Vandaag en in de afgelopen dagen zijn er in heel Europa nieuwe, hardere “maatregelen” gekomen – beperkingen van de vrijheid om redenen van “bescherming van de volksgezondheid”, d.w.z. de verspreiding van Covid-infecties te voorkomen. Deze frauduleuze regeringen zeggen letterlijk “we moeten de schroeven aanhalen”. Serieus. WTF – wie denken ze dat ze zijn? Dienaren van het volk dat hen heeft gekozen en betaalt. Dat is verraad. Maar de mensen accepteren het zonder te veel vragen te stellen, wat klachten, maar niet sterk genoeg… we leven te midden van het Schapensyndroom.

Ze – deze zogenaamd mensvriendelijke regeringen – noemen het “maatregelen”, een eufemisme voor lockdown – klinkt beter in de oren van een publiek dat moe is van voortdurende en meer en meer repressie. Deze tweede, in sommige landen zelfs derde lockdown, omvat verdere bedrijfssluiting, strengere controle op het thuiswerk, door politie bewaakte sociale afstandelijkheid, het dragen van mondkapjes, geen groepsactiviteiten in gesloten ruimtes, slechts 5 mensen mogen elkaar ontmoeten in een appartement… en, en, en, schrijft Peter Koenig op The Saker.

Er zijn bijvoorbeeld ongeveer 75 studies over de nutteloosheid en zelfs de gevaren van het dragen van een mondkapje. Ze richten zich specifiek op het gevaar voor kinderen en jongeren… maar echt niemand in de gekochte, gecompromitteerde en gechanteerde, omgekochte westerse regeringen kijkt ernaar. Ook de geprostitueerde mainstream media niet. Ze houden vast aan hun narratief – je MOET mondkapjes dragen – je MOET 2 meter afstand houden – de politie houdt dit in de gaten.

Ze eisen ook thuiswerken, wetende dat elke gerenommeerde psycholoog en socioloog je zal vertellen hoe verwoestend dat is voor het individu – eenzaamheid, gebrek aan fysiek contact, ontmoeting en communicatie met collega’s – en ook voor de maatschappij als geheel. Dit is natuurlijk weloverwogen – vandaar alle restaurant sluitingen, alle evenementen waar mensen samenkomen en met elkaar omgaan, dat is verboden.

Mensen zijn ongelukkig. Ja, maar niet ongelukkig genoeg om deze tirannie te stoppen! Nou, ik kan me beter gedragen anders word ik gestraft. – ANGST! – Angst leidt tot het Schapenssyndroom – deze zeer diepe sociale ziekte die ons vandaag de dag overvalt – en is al een tijdje zo. Mensen, we moeten hier uit zien te komen.

Maar het lijkt erop dat de mensen er nog steeds niet genoeg van hebben om eensgezind op te staan, om “genoeg is genoeg” te schreeuwen, we gaan niet meer mee met de tirannie van de overheid, we hebben geen leven meer.

En ja, om deze tirannie meer gewicht te geven, meer geloofwaardigheid, wordt ze gesteund door een zogenaamde Task Force (TF), een groep gekochte “wetenschappers”, speciaal opgericht door de machthebbers om hen te vertellen wat ze moeten doen. Dit is een oude methode van een dualiteit in de besluitvorming, wanneer overheden beslissingen moeten (of willen) nemen die impopulair zijn, vragen ze de taskforce om advies. Maar de TF is gebrieft en weet precies welk advies hij moet geven. Het is een bewuste leugen.

  YouTube censureert Coronabeleid kritische medische experts

In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn dagen geleden nieuwe lockdowns opgelegd, Oostenrijk en Zwitserland hebben dat een paar dagen geleden aangekondigd – de EU als entiteit zegt niets, coördineert niets, wil niet zien dat deze lockdowns niet alleen de economieën van individuele landen vernietigen, maar de hele EU tot economische zelfmoord brengen.

De nieuwe lockdowns – en mogelijk zijn er nog meer gepland, aangezien er meer Covid-golven in voorbereiding zijn – totdat iedereen is gevaccineerd – en totdat hij / zij een elektromagnetische gel met een DNA-modificerende stof in het lichaam heeft geïnjecteerd. Dus nu zijn ze volledig controleerbaar in de tijd. En zo worden ze na verloop van tijd volledig controleerbaar. En de tijdshorizon voor deze totale digitalisering van alles is 2030. AI en robotcontrole van mensen – om ze transhumans te maken, dat is het doel van de VN Agenda 21-30. En het instrument om dat te bereiken is de Agenda ID2020 die door Bill Gates is gecreëerd. (zie https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153).

Meer lockdowns, nog meer kleine ondernemers, winkels en restaurants de dupe. Dat zorgt voor nog meer ontberingen voor kleine ondernemers, nog meer faillissementen en nog meer ellende voor de mensen en hun gezinnen die hun baan verliezen.

