Humpty22 / Pixabay

Wat gebeurt er met een samenleving wanneer het aantal krankzinnige mensen het aantal normale mensen overtreft? Helaas denk ik dat we niet al te ver weg zijn om daar achter te komen. Een onderzoek dat eind vorig jaar werd uitgevoerd, ontdekte dat 90 procent van de Amerikanen gelooft dat we op dit moment een geestelijke gezondheidscrisis doormaken. Tientallen miljoenen Amerikanen slikken momenteel pillen voor hun geestelijke of emotionele gezondheid en het aantal Amerikanen dat zelfmoord pleegt wordt elk jaar hoger en hoger. Maar cijfers zijn zeker niet nodig om te bewijzen dat het niveau van gekte in onze samenleving ongekende hoogten heeft bereikt. Het enige wat je hoeft te doen om te bewijzen dat onze samenleving afdaalt naar een afgrond van waanzin, is de straat op gaan, schrijft Michael Snyder.

Bijvoorbeeld, toen de regering Biden op zoek was naar “extremisten in het leger”, hebben ze op de een of andere manier deze man over het hoofd gezien…

Een officier van de Amerikaanse luchtmacht ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij zichzelf in brand stak buiten de Israëlische ambassade in DC en het resultaat livestreamde.

De gruwelijke video werd zaterdagmiddag uitgezonden op het sociale mediakanaal Twitch, nadat de man in gevechtsuniform had verklaard dat hij ‘niet langer medeplichtig zal zijn aan genocide’.

Vlammen verspreidden zich over het lichaam van de man nadat hij had geroepen: ‘Ik sta op het punt om een extreme daad van protest te plegen,’ voordat hij herhaaldelijk Free Palestine!’ riep.

Hoe komt zo iemand eigenlijk in het leger terecht?

Zijn de rekruteringsnormen echt zo laag geworden dat zo ongeveer iedereen met een polsslag erin kan?

Natuurlijk is de algemene bevolking niet beter.

Letterlijk, de volgende persoon die je op straat tegenkomt kan een bijlmoordenaar zijn, een massaschutter, een seksuele viezerik of nog iets ergers

  De globalisten hebben een nieuw offensief gelanceerd tegen de burgers van de Aarde

Een moeder uit Ohio postte een grijnzende foto van zichzelf op een zonnig strand op hetzelfde moment dat haar dochtertje thuis in haar smerige box lag te creperen.

Kristel Candelario, 32, pleitte donderdag schuldig aan moord met verzwarende omstandigheden omdat ze haar 16 maanden oude dochter Jailyn in de steek liet toen ze in juni 10 dagen op vakantie ging naar Puerto Rico.

Drie dagen na haar vakantie deelde de schijnbaar zorgeloze moeder een foto van zichzelf terwijl ze voor de camera stond te poseren op een zandstrand.

Deze 32-jarige vrouw liet haar dochtertje letterlijk thuis terwijl ze 10 dagen op vakantie was in Puerto Rico.

Tegen de tijd dat ze eindelijk thuiskwam, was haar dochter al dood van de honger en uitdroging

Toen Candelario een paar dagen later eindelijk terugkeerde naar haar huis in Cleveland, vond ze haar dochter niet ademend in haar box en belde 112.

De baby lag weg te kwijnen in een stapel die “bestond uit vuile dekens en een bodembedekking, verzadigd met urine en uitwerpselen”, aldus een beëdigde verklaring.

Een autopsie wees later uit dat Jailyn was bezweken aan uithongering en uitdroging.

Wat dacht ze wel niet?

Er is veel voor nodig om me tegenwoordig te shockeren, maar dit verhaal heeft me zeker geschokt.

Veel mensen lijken te denken dat AI de mensheid zal redden, maar AI is ook al compleet doorgedraaid.

Als er bijvoorbeeld wordt gevraagd naar ongelooflijk zieke mensen die kinderen ondenkbare dingen aandoen, weigert AI ze slecht te noemen

AI zal de mensheid nooit redden omdat AI geprogrammeerd is door de mensheid.

