Volgens de CDC’s eigen definitie van ‘vaccin’, is een vaccin: Een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte, waardoor de persoon beschermd wordt tegen die ziekte, schrijft  AllNewsPipeline.com.

Terwijl Reuters in februari dit ‘factcheck verhaal‘ publiceerde met de titel “Het mRNA coronavirus vaccin is een vaccin, en het is ontworpen om ziekte te voorkomen”, hebben we alleen al in de afgelopen dagen massa’s bewijs gekregen dat dit zogenaamde ‘vaccin’ niet ‘werkt om ziekte te voorkomen’, met talloze verschillende verhalen die recentelijk over de hele wereld naar buiten zijn gebracht en die het globalistische ‘vaccin-is-het-antwoord-op-Covid narratief’ aan diggelen hebben geslagen.

En terwijl links doorgaat met het krankzinnige geschreeuw over “verkeerde informatie” over vaccins die mensen doden, zoals dit artikel Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden” van 10 juli meldde, zal volgens een arts in British Columbia in Canada “de overgrote meerderheid van de mensen die een injectie krijgen voor het coronavirus binnen een paar korte jaren sterven aan hartfalen”, aldus Dr. Charles Hoffe, M.D.

Dus zullen we in dit artikel kijken naar de pure misinformatie die het Amerikaanse volk bereikt van onze eigen ambtenaren in de regering en van de mainstream media, die bewijzen dat zij het afschuwelijke vertrouwensniveau verdienen dat zij hebben onder het Amerikaanse volk, volgens deze laatste opiniepeiling van Gallup krijgen deze ambtenaren in het Congres een waardering van een absoluut afschuwelijke 12%.

Het eerste verhaal waar we nu absoluut naar moeten kijken, komt van Sky News, waarbij zelfs de ‘correctie’ op dat verhaal uit het Verenigd Koninkrijk het narratief over het vaccin van de globalisten aan gruzelementen slaat.

In dat verhaal werd oorspronkelijk gemeld dat Sir Patrick Vallance in het Verenigd Koninkrijk op een persconferentie had gezegd dat 60% van de ziekenhuisopnamen in verband met het coronavirus voorkwamen bij mensen die een dubbele vaccinatie hadden gekregen, maar dat Vallance zijn verklaring later corrigeerde en zei dat 60% van de ziekenhuisopnamen eigenlijk niet-gevaccineerd was. DAT ZOU NOG STEEDS BETEKENEN dat 40% van de mensen die nu in het Verenigd Koninkrijk in het ziekenhuis voor Covid liggen, gevaccineerd waren, en dat is het eerste verhaal dat ons bewijst dat vaccins niet voor iedereen werken, als ze al voor iemand werken.

En het afranselen van de agenda van de globalisten stopte daar niet.

Zoals dit nieuwe verhaal op NBC Chicago meldt, “zijn in Illinois minstens 151 mensen overleden en meer dan 500 mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van COVID-19 in “doorbraakgevallen” nadat ze volledig waren gevaccineerd, volgens gezondheidsfunctionarissen van de staat.”

En zoals dit nieuwe artikel in de Daily Mail meldt, heeft de volledig gevaccineerde Amerikaanse turnster Kara Eaker positief getest op Covid-19 terwijl ze in Tokyo aan het trainen was voor de Olympische spelen, en dit enkele dagen voor de openingsceremonie. Met Eaker als de laatste “Olympiër” die positief getest is op Covid ondanks het feit dat ze “volledig gevaccineerd” is, wijst het feit dat de mainstream media deze gevallen van gevaccineerden die nog steeds covid krijgen “doorbraakgevallen” noemen op GROTE problemen in het vooruitzicht! Met tientallen miljoenen Amerikanen die vertrouwen op de ‘vax’ die ze hebben genomen om hen te beschermen tegen Covid, wat ‘vaccins’ verondersteld worden te doen volgens de CDC; als mensen polio bleven krijgen nadat ze decennia geleden het poliovaccin hadden gekregen, zouden de massa’s het dan blijven nemen? Natuurlijk niet, tenzij ze ertoe gedwongen werden.

  Inmiddels 7.766 DODEN 330.218 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

En met het verhaal van ten minste 5 volledig gevaccineerde Democraten uit Texas die onlangs naar Washington DC reisden en Kamala Harris ontmoetten, die na die ontmoeting ook gediagnosticeerd werden met Covid, nog een opkomend verhaal dat het sinistere vax-verhaal van de Democraten aan diggelen slaat, waarom zijn er zo veel mensen die gevaccineerd zijn en nog steeds Covid oplopen? En waarom zou iemand na het lezen van dit soort verhalen zich nog willen laten injecteren met een big pharma brouwsel? Mijn lichaam, mijn keuze!

