De vermoorde 12-jarige Adriana Arlima en de allochtone politieagent Martin Lazar, via privé / screenshot SVT

Het was de nacht voor zondag dat een 12-jarig meisje werd doodgeschoten in de Stockholmse migrantenwijk Botkyrka.

De schietpartij was eigenlijk een afrekening tussen twee criminele bendes, maar de kogels raakten het onschuldige meisje toen ze haar hond aan het uitlaten was.

Mensen die een gebrek aan empathie en moraal hebben, zijn “slachtoffers”. Claimt politiebeambte Martin Lazar van de gemeentepolitie in Botkyrka, in het dagblad Expressen, naar aanleiding van de moord op het 12-jarige meisje. Daarnaast is “iedereen” in de samenleving schuldig aan de moord, beweert hij.

Zij was niet het enige slachtoffer tijdens het incident, de daders zijn ook slachtoffers, zegt de allochtone politieagent Martin Lazar, die in Botkyrka werkt. Hij noemt het incident een “mislukking van alle delen van de samenleving”, schrijft Fria Tider.

De daders hadden geen goede “omstandigheden” in het leven, beweert hij in Expressen onder de titel “We zijn allemaal schuldig aan de dood van het 12-jarige meisje”.

Expressen heeft niet veel later vervolgens de titel veranderd in “De ouders van de bendemoordenaars moeten de verantwoordelijkheid delen”.

“Velen willen zich nu richten op het zichtbare deel van de ijsberg – acties van mensen die een gebrek aan empathie en moraal hebben. Maar deze individuen zijn in feite slachtoffers. Het ontbrak hen vanaf de eerste dag van het leven aan de juiste omstandigheden, met geweld nabij in hun omgeving. Het ontbreekt deze mensen vaak aan een eerlijke relatie met hun ouders en ze hebben weinig of geen gemeenschap in hun familie”, schrijft hij in zijn debatartikel.

  Feministisch Zweden: veroordeeld voor verkrachting na vrijwillige seks

Hij somt zeven punten op die het probleem zullen oplossen, waaronder “meer geld investeren” en meer resources in onderwijs steken.

Hassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel

Vorig artikelMakaken in Thailand overmeesteren de politie, veroveren stadsblokken en creëren een autonome no-go-zone
Volgend artikelHet nieuwe spannende Zweden: Marokkaan probeert blanke baby uit kinderwagen te kidnappen – was al vier keer veroordeeld tot deportatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ah OK…en DAT geeft dus iemand het “recht” om anderen te doden of te verwonden ?? Omdat ze ZELF zgn “slachtoffer” zijn ??? Man man man , wat een idiote redenering . Die Zweedse politie en/of rechtspraak , SPOORT niet . Niemand , in welk land ter wereld dan ook , heeft het recht om anderen tot slachtoffer te maken van WELKE vorm van geweld dan ook , puur en alleen omdat hij/zij ZELF ook slachtoffer was/is/zal worden. Waar haalt men toch de “wijsheid’ vandaan om zo te redeneren ??

 2. Het is de logica van totale onderwerping, van de gedachte dat iedereen in wezen hetzelfde is en door verschil in kansen en opvoeding anders is. In deze “logica” is geen ruimte voor afwijkende individuen, zowel positief als negatief.
  In deze logica hoeft er nooit over een sektarische indoctrinatie door bijvoorbeeld Islam te worden gesproken noch hoeft er een eigen moraal te bestaan, de “logica” zorgt ervoor dat er geen eigen verantwoording meer is.

  Wat we van deze politiechef kunnen leren is totale onderwerping aan het systeem en het goedpraten van alles ziek en zieker…..wat we hier zien is links socialistische opvoeding en scholing vanaf de 80er jaren…..een eindprodukt van geestelijke waanzin.

  ….vraag me trouwens af of hij kinderen heeft en hoe vaak hij er per week opkruipt. Ook dat is de links socialistische ideologie, een misdaad tegen eigen jonkies legaliseren zodat echt geen misdaad meer is. Ik hoop dat deze “man” op een lijstje van iemand in Zweden staat met adres en gereserveerd aardmetaal erbij. Praten is allang geen optie meer en lijdzaam ondergaan tegen natuurlijk.

 3. Wij gaan ook steeds meer die kant op. Nederlanders moeten zich voirbereiden op het komende geweld. Mannen moeten weer mannen worden ipv halve wijven met spaghetti armpjes. Wees fysiek en mentaal sterk, wees bewapend en wees voorbereid. Alleen de slaapwandelende massa zal straks verrast zijn wanneer de grote rellen beginnen.

  • dat zeg je mooi: spaghetti armpjes, ik zie al zo vaak ’mannen’ die in getailleerde jassen met strakke stretchbroekjes aan, tegenwoordig ook make up gebruiken als ze de deur uitgaan. Ik heb ze nog niet op hakken gezien, daar is alles mee gezegd, allemaal t resultaat van veel te veel links en opgevoed door vrouwen, geen man in huis, ze praten ook als vrouwen, verwijfd.

 4. Gelukkig komt de Zweedse pliesie zelf ook aan de beurt, getuige het bericht eronder over een zekere Hassan. En wee de dag, dat we deze barbaren inzetten om het werkelijke probleem uit te roeien: de ‘bedrijfstak’, die minstens de helft van alles wat we verdienen over de balk smijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in