Foundry / Pixabay

Een veteraan-apotheker met meer dan drie decennia ervaring in het werken voor de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk zegt dat artsen in Groot-Brittannië werd verteld om “just-in-case” dodelijke medicijnen uit te rollen nadat ze hadden geleerd dat een nieuwe ziekte waar geen behandeling voor was – die ziekte zou later het COVID-19 virus worden genoemd – was “ontsnapt” uit China, schrijft Ethan Huff.

Graham Atkinson, ook een consultant in de farmaceutische industrie, besloot in oktober 2021 zijn beroep op te geven nadat hij had gezien wat de regering van zijn land deed door artsen op te dragen patiënten in feite te doden met medicijnen zoals midazolam.

“Ik keek toe terwijl dit gebeurde”, herinnert Atkinson zich over de verschrikkingen die hij in die tijd met eigen ogen zag.

Op basis van de veronderstelling dat er uitbraken zouden zijn van de toen nog nieuwe ziekte in verzorgingstehuizen vlak voor de eerste lockdown begin maart 2020, werden midazolam en andere “just-in-case” medicijnen toegediend om het leven van mogelijk besmette patiënten opzettelijk te beëindigen.

“Veel dingen veranderden begin maart op nationaal niveau,” voegde Atkinson eraan toe. “De regels voor overlijdenscertificaten werden veranderd. De crematieregels werden veranderd en de NICE-richtlijnen.”

Heb je een patiënt met COVID? Dood hem gewoon

Een van de belangrijkste veranderingen die Atkinson waarnam was de NICE NG163 richtlijn, die werd veranderd om mensen die “positief” testten voor COVID “comfortabeler te laten sterven” met “een goede dood.”

“Het National Institute for Clinical Excellence (‘NICE’) is een niet-departementaal overheidsorgaan, gesponsord door het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg (‘DHSC’)”, legt The Exposé uit over de groep achter de veranderingen.

  Deskundige waarschuwt! De tirannie die in Australië heerst, kan zich nu overal verspreiden

“Het is een agentschap van de National Health Service (‘NHS’) en ontwikkelt richtlijnen en aanbevelingen over de effectiviteit van behandelingen en medische procedures.”

Op 13 oktober 2020, later in het jaar, werd NG163 vervangen door NG161, hoewel een gearchiveerde kopie van de eerste beschikbaar is op de Wayback Machine.

De “just-in-case” medicijnen die Britse artsen moesten toedienen aan hun “COVID-geïnfecteerde” patiënten zijn ontworpen om de ademhaling te verminderen en de patiënt bewusteloos te maken – “en dan zijn er nog medicijnen om je angst daarvoor te verminderen,” legde Atkinson uit.

“Er worden vijf medicijnen gebruikt die gewoonlijk de ‘just-in-case’ medicijnen worden genoemd,” zei Atkinson verder.

“Jarenlang zijn deze gebruikt voor kankerpatiënten of misschien iemand met COPD, een ademhalingsziekte, die … moeite hebben met ademhalen, waardoor ze vlak voor hun dood erg benauwd worden. Er zijn dus medicijnen om ze te helpen zich minder angstig te voelen omdat ze niet kunnen ademen, medicijnen om hun pijn te verminderen, medicijnen om ze te ontspannen en midazolam, zoals we weten, neemt je bewustzijn weg.”

Wanneer ze samen worden gebruikt, met andere woorden, zorgen deze vijf medicijnen er in feite voor dat de patiënt euthanasie krijgt en op een vreedzamere manier wordt gedood.

“Het zal je snel naar je laatste dagen brengen omdat je laatste dagen worden verwacht,” ging Atkinson verder.

Dit alles was gebaseerd op de leugen dat er geen levensvatbare behandelingen waren voor de nieuwe ziekte, waarvan de wereld later zou leren dat dit niet het geval was. Ivermectine, hydroxychloroquine en andere middelen hielpen in feite veel patiënten die dachten dat ze COVID hadden zonder problemen herstellen.

  95 Procent van de lijken had COVID-vaccinatie ontvangen binnen 2 weken vóór overlijden: Begrafenisondernemer

“We weten nu dat dit allemaal niet waar is, maar wat destijds tegen artsen werd gezegd, was dat dit een nieuwe, nieuwe ziekte was,” zei Atkinson. “Omdat dit de tijd was waarin mensen aan de beademing werden gelegd en over de hele wereld snel doodgingen. We zagen het allemaal op tv.”

De COVID “pandemie” zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de ergste geheime genocide ooit.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Over vriendschap met zelfingenomen lafaardsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet niveau van waanzin in onze samenleving heeft ongekende hoogten bereikt
Volgend artikelVideo: Amerikaanse huurlingen gevangengenomen door het Russische leger buiten Avdiivka
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De COVID “pandemie” zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de ergste geheime genocide ooit

  Laat dat maar goed doordringen en dan achter de criminelen aan.

