Een video op YouTube laat twee moslimmigranten zien die plezier hebben in het bang maken van Zweden door op ze te hoesten en zich zorgen maken over het feit dat ze besmet zijn met het Coronavirus (COVID-19).

Op 25 maart publiceerde het YouTube-account “Alpha & Ali” de video die in Eskilstuna was opgenomen. De mensen die deelnemen aan het filmpje zijn Ali Qasem en Hussein Matar.

Hieronder staat de clip met hun zogenaamde Corona-humor. In het filmpje hieronder zie je hoe de migranten aan voorbijgangers de weg vragen naar onder andere het ziekenhuis terwijl ze in een zakