Britse en Franse indringers verlaten de Krim

Een van de meest zelfvernietigende en toch onverklaarbaar hardnekkige fouten die de vijanden van Rusland al meer dan duizend jaar maken, is het onderschatten van Rusland. Ongeacht uit welke richting de invasie kwam, Moskou wist telkens te zegevieren. Zijn vermogen om zich niet alleen met succes te verdedigen, maar ook een tegenaanval in te zetten en het hart van de tegenstander te bereiken, is ongeëvenaard in de moderne geschiedenis. En toch is de mythe van Ruslands vermeende eeuwigdurende achteruitgang en verval een onophoudelijke propagandatruc die eeuwenlang door de vijanden is gebruikt. Niets ervan is ooit uitgekomen, ondanks alle grimmige voorspellingen, die tot op de dag van vandaag worden herhaald en waarschijnlijk niet snel zullen verdwijnen, vooral nu het politieke Westen zijn bevolking in de waan moet laten dat Moskou zogenaamd aan het “verliezen” is, schrijft Drago Bosnic.

We horen vaak dat Rusland niet meer is dan een regionale macht met een economie ter grootte van die van Spanje, een militair budget dat steeds kleiner is geweest dan dat van Saoedi-Arabië, enz. En inderdaad, op papier lijkt dit waar. Als het nominale BBP de enige maatstaf is voor succes en macht, kan men in de val trappen om dergelijke statistieken te geloven. De werkelijkheid is echter heel anders. Men hoeft zich alleen maar een paar logische vragen te stellen. Zou de Spaanse economie ooit de sancties tegen Rusland kunnen weerstaan, laat staan groeien en beter presteren dan degenen die ze opleggen? Is de Spaanse economie een belangrijke wereldwijde leverancier van vitale grondstoffen zoals voedsel, olie, aardgas, verschillende soorten zware machines, cruciale chemische producten (zoals meststoffen), verrijkt uranium voor kerncentrales, enz.

En toch, misschien wel het meest “onverklaarbare” segment van de veerkracht van Rusland is zijn militaire macht, met name de kosteneffectiviteit van zijn strijdkrachten, zowel op tactisch als strategisch niveau. In 2021 gaf Rusland officieel 65 miljard dollar uit aan defensie. Ter vergelijking: de NAVO gaf bijna 1,2 biljoen dollar uit. Als we daar andere belangrijke vazallen van de VS aan toevoegen, zoals Japan, Australië en Zuid-Korea, komt dat cijfer in de buurt van 1,4 biljoen dollar, wat betekent dat het politieke Westen ongeveer 22 keer meer uitgeeft dan Rusland. Is de “wereldwijde” NAVO dan 22 keer zo machtig als Rusland? Het idee is nog belachelijker als we bedenken dat Moskou de NAVO overtreft op het gebied van luchtverdedigingsraketten, artilleriegranaten en andere munitie, terwijl het ook een strategisch arsenaal heeft dat groter en krachtiger is dan dat van het politieke Westen samen.

  De val van Bakhmut, een voorbode van de val van Oekraïne?

En dan hebben we het nog niet eens over de absolute dominantie van Rusland op het gebied van sleuteltechnologieën zoals hypersonische wapens; geen enkel NAVO- of Westers land heeft ook maar één operationele raket van dat type ingezet en er zijn geen vooruitzichten dat dit vóór 2025 (of daarna) zal gebeuren. Er zijn nog andere aspecten, zoals het feit dat Moskou op meerdere fronten tegelijk kan vechten, ook in Syrië, een andere VS/NAVO-invasie die ooit zo eufemistisch de “Syrische burgeroorlog” werd genoemd, waar het Pentagon blijft klagen dat zijn troepen daar in wezen machteloos zijn om Rusland tegen te houden. Deze discrepantie in de officiële cijfers is nog groter in Oekraïne, waar het politieke Westen in iets meer dan een jaar tijd ongeveer 120 miljard dollar heeft uitgegeven, wat bijna twee keer zoveel is als het volledige jaarlijkse militaire budget van Moskou en ongeveer 25 keer zoveel als wat Rusland heeft uitgetrokken voor de speciale militaire operatie.

En toch lijden de troepen van het Kievse regime ontstellende verliezen in een verhouding van bijna 9:1 in het voordeel van Rusland. Erger nog, de Russische troepen zijn nu al meer dan een jaar in de minderheid: 2:1, terwijl ze tegelijkertijd in meerdere richtingen offensieve operaties uitvoeren. Ook moet worden opgemerkt dat verscheidene voormalige hoge VS/NAVO-officieren erop hebben gewezen dat de neonazistische junta-strijdkrachten tot de top drie van de militaire NAVO-machten zouden behoren als het Kievse regime tot het oorlogsverbond was toegelaten. Gezien hun prestaties tegenover het Russische leger, terwijl ze een enorm numeriek voordeel hebben en de NAVO alle doelgegevens verstrekt, en tot 25 keer meer financiering krijgt dan de Russische strijdkrachten die aan de frontlinies worden ingezet, moeten we dan verbaasd zijn over de paniek in het Pentagon?

  Het lijkt erop dat de gasafsluiting van Polen door Poetin werkt

John Kirby, woordvoerder van de Nationale Veiligheidsraad en voormalig Amerikaans admiraal, werd onlangs gevraagd om commentaar op de Russische piloten die medailles kregen voor het meesterlijk neerhalen van een Amerikaanse MQ-9 “Reaper” drone, waarop hij verklaarde dat het “op zijn best idioten” waren. Wanneer we echter de afhandeling door de VS van de zogenaamde “ballon-controverse” vergelijken, worden de zaken een stuk duidelijker. Het Pentagon had ongeveer een week nodig om met de F-22 “Raptor”, zijn duurste gevechtsvliegtuig, weerballonnen neer te schieten met raketten die bijna 450.000 dollar per stuk kosten. Bovendien is de F-22 berucht om zijn vlieguren van ongeveer 85.000 dollar per uur, en kost hij ongeveer 350 miljoen dollar per stuk. Volgens The Guardian was de prijs van een van zijn doelen een schamele $12. Erger nog, de “Raptor” had minstens twee raketten nodig om een van de ballonnen die hij aanviel neer te halen.

Als we dit vergelijken met de onderschepping door Moskou van de Amerikaanse drone die deelnam aan de aanvallen van het Kievse regime op Russische soldaten en burgers, wordt de discrepantie nog onthutsender. Zoals eerder vermeld, hebben Russische piloten een Amerikaanse MQ-9 (de nieuwste Block 5, die meer dan 32 miljoen dollar kost) neergehaald zonder een enkel schot af te vuren in een actie die niet langer dan 30 minuten duurde. Ook moet worden opgemerkt dat de Su-27’s waarmee ze vlogen ongeveer 15 miljoen dollar kosten, en dat het vlieguur ongeveer 15.000 dollar bedraagt. Als u deze feiten in overweging neemt, moet de heer Kirby de definitie van de term “idioot” nog eens controleren of misschien eens goed in de spiegel kijken, “in het beste geval”.

  De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov over het gebruik van kernwapens

Dit brengt ons ook bij een nogal amusante episode die meer dan twee decennia geleden in Servië plaatsvond. Namelijk, twee jaar na de (hopelijk) laatste directe VS/NAVO aanval (op deze dag 24 jaar geleden) op Servië aan het einde van bijna een decennium durende agressie, bezocht een delegatie van het Pentagon Belgrado, inclusief het belangrijkste Servische luchtvaartmuseum. Tijdens de rondleiding, waarbij ook neergestorte Amerikaanse vliegtuigen werden getoond, vroeg een lid van de Amerikaanse groep arrogant aan een van de Servische officieren hoe het voelde om tegen de machtigste militaire macht in de geschiedenis te vechten, waarop deze antwoordde: “Ik zou het niet weten. We hebben nooit tegen de Russen gevochten.” Op dat moment leek het een grap die de Amerikanen niet al te vriendelijk opvatten. Meer dan 20 jaar later lijkt de uitspraak echter allesbehalve een grap.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De EU rijdt vol realiteitsontkenning vol gas tegen de muurVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo’s – Slag om Bakhmut: Ondanks superieure Oekrainse troepenmacht, blijven Wagner-strijders oprukken
Volgend artikel“Met zijn vredesplan heeft China een perfecte val gezet voor de VS en Europa,” zegt Israëlische deskundige
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Ik kwam een stel Amerikanen tegen, we wisselden een e-mailadres uit. We kwamen aan het mailen, ze waren politiek bewust, ze waren op de republikeinen uitgekeken door George W. Bush. Ze kenden een aantal politici inclusief de Clintons, en Al Gore, en ook Joe Biden. Ze waren gedesillusioneerd in de politiek, en cynisch over de oorlogen in Irak en Afghanistan. Maar toch optimistisch over Zelensky. We bespraken verschillende oorlogen inclusief WO2. Ze kwamen op mijn mailinglijst met Frontnieuws, een van hen was arts. Ook WO2 kwam aan de beurt, van hun kant.

  “Je eigen land had weinig keus toen Hitler Rotterdam met de grond gelijk maakte, en hetzelfde dreigde voor Utrecht. Jij en het grootste deel van Europa zouden nu allemaal heel vloeiend Duits spreken, ware het niet dat de VS tijdens de Tweede Wereldoorlog rijk en vastberaden waren.”

  Ik kon er niet omheen (in sommige dingen zijn Amerikanen minder flauw), ik vertelde ze van de geestelijke hiërarchie en dat die in WO2 aan de kant van de geallieerden stond, en dat dit nu waarschijnlijk minder het geval zal zijn.

  • Van een van hen, de oudere. Vertaling.

   Wat de politiek betreft, we zijn begonnen als “gematigde” GOP (ik had een hekel aan Reagan, tolereerde Bush I en verliet de partij toen Bush II werd gekozen (zijn Raspoetin was Dick Cheney, ook bekend als: “Darth Vader”). Al Gore had een zwakke zweterige handdruk, maar zou nooit Irak of Afghanistan zijn binnengevallen. Beide oorlogen waren grote zonden van onze natie, en wedijverden met Vietnam.

   Maar ook.

   Ik denk dus dat uw natie Oekraïne nu zeer zou steunen en zou aanbieden hun burgervluchtelingen te huisvesten totdat deze oorlog voorbij is. Uiteindelijk zal deze oorlog afhangen van het bloed dat Oekraïne bereid is te vergieten en het geld dat de VS en Europa naar Zelensky sturen.

  • sja Amerika had nooit bestaan zonder Nederland. We hebben alle wapens geleverd vanuit de cariben om de Engelsen te verslaan. Men had sowieso eigenlijk bijna Nederlands gepraat als we die 4e oorlog niet hadden verloren tegen de Engelsen.

 2. Het “onverklaarbare” is volkomen verklaarbaar, begrijpelijk en volstrekt logisch.
  De corrupte WEF- en Bilderberg-Apparatjik in de EUSSR-dictatuur zoals vd Leyen, Timmermans, Samson, Borrel, Reynders, Michel, Rutte, Kaag, enz.enz. en een hele reeks niet gekozen WEF-landverraders en volksverlakkers dienen hun eigenbelangen en die van hun meesters in de ZioNAZI Banksters Nomenklatuur.

  Dit verklaart hoe zij een strijd tegen de eigen bevolking strijden alsmede tegen die landen die zij met hun NATO-Terreur-agressie , legers en Geheime Diensten ook willen onderwerpen. Zogezegd een strijd van absolute idioten op 2 fronten die zij zeker niet kunnen winnen omdat ze daarvoor de capaciteiten ontbreken alsmede de steun van een niet aanwezige achterban die hun verachten vanwege hun corruptie, perversie en ontbreken van normen en waarden waarop ze zich steeds valselijk beroepen zoals ze over alles liegen en bedriegen.

 3. Why is Russia Following Globalist Green Agenda??

  Moscow bravely marches forward with SDGs, ESG, and other STDs

  But perhaps it’s time for a Sustainability Update? Lots of sustainable and socially responsible things have been happening in Russia, and it’s very sad that these heartwarming developments don’t receive sustained coverage in the Queen’s English. Russia’s Uniparty lectures students about the joys of ESG

  At the end of December, United Russia–the permanent ruling party of cattle-tag crusaders–organized a series of talks, “People and the State: Priorities of Sustainable Development.”

  Held at universities across the country, the lectures were designed to compliment United Russia’s “Green Economy” project.

  https://edwardslavsquat.substack.com/p/things-are-getting-very-sustainable?