Dus we zullen hier beweren dat wat door de mainstream media “doorbraakgevallen” worden genoemd van de volledig gevaccineerden die nog steeds Covid krijgen, gewoon een ander deel is van de enorme voortdurende doofpotaffaire van de release van dit biowapen op Amerika en de wereld, gebruikt door de Democraten om massale mail-in stemfraude in Amerika aan te moedigen om Joe Biden in het Witte Huis te krijgen. En nog belangrijker in de ogen van de globalisten, de Amerika-first agenda uit het hoogste politieke ambt in het land te krijgen.

Met de zeer reële mogelijke negatieve lange termijn effecten van het ‘vaccin’, iets waar niemand in de mainstream media ooit over praat, herinneren wij u er hier aan dat het volgens Live Science normaal gesproken jaren tot decennia duurt om vaccins veilig te ontwikkelen en te testen. Wetenschappers begonnen al in de jaren 1930 te werken aan een poliovaccin, maar een effectief vaccin kwam er pas in 1953 toen Jonas Salk zijn geïnactiveerde poliovaccin (IPV) introduceerde, een inspanning die ongeveer 2 decennia in beslag nam.

Zoals Susan Duclos in dit artikel van 15 juli aangaf, hoewel het al dan niet nemen van de Covid-19 prik ieders individuele beslissing zou moeten zijn, en iedereen die dit verhaal leest niet de prik zou moeten vermijden alleen maar omdat we persoonlijk besloten hebben er niet aan mee te doen, wenst een aanzienlijk deel van de Amerikanen gewoon geen menselijke proefkonijnen te zijn, en dat is wat degenen die in 2021 gevaccineerd worden zijn.

  De fatale fout van de schapen

Dus met Amerika’s snelle afdaling in de waanzin die zich nu voor onze ogen ontvouwt, en bijna alles wat er op dit moment in het hele land gebeurt met opzet ontworpen om krankzinnigheid, haat, geweld, verdeeldheid en chaos te veroorzaken, wat gebeurt er als de programmering waar de massa’s al zo lang onder gebukt gaan begint te desintegreren naarmate meer en meer volledig gevaccineerde mensen ziek worden en sterven en er meer en meer waarheid aan het licht komt? Ongetwijfeld zullen de mensen hun verstand verliezen en het gebeurt nu al met covid-gerelateerde geestesziekten die in heel Amerika de kop opsteken.

Dus voordat we ons verhaal afsluiten, dit nieuwe verhaal op Liberty Daily is een must-read. Getiteld “The REAL Reason Government is Sending Vax-Pushers Door-to-Door”, waarschuwt hun verhaal ons dat Biden’s vax-teams die op Amerika worden losgelaten op de lange termijn zeer, zeer sinistere bedoelingen hebben.

“Ik zal mensen niet vertellen dat ze moeten liegen. Veel mensen zullen dat wel doen en ik kan het verlangen om dat te doen volkomen begrijpen gezien de draconische aard van Joe Biden’s deur-aan-deur “vaccin” campagne. Het is ook moeilijk voor mij om mensen te vertellen dat ze de deur niet moeten openen als ze langskomen, omdat we moeten doen wat we kunnen om dit en toekomstige stappen van de overheid om injecties van experimentele medicijnen af te dwingen tegen te gaan. Maar wat ik zojuist hoorde van een bron vertelt me dat het de patriotten betaamt om het een of het ander te doen.

Er zijn een paar duidelijke redenen waarom de regering mensen rondstuurt. Ze willen “misinformatie” over de zogenaamde Covid-19 “vaccins” tegengaan, zodat degenen die “misleid” zijn uit hun “samenzweerderige” gedachtegang kunnen worden gehaald. Zij willen ook mensen vinden die niet over de middelen beschikken om zich gemakkelijk te laten injecteren. Beide redenen, hoe schadelijk ze ook zijn, zijn logisch voor de autoritairen en spelen goed in op de pers.

De derde “geheime” reden voor deze deur-aan-deur interventies is puur slecht. Ze zijn een lijst aan het samenstellen. Ze willen de namen en adressen weten van iedereen die bezwaar maakt tegen de prikken. Als het erop aankomt – en dat zal gebeuren – zullen ze een lijst hebben van degenen die met geweld moeten worden “gecorrigeerd” of verwijderd uit de post-waarheidsmaatschappij die ze in Amerika proberen op te bouwen.

Als u de deur opendoet en aan de vax-pushers uitlegt dat u uw injecties niet hebt gekregen en niet van plan bent om dat te doen, markeert u uzelf en uw gezin als “probleem” die op een later tijdstip moeten worden aangepakt. Als ze zich aangemoedigd voelen om de natie te zuiveren van “pandemie-veroorzakers” of hoe ze ons ook willen noemen, zullen ze weer komen aankloppen. Op dat moment, zal het niet een vervelende vax-propagandist zijn. Het zullen mannen gewapend met wapens zijn, of nog erger, het zullen mannen zijn gewapend met doses van de experimentele medicijnen.

  Waarom word ik zo gehaat?

We hebben de verschuiving gezien in de houding van onze natie tegenover patriotten. Het schrille contrast van hoe ze omgaan met de 6 januari demonstranten vergeleken met hun gebrek aan actie tegen Antifa en BLM; het “binnenlands terrorisme” argument voorspelt een donkere toekomst van Covid vaccin tirannie. Ze gebruiken hun marionetten in Big Tech en de mainstream media om het narratief ook door te drukken. Zeer binnenkort zullen ze Amerikanen oproepen om hun familie, vrienden en buren aan te geven die anti-vaccinatie neigingen vertonen. We zijn gemarkeerd voor heropvoeding en/of verwijdering.

Je hoeft geen samenzweringstheoreticus of zelfs maar een anti-vaxxer te zijn om de waanzin te zien die om ons heen wordt gebouwd. Korte opmerking: ik ben niet per se een “anti-vaxxer”. Ik heb me nooit zorgen gemaakt over vaccins totdat de Covid-vaccins kwamen. Dit is allemaal nieuw voor me, maar je hoeft geen doctorandus te zijn om te beseffen dat de cijfers niet kloppen. Het narratief klopt niet. De werkelijke agenda is gehuld in lagen van leugens.

Maar ik ben hier niet om u op een of andere manier te overtuigen over de injecties. Ik wil alleen dat u uw eigen keuzes maakt en u waarschuwen dat het Biden regime en degenen die de Great Reset promoten, grote en slechte maatregelen zullen nemen om die keuzes weg te nemen.”

In de eerste video hieronder horen we van Sir Patrick Vallance van het Verenigd Koninkrijk en zijn aankondiging dat 60% van de mensen die nu in het Verenigd Koninkrijk in het ziekenhuis zijn opgenomen voor Covid, volledig waren gevaccineerd, een aankondiging die hij kort daarna ‘corrigeerde’ tot een nog steeds enorm aantal van 40%. En de 2e video hieronder is getiteld “The Deadly Truth About Vaccines”.

En zoals de 3e / laatste video getiteld “Why The Vaxxed are Acting Strange – And Why it Will Get Even Worse!” ons waarschuwt, wat we nu zien in heel Amerika met de volledig gevaccineerden die ziek worden en sterven is slechts het begin als Amerika doorgaat op de weg die we nu zijn ingeslagen. We kunnen alleen maar hopen dat de dringende waarschuwingen in deze video’s onjuist zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLeugens en absurditeiten die de reactie op de COVID-pandemie hebben geschaad
Volgend artikelVolledig gevaccineerden lopen 65% meer kans op ziekenhuisopname en 1540% meer kans op overlijden als gevolg van Covid-19 dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Iedere gevaccineerde dode is er één en zal op zn minst weer een paar slapende schaapjes doen ontwaken en dat hebben we héél hard nodig. Heel hard.

    • hier is hun uitleg Urgent warning to anyone who’s had Covid in the last six months over new deadly side effect (thesun.co.uk)

  2. Misschien kan Frontnieuws het stukje over dat effectieve poliovaccin even verwijderen? Er IS geen poliovaccin! Polio (of wat daarvoor doorging) was op zijn retour VOORDAT er met de injecties werd begonnen en kwam met sneltreinvaart terug NADAT er volop werd geïnjecteerd. Polio is net als covid 100% verzonnen en de “oplossing” is een biowapen. Leestip waarvan eenieder zijn ogen wijd open gaan: Vaccine-nation: Poisoning the Population, One Shot at a Time van Andreas Moritz.

  3. Ik kom wel steeds meer mensen tegen die zich zorgen maken over de gifspuit. In een winkel vandaag vertelde de verkoopster dat haar man in elkaar zakte na de gifspuit. Zij wilt het dus niet. Maar wist verder ook niet dat er een heel smerig duivels plan achter zit. Ze vraagt zich wel af wat er aan de hand is.

  4. Typisch dat onze “nieuwsdoiensten”niks laten zien van alle protesten, zouden ze medeplichtig zijn aan deze vernietiging van mens en vrijheid?

    …lijkt me dat de media gecorrigeerd moeten worden, persvrijheid is niet selectief zaken al dan niet of wel te laten zien. Hoernalisten zijn de sleutel.

  5. Rudolf Steiner zei dit al lang al ze sluiten het derde oog.de huid van mensen is niet voor niets gesloten( om ons te beschermen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in