Foto:Vrouw via freepik / benzoix; Foto L. Cronqvist Screenshot via Twitter

Afgehakte ledematen en schreeuwende kinderen in potten: de pedofiele en kannibalistische schilderijen van de zogenaamde kunstenares Lena Cronqvist mochten eerder dit jaar worden getoond op een tentoonstelling in het Europees Parlement in Brussel. De walgelijke afbeeldingen geven niet alleen een diep inzicht in de blijkbaar zwaar beschadigde psyche van de kunstenares – haar tentoonstelling in het EU-parlement illustreert ook eens te meer het enorme verval van de waarden van het zelfbenoemde Westen, bericht Report24.

De Zweedse kunstenares, die in 1938 werd geboren, beeldt in haar naïeve schilderijen bij voorkeur kinderen af die anderen geweld aandoen of zelf geweld ondergaan:

De leiding van de EU-politiek vindt deze afbeeldingen blijkbaar perfect geschikt om als boegbeeld voor de Unie te dienen – anders valt het besluit om Cronqvist de tentoonstelling in het Parlement te gunnen nauwelijks te verklaren. De meerderheid van de gebruikers op de sociale netwerken was verbijsterd. Zelfs onder parlementsleden liet de kritiek niet lang op zich wachten. Aurélia Beigneux van de Identity and Democracy Group schreef op 31 januari een vraag aan het Parlement waarin zij de tentoonstelling van de twijfelachtige schilderijen scherp bekritiseerde en de EU-Commissie vroeg of zij niet liever de strijd tegen kindermisbruik zou steunen:

  De voormalige Russische president klaagt over lage kwaliteit van huidige Europese leiders

“In de gangen van het Europees Parlement in Brussel worden momenteel werken tentoongesteld van de Zweedse schilderes, graficus en beeldhouwster Lena Birgitta Cronqvist Tunström. Deze zeer twijfelachtige werken, gemaakt door een kunstenaar die onmiskenbaar geïnspireerd is door het macabere, zijn volop te zien voor iedereen die langskomt.

De zogenaamd artistieke wereld van Lena Cronqvist toont naakte volwassenen naast kinderen en zuigelingen die worden ontleed of in kruiken gestopt, en de kunstenares deinst er niet voor terug zichzelf in deze werkelijk morbide scènes te plaatsen. De perverse obsessies van de kunstenaar, die op zichzelf moreel verwerpelijk zijn, hadden nooit in het Europees Parlement mogen worden getoond, vooral niet in een tijd waarin kindermisbruik en misdaden tegen kinderen een grote zorg blijven voor EU-burgers.

Kan de Commissie in het licht van het voorafgaande mededelen

1. Is de Commissie op de hoogte van de andere “werken” van Lena Cronqvist?
2. Heeft deze kunstenares financiële steun van de Commissie ontvangen en zo ja, hoeveel?
3. Wat denkt de Commissie te doen om kindermisbruik en criminaliteit tegen kinderen te bestrijden?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende beelden: 28-jarige rapper zakt op podium in elkaar en overlijdt
Volgend artikelVacature: Verandermanager Nederland in Transitie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

   • Het einde van de mensheid is naar bij kinderen zullen geofferd worden verkracht ontleed en op gegeten gaan worden dat zit in het hoofd van Bill Gates Swab en de rest van hun lichaam delen worden geofferd Rutte en Kaag is er helemaal om voor wij moeten begrijpen dat dit geen mensen zijn maar Rutte en Kaag is gekweekt mariaal vol van het kwaden zij vertegenwoordigen het kwade en die worden niet geboren maar gekweekt er zijn inmiddels ook al genoeg bewijzen van hoe mensen worden gekweekt.

 1. Satanische shit! Wat een zieke wereld toch! Die kunstenaar moet ook zwaar geestenziek zijn,om over de sataniche pedofiele elite nog maar te zwijgen!! Van mij mag die kosmische ramp en poolomkering gebeuren,zijn we gelijk allemaal genezen! Wat een kut wereld eigelijk!

  • Het is echt om te kotsen. Wát is deze wereld verrot. Werkelijk om te janken.