  Dan zullen ze eens beleven wat een genocide is. Ik snap trouwens niet dat die gevaxxte het nog steeds allemaal over zich heen laten komen. Maar goed, het is mijn oorlog niet. Maar dat was veranderd als ze mij gedwongen zouden hebben. Dan was het opeens mijn oorlog wel. En ik had er een heleboel meegenomen op mijn laatste reis. Niemand dwingt mij iets te nemen wat ik niet vertrouw. En aangezien ik geen mensen vertrouw, vertrouwde ik die vaxx ook niet. Zouden meer mensen moeten doen. Een beetje minder naïef zijn bedoel ik dan. Je kan geen mensen vertrouwen, niet op voorhand, is ons dat niet geleerd vroeger?

 2. dit gebeurd zeker ook in Nederland gewoon achtervolgen want je weet wie je prikte toch? en veroordelen als een moordenaar we doen het voor de ouderen is het motto pak ze maar op die smeerlappen

 3. En dat hebben we allemaal te danken anatwe ein en in zieke rotte geesten met joodse achtergrond. Dr mengelen bill gates en victoria Nudelman. Plannetje om dit te doen al jaren gelden ontworpen. En deze twee zijn daar de motor achter.
  Ik was blij te vernemen van mijn engeltjes dat meneer engelen zelf een x een aneurism mag krijgen niet te vervweg in de toekomst en dat die andere joodse trut binnenkort devestating news te horen krijgt waar ze aan onderdoor gaat. Ik gun het ze beiden van harte. Een ruil voor hun negatieve rotte energie die ze op ons loslaten.🤢🤮

 4. Oké, dit IS de waarheid.
  En toen was het weer stil.
  Als een leugen wordt opgedekt, moet het verdomme toch ook eens gevolgen hebben?!
  De hele nwo-agenda draait voor mijn gevoel gewoon op volle kracht door.
  Ja, oorlogen worden door de criminele organisaties grandioos verloren.
  Economieën storten in.
  Samenlevingen worden een hel.
  Maar uiteindelijk ontkomen wij wakkeren op deze manier niet aan ons einde zoals de cabal het zich allemaal voorstelt.
  Als de revolutie niet asap serieuze vormen aan neemt, word het héél moeilijk voor de vrije mens.

  • @Libera nos a malo…
   Alles is een cirkel. Je hebt cirkels op atoom niveau en cirkels van duizenden jaren en cirkels van miljarden jaren. Het bewustzijn is de cirkel van het bestaan, de cirkel waarin alle cirkels bestaan. Onze levens zijn als druppels water in de oceaan van bewustzijn, wij zijn cirkels die op de grote schaal nauwelijks waarbeenbaar zijn.

   De verandering die we doormaken is alsof het hele universum op het einde van de cirkel is gekomen. Die cirkel eindigt niet, die begint opnieuw. Wat ik bedoel te zeggen… jij en ik leven bij de dag, week, maand, jaar en hooguit één mensenleven. Waar wij nu getuigen van zijn is iets dat eens in de duizenden jaren gebeurt, het ego sterft. Dat lijkt voor ons een eeuwigheid te duren, maar op de schaal waarop dit gebeurt bestaat er geen tijd, alleen energie. De duistere energie is haar macht aan het verliezen, daarom zetten ze ALLES op ALLES om de wereld in duisternis te houden en daarom lijkt het een verloren zaak. Maar als je naar de natuur kijkt zie je dat wat ze proberen onbegonnen werk is. Ze kunnen de mensheid en het leven op aarde grotendeels uitroeien, maar dan vernietigen zs zichzelf ook. Probleem is dat zij weten dat wij ontdekken dat ze ons al 6000jr als slaven houden en ze weten dat ze het niet overleven, dus ze gaan ALLIN.

   Maargoed… dat is wat mijn intelligentie uit de verbanden haalt. Houd moed, besef je dat dit zijn loop moet hebben en omarm je medemens, we zijn allemaal slachtoffer van deze kwaadaardige demonen.

 5. Theme
  februari 26, 2024 Bij 13:25
  Dus als ik het goed begrijp, klopt het als ik mijn hele leven (60 jaar) al zeg: ik ben een instrument van het Licht.
  Gestuurd door liefde en positieve aandacht/sturing.
  Alles wat ik nu kan doen, is voor het grotere geheel.
  M.a.w. ongeacht de uitkomst in mijn leven, het is dus een proces waarvan ik niet weet hoever dit proces nu is.
  Vind ik toch een beetje jammer.
  We gaan maar door waar we mee bezig zijn, dan zal het wel ooit goed komen.
  Dankjewel voor de reactie.

 6. Geloof niet in onzin , schuldigen zullen alles proberen om onder hun moorden uit te komen, zelfs humbug zoals van Theme hier boven. Er is geen excuus voor niet berechten en straffen ten uitvoer brengen. Daarna kan je vergeven.

 7. Er word in bovenstaand artikel gesproken over 5 middelen die toegediend worden maar ik lees alleen Midazolam ‼️

  wat zijn de andere 4 middelen ???

  • Ik denk dat “remdesivir” er ook eentje van is ; dat ‘medicijn’ molt je nieren binnen drie dagen.
   Resultaat : “Kwiek !”

   Destijds “en masse” toegepast in de VS bij mensen die aan de “ventilator” werden gekoppeld.

   Covid-19 moest natuurlijk wèl een boel (opzettelijke) SLACHT-OFFERS maken hè ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in