Waarom wordt dit [enorme bijwerkingen van het Covid “vaccin”] geheim gehouden? Wanneer wordt het publiek op de hoogte gebracht zodat we ons kunnen laten behandelen? Zullen we herstellen? U hebt geen idee van de pijn en het lijden dat veel mensen hebben doorgemaakt. Ik wou dat u kon ervaren wat wij meemaken om mijn pleidooien te begrijpen. Het is heel moeilijk om op deze manier te leven. Soms heb ik zoveel pijn dat ik niet meer wil leven. Het is zo schokkend voor mij dat deze onderdrukking van informatie en de waarheid kan plaatsvinden in ons land. Als arts had ik nooit gedacht dat dit hier in de Verenigde Staten zou kunnen gebeuren, met ons geweldige medische systeem en regelgevende instanties.” – Dokter Danice Hertz

Dit artikel

Dokter spreekt zich uit nadat zij “afschuwelijk ziek” en “arbeidsongeschikt” is geworden als gevolg van het Pfizer Covid-19 Vaccin – “Soms heb ik zoveel pijn dat ik niet meer wil leven”

is zeer onthullend. Het enorme aantal – honderdduizenden, misschien wel miljoenen – ernstige, waaronder tienduizenden dodelijke, bijwerkingen van de Covid-“vaccins” wordt door de smerige presstituees niet gemeld en door de CDC, NIH en FDA genegeerd, hoewel de FDA heeft voorspeld dat 110 er afzonderlijke ernstige levensbedreigende bijwerkingen te verwachten waren van het mRNA “vaccin”, dat beter zou kunnen worden aangeduid als een “doodsvaccin”, schrijft Paul Craig Roberts.

Dr. Hertz, geïndoctrineerd als zij is over het prachtige Amerikaanse medische systeem, vertrouwde de volksgezondheidsautoriteiten ten koste van de ondergang van haar gezondheid. Binnen 30 minuten na het vaccin begon ze vreselijke bijwerkingen te vertonen. Zij wendde zich tot het CDC en het NIH voor hulp, maar die kwam er niet. Ondanks het feit dat de FDA van tevoren 110 bijwerkingen van het doodsvaccin had voorspeld, beschouwen het CDC en het NIH bijwerkingen van het vaccin als nieuwe gevallen van Covid of als een soort nieuwe of oude ziekte, en erkennen zij de bijwerkingen niet.

  Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

Dit wijst erop dat de medische autoriteiten het effect van het mRNA-“vaccin” op het menselijk lichaam niet begrijpen of dat zij niet bereid zijn de verwoestende gezondheidsschade en sterfgevallen te erkennen die door het vaccin worden veroorzaakt.

De door mij geraadpleegde deskundigen, die uiteraard gecensureerd worden, vrezen dat een groot percentage van de gevaccineerden vroeg of laat aan het vaccin zal overlijden. Zwangere vrouwen die gevaccineerd zijn, zullen vaststellen dat ze geen kleinkinderen zullen krijgen omdat het “vaccin” de vrouwelijke vruchtbaarheid vernietigt.

De vraag is: zal de afname van de bevolking er uiteindelijk toe leiden dat het “vaccin” in twijfel wordt getrokken, of zal de afname van de bevolking worden gebruikt voor een nieuw angstprogramma om onbewuste mensen ertoe te brengen zich te onderwerpen aan booster-inentingen. Als je de “dubbele vaccinatie” hebt overleefd, neem dan geen verdere risico’s met je gezondheid door nog een inenting met een stof die duidelijk geen bescherming biedt tegen Covid en die duidelijk ernstige bijwerkingen heeft.

Ik heb een vriend die beter wist dan zich te laten vaccineren, maar toch toegaf aan de druk en zich liet vaccineren. Zijn symptomen zijn niet zo ernstig als die van Dr. Heertz, maar ze zijn vergelijkbaar. Hij heeft het gebruik van zijn benen verloren.

Hetzelfde als bij Dr. Hertz. De dokters denken dat ze een ziekte behandelen die onafhankelijk is van, en geen verband houdt met, de door het vaccin veroorzaakte bijwerking.

Wat we hier zien is ofwel het falen van het “prachtige” Amerikaanse gezondheidszorgsysteem ofwel de medeplichtigheid van de volksgezondheidsautoriteiten aan bevolkingsvermindering.

  Stijging van plotselinge sterfgevallen: Neurologen waarschuwen voor schade door vaccins en eisen verplichte autopsie

Een vaccin dat een groot percentage van de bevolking doodt en verwondt en onvruchtbaarheid veroorzaakt, maar dat in de westerse wereld wordt voorgesteld als de oplossing voor een georkestreerde “Covid Pandemie”, en waarvan de bijwerkingen niet worden erkend en bestudeerd zodat behandeling kan worden toegepast, is een vaccin voor bevolkingsvermindering.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ik maak me zorgen om jou” – Een covidioot geeft 10 argumenten aan een gevaccineerde
Volgend artikel26.041 DODEN 2.448.362 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik denk dat het neerkomt op chantage; degenen die hun mond durven opentrekken en de prik de schuld geven, verliezen subsidies en/of aanzien; worden uit hun functie ontheven, etc. Het hiërarchisch systeem is meedogenloos en er zijn maar weinig collega’s die een klokkenluider willen / durven bijstaan vanwege bovengenoemde sancties.

  2. dr hertz oy vey liegt……, ze vertelt niet dat in de niet blanke landen er bijna niet gevaccineerd wordt en populatietoename door haar tribesgenoten gefinancierd wordt…. al 7o jaar

    kijk ook naar geboorterate onder orthodoxen in israel..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in