  Russia’s Jewish leaders refer to the West as “anglo saxon” instead of Cabalist Jewish

  ESG in Russia is all you needed to say to convince me that Putin is in on the whole WEF, Great Reset, FTW plan.

  Russia is going to do ESG, just without all the LGBTQ+ stuff. At least that’s what I’m seeing.

  • Mijnheer, wij hebben op deze site aangeklikt dat we graag het Nederlands zouden lezen. Waarom moet uw reactie in Inglish? De klanken in die taal doen mij het maagzuur opspelen omdat ik moet denken aan de Nieuwe Romeinen die zelf geen gebendijt woord begrijpen in een andere taal maar mensen die vier talen spreken maar geen Inglish willen, als onderontwikkelden beschouwen.

   • Helemaal mee eens. Gebruik je moers taal, niet die van de Apparatjik in de UK.
    The Queen’s English is er niet meer. The UK is een puinhoop nu, met een WEF-“great reset”-idioot en pedofiel-liefhebber als ZioNAZI “koning” met Duitse Saxe Gotha-afstamming van de idioot George 3 die als “koning” in Duitsland en van England geen woord Engels sprak.

    Het ZioNAZI-dom dat alle oorlogen fabriceerde en nog fabriceert heeft zijn wortels in de UK en dus reden dat ze Hitler en nu AZOV-Zelensky ondersteunden en met hen meevechten nu in Ukraine omdat Putin the Bolsjeviks (= de ZioNAZI Banksters) het land uit schopte die gehuisvest zijn in de City of London en Basel (BIS).

   • Als u daar problemen mee heeft kan u gewoon deze tekst vertalen. Dit komt van die website. Of moet ik heel die website gaan vertalen ?

    • Nee hoor.
     Alle talen in Europa zijn met elkaar verwant; behalve Hongaars, Fins en de taal van de Basken. (en van een klein dorp in Zwitserland)
     30% van het engels komt uit het Frans; sowieso bijna alle juridische woorden.

     England was een primitief land; toen de Noormannen het veroverden brachten ze architectuur, juridische kennis en taal mee.

     Tot de jaren 60 waren de engelsen een wat eigenzinnig volkje; daarna werden ze een kritiekloze voetveeg van USA via Nato.
     Nu zijn ze puur WEF fascistisch.

     Het zij zo.

  • @Wakker Niet Woke,
   Ik deel Uw mening voor wat betreft het WEF en de connecties met Rusland.
   Heb hier gisteren nog uitgebreid over geschreven, maar gewoon in het Nederlands hoor.
   Geen pretenties…

    • Holy Moly … wat een gezever! Mensen klik gewoon ff die page aan van Wakker Niet Woke en klik dan rechtsboven de vertaaloptie aan en het is gepiept. Ik zet ook weleens iets neer in het Engels. Zelden commentaar daarop en inderdaad het zou me worst wezen met dat verschil dat ik degenen die van een Mug een Olifant maken zoals hierboven zou wijzen op de VERTAALKNOP RECHTSBOVEN IN JE SCHERM. Heb gisteren de moeite genomen om een stukje Spaanse tekst van een reageerder ff door Google Translate te gooien om de NL vertaling onder het Spaanse commentaar te plaatsen. Toen heb ik overigens geen ´dank je wel voor de moeite´ gezien. We kunnen werkelijk overal over vallen en zeiken. Hol-landers!

    • Beste Wakker Niet Woke,
     Naar aanleiding van uw copy paste Engelse reactie en de reactie daarop van mede reaguurders, is het jammer dat u daarop weer subtiel negatieve/defensieve reacties geeft.
     Als u serieuze opmerkingen krijgt op uw artikel zou u kunnen overwegen om deze reacties te overdenken in plaats van op een geprikkelde manier te reageren.
     Het doet afbreuk aan hetgeen u in uw eerste artikel wil bereiken.
     Natuurlijk bent u redelijk vrij in wat u hier op FN schrijft, FN is daar dan ook redelijk uniek in.
     Het staat anderen ook vrij om te reageren waarbij nagenoeg niemand de intentie heeft om een ander onderuit te schoppen of te beledigen.
     De reacties op uw artikel zijn in mijn ogen geen aanval van anderen, een verdediging van uw kant is dan ook niet nodig.
     Zie het als opbouwende kritiek wat u in gedachten kunt houden bij een eventueel volgende reactie van uw kant.