Stel je voor – thuisonderwijs, een gezin van vier, beide ouders werken, elk van de kinderen moet een fatsoenlijk krachtige computer hebben om verbinding te maken met de leraar – de kinderen moeten voldoende computervaardigheden hebben om het leren thuis te volbrengen. En hebben de ouders, zelfs als ze tijd hebben, voldoende computervaardigheden om hun kinderen te helpen? Heeft elk gezin in de toch al zo door Covid getroffen samenleving de middelen om de benodigde elektronische apparatuur voor de kinderen te kopen?

Het is een ramp. Nogmaals, het is een opzettelijke ramp. Omdat dit zal leiden tot minder of ongeschoolde kinderen in het Westen – ongeschoolde kinderen zullen gemakkelijker gemanipuleerde volwassenen worden – nou ja, ze worden verondersteld om – in lockstep – te vallen in het Schapensyndroom van hun ouders. – Zullen ze dat doen? – Hier komt de dynamiek misschien niet overeen met het lineaire denken en de verwachtingen van de elites.

  Pfizer's CEO "niet zeker" of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

Nu, dit gebeurt in het Noorden van de wereld. Stel je voor hoe het is in het globale Zuiden, waar toenemende armoede, ellende en hongersnood hele samenlevingen teistert, in gevallen waar meer dan tweederde van de bevolking van een land het slachtoffer is. Hoe gaan hun kinderen afstandsonderwijs krijgen? – Het gaat gewoon niet gebeuren. We hebben dus een situatie waarin het globale zuiden ongeschoolde kinderen produceert omdat ze helemaal niet naar school gaan. De meesten van hen zullen arm blijven, ze zullen de perfecte werkmieren zijn voor de elite – of kanonnenvoer voor de oorlogen die de rijke landen nodig hebben (of willen) om te vechten om hun hebzucht te bevredigen. Vergeet nooit – oorlogen zijn winstgevend. Maar vooral vanwege hun sociopathische dorst naar meer en meer macht en geld.

Als je naar mensen op straat luistert en met kleine ondernemers praat, zijn ze allemaal overstuur, en velen van hen zeggen dat ze misschien niet overleven, misschien nooit meer opengaan, ondanks de subsidies die ze van de overheid krijgen. In Zwitserland zei het hoofd van Gastronomie Suisse dat als de lockdown doorgaat, tot 50% van de restaurants het misschien niet overleeft. In Duitsland en Oostenrijk is een vergelijkbaar cijfer genoemd – en ook elders is de situatie zeker zo verwoestend.

We hebben het vooral over het westen. De situatie in het oosten, Rusland en China en hun bondgenoten in de Shanghai Cooperation Organization (SCO) is anders, in die zin dat ze een mensvriendelijker benadering hebben van Covid-uitroeiing.

In het westen worden in sommige gevallen de hele levensloop van mensen, hun levenswerk, hun familiebedrijven, gedood omwille van een nutteloze en zuiver onderdrukkende heerschappij. Het doel van deze regel is niet om een ziekte uit te roeien, maar het is een middel om angst aan te wakkeren en ons volgzaam te maken voor slechtere tijden. Want, laat me je vertellen, wat je ook denkt, dat we in de zomer van 2021 of volgend jaar, 2022, weer normaal zullen zijn – dat zullen we niet. Ooit. Als we ze laten doen wat ze nu doen.

Deze kleine Globalistische Kabal, via zijn ultrarijke dubbel en meervoudig Silicon Valley miljardairs – heeft niet alleen de macht om te censureren wie er tegen de Matrix is, maar ze censureren ook allemaal samen de president van de Verenigde Staten. Wat zegt dat over een land, of een samenleving waarin we leven, een samenleving die zichzelf “democratisch” noemt?

  Een week na de vaccinatie - VS: Verpleegkundige positief getest op SARS-CoV-2

Hoezeer u uw president ook mag of niet, komt het niet bij u op dat dit de belichaming is van de vrijheid van meningsuiting die u wordt ontnomen? – Maar nogmaals, we doen niets. We kijken en klagen, maar we doen niets. We laten het gebeuren. Zou dit niet een gouden kans zijn om alle sociale mediaplatforms te blokkeren en te boycotten? Punt uit. – Leven zonder ze, in godsnaam, zo’n 20, 30 jaar geleden wisten we niet eens dat ze bestonden, of in hoeverre we er aan verslaafd zouden raken.

Als we nog steeds zelfstandig kunnen denken, is het nu tijd om ons los te maken van Facebook, Twitter, Instagram en wat al hun namen zijn – gebruik ze niet. Ga terug naar de reguliere mens-tot-mens communicatie, dialogen, elkaar ontmoeten, bellen via de telefoon, vaste lijn indien mogelijk. Ja, ik ben serieus.

Denk aan de gevolgen van het volgen van deze trend van geen vrije meningsuiting meer, maar steeds meer AI door middel van algoritmen die gebruik maken van de gegevens die je ze op sociale platforms geeft om je nog meer tot slaaf te maken; door steeds verdergaande robotisering en digitalisering – tot het punt waarop we ons niet eens realiseren dat onze hersenen zijn bedraad en “gehackt” door DARPA-ontwikkelde supercomputers, en we zullen de commando’s geloven en volgen die direct in ons zijn geïmplanteerd door dergelijke supercomputers, gecontroleerd – raad eens wie – door de globalistische kabal – op welk punt we onherroepelijk de belichaming van het Schapensyndroom zullen zijn geworden. DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) is een geavanceerde onderzoeks- en technologieafdeling van het Pentagon.

Wil iemand het?
Ik betwijfel het.

We moeten nu een manier vinden om te handelen. Ik heb de oplossing niet. Maar misschien als we intellectueel met elkaar in contact komen, vinden we een oplossing – of we laten een oplossing ontstaan.

Decennialang heeft de Global Kabal ons overladen met zelfgenoegzame leugens, met beloften van troost, van welzijn, maar met de notie dat concurrentie in plaats van samenwerking de redding zal zijn. Deze weloverwogen leugens hebben geleid tot een maatschappij van egocentrische psychopaten – niet alleen, maar genoeg om de trend van de maatschappij, van ons dystopische leven te beïnvloeden. We hebben ons in LOCKSTEP langzamerhand neergelegd bij een beweging van maatschappelijke, zelfs beschaafde vernietiging, van waaruit geen terugkeer meer mogelijk is.

Laten we ons uit het Schapensyndroom werken – NU.

Duitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig”

Vorig artikelNieuw record voor alternatieve zoekmachine
Volgend artikelApple wordt gedwongen Telegram te verwijderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Een goed artikel, maar wat de computer vaardigheid betreft van kinderen?
  Ze kunnen het jou uitleggen hoe het werkt waarschijnlijk.
  Die kinderen hebben al vanaf 2jaar een Ipad in hun klauwtjes om mee te spelen tegenwoordig.

  Maar dit is ongeveer hetzelfde als dat we hier al tijden beweren.
  We weten het dat dat de enige oplossing is, hou er gewoon mee op.
  Maar voorlopig ben ik nog steeds in mijn uppie om me regens druk om te maken.
  En blijven we hier ons voorlopig nog wel op een toetsenbord bezig tekeer gaan als verzet.

  HOE GAAN WE DAT OPLOSSEN ????????

 2. en met die smartphones waarop een google app worden ze lekker gemonitord en gemanipuleerd in de toekomst–of nu al.
  Daarnaast gaan die smartphones for grote aantallen hersen tumoren zorgen. Geen haast; hoor; incubatie tijd is 15-20 jaar

  We weten-of kunnen allemaal weten- wat er gebeurt; maar het is het “wir haben es nicht gewusst” syndoom en luiheid en lafheid dat doet gehoorzamen als schapen.

  De overheden volgen de Hitler systematiek; maak de idioten bang voor iets; gebeurd; voeg maatregelen toe-hoe langer hoe strenger, zodat ze hun bezit verliezen en verarmen.
  Daarnaast maak het land armer–via EU; gebeurd. (klimaat, fonds voor Zuid Europa) vernietig de productiemiddelen voor export–land van de boeren. Wordt aan gewerkt.

  En schapen gaan naar de slachtbank
  Eigen schuld dikke bult

 3. Het probleem is dat veel mensen nog niet hard genoeg in de portemonnee geraakt worden. Als straks massa ontslagen vallen en mensen meer in het nauw komen, dan heb je zomaar kans dat de opstand veel groter wordt. Zolang de staat met de geldbuidel rammelt om iedereen net tevreden te houden, dan zullen de meesten het wel best vinden. Zie de horeca die gisteren massaal zouden openen en wéér niet. Zolang een enkeling het probeert zullen de autoriteiten een makkelijke prooi hebben. Als het losgaat zoals in Italië, dan piept de overheid wel anders. WEES BURGERLIJK ONGEHOORZAAM!!! Op deze manier komen we er niet.

  • Maak het ze maar wijs, dat masker volk.
   Mij lukt het niet, wat ik ook bedenk. Ik krijg ze niet mee.
   Het zit er gewoon niet in om je ongehoorzaam te gedragen bij de mensen.
   Terwijl het zo simpel is , ik doe niks anders, al jaren.
   Je moet gewoon overal schijf aan hebben wat je niet bevalt en je scheur open trekken, als het nodig is.
   Brutale en simpele mensen hebben de macht, als ze een klein beetje meer hun best doen.

   • Ik krijg ze ook niet mee. Ze zijn als de dood voor een boete, oftewel ze zijn chantabel. Tsja… dan houdt het op. Wat ik al zei, ze moeten het eerst meer in de portemonnee voelen. Dan gaan er pas alarmbellen rinkelen.

   • @BertG. – Jijzelf hebt hier op Frontnieuws, of was het op de Bataafsche, toch al erkend dat je – b.n.i. – niet zonder muilkorf je boodschappen op gaat halen? In verband met boetes enzo? Die omslag staat mij in elk geval nog zeer bij. Zeg dat het niet zo is …

    • Ik heb zo een puffertje in mijn zak zitten, dus als ze zeuren ben ik dus een uitzondering.
     Je wordt vanzelf wel creatief zo.
     Ik heb dat inderdaad beweerd , maar met een smoes heb ik nergens last van.

       • Probeer het maar.
        Sommige mensen die wel zo’n een puffertje nodig hebben, hebben er vaal meerdere liggen omdat ze steeds een nieuwe krijgen.
        Kijk of je er 1 kan meenemen bij iemand die zo’n ding gebruikt, stop er een lege vulling in en klaar.
        De mijne heb ik ooit van de dokter gehad omdat hij dacht dat dat zou helpen, ik werd er alleen maar benauwd van.
        Maar nu komt het mooi van pas.

   • Exact maar zoals je al zegt bij veel mensen zit het er niet in.
    Grote Angsthazen zijn het niets meer mee te beginnen.
    Ook de vaxxers zijn gewoon verloren.
    Ik kan er echt niet meer mee zitten.
    Ik zoek mensen om mij heen die ballen hebben en schijt aan deze corrupte overheid hebben.
    Mensen die bereid zijn om te knokken voor wat wij waard zijn en niet toekijken.

 4. De meeste mensen willen gewoon vredig en voorspoedig leven en oud worden in de boezem van een liefdevol gezin en geven er niet om over zulke gewichtige zaken na te denken, of willen er zelfs niet over nadenken dat er zulke sinistere dingen bestaan. De manier van de wereld is anders en de Cabal of Evil, de Lords of Power, de Black Adepts van de Cult of Evil, die waarlijk de schaduwregering van de wereld zijn, zijn niet van plan dat de wereld en haar mensen in vrede blijven. Hun oude droom van het Wereldrijk vereist dat de wereld en haar hele volkeren totaal ondergeschikt worden aan hun Wil, zodat iedereen, overal, lichamelijk en geestelijk, van de wieg tot het graf wordt gecontroleerd. En om dit te doen, moeten ze eerst de westerse beschaving vernietigen die is gebaseerd op de spiritualiteit die het christendom is. Een integraal onderdeel van deze geplande vernietiging is de controle over het moderne financiële systeem waarmee de Cult of Evil leiders en tot slaaf gemaakte naties heeft gecorrumpeerd en die het in de niet al te verre toekomst zullen gebruiken om een ​​enorme financiële crisis van ongeëvenaarde omvang te veroorzaken die zoveel zal veroorzaken. vrees en onzekerheid dat de meerderheid van de mensen gewillig bezwijkt voor de verwensingen van de globalisten en zich haasten om de nieuwe wereldorde te omarmen.

 5. Weet u wel wat de cabal betekend? De kaballa is het joods kaballistische occulte boek, waarin men de satan aanbid! Ik begin steeds meer AH te waarderen, in zijn strijd tegen globalisme, zionisme en banken en kinder misbruik! We komen er wel achter wie het wereldcommunisme wil!

 6. 71 jarige neergeknuppeld! ”Demonstreren is een recht”, zei Femke Halsema op tv. – BLCKBX – 18/01/2021

  ‘De demonstratie op het Museumplein liep zondag 17 januari 2021 uit op een fiasco. Wat begon als een vreedzame samenkomst werd niet veel later door de ME met geweld uit elkaar geslagen. Politie te paard, waterkanonnen en veel strijdkrachten te voet, verjoegen duizenden mensen waaronder ook de 71 jarige Arie Paap uit Zeewolde, die rake klappen opliep en met diepe hoofdwonden in het ziekenhuis belandde.

  1 juni vertelde Femke Halsema bij Op1 hoe het demonstratierecht in elkaar steekt. “Het demonstratierecht is gegeven. Dat hoef je niet aan te vragen”.

  Programmamaker Flavio Pasquino interviewde de vader en grootvader, die uiteen deed wat zijn motieven waren om te demonstreren.’

  Inclusief beelden van het optreden van de M.E. en korte interviews met andere getroffenen.

  https://www.youtube.com/watch?v=H8Qs-PlOlmc

 7. Véél mensen die mee lopen in de kudde als schapen ????????????????, zien niet dat ze in de stront lopen van een ander.
  Het huidige systeem is zo rot als een mispel, ” geef een psychopaat één vinger, en hij pakt je hele hand”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in