   Rutte aan een galg, make my day. Na hem nog velen te gaan. En doek dat satanische koningshuis vandaag aub nog op. Zij zitten er ook vuistdiep in.

 2. Ik ga ook kunst maken. Schilderijen van verminkte politici enzo. Afgesneden ledematen spatten van mijn schilderijen, das pas kunst haha.

  • @jan2 : Dat zou wat zijn !
   En DAN hoor je ze opeens, over zichzelf :””””””we worden bedreigd””””” !!!

  • @jan2 at 10.09hrs: moet je acrylverf nemen. Die spettert zo lekker. Kosten voor doek en schildersmateriaal sturen naar het Binnenhof. Mss kun je daar ook een expo houden 😉

  • Dit kan al gebruikt gaan worden maar nu is het gat niet diep of groot genoeg zo veel van die viezerikjes lopen op deze wereld rond.

 3. Lieve mensen… de wereld is niet verrot, de mensen die de macht en al het geld hebben zijn verrot en dat is een heel klein clubje demonen. WIJ worden gegijzeld en deze monsters verzieken onze levens van geboorte tot graf.

 4. Entartete Kunst op z’n ‘best’.

  Weer een teken dat onze Westerse ‘beschaving’ op z’n laatste benen loopt.
  Maar gelukkig hebben we smartphones om ons af te leiden.

 5. Ik wist nog dat Sigrid Kaag zei: ‘Wij zijn met velen.’

  Ik moest gelijk denken aan dat verhaal van Jezus die een zwaar bezeten persoon vrij zette van alle demonen die in hem huisde. Jezus vroeg aan de hoofddemon: Hoe heet je? Zijn antwoord was: Legio – want wij zijn met velen. Vervolgens smeekte de demonen aan Jezus om in een kudde zwijnen te mogen varen waarna de hele kudde de afgrond afrende en vervolgens te pletter sloegen.

  • ja dat klop wel wij hebben op deze planeet teveel Ruttes en Kaags laten wij dat tuig eerst eens opruimen dan zijn wij met net genoeg mensen ik vind dat deze personen het voorbeeld moeten geven en de hand op zich zelf moeten leggen is mijn mening .

 6. Zou Putin ook FN lezen. !
  Een hypersonisch einde is wat zij daar verdienen.
  Wanneer houd het op.?
  Niet, het word elke dag gekker…

  Die with your boots on.

 7. Overheids gebouwen worden veelal ontsiert door peperdure “kunst” .Anekdote: Waar bij bv een burgemeester [Arnhem …Mevr Krikke] wat verliefd was op de kunstenaar en hem de vrije hand gaf alles te ontwerpen in het gemeentehuis .En daarna vet betaald …..heel heel vet .
  Vroeger, in Rembrands tijd was Rembrand een doodgewone schilder eigenlijk waren schilders en beeldhouwers een soort fotografen. niks meer en niks minder .
  Nu zijn kunstenaars verheven tot bijna goddelijke goed betaalde [zeer eigenaardige over het paard getilde egoistische ]mensen.
  Weg met die griezelige moderne kunst en eigenlijk alle hedendaagse kunst…ik walg er van …ja echt een museum maakt me misselijk tegenwoordig.

  Moet wel zeggen ik was een aantal jaren geleden in ST Petersburg in de Hermitage …maar daar werd ik niet misselijk…….wat een museum!!!![Wat een prachtige stad.] welk een prachtige kunstvoorwerpen….
  Stel je wilt gaan kijken trek dan minimaal 4 dagen uit…want het is zooo veel .
  Ik kreeg daar een soort psychische euforie van zoveel schoonheid.
  Ieder dag moest de leiding van het museum mij verwijderen …ik kon niet weg …ik wilde blijven daar in het zomerpaleis ……..

 8. De wereld is inderdaad niet verrot.
  Maar zij die hun geld middels aandelen verdienen met fossiele brandstoffen, oorlogsmateriaal, big pharma en andere grote vervuilers danwel industrieen die niet gebaat zijn bij vrede en gezondheid van de mensen zijn rot.
  Zich verstoppend achter aandeelpakketen danwel de rechtspersoonlijkheid van grote firma’s zeggen zij hoe gezond gewone mensen moeten leven om de aarde te redden.
  Vuile hypocrieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in