Prefeitura Campinas / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

Sommige mensen noemen het de plandemie. Anderen noemen het de scamdemic. Hoe dan ook, de meeste doden kwamen niet door het “nieuwe” virus, maar door de giftige prionen met mRNA-spikes die het bloedvatenstelsel van miljarden mensen over de hele wereld binnendrongen, schrijft S.D. Wells.

Nog een stille Holocaust die niemand leek te herkennen, behalve de natuurgeneeskundige enthousiastelingen, die beter weten dan iets te vertrouwen dat door Big Pharma wordt gepusht, vooral als het in een crimineel laboratorium wordt gemaakt en vervolgens in het “spierweefsel” van de schapen wordt geïnjecteerd om “immuniteit op te bouwen”.

Toen kwam de golf van “desinformatie”, wat eigenlijk betekende dat alle waarheidvertellers en klokkenluiders die iedereen lieten weten wat de zogenaamde “vaccins” werkelijk doen, werden bestempeld als samenzweringstheoretici, anti-vaxxers en desinformatieterroristen.

Ondertussen zwaaiden Big Pharma, Big Media en Social Media met de sloopkogels, vernietigden ze de publieke opinie en verspreidden ze ALLEMAAL desinformatie over hoe honderden miljoenen mensen, die toevallig allemaal de Covid prikken kregen, “plotseling stierven” (aan vaatproppen, hartaanvallen, beroertes en turbokanker).

De griezelige waarheden waarvan de CDC, FDA, WHO en globalistische eugenisten niet willen dat je ze beseft

#1. Covid injecties zijn waarschijnlijk verantwoordelijk voor de vreemde, witte, lange en vezelige “eiwit” stolsels die gevonden zijn in de bloedvaten van mRNA-gevaccineerde mensen, volgens meerdere balsemers in de afgelopen 3 jaar.

#2. Covid boosterprikken tasten je T-cellen aan, waardoor je lichaam niet meer in staat is om kanker en vele andere infecties te bestrijden.

#3. Veel dodelijke batches Covid-prikken blijken nu besmet en dodelijk te zijn, volgens wetenschappelijk onderzoek dat op bewijs is gebaseerd.

  Ondanks Nature-studie die aantoont dat Covid-19 gevaccineerde mensen 2x zoveel 'mini-beroertes' in hun oog hebben dan ongevaccineerden, neemt de EU nieuwe mRNA-therapieën over

#4. Covid-19 mRNA-vaccins hebben nooit adequate veiligheids- en toxicologische tests ondergaan in overeenstemming met eerder vastgestelde wetenschappelijke normen.

#5. De favoriete scriptspuwende marionet en kwakzalver, Dr. Paul Offit, die het meest gevaarlijke vaccin ooit creëerde, de Rotateq Rotavirus prik, verwerpt ook Covid-prikken met zorgen over… wacht even… hartfalen (je kunt dit niet verzinnen).

#6. De helft van alle schapen (naïevelingen) die mRNA-gevaccineerd zijn voor Covid zullen voor altijd giftige, prionen nabootsende spike-eiwitten blijven maken in hun lichaam, volgens onderzoek uit het Verenigd Koninkrijk; met andere woorden, de helft van de gevaccineerde mensen zijn letterlijk wandelende biowapenfabrieken.

#7. COVID-19 vaccins hebben een tri-fecta van dodelijke “alliantie” gecreëerd die verschrikkelijke, onvoorspelbare en dodelijke bijwerkingen veroorzaakt door de dodelijke combinatie van grafeen, mRNA en nanotech.

Een recente review van de spike-eiwitten injecties, gepubliceerd in Clinical and Experimental Medicine, concludeerde dat de zogenaamde COVID-19 “vaccinatie” de kans op een SARS-CoV-2 infectie vergroot, plus dat de boosterprikken gekoppeld waren aan hogere niveaus van IgG4 antilichamen, waardoor het vermogen van het lichaam om witte bloedcellen te activeren werd aangetast.

Met andere woorden, de dodelijke klonterprikken vernietigen ook de natuurlijke verdediging van het lichaam tegen allerlei infecties en verschillende soorten kanker, waaronder tumoren. Dat is waar alle regelgevende instanties het meest bang voor zijn, namelijk dat mensen dit allemaal zullen ontdekken.

Het zijn Google, YouTube en Twitter die de verkeerde informatie verspreiden en de waarheid over de gevaren van giftige mRNA-prikken verbergen

Als mensen deze informatie online opzoeken, vindt 99 procent van hen alleen de verkeerde informatie die wordt verspreid door Google, Fakebook, YouTube, Twitter en dergelijke. Ze zijn gehersenspoeld. Dan zijn er nog de tv en de kranten. Ze kunnen online nergens de waarheid vinden, en zelfs als dat wel lukt, noemen hun favoriete websites en artsen het “misinformatie”.

  Sorry dat we jullie anti-vaxxers noemden, dat jullie je baan verloren en dat jullie kinderen van school werden gestuurd. Het blijkt dat jullie gelijk hadden

Laat ik het zo zeggen: als alle artsen in Amerika aan hun patiënten zouden uitleggen, voordat ze de mRNA-prikken krijgen, dat de prikken nog zeer experimenteel zijn, dat niemand weet hoe lang je misleide cellen miljoenen giftige prionen met spike-eiwitten zullen blijven produceren, dat ze NIET in je spierweefsel blijven op de plek van de injectie, maar zich door het hele vaatstelsel verspreiden, als een enorm snelwegsysteem van criminelen, en je vitale organen binnendringen, je bloed verstoppen, je hersenen laten stollen en je hart zo zwaar belasten dat je “onverwacht dood” zou kunnen gaan, dat niemand die prik zou nemen.

