Een video op YouTube laat twee moslimmigranten zien die plezier hebben in het bang maken van Zweden door op ze te hoesten en zich zorgen maken over het feit dat ze besmet zijn met het Coronavirus (COVID-19).

Op 25 maart publiceerde het YouTube-account “Alpha & Ali” de video die in Eskilstuna was opgenomen. De mensen die deelnemen aan het filmpje zijn Ali Qasem en Hussein Matar.

Hieronder staat de clip met hun zogenaamde Corona-humor. In het filmpje hieronder zie je hoe de migranten aan voorbijgangers de weg vragen naar onder andere het ziekenhuis terwijl ze in een zakdoek hoesten. Terwijl de mensen zich terugtrekken, blijven de aso’s in hun richting hoesten.

Mohamad: “Ga door”

In het commentaarveld onder de You Tube-video (inmiddels verwijderd) schrijven de meeste kijkers in het Arabisch. Een van hen is Nesrin Mohamad, die volgens een vertaling “sweet” schrijft en dat de moslims moeten doorgaan met wat ze doen.

Terwijl ene Abdullah Al-abdullah “goed werk jongens” schrijft en er verschillende lachende emojis aan toevoegt, meldt Samhällsnytt.

Zweeds rapport: “De meerderheid van de in het buitenland geborenen zal nooit zelfvoorzienend zijn”

Hongarije's Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here