     • ´De reacties op uw artikel zijn in mijn ogen geen aanval van anderen, een verdediging van uw kant is dan ook niet nodig.
      Zie het als opbouwende kritiek wat u in gedachten kunt houden bij een eventueel volgende reactie van uw kant.´

      Are you serious?!?!?! Wat vallen veel mensjes hier op FN me onwijs tegen wanneer je ze beter leert ´kennen´. Whahaha, ik zou in alle zeven jaren dat ik hier rondhang met helemaal niemand van jullie een bakkie koffie willen drinken of een joint willen roken of de natuur intrekken om medicinale plantjes te gaan oogsten.

      Hey Waky Woky, laat je niet gek maken. Iets in de lucht denk ik.

      • Lang Leve de Vrijheid, maar niet voor die ander. Wat een komische kutzooi. Zo, ff vloeken in de kerk waar God toch niet is.

       • U bent wel goed ‘gemutst’ vandaag…
        Niet iedereen is hier om koffie te drinken of planten te zoeken…laat staan joints te roken.
        Beetje polemiek is niet verkeerd, en zoals Tigron al schreef is hier niemand om Wakker Niet Woke, of om het even wie, onderuit te schoffelen.
        En dat we Hollanders zijn, tja…daaraan zijn we schuldig.
        Gelukkig maar.

 4. Het “onverklaarbare” vermogen van Rusland om westerse agressie te weerstaan
  maart 24, 2023995 4 ik denk dat het hiermee wel gezegd is. Rusland is met al hun technologie zeker van zichzelf. Niemand dan God kan van hun winnen. Poetin heeft toch gezegd ” we zijn nog geneens begonnen” zij zijn zeker om genoeg weerstand te bieden. En dat geduld raakt een keer op.

 5. De satanische Navo vecht tegen het orthodoxe christendom. Het Byzantijnse rijk heeft meer dan 1000 jaar bestaan omdat de joden buiten het bestuur zijn gehouden. Poetin heeft de Rot Shits uit het land geschopt in 2015 waardoor de corruptie van de centrale bank ophield in Rusland. Europa en de Verenigde Staten worstelen nog steeds met de onmetelijke corruptie van de Rot Shit banken waardoor zij de strijd in de Oekraïne nooit kunnen winnen.

 6. Rusland heet het moederland.
  Sociale (en andere) veranderingen gaan daar langszaam, en dat is goed.
  Door de eeuwen heen zijn Russen behandeld als minderwaardig; met als hoogte punt: de na oorlogse periode, waarin de linksen, de kerken, dat openlijk preekten, en tussen neus en lippen de slachtoffers in Rusland en China maar als onbeduidend beschouwden.

  Eigenlijk had in de jaren 50 onze alarms moeten afgaan.
  De Nato werd opgericht, door de nazi’s, zgn als tegenhanger voor Warschaupact, zo werd later vermeld.
  Maar het Warschau pact kwam een jaar later.
  En NL op zijn smalst: NL erkende Formosa, en negeerde China.

  (leuk om te lezen wat er gebeurde toen de eerste nederlanders Formosa bezochten)

  Dit heeft geleid tot een minderwaardigheids complex van de Russen als bevolkings groep;
  dat had zijn goede kanten; extreme prestatiedrang op bepaalde niveaux; vandaar hun top wapens.

  Kijk eens naar de ontwikkeling van AK47; in NL had kalashnikov NOOIT ook maar enige medewerking gekregen van de autoriteiten; in tegendeel; alleen maar tegenwerking.

  Daarnaast: de verschillende aanvallen op het land/bevolking; de Vikingen, Djegis Kahn, Zweden,Fransen, Moffen, en nu in Banderastan ook rechtstreeks de Nato

  De russen kennen maar al te goed de concequenties van verlies en onderdrukking; daarom is verlies geen optie, niet in de verste verte.

  Alleen overwinnen kan.
  Logisch; en zo moet het zijn.