In wezen is dat echter nog steeds niet genoeg, want de angstfactor werd zo erg opgekrikt dat zelfs gezonde mensen doodsbang waren voor de Covid griep, ook al was die niet “dodelijker” dan de seizoensgriep die een paar keer per jaar heerst. Heb je koorts en keelpijn? Dan heb je misschien griep. Blijf thuis in bed en rust uit.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccineerders in Nieuw-Zeeland vrezen voor hun leven nu het publiek in opstand komt tegen ‘pandemische genocide’
Volgend artikelHet niveau van waanzin in onze samenleving heeft ongekende hoogten bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De waarheid is dat we het eigenlijk niet precies weten wat de gevolgen tot nu toe zijn en helemaal niet weten wat er nog komt.

  Alle zinvolle informatie wordt tegen gehouden en slechts op een beperkt aantal kanalen komt er nog wat door. Dat maakt het allemaal wel lastig.

  Wat betreft de gifprikken weten we ook niet wat er precies bij al die slachtoffers is geïnjecteerd.

  Product en kwaliteitsbeheersing was vrijwel afwezig, dus wat er in al die flesjes nu eigenlijk precies zat…? We weten het gewoon niet precies.

  Ook dat maakt het maken van voorspellingen eigenlijk onmogelijk.

  Hopelijk valt het allemaal nog mee wat er komt, maar het kan ook tegen vallen.

  Met zo’n 5 miljard mensen die het vergif gekregen hebben is dat iets waar ik echt niet aan moet denken!

  • Hopelijk valt het allemaal wel mee…

   De feiten spreken voor zich!
   De grootste georganiseerde misdaad tegen de mensheid. En… Het wordt allemaal nog veel erger. Fasten your seatbelt..

    • Beste Theme,
     Dat ‘ vergaan’ kun je op verschillende manieren bekijken.
     Bij mensen met kanker in stadium 4 is dat volgende week..
     Bij boeren is dat wellicht volgend jaar…
     Bij veel mensen is dat 2030..

     Echter, tot die tijd maken wij voor onszelf nog iets moois van, met alles wat wij anderen te bieden hebben.

     • @Tigron…

      Wat aan het uitsterven is en vergaat is het ego. Er is zoveel angst, dat angst straks geen effect meer heeft. Wel op de slapende massa, maar niet meer op de kritieke massa… en dat is de massa waardoor de kudde wel in paniek raakt, maar niet op hol gaat slaan.

      • What will people do if the MARK of anti-christ will be forced upon ????

       Will they immediately accept as they accepted the vaccine against a “terrible “virus like Corona ???

       STUPID cattle !!!!

  • Bij zo’n aflevering van The Dark Journalist kwam het thema voorspellingen een keer aan bod. Ze hadden het onder andere over een vrouw (paragnost of zo) die voor allerhande presidenten werkte zoiets had voorspeld dat er in deze periode zo’n 200 miljoen zouden sneuvelen.

 2. Mensen worden kwaad op mij als ik hen hiermee confronteer. En steeds weer de gebruikelijke reacties dat het allemaal niet waar is of van: ben je daar nog steeds mee bezig?
  Wat een verschrikkelijke wegkijkers…

  • Beste Bas,
   Dat is allemaal angst en wellicht ook spijt.
   Het heeft geen zin Bas om mensen te confronteren, de rommel zit nu eenmaal in hun lijf en gaat er waarschijnlijk niet meer uit.
   Met confrontatie ga je alleen maar zout in de wonden wrijven.
   Jij hebt geen verantwoordelijkheid over dingen die andere mensen doen met hun eigen lijf.

   John Lennon zong eens; ” Let it be “

 3. Er is genoeg informatie om keihard over te gaan op massale arrestaties maar helaas de gerechtigheid wordt door de rechters genegeerd, waar is de marechaussee, de Rijksrecherche.
  Minkukels als de nctv ,mivd en aivd en de rest van die waardeloze inlichtingendiensten zijn het hart van list en bedrog zij zien het als een strategisch spelletje. Militaire psychologische operatie tegen de eigen bevolking.
  Leugens list bedrog manipulatie intimidatie uitsluitingen en vervolgingen met torenhoge boetes.
  De top is verrot daarom zitten veel bedrijven en burgers in het slop.
  Het wordt tijd voor een grote reset hier in den haag en Brussel en davos per direct opdoeken

 4. Anders gezegd, het is allemaal mogelijk door “propaganda”, propaganda en nog meer propaganda. Maar dat woord hoor je bijna nergens. Sterker nog, bijna niemand weet hoe propaganda werkt.

  • Het zit in Alles wat je tegenwoordig ziet..in reklame nog het meest..in het zogenaamde Nieuws.. praatprogramma’s weekbladen… letterlijk Overal.. maar je moet wél kijken hé…wat de rest betreft,… het stond geschreven én gedrukt dat sinds 2004… toen Pfizer én alle anderen.. Allemaal hoor.. schuldig bevonden werden door het internationale hof van Den Haag voor vergiftiging van aanstaande moeders…om Softenon te nemen voor sterke en gezonde Baby’s.. het werden griezelige geboorte’s… Vreselijk en Exact dezelfde firma’s deden het in 2021 nog eens Lustig over…en zoveel miljoenen mensen/Schapen deden het nog eens over… DOKTER’S VOOR VRIJHEID Verwittigden IEDEREEN… maar er is geen grotere Dove, dan hij die Niet horen wil…

  • Wat is er juist ingespoten? Hoeveel bedrog met placebos, verschillende toxiciteit in dossissen en andere experimenten? En wat is het verschil in tolerantie bij diverse bevolkingsgroepen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in