Volgens Eric Zemmour’s bron in het Franse opperbevel van de krijgsmacht is het bestaan van Opération Ronces zeer reëel. De naam is afgeleid van twee veldslagen tegen moslims in het jaar 778 en 824. Het gaat in kort om gebieden in Frankrijk te heroveren die moslims van de republiek willen losmaken. Een Franse officier licht de plannen in detail toe: Operatie Ronces – méthode tactique. Men kan het ook hier lezen: Opération Ronces: bien soer que ce plan existe. NB: Het interview is van 2016, maar is nu voor het eerst ondertiteld.

Zullen we een burgeroorlog in het Westen meemaken?

  Charlie Hebdo publiceert nieuwe Mohammed-cartoons
Vorig artikelHassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel
Volgend artikelNieuwe sociaal-psychologische studie: “Samenzweringstheoretici zijn redelijker dan mainstream-gelovigen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Als ze al in 2016 er over vergaderd hebben dan zijn ze ongelofelijk langzaam om hunwoorden in daden om te zetten. Sindsdien hebben ze veel meer gebieden kwijtgeraakt. Als ze eenmaal eindelijk in actie komen, ze zullen moeten dweilen met de kraan open. of ze moeten alles in één keer veroveren, maar dat zie ik persoonlijk niet gebeuren. Althans tot zo lang dat Macron op zijn ministerstoel blijft zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in