  De oude honden hebben nieuwe trucs nodig

En de mensheid is echt in de war op dit moment.

Kijk maar naar Los Angeles.

Vele tientallen jaren geleden was het een van de mooiste steden ter wereld.

Maar nu is het een rottend, vervallen hellegat

Los Angeles, een van de dichtstbevolkte counties van de Verenigde Staten, worstelt met een verwoestende realiteit: het dodental onder de dakloze bevolking bereikte in 2023 een alarmerend hoogtepunt: meer dan 2.000 mensen lieten het leven.

Deze tragische sterfgevallen, gemiddeld bijna zes per dag, onderstrepen de ernst van de humanitaire crisis die zich op straat en in opvanghuizen in de hele county ontvouwt. Een uitgebreide analyse van de medische onderzoeksgegevens van Los Angeles County, exclusief door The Guardian bekeken, schetst een grimmig beeld van de escalerende noodsituatie.

In de afgelopen tien jaar zijn er in totaal 11.573 sterfgevallen geregistreerd onder mensen die geen onderdak hadden, en het aantal sterfgevallen stijgt elk jaar. Alleen al in 2023 gingen er 2.033 levens verloren – een verbazingwekkende stijging van 291% ten opzichte van 2014 en een stijging van 8% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Aan de andere kant wordt de Big Apple “overspoeld door een golf van misdaden gepleegd door illegale immigranten“…

De afgelopen weken werd New York overspoeld door een golf van misdaden gepleegd door illegale immigranten.

De aanval op de politie op Times Square, de schietpartij in Manhattan, een reeks diefstallen in Brooklyn – dit alles is het werk van illegale immigranten.

“Wat er in derdewereldlanden gebeurt, gebeurt in de straten van New York – elke dag, in elke wijk, zonder gevolgen,” zei Vickie Paladino, lid van de New York City Council uit Queens.

Onze politici zouden een einde kunnen maken aan onze nationale misdaadgolf, maar ze zijn dat niet van plan.

  Duitsland verbiedt de verkoop van hout aan de bevolking in het kader van het WEF-initiatief "Red de planeet"

In plaats daarvan blijven ze hard optreden tegen hun echte vijanden.

In deze tijd zijn de echte “bad guys” degenen die ervoor kiezen om op te komen voor traditionele waarden

Een wetsvoorstel dat is ingediend in het Huis van Afgevaardigden van Illinois zou het wettelijk definiëren als ‘kindermishandeling’ als ouders bezwaar maken tegen de geslachtsverandering van hun kinderen door middel van puberteitsblokkering, geslachtsveranderende hormonen of chirurgie.

De wetgeving, Bill 4876, die eerder deze maand werd geïntroduceerd, zou artsen ook beschermen tegen aansprakelijkheid als ze besluiten deze behandelingen voor te schrijven aan kinderen die geen toestemming van hun ouders hebben.

De wetgeving zou het ook mogelijk maken voor het Illinois Department of Children and Family Services (DCFS) om kinderen bij hun ouders weg te halen omdat ze tegen dergelijke procedures zijn.

Op dit punt heeft zelfs de paus de traditionele waarden volledig losgelaten.

Verbazingwekkend genoeg werd op hetzelfde moment dat de paus zijn recente verklaring over het huwelijk aflegde een zeer belangrijk standbeeld in zijn thuisland door de bliksem getroffen

Denk je dat dat toeval was?

Natuurlijk was dat geen toeval.

We leven echt in extreem krankzinnige tijden en ze zullen de komende jaren alleen maar krankzinniger worden.

Maar je hoeft je niet te laten overweldigen door al die waanzin.

Houd je vast aan de waarheid, want de waarheid zal je bevrijden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De hysterische stijl in de westerse politiek – Waarom de politieke retoriek van westerse naties steeds krankzinniger en krankzinniger wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop 7 VAN DE GRIEZELIGE WAARHEDEN die de gezondheidsautoriteiten NIET willen dat je weet over Covid-19 “vaccins” en “boosters”
Volgend artikelRegering vertelde artsen om patiënten te DODEN vlak voor eerste COVID lockdown: “Ik keek toe terwijl dit gebeurde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. America…Israel….England or any other country of choice has or might be having very close ties to FREEMASONRY and THE JESUITS (VATICAN)… Quote: Mr. Bridgen says that evidence will be presented that criminal activity of the most egregious kind has been committed by the very top of Government in the UK. British Prime Minister Rishi Sunak may face a criminal investigation and potential criminal charges.
  https://defending-gibraltar.net/t/the-new-world-order-jews/3861/113https://www.bitchute.com/search/?query=blackrock%20vanguard%20rothschild%20&kind=video&sort=newhttps://www.bitchute.com/search/?query=jesuits%20vatican%20freemasonry%20&kind=video&sort=new

 2. Phoenix, Arizona
  Portland, Oregon
  Seattle, Washington
  Kensington, Philadelphia
  San Francisco, Californië
  Chicago, Illinois
  Detroit, Michigan

  Overal zwaar dystopische scenario’s.
  Een sloppenwijk in Lagos is er een paradijs bij!

 3. ’90 procent van de Amerikanen gelooft dat we op dit moment een geestelijke gezondheidscrisis doormaken.’

  Beetje rare tekst als je een heel artikel schrijft om te zeggen dat de meerderheid waanzinnig wordt.

  De meerderheid is niet gek, de gekken worden gewoon niet meer opgesloten. Gekken worden overal in de schijnwerpers gezet en geëtaleerd alsof ze de massa vertegenwoordigen. Al onze speakers en beeldschermen, al ons ONDERwijs en al ons voedsel en drinken en vooral de lucht worden permanent ingezet om tr proberen om de 90% waanzinnig te maken.

  De hoeveelheid waanzinnigen is groter dan ooit en om die waanzin te tolereren wordt 90% een slappe kneedbare loser die alles maar laat gebeuren ipv de waanzin te benoemen en te begrenzen.

  Het is ongelooflijk belangrijk om te beseffen dat al deze ellende allemaal opzettelijk wordt gecreëerd door de verborgen handen. Niks van wat wij meemaken is zomaar ontstaan, tegelijk is dit allemaal wel een natuurlijk proces van verval. We leven in de winter van het bewustzijn, de winter duurt nooit eeuwig en na de winter komt de lente.

  Houd moed!

 4. De wereld is een gevaarlijke plaats om in te leven, niet omdat er kwaadaardige mensen zijn, maar mensen die daar niets tegen doen.
  Albert Einstein,

  De enigste manier om de wereld te veranderen is, om als individu zelf een goed voorbeeld te laten zien.
  Hoe meer mensen dit gaan doen, hoe mooier de wereld ons beeld gaat bevestigen.
  Vriendelijkheid, samenwerking, compassie kosten geen geld.

 5. Je bent al onnozel als je dit soort dingen (over pedo’s) aan AI gaat vragen. Ik ben ook al de hele dag bezig met AI om een website te bouwen en ik laat de de hele SEO door AI verzinnen. Ik deed net een test om de SEO testen, ik haalde 98%. Is me nog nooit gelukt. Dus gebruik AI ook een beetje normaal en geloof geen barst van wat dat ding zegt. Voor de rest geloof ik ook dat we al heel lang in verval zijn. Tijd dat 5G wat omhoog geschroefd gaat worden en de ingespoten grafeen lekker in de hersenen gaat vibreren. Het kan me ondertussen niet vroeg en hoog genoeg zijn. Pump up the volume

  • Trouwens Ai is geprogrammeerd om geld te verdienen dus hij zal altijd de kool en de geit sparen. Dus dit kon je verwachten op zo’n vraag of pedofilie fout is. Ik moet zeggen dat ik meer op een lekker MILF val. Maar ga dat ding ook niet vragen of ik normaal daarin ben.

 6. Mijn katten zorgen allemaal perfect voor hun kinderen.

  Het maakt duidelijk dat sommige mensen duidelijk minder dan dieren functioneren.

  Dat moet de objectieve conclusie uit de voorliggende feiten zijn.

 7. Een flink deel van de zelfmoorden vindt plaats onder veteranen.
  Nou kunnen we zeggen wat we willen over de acties van het leger van de VS, maar je moet dit bekijken door de bril van de VS; mensen die al 3 generaties worden gehersenspoeld dat de VS het beste land ter wereld is, het slimste, meest vrije etc. En dat zeker in de landelijke gebieden er een traditie heerste om het land te dienen, omdat ze werkelijk geloofden in de (originele) waarden waar de VS op was gegrond.
  Dan gaan ze in dienst en merken dat ze over de hele wereld worden ingezet, zien de ellende die het leger veroorzaakt en dan dat alles voor niks is geweest omdat de VS er niks aan heeft, niks aan overhoudt en het andere land in chaos achterblijft.
  Vervolgens komen ze erachter dat voor veel veteranen er maar een zeer matige hulp is, die ook nog eens overbelast is.
  Veel veteranen eindigen daarom met een flinke depressie die vaak uitmondt in zelfmoord.

  Wat betreft de gezondheidscrisis; yup. De VS heeft ruwweg 5% van de wereldbevolking, maar verbruikt ruwweg 50% van de wereldwijde antidepressiva. Het aantal reclames hier voor pharmaceutische producten is gewoon belachelijk. Er is eigenlijk geen ‘healthcare’, er is een machine die pharmaceutische zooi pusht. Wanneer je naar de dokter gaat met een klacht dan wordt er maar zelden gekeken naar de oorzaak, er worden gewoon meteen pillen gepushed.

  • @Johan P…
   Voor de elite is de 99,99% is een gebruiksvoorwerp. En voordat de 99,99% dat beseft, willen ze ons uitroeien. Ze hebben overal een piramidespel van angst gemaakt om de meest corrupte slaven overal naar de top te filteren. We leven in een Kakistocratie, een maffia, een sekte. Onze medemensen zijn allemaal in meerdere of mindere mate gehersenspoeld, wij zelf ook nog steeds. We leven allemaal non-stop in gedachten (ego), en inmiddels ook non-stop op beeldschermen, waardoor we bestuurbaar zijn gemaakt. De mensheid is slachtoffer van een misdrijf dat in geen honderdduizend boeken te beschrijven is.

   Het systeem is pervers, daarom krijg je pillen ipv natuurlijke geneesmiddelen, zorg en liefde. Tijd is geld…

   Filmtip; In Time met Justin Timberlake, fascinerende film en in feite is dat waar de elites van dromen.

 8. Dit is het effect van onbegrensde geheime dienst programmas
  Mindcontrol veranderd deze instituties in open inrichtingen
  Duivelse programmas om minderheden eronder tekrijgen
  Met drug, pedos, loverboys, schulden, diepe armoede
  Niemand gaat voor zn lol aan de heroine, crack, meth, fentanyl, tranq etc
  Vroegah; cribbs and bloods, journalist gary webb,
  Fast & Furious naar mexico.

  Samenleving word stuk gemaakt.

  In nederland ook gezien met verpaupering van buurten
  Drugs overlast, waardeloze justitie apparaat geleid
  Door Cia Pedos. Ongebreidelde immigratie.
  De hechte samenleving die ontstaan was in de
  Moeilijke jaren 40-45 moest weer kapot gemaakt.

  Kinderen in instellingen zijn gewoon proefkonijnen
  voor sociale en medisch experimenten.
  Weerloze slachtoffers daar geilen ze op

 9. De wereld wordt “geleid” door narcistische psychopaten die zichzelf een plaatsje in de geschiedenisboeken proberen te reserveren. Narcistische psychopaten komen nu zelfs al bijna dagelijks op televisie, zij denken daarom “vedetten” te zijn maar ze zijn niet bekwaam een redelijk gesprek te voeren. En hun “diplomaten” hebben geen gezag, voilà, daar zitten we nu mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in