Volgens de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar Bill Gates staat de volgende pandemie voor de deur en moeten de vaccins sneller worden uitgerold en afwijkende stemmen op het internet worden gecensureerd, schrijft Baxter Dmitry.

Covid was slechts een opwarmertje, volgens Gates, die al waarschuwt voor de volgende scamdemie en opschept over “gigantische mRNA-fabrieken” die allerlei nieuwe vaccins zullen produceren in een tempo dat Operation Warp Speed er voetganger uit laat zien.

“Wat we de volgende keer zullen hebben, zijn fabrieken die veel sneller [vaccins] kunnen produceren, zodat je binnen enkele maanden genoeg kunt maken voor de hele wereld,” zei Gates onlangs.

“We zullen dus genoeg voorraad hebben zodat prioritering er niet toe doet, omdat we iedereen kunnen voorzien.” Gates heeft ook plannen om de hele voedselvoorziening te “vaccineren”, Frontnieuws Het “vaccineren” van de voedselvoorziening is hoe Bill Gates en andere globalisten van plan zijn om zelfs de ongevaccineerden te dwingen zich te laten vaccineren.

Folly Bah Thibault, de Al Jazeera-presentator die vlak voor Kerstmis met Gates over de kwestie sprak, leidde het onderwerp in door te zeggen:

“We zijn er nog niet helemaal uit met deze huidige pandemie, en het is ontnuchterend dat we moeten nadenken over de volgende pandemie terwijl we nu net genieten van de dingen die we graag doen in het leven.”

“Waarom en hoe klaar moeten we zijn voor de volgende pandemie?” vroeg ze vervolgens aan Gates, waarop hij antwoordde:

“Nou, overheden zijn er om ons te beschermen … maar de [covid] pandemie is een ramp waar ze zich niet op hebben voorbereid. De feitelijke middelen die nodig zijn om een wereldwijd surveillanceteam te hebben om betere diagnosetechnologieën te maken, om snelle detectie te doen. Het is eigenlijk niet zo duur als de wereld zich eenmaal organiseert en er een prioriteit van maakt.”

Halverwege het interview bracht Thibault de “desinformatie en desinformatie” ter sprake die werd verspreid, vooral over Gates zelf. Ze zei: “U was zelf het doelwit van een aantal bizarre rechtse samenzweringstheorieën, en toen het over het vaccin ging natuurlijk, […] en hoe ging u daarmee om?”

Bill vond de vraag amusant en antwoordde door te zeggen:

  WHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021

Het was nogal een verrassing, het waren mensen op zoek naar eenvoudige verklaringen, op zoek naar één slechte acteur om de verrassing van wat er gaande was te vereenvoudigen.

De digitale kanalen hebben dat zeker versterkt, waardoor mensen zich lieten leiden door vreemde ideeën. Het is tragisch dat dit sommige mensen er waarschijnlijk van heeft weerhouden maskers te gebruiken of het vaccin te nemen toen dat nodig was. Het leidde tot polarisatie en nog meer doden dan wij moesten meemaken.

Ik geloof dat het vermogen om wereldwijd te communiceren enorme voordelen heeft, en nu moeten we een deel van de waanzin modereren die mensen ervan weerhoudt zichzelf te helpen.

Het is niet of, maar WANNEER de volgende “pandemie” uitbreekt

Volgens Gates is het niet zomaar een mogelijkheid dat er weer een scamdemie komt. Hij heeft herhaaldelijk verklaard, ook onlangs nog tegenover Al Jazeera, dat er ooit weer een pandemie zal komen.

Het is geen “kwestie van of, maar wanneer”, onthulde Gates, die waarschuwde dat mensen en regeringen zich “actief moeten voorbereiden” op de volgende ronde van wereldwijde tirannie, die de vorige ronde zeker zal overschaduwen.

Gates wil veel meer vaccins, veel meer testkits en veel meer tirannie zien de volgende keer dat een enge ziekte in het nieuws komt.

