Screenshot video YouTube

Er zijn mensen zoals Bill Gates, die de Wereldgezondheidsorganisatie financiert, en er is Fauci, die een volkerenmoordenaar is! Fauci heeft duizenden zwarte Afrikanen gedood in experimenten.”

Vandaag geef ik het stokje door aan niemand minder dan de Australische senator Malcolm Roberts, die in een interview met Efrat Fenigson een vurige tirade ontketende die velen van ons raakte, schrijft Uncutnews.

Senator Roberts, wiens stem vol ongeloof is over hoe ivermectine, “een bewezen, veilige, effectieve, betaalbare en toegankelijke behandeling” van ons is weggerukt. De onrechtvaardigheid in zijn toon is voelbaar. “Dat doe je mensen niet aan,” roept hij uit, waarmee hij het ongeloof en verraad uitdrukt dat velen voelen. Om het nog erger te maken, heeft de regering het medicijn vervangen door wat hij heftig een “dodelijk, ongetest, onbewezen serum” noemt – en dan ook nog het lef hebben om het verplicht te stellen, waardoor onze bestaanszekerheid gegijzeld wordt.

Senator Roberts zei dat de cijfers onthutsend en ontstellend waren. “Ongeveer 26.000 extra doden in 2022,” en wat nog alarmerender is, is de stilte waarmee deze statistieken gepaard gaan. “En niemand vraagt waarom.” Frustratie weerklinkt in zijn stem, diepe ontzetting over de pure verwaarlozing die hier aan het licht komt.

Het wordt nog somberder als hij het heeft over de onderdrukking en intimidatie van artsen door de regelgevende instanties die ons zouden moeten beschermen. “Artsen wordt het zwijgen opgelegd,” zegt hij, en de woede zindert in zijn woorden. Wanneer meer dan duizend sterfgevallen als gevolg van vaccinaties worden teruggerekend naar slechts 14 erkende gevallen, is de manipulatie overduidelijk.

  "Gevaccineerd" Japan op de knieën gedwongen door Covid: Recordaantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen

De term “vaccinpandemie” komt over zijn lippen, elk woord een veroordeling van de massale vaccinatiecampagne na COVID-19. Roberts’ woede neemt toe als hij de wereldgezondheidsregering en de mensen aan het hoofd daarvan aan de schandpaal nagelt. “Die klootzakken, die parasitaire, roofzuchtige globalisten,” raast hij, elk woord druipend van venijn. Zijn beschuldigingen aan het adres van Tedros van de WHO, die aan het hoofd staat van een instelling waar seksueel wangedrag aan de orde van de dag is en die niets doet om het te stoppen, zijn vernietigend.

“Hoe zou ik Tedros kunnen vergeten, een bekende terrorist die aan het hoofd staat van een organisatie waartegen 83 mensen een aanklacht wegens seksueel misbruik en verkrachting hebben ingediend?”

Maar dat is nog niet alles. De volgende zijn Bill Gates en Dr. Anthony Fauci. Gates voor zijn financiële verwikkelingen met de WHO, GAVI en COVID vaccins; Fauci, bestempeld als een “genocidale maniak” die verantwoordelijk zou zijn voor gruweldaden tegen de mensheid in naam van de wetenschap, zoals beschreven in Robert Kennedy’s “The Real Anthony Fauci”.

De woede van senator Roberts wordt door velen gedeeld. Zijn woorden zijn een wake-up call. Iedereen begint de schade te zien die deze hebzuchtige weinigen aanrichten. Een grote golf van woede groeit en zal hen spoedig overspoelen. Zij die kwaad hebben gedaan zullen zich moeten verantwoorden. Hun tijd om zich te verantwoorden voor hun daden zal snel komen.

Als je zijn volledige twee uur durende tirade wilt zien over alles van nep-klimaatverandering tot digitale ID en CBDC en meer, bezoek dan Efrat’s Substack-artikel!

  Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“De Russen liepen gewoon binnen”: Oekraïens grensverdedigingsgeld doorgesluisd naar nepbedrijven in massaal “verraad”
Volgend artikelFrankenSkies documentaire onthult de chemtrail-agenda en de effecten ervan op het leven op aarde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Mike Stone – Amerikanen zijn door demonen bezeten

  Voor Israëli’s zijn dit geen kinderen. Ze zijn toekomstige ‘terroristen’ of de moeders van toekomstige terroristen. Dat is de manier hoe genocide werkt.

  Het Westen is medeplichtig aan genocide.
  De morele bankrekening is leeg.

  “Sinds mei 2024 zijn er miljoenen Amerikanen die kwijlen van bloeddorst over de massamoord op Palestijnse kinderen die door Israël wordt uitgevoerd. Diezelfde mensen juichen terwijl de politie in oproeruitrusting studenten op brute wijze slaat en arresteert, niet vanwege het plegen van misdaden, maar voor het vreedzaam protesteren tegen de moord op die kinderen.”

  KOEKOEKSERVATIEVEN ZIJN NET ZO SLECHT EEN LIBTARDS

  Wat grappig is, op een ziekelijke manier, is hoe libertards degenen waren die het zwaarst werden gedupeerd door de virushoax, terwijl de genocide in Palestina bijna volledig wordt ondersteund door koekoekservatieven – de dupes die naar Fox News kijken, naar radioprogramma’s luisteren en denken dat ze alles weten.