 7. Beste Mensen

  De hoop is dat ditmaal inclusief Nederland
  Dus niet alleen tot een klein gedeelte van Duitsland word ingelijfd
  Maar alles inclusief
  Belgie Frankrijk Spanje Italie en alle andere
  Exclusief de Eilanden complex Groot Britannië Engeland
  Daar horen alle Barbaren Moordenaars Bloeddorstigen thuis
  Daar mogen de Bezetenen op elkander gaan botvieren
  Dus van over de heele wereld ieder crimineel daarheen transporteren
  Dat eiland hermetisch afsluiten
  De Oude Nieuw leven ingeblazen Enige echte Alcatraz wederom doen herleven

  Dank U

 8. Een stapje terug, niet kijken naar de slag, naar de oorlog; of over details heen kijken.

  –natuurlijk zal RU winnen; kan niet anders en is nodig om beschaving te handhaven.
  –alle “hulp”met name militaire, strekt de oorlog verder uit en kost veel lijken

  Maar ook:
  Hoe kan het dat een derde wereld land als USA constant bezig is te plotten om een oorlog te starten?
  Banderastan, Iran, Afghanistan, Israel….

  Maar het oude land–Europa–na de ervaringen met de fascisten: hoe kan het zijn, dat ze, na de ervaringen met het verleden, WEER een nazi regiem actief steunen?
  Hoe kan het zijn, dat mensen met een IQ van hoger dan een primaat, toch weer nazi’s steunen?
  Welk minimaal weldenkend mens doet dat?

  In vrede is een goed rellaxed leven mogelijk; oorlog draagt een prijs van meer dan de kosten van lijken….
  En meestal vallen de verkeerden als slachtoffer

 9. Ongelofelijk is het geduld wat Poetin heb met de NAVO en de VS, persoonlijk had ik er allang een paar atoombommen op geflikkerd !!

 10. Het waren toch echt de Russen in 1863 en 1864 die President Lincoln hebben geholpen door hun vloten in de Atlantische en Pacifische havens te leggen zodat geen ander land zich met die oorlog kon bemoeien.

  De Russische oorlogschepen patrouilleerde 7 maanden bij New York en omgeving.
  In San Francisco hadden de Russen 6 oorlogschepen liggen.

  Als je dit aan een Amerikaan vertelt, staan ze je aan te kijken of je een lunatic bent.
  Vraag het aan 100 Nederlanders. Als er 1 het weet is het veel. 😅

  • Dat is waar; maarre…..was het gunstig?

   De burgeroorlog was NIET tegen slavernij; maar het rijke zuiden wilde afscheiden; en dat wilde het noorden niet; zij hadden het inkomen van het zuiden nodig.
   —————————————
   De Russen in Banderastan willen afscheiden; maar dat wil de centrale regering van Banderastan niet; ze hebben het geld nodig.

   Zie je de paralellen?

   Een verschil: degene met recht en militaire macht aan zijn kant is nu Rusland……
   Dat RU zal winnen is zeker en voorspelbaar; en daar is engelen geduld voor nodig en een (tijdelijk) hoog incasserings vermogen.

 11. De Russen winnen omdat ze integer zijn en loyaal aan de leider heel simpel de Russen zijn beresterk ook nog s …….zij eten gezond non GMO food, Rusland is erg veilig voor de Russen, daar komen geen ongure immigranten binnen. Ik ben er geweest en heb mij nog nooit zo veilig gevoeld als daar, mijn man s Familie komt uit Rusland, sterke mensen ook psychisch. de mannen zijn echte mannen, zij jagen bv dat is heel normaal daar kunnen dus allemaal met wapens omgaan en de vrouwen echte vrouwen, kinderen spelen op straat omdat het daar zo veilig is…als ik jonger was zou ik emigreren naar Rusland, het is daat kwa natuur zo prachtig! Frisse lucht overal.

 12. Het “onverklaarbare” vermogen van Rusland om westerse agressie te weerstaan
  Ja, Westerse agressie kan Rusland weerstaan, maar geen Joodse agressie.
  Kijk wat er gebeurd is in 1917. De Joden hebben daar tussen 1917 en 1959 volgens Solzhenitsyn 66 miljoen Russen vermoord.

  Zelfs de hele wereld kan geen Joodse agressie weerstaan. Zie wat er vandaag de dag gebeurt met de WEF, WHO, VN, enz., allen de Joodse gereedschappen om de wereld te veroveren and miljarden mensen, Goyim, om zeep te helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in