“Kiezen hoe we de WHO versterken – een speciale organisatie voor pandemieën oprichten,” zei Gates, eraan toevoegend dat de inspanningen moeten worden voortgezet om “elk land zover te krijgen” dat het de dingen doet die volgens hem moeten gebeuren voor de volgende plandemie.

  Britse wetenschappers ontdekken dat COVID-prikken "mensen lijken bloot te stellen aan een verhoogde mortaliteit"

“We moeten ons dus een beetje voorbereiden, zodat we iets kunnen stoppen voordat het de hele wereld overgaat,” voegde hij eraan toe. “Dus we zullen veel uitbraken hebben, maar we moeten minder pandemieën hebben.”

Het opzetten van een “wereldwijd bewakingsapparaat” zoals Gates dat wenst, is duur. Om dat te bekostigen wil hij dat de rijkste landen ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, jaarlijks 2 tot 3 miljard dollar uitgeven voor paraatheid.

Gates wil altijd dat eerst allemaal oude mensen worden ingeënt. Jongeren moeten zich pas laten inenten, zegt hij, nadat alle ouderen hun mouwen hebben opgestroopt.

Hoe dan ook, Gates wil dat er genoeg vaccins zijn voor iedereen, wat betekent dat er nu miljarden dollars in de kas van Big Pharma moeten worden gestort om meer fabrieken en productlijnen te creëren in afwachting van de volgende scamdemie.

“We moeten zichtbaar maken hoe belangrijk deze kwesties zijn,” benadrukte Gates. “Als de kinderen in onze buurt zouden sterven, zouden we de muskietennetten kopen en er een prioriteit van maken.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse openbare scholen beginnen leerlingen op hartproblemen te screenen terwijl ze doen alsof dit normaal is
Volgend artikelDe stad Soledar is bevrijd door de PMC van Wagner – Waarom duurde het zo lang?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Aanvulling nog, de oude mensen moeten eerst gevaccineerd betekent de overbodige eters eerst euthaniseren, zijn laatste opmerking over muskietennetten, heel logisch Bill Gates is bezig met genetisch gemanipuleerde muggen om mensen ongevraagd ’te vaccineren’ dus ja een muskietennet is vandaag de dag heel belangrijk geworden. Muskietennet zeker doen.

  • Het doet er niet meer toe – burger januari 12, 2023 at 13:16

   Hoppa en je mag 1 keer raden wie er na oude mensen aan de beurt zijn, eerst nog even een poosje als slaaf door het stof moeten kruipen.

   Centrale bankier Christine Lagarde wil (oude) mensen opruimen

   Overal op sociale en alternatieve media wordt verontwaardigd gereageerd op de oproep van centrale bankier Christine Lagarde.

   Ze roept op tot het vaccineren van de hele wereld, maar de reden daarvoor gaat iets verder dan haar betrokkenheid bij het World Economic Forum (WEF).

   In wat voor wereld leven wij als centrale bankiers optreden als regelrechte vaccinverkopers? Hoe kan Christine Lagarde, het hoofd van de Europese Centrale Bank, een betoog houden over het vaccineren van de hele wereld?

   Dat zijn zo ongeveer de reacties bij de zwaar verontwaardigde alternatieve nieuwskanalen en de sociale media. Niemand begrijpt dat Christine Lagarde de volgende uitspraken kan doen.

   https://vk.com/video516205560_456239279

   • Nehemia januari 12, 2023 at 13:32

    Natuurlijk beste vindt de elite “ons” 7,5 miljard mensen, insecten die gewoon vertrapt kunnen worden zonder dat er gevolgen voor hen eraan kleven. Kinderen die speciaal gekweekt worden om eerst langdurig satanisch misbruikt worden.

    Voor de elite is de heilige graal Andenochrome doordat de kinderen langdurig gemarteld worden, wordt hun bloed opgevangen door een incisie in de hals opgevangen, daarna worden de onfortuinlijke kinderen als lege hulsen weggegooid

    • Gruwelijk inderdaad. Adrenochrome wordt flink opgeslurpt door Hollywood, entertainmentindustrie alsmede binnen andere geledingen in de maatschappij. Dat is het probleem. Aangezien de wereld wordt geregeerd door satanisten die werken volgens de bekende piramidestructuur. Zet aan de top van een institutie of organisatie iemand of een paar lieden van je eigen clubje neer en zo controleren ze het hele beleid.

