Dark Winter zal nooit eindigen

4

De agenda voor de toekomst is om de samenleving niet voor één winter, maar voor de eeuwigheid in het donker te houden. Het instrument dat hiervoor wordt gebruikt wordt een dodelijke ‘viruspandemie’ genoemd, maar in werkelijkheid is het gewoon verbazingwekkende propaganda die gebaseerd is op een leugen, een leugen die volledig afhankelijk is van een zwak, onwetend en volgzaam volk.

Alle politieke instellingen zijn manifestaties en materialisaties van macht; ze verstenen en vergaan zodra de levende macht van het volk ophoudt deze in stand te houden. ~ Hannah Arendt

Dark Winter” verwijst naar een opzettelijk geënsceneerd evenement dat wordt gepropageerd door “Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies”, … Dit werd gehouden als een simulatieoefening op seniorenniveau … Deze gebeurtenissen zijn de afgelopen 19 jaar geënsceneerd, maar worden nu eigenlijk tegen ons allemaal uitgespeeld. Dit is geen oefening, maar de realiteit, schrijft auteur Gary D. Barnett op Lewrockwell.com.

Zoals ik al zei in mijn artikel van 18 mei 2020 bij Lew Rockwell getiteld “The Coronavirus ‘Dark Winter’ PSYOP: Stel alles in vraag en volg geen enkel overheidsbesluit op”:

De enige echte verdediging die geldig is tijdens deze oefening in massale tirannie is de totale weigering om te voldoen aan alle overheidsmandaten. We zitten midden in de grootste psychologische operatie (PSYOP) in de geschiedenis van de mensheid.

De nieuwste term die gericht is op de massa is de komst van de “Dark Winter”, wat niets anders is dan propaganda gebaseerde leugens om de schapen voor te bereiden op een geplande voortzetting en escalatie van deze neppandemie om zo de wereldheerschappij te bewerkstelligen.

Het is overduidelijk dat de afgelopen winter veel schade heeft aangericht in de vorm van lockdowns, isolement, bedrijfssluitingen, banenverlies, economische vernietiging, rellen en vernieling van eigendommen, en de medische staat van beleg. Dat hield echter niet op nadat de winter voorbij was, want de politieke klasse op bevel van hun bank- en bedrijfsmeesters ging door met vele mandaten, en beweerde dat een tweede en zelfs derde fase snel duidelijk zou worden. Dat had velen de ogen moeten openen voor de leugen over een ‘Dark Winter’, want die was nooit bedoeld om te eindigen. Deze winter zal slechts het begin zijn van onafgebroken donkere tijden, tenzij er massale terugslag en massale dissidentie op komst zijn. Als het Amerikaanse publiek het complot voor een ‘Dark Winter’ eenmaal als legitiem accepteert, zal die duisternis door staatspropaganda en leugens eeuwig duren.

  De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden

Dit is de gevaarlijkste tijd in onze geschiedenis, aangezien de staat en zijn meesters dicht bij de mogelijkheid zijn om de mensen te manipuleren om te geloven dat ‘normaal’ is wat de staat beweert dat normaal is. Met een terugblik op het normaal van maanden geleden, brengt elke dag een nieuwe betekenis aan wat wij als een normaal leven beschouwen. De mensen in het algemeen zouden hun eigen gedrag en levenskeuzes moeten controleren, niet een heersende klasse, maar dat begrip is op zijn kop gezet sinds het begin van het staatscomplot ‘Covid’.

Verzet met welke middelen dan ook is essentieel als men ooit een normaal leven wil herwinnen en voortzetten. Het zou wel eens te laat kunnen zijn om deze koers te veranderen, althans met geweldloze middelen. Hoe langer deze tirannie zich mag uitbreiden, hoe moeilijker het zal zijn om dit recht te zetten.

Er zal een ‘Dark Winter’ komen omdat de daders van deze frauduleuze ‘viruspandemie’ er reeds voor hebben gezorgd dat deze bevolking ziek en verzwakt is door deze totalitaire lockdown- en isolatiemaatregelen en -mandaten. Ze hebben willens en wetens plannen gemaakt om de vernietiging van het immuunsysteem van de burgerbevolking te veroorzaken door hun politieke acties. Door mensen te dwingen hun bedrijf te sluiten, door te oordelen dat economische activiteit verantwoordelijk was voor de verspreiding van virussen, waardoor miljoenen en miljoenen banen werden geëlimineerd, werd deze bevolking verwoest door de ontstane stress en armoede, waardoor ze vatbaarder werd voor ziekte en dood. Nu, met weer een griepseizoen voor de boeg, zijn veel, zo niet de meeste mensen in dit land rijp voor ziekte en infectie, en die opzettelijk veroorzaakte situatie zal door de kwaadaardige heersende en politieke klassen worden aangegrepen om het hele land in te dammen en onder controle te houden.

  Uiterst gevaarlijke ontwikkeling! Nieuwe groep Wereldgezondheidsorganisatie om de gezondheid en de economie van de hele wereld te plannen

Zodra dit doorgaat naar de volgende geplande fase van deze fraude, wordt de ‘Donkere Winter’ de donkere lente, de donkere zomer en dan de donkere herfst; net op tijd voor het volgende griepseizoen. Dit is bedoeld als een doorlopende operatie en zal niet eindigen zonder grote weerstand van de bevolking van dit land. Geloof nooit een woord uit de mond van de regering of de systeemmedia, want degenen die dit land controleren zijn niet van plan om ooit nog enige normalisering toe te staan.

De zogenaamde Covid-vaccinatie die zeer binnenkort zal worden vrijgegeven, zal een dodelijke nagel in de doodskist van de vrijheid zijn, aangezien lichaam en geest veranderen door een willekeurig aantal biologische agentia, boodschapper-RNA, nanodeeltjes geleverd door middel van hydrogelinjectie, en giftige door de mens gemaakte virussen en hulpstoffen, zullen de mogelijkheid hebben om de menselijke gezondheid en het gedrag te veranderen. Vermijd deze vaccins ten koste van alles, want naar mijn mening zullen deze bedoeld zijn om de controle van de algemene bevolking te verstevigen.

Er zullen veel schrikbarende tactieken komen tegen degenen die momenteel weigeren het vaccin gewillig te accepteren, mogelijk met inbegrip van het doelgericht vrijkomen van virussen. Wees je ervan bewust dat dit gemakkelijk deel kan uitmaken van het complot tegen de mensheid, en doe alles wat in je macht ligt om weerstand te bieden en terug te vechten tegen deze overheidsmonsters.

Bronnen: Hierhierhierhier, en hier.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelVijf video’s – Vijf staten waar de stemmen live op TV van president Trump naar Biden worden uitgewisseld
Volgend artikelWaarom weigert de mainstream media zinvolle gegevens over Covid te melden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Als ik al die brave en volgzame zombies zie in de winkel en op straat met hun maskertjes, reken ik op geen enkel verzet van dit schapenvolk.
  En met die paar reageerders op internet gaan we het ook niet winnen.
  Ik reken ook niet op bijval in een winkel als ik na 1 december geen onzin masker draag.
  Ze doen het nu al geheel vrijwillig om maar niet buiten de groep te vallen van meelopers.
  Nog even, en de weigeraars van dat vaccin vallen geheel buiten de maatschappij.

 2. We moeten veel meer weerstand bieden, het zijn allemaaal ratten die een wereld communisme willen stichten! En wie zitten er weer achter de scher, de boel te verzieken? Ik was vroeger ook tegen die man uit Oostenrijk, ßaar na een aantal toespraken gehoord te hebben, ben ik er over na gaan denken,hij had gelijk! Hij waarschuwde zijn volk tegen de NWO en gooide al die genen, rijke, linkse zionistische, globalistische, communistische en satanistische elementen het land uit! Dit alles zal ooit aan het licht komen, de leugenpers met hun corrupte sovjetpropaganda zal aan het licht komen! Waarheid maakt vrij!

  • Uiteindelijk is die man het slachtoffer geworden van de adel die hij nodig dacht te hebben voor de wederopbouw en de oorlog. Hij keerde zich tegen het systeem en zijn meesters, en het systeem vrat hem op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in