  Hun denkniveau is eigenlijk gevaarlijker dan dat van de libtards. De libtards dachten dat de virusbedrog echt was en hun acties, hoewel misplaatst, waren gebaseerd op de overtuiging dat ze levens redden. De koekoekservatieven daarentegen hebben helemaal geen interesse in het redden van levens. Ze zijn voorstander van de uithongering en het afslachten van kinderen.

  Dit zijn werkelijk gestoorde individuen. Stel je het niveau van duisternis voor waarheen iemand zou moeten afdalen om de massamoord op kinderen te ondersteunen en te verdedigen.

  Van de 100.000 mensen die de bijeenkomst van Trump in New Jersey bijwoonden, betwijfel ik of meer dan tien van hen daadwerkelijk hebben teruggevochten tegen de virusbedrog en de hoax-pushers hebben geboycot. Ze zijn er allemaal voor om Trump terug in het Witte Huis te krijgen, ondanks zijn verantwoordelijkheid voor de plandemie en de giftige ‘vaccins’. Ze zijn niet bereid zelfs maar het kleinste offer te brengen ter verdediging van hun land.

  Ze stemmen op mensen als Lindsey Graham, die nu zegt dat hij Palestina wil nuken, terwijl ze blindelings volgen wat hun begeleiders op televisie hen vertellen. Een land dat door dit soort mensen wordt bevolkt, verdient het niet om voort te bestaan.

  Ja, Trump zal in november winnen. Ja, de economie zal verbeteren – slechts voor vier jaar. Maar verder kan een land als het onze niet overleven. Vergeet het land. Het is dood. Het is jouw taak om je eigen ziel te redden.

  – Mike Stone

 2. De strategie van de machthebbers is : nergens naar luisteren , gewoon doorgaan, gewoon liegen, gewoon fraude.Deze mensen zijn maar op 1 manier te stoppen…..

 3. Maui 2023 was een Illuminati DEW Hit Job

  Eindelijk komt de hele waarheid aan het licht. (Begin om 9 minuten als de tijd beperkt is)

  https://www.youtube.com/watch?v=4hvCJbno1h4

  Kijkers – “Bedankt!! Ik kan dit nu delen met familie en vrienden die het te druk hebben met Netflix kijken om een ​​beetje onderzoek te doen. Weer een geweldige documentaire, heel hartverwarmend maar ook angstaanjagend, boordevol feiten, geen toevalligheden!!””

  Winds of Change: Live Inside the Lahaina Wildfire (UNCUT 1e versie)

  https://www.youtube.com/watch?v=8Nlly3hEerM

  Bedankt dat je mij deze clip hebt gemaild: Maui in 15 minuten (2023). Ik merkte de gevoelloze, onmenselijke uitdrukking en gaslighting van de Hawaiiaanse politie en gouverneur op. De reden dat de Hawaiiaanse politie en gouverneur, een Jood, en alle anderen die deelnamen aan de moord op de Hawaiiaanse inboorlingen weigeren erover te praten, is omdat ze allemaal geheimhouding hebben ondertekend geheimhoudingsovereenkomsten met de VN in de oorlog om weerstanden voor de Nieuwe Wereldorde uit te schakelen. Iedereen gedroeg zich zo verdomd beleefd: ze wachtten in hun auto’s om verbrand te worden.

 4. Ik begrijp de hoop die wij allemaal voelen bij de Australische senator Malcolm Roberts, die in een interview met Efrat Fenigson ineen vurige tirade ontketende.
  Het serieuze probleem gaat volgens mij worden; alle ikke ikke en de rest kan stikken mensen.
  Want slechts weinigen doorzien de informatieoorlog waar we nu midden in zitten.
  Alle ikke’s willen namelijk graag voor de gek gehouden worden door deze criminele organisaties.
  Kom uit je hoofd zou ik zeggen en voel vanuit je hart en ziel wat goed is of kwaad.

 5. Producenten van dit vaccingif alsook het prikkend gespuis moeten voor de strafrechter gesleurd worden zodat de beulen hun werk kunnen doen

 6. Als ik nu een bekende politicus zou zijn die aan niks belastends een actieve herinnering heeft dan zou ik waarschijnlijk roepen :
  Ik ben verbijsterd, onthutst, geschokt, sprakeloos en diep diep bedroefd.
  Hier moet de onderste steen boven komen !

  Om me vervolgens innemend glimlachend een paar minuten later naar een volgende camera te wenden om daar, over een ander onderwerp, een voor dat onderwerp populaire rol te spelen.

  Want zo werkt het gewoon tegenwoordig in de politiek.
  Holle vaten zijn het. Meer niet.

 7. This website informs humanity about the agenda for world domination. Please share it.
  https://stopworldcontrol.com

  The Recht Oprecht foundation was created to enable cases of great social importance to be submitted to the courts. The first case that the foundation facilitates is a legal procedure before the court in Leeuwarden, in which 7 plaintiffs with Covid-19 vaccination damage are suing 17 defendants, including the State of the Netherlands, Mark Rutte, Bill Gates and Albert Bourla, for their damage.
  https://rechtoprecht.online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in