     • In Fear and loading in Las Vegas met pedo johnny depp heeft hij een koffer vol met drugs en laat in beeld een flesje adrenochrome zien en noemt het ook bij naam.

      google CHROME heet ook niet voor niks zo met hun 666 logo

      • Johnny Depp is een satanist pur sang en de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw (?) Amber Heard is slechts bedoeld om de mensheid af te leiden. Hij gaat niet voor niets om met adrenochroomslurpers als Marilyn Mansion, Marina Abramovic, Madonna & Jay-Z (oprichter van platenmaatschappij Rock- A – Fella).

 2. Deze man heeft gewoon miljoenen doden op zijn geweten en deze massamoordenaar trapt alleen maar harder op het het gas om er nog veel meer om zeep te brengen.

 3. Goed zo jongens! Jullie werken met jullie oproepen tot het doden van onwelgevallige mensen flink mee aan argumenten voor censuur van idioten..pff

   • OK als je vindt dat iemand verdwaald is als hij van mening is dat een mens een ander mens niet mag doden ben ik blij dat ik jouw pad niet bewandel beste Adriaan..

    • Ik ben iemand die “gewoon” nu veel vragen heeft na alle commotie rond covid en de daarna ontstane vaccinatie dwang sfeer en verontruste berichten omtrent vaccinatie schade en doden en daarom op zoek naar meer info. Mocht er iets toch van waar zijn ben ik van mening dat de discussie hierom beter op een normale toon gevoerd wordt dan op de toon van de bovenstaande verwijderde berichten omdat je dan je niet hiervan bewuste medemens alleen maar afschrikt en het wappie stigma van de “waarheidzoekers” versterkt..

 4. Mike Stone – Ik moet kotsen van mensen

  De Illuminati-strategie is om te zien hoeveel stront mensen zullen eten.

  Het antwoord: blijf dienen!
  Ze zullen gestolen verkiezingen accepteren en hun kiesrecht worden ontnomen.
  Ze zullen accepteren dat ze worden “gevaccineerd” als vee, op straffe van ontslag.
  Ze zullen accepteren dat hun kinderen worden vergiftigd en gecastreerd.
  Ze accepteren een crimineel en perverseling als president.
  Ze zullen accepteren dat hun nationale schatkist wordt geplunderd voor een zinloze oorlog.

  Sterk verzet zou een einde hebben gemaakt aan deze BULLSHIT maar mannen in het Westen
  hebben het te druk met het voeren van kabbalistisch-joodse oorlogen en het kijken naar porno.

  De samenleving is “overgegaan” van een christelijk wereldbeeld waar iedereen de kans heeft om zijn goddelijke potentieel te vervullen naar een kabbalistisch joods (satanistisch) wereldbeeld waarin mensen vee zijn dat moet worden “gehackt”.

  Weinig mensen lijken het op te merken of erom te geven.

  Aldous Huxley : “Er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen van hun dienstbaarheid te laten houden, en om zo te zeggen een dictatuur zonder tranen te produceren, een soort pijnloos concentratiekamp te creëren voor hele samenlevingen, zodat mensen zullen in feite worden hun vrijheden ontnomen, maar ze zullen er liever van genieten, omdat ze zullen worden afgeleid van elk verlangen om te rebelleren door propaganda of hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt door farmacologische methoden. En dit lijkt de laatste revolutie te zijn ”

  Door Mike Stone
  (henrymakow.com)

 5. Heeft de interviewer ook de vraag gesteld wanneer Psychobillie z’n volgende “virus” loslaat?

  Enneh….steeds duidelijker, ook al is hier ouwehoeren leuk, we moeten buiten dit amerikaanse www wapen om ons “werk” gaan doen, en snel!

 6. Waar moet je in Gods Naam beginnen als je iets zou willen zeggen over deze mens, die mensen haat en hoogstwaarschijnlijk ook zichzelf ? Je wordt er stil van.
  Op het medisch gebied zijn er in ieder geval nu twee “mensen” die onvoorstelbaar grote misdaden hebben gepleegd en dat nog steeds kunnen doen. En de schaal waarop Anthony F. en Bill G. opereren is ‘unprecedented’ en maakt hen misschien wel DE grootste misdadigers aller tijden.
  Wij mèt z’n allen léven NU op deze aardkloot sàmen met duizelingwekkende megacriminelen, waar voor er nog geen juiste woorden, nog geen juiste containerbegrippen voor bestaan om hun gruweldaden correct te omschrijven. Mensen, die waarschijnlijk een foto van Dr. Mengele op hun hart dragen.
  Decennia lang hebben aardseugenisten of misschien is het woord ras-eugenisten een treffendere omschrijving, geduldig en sluw wegen gezocht om hun dwangmatige pathologische ideologische neiging bewaarheid te krijgen. Iedere denkbare obstructie heeft men omgekocht, gecorrumpeerd, uit de weg geruimd, misleid, enzovoort. Het bizar fenomeen dat hoe rijker en machtiger de mens wordt hoe minder moeite het lijkt te hebben met eugenetica. Ik gebruik bewust het woord ‘het’, omdat het in feite volledig afgedreven is van alles wat als menselijk gezien kan worden. Een ongeleid lévensgevaarlijk projectiel, dat zolang het nog leeft, elke keer weer een spoor van dood en verderf achter zich laat. Elke SECONDE dat het leeft is het een niet te omschrijven gevaar voor alles dat leeft. En als het in een systeem opereert, dat het zelf samen met gelijkgestemden tot zogezegd de top van de Gompert Curve heeft kunnen brengen, zodat er een ware speeltuin, een Hof van Eden der onbeperkte mogelijkheden, is ontstaan alwaar elke denkbare obstructie met een moeiteloze zucht verwijderd kan worden, dan kun je als burger – die immers in de Christelijke traditie is opgevoed – wel even gaan denken in de trant van Het einde der tijden.
  Maar synchroon daaraan zijn er gelukkig nog de Natuurwetten waartegen de triljoenen dollars en machtsnetwerken niet op kunnen boksen. Een onvoorstelbare Tegenkracht, waarvan menig slapende burger nog van zal gaan opkijken. Omdat wij deel vd Natuur zijn zullen dynamieken altijd terug naar een balans willen. Dit houdt tevens in dat er òplossingen kunnen komen uit de meest ònverwachte hoek en met een slagkracht dat het hele bestaan van het huidige machtsconglomeraat als een luchtdruk-stoot van een atoombom weg zal vagen.
  ps: Ik schrijf dit natuurlijk om van dat gevoel van onmacht af te komen. In ieder geval even voor nu.

 7. Als o.a. deze Gates zou weten wat hem te wachten staat in het hiernamaals nadat hij overleden is, zou hij nog harder krijsen dan al die mensen en kinderen bij elkaar die gehandicapt raakten of gestorven zijn door zijn toedoen.
  Gates en al die andere duistere figuren zullen de wet van Karma niet ontlopen.
  De universele wet van ‘oorzaak en gevolg’ trekt zich niets aan van hoeveel geld of status iemand heeft.
  Zij zullen geconfronteerd worden met duizend maal de machten die ze nu denken te hebben en het niet kunnen ontlopen.
  Het is alleen jammer dat deze wet van karma zich niet laat gelden op momenten dat wij dat graag zouden willen.
  Laten wij in de tussentijd zuiver blijven en elkaar helpen waar dat nodig is, zo kunnen wij tenminste als individu zorgen voor een begin van een wereld zoals het zou moeten zijn.
  De huidige wereld is voor een groot deel kut.
  Laten wij daar een andere draai aan geven, ieder op zijn/haar eigen manier met een lach om je mond en een groot hart.

  • @ Tigron. Geeft je opmerking “De huidige wereld is voor een groot deel kut” aan hoe je tegenover vrouwen staat? Hoop ik niet, soms worden woorden als krachtterm gebruikt, maar dekt de vlag de lading niet.
   Moet me toch even van het hart. 🙂

 8. Hier zie je weer een “genie” die volledig de weg kwijt is en reeds een psychopaat is geworden. Een Hitler van de 21 eeuw!
  Pas op met deze man, omdat hij heel veel invloed heeft, althans NOG heeft!!

 9. Goed…. de oudjes zijn allang als eesten aan de beurt om vermoord te worden.
  Maar er zijn nog meer groepen waar de elite niets aan heeft.
  Denk maar eens aan mensen met Dawn syndroom, alle kinderen die op speciaal onderwijs zitten,
  Langdurig werkelozen en gehandicapten.
  Ook al onze huisdieren moeten geruimd worden.
  Ze hebben het er maar druk mee. Maar laten we dit ook allemaal gebeuren.
  Ik ben heel somber over de snelheid van het wakker worden.

 10. Bill Gates “eist”. Nou en?

  Hij heeft de macht, de middelen, de infrastructuur om grote schade te doen aan de hele schepping. En dat doet hij dan ook.

  Maar de macht die hij niet heeft, om over het geestelijk leven te oordelen, zal hem confronteren met de keuzes die hij hier maakt.

  Ze voelen zich hier heel wat, die mensen die in een kortzichtige kring van mensen is opgegroeid vol met haat en minachting voor de mooie dingen in het leven. Alleen maar focus op meer geld en dus meer macht.

  Uitstekend studiemateriaal. Hoe sinister en duister het onderwerp ook is.

  Het aardse leven is maar kort. De eeuwigheid is….. oneindig lang.

 11. Grappig Bill Gates zegt al jaren openlijk dat ie mijn medemensen gaat vermoorden. Maar als hij in zijn proces zit en ik aangeef dat ie van mij dood mag wordt het verwijderd. Het is niet eens een mens.

 12. Bill Gates is EEN individue

  In feite totaal verwaarloosbaar op de miljarden inwoners van deze planeet .
  het zijn de uitvoerders,
  buurman , je tante, kind, collega, baas, de moggel op wie je stemt, de trollen op elke site, arts.

  Zij zijn het probleem.

  • precies. Je ziet het. De trawanten die uitvoering geven aan de top vd criminele elite zorgen voor voldoende draagvlak voor het crimineel waanbeleid en zijn zodoende hoofdverantwoordelijk voor hetgeen zich nu afspeelt. Dat geldt dus ook voor de zogenaamde wakkeren die zich niet uitspreken.
   Zich niet uitspreken betekent schuldig zijn.

 13. Ik vraag met af hoe het jomt dat nog niemand heeft geprobeerd deze psychopaat en zijn maten te liquideren. Er zijn genoeg mensen die de macht en de middelen hebben en het gewone volk doet ook al niks.

 14. Bil gates heeft nog niet eens zijn middelbare school afgemaakt , een vriend van heeft een pc programma in elkaar geflanst om de pc van toen beter te kunnen gebruiken en hij heeft hiervan geprofiteerd om er een patent op te nemen en zijn vriend(de echte maker)aan de kant te schuiven. Nu gaat mijnheer eens de wereld vertellen wat ze moeten doen . Door india is hij veroordeelt tot de hoogste straf en in andere landen blijkbaar ook en nog blijft hij een podium krijgen. Geen woorden aan vuilmaken is ie niet waard dat stuk onbenul.

 15. Kaag en Oprutte zijn goede vriendjes met Bill Kill. Trouw storten ze jaarlijks Nederlands belastinggeld naar de Bill & Melinda Gates Foundation. Bill Kill is trouwens ook goed bevriend met Big Farma en veel ‘medici’ in de ‘medische wereld’ Allemaal potentiele kandidaten om in de toekomst de doodstraf te krijgen ivm het in ernstige mate schenden van de Code van Neurenberg uit 1947.

 16. C’est la photo d’un malade mental.
  Comment peut-il être certain qu’il y aura une autre pandémie, à moins d’en être l’initiateur? Cet individu est dangereux.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in