijt hebben. En op het einde staat er ga je boester halen vriend, maw, blijf er maar lekker in trappen. Van mij moet niemand een gifspuit halen, en moet niemand een boester halen. Maar ze doen het toch. (lees wat ik verderop schreef.)

 2. Prikspijt, dat kun je wel zo stellen inderdaad!

  Laatste Britse gegevens tonen aan dat covid-infectiepercentage onder de triple jabbed (boosted) hoger is en sneller stijgt dan de niet-gevaccineerden in BIJNA ELKE leeftijdsgroep.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/just-latest-uk-data-shows-covid-infection-rate-among-triple-jabbed-boosted-higher-rising-faster-unvaccinated-across-almost-every-age-group-proving-vax-passports-effecti/

  Ik ben zo blij dat ik die rotzooi niet in mijn lijf heb laten drukken!

 3. Roep waar dan ook op dat het geweldig zou zijn om vaccin bijwerkingen slachtoffers te helpen. De gevaccineerden zullen niet boos zijn en het hiermee eens zijn en dan …
  Vraag ook rustig aan gevaccineerden of dit niet het juiste zal zijn? Ze worden niet boos en zullen hierover na gaan denken. Hetzij bewust of onbewust .

  Dit alles dient een hoger doel dat ik hier niet zal neerschrijven maar dat uiterst effectief zal zijn in onze strijd.

   • Daarvoor zullen we toch eerst moeten vechten voor de vrijheid, zodat we de vrijheid hebben mensen te helpen. Je kunt ze moeilijk medicijnen brengen als je ze niet mag kopen (om maar een voorbeeld te noemen).

   • Onmogelijk. Er is geen tijd, geld en mankracht voor.
    Stel je voor je woont in een dorp met 100 inwoners, en 85 hebben de injectie en krijgen bijwerkingen. Zoiets is alleen maar mogelijk als zeg max. een kwart bijwerkingen heeft. Wat je nu aan bijwerkingen ziet is extreem korte termijn..

   • Hoi Hornet,

    Ik vind het lastig vraagstuk. Tot nu toe zijn er geen (of amper) mensen in NL die misleid zijn in mijn definitie. Als je door het niet nemen van de injectie op straat was beland en m daarom hebt genomen, helemaal eens.

    Maar waarom zou ik iemand helpen die m nam om op vakantie te gaan en het dus prima vond om zijn/haar vrijheid op te geven? Ik vind dat zo iemand en zijn/haar familie een heel pijnlijke les moet leren. Los het maar lekker zelf op.

    Waarom schrijf ik dat zo? Dat omdat die ”niet nadenken maar meedoen” groep van mensen bewezen hebben een bedreiging te zijn voor mijn vrijdheid.

    Ik heb letterlijk foto’s gekregen van zogenaamde vrienden en kenissen die in een kroeg en restaurant zaten na het trots tonen van hun QR met teksten erbij ala, doe toch gewoon mee en je had erbij kunnen zijn haha.

    Het vervelende is dat zonder die mensen deze samenleving niet kan blijven draaien. Dus een duivels dilemma.

    Zoals ik het zie is dat de ”slachtoffers” en daders heel zwaar moeten lijden zodat dit niet over 10 jaar weer gebeurd. De Mexicaanse griep hoax heeft bewezen dat als dat niet gebeurt het ca een decennium later nogmaals gebeurt.

    Ik zie geen andere oplossing. Jij wel?

    Groeten,
    Hugo

    • Ik voeg me hierbij. Er is genoeg info te vinden over deze schijtzooi. Alleen de stok in de neus was al een Groote Roode Vlagh. De hele pandemie is intussen uitgekleed en ontmaskerd. Maar alsnog draven die mongolen naar de giftrog voor de boester. Twee jaar later nog. En de voorzichtigen worden nog steeds uitgescholden door die kromme vax schapen en in elkaar gerost door misbaksels bij de zgn politie en aangevroten door die smerige honden van ze. Kutzooi is het. Eerst moeten die gifspuit junkies maar eens opkomen voor een normale samenleving zodat er weer vertrouwen ontstaat. En als ze hun best doen wil ik wel helpen. Maar als de hele meute bezwijkt is het ook best. We redden het best met wat overblijft. Kijk maar in het hedendaagse bedrijfsleven wie er nog iets nuttigs doet. Ik zeg het maar. Zeg dat het niet zo is.

 4. Deze spijtoptanten nemen dus mooi nooit weer een gifspuit.
  En de volksverraders willen het “verplicht “maken?
  Tijd voor Roemeens toestanden

 5. Als er weer een oude val aangekleed met een nieuw jasje wordt uitgezet, trappen de spijtoptanten er weer in, Het is dweilen met de kraan open.

  • Absoluut en zeker. They are loving it! Bekluier altijd op zodat ze die zure bek van ze kunnen verhullen. Spuit er in om er bij te horen. Kop in het zand als tante Truus bezwijkt. En verder hebben ze zelf nergens last van en zijn ze super goed beschermd tegen de griezelvirus. Het afzet gebied vd pharma is een vruchtbare oasis van gewillige deltoids. Zeg dat het niet zo is. Hoppa. Spuiten die handel!

 6. Grappig, ik heb totaal geen spijt dat ik me niet heb laten vaccineren, noch testen, noch masker. Het is 1 grote fraude bende.
  Volksgerichten zijn op zijn plaats.
  En vooral die duistere “elite” van de wereld afjagen.

  • Ze doen er lollig over maar ik ken behoorlijk wat mensen (voornamelijk mannen) vanaf 1940, die behoorlijk seksueel misbruikt zijn en er mentaal nog steeds niet boven op zijn gekomen. Dus een hele rare youtube video om eerlijk te zijn. Niets om mee te spotten. Stockholm Syndrome geeft het “zusje” hier mooi weer.

   Ben je lekker mee dan… walgelijk.

   • Het gebeurt. Mensen doen dit. Dus dan mag je je afvragen of het niet beter is als het diersoort maar gewoon verdwijnt. Koot en De Bie waren trouwens heel goed, ook met wrange humor om bepaalde zaken aan de kaak te stellen, zoals dit. Spijtig dat die er niet meer zijn, want zij liepen voorop over zaken waar men niet over durfde te praten. Zij hadden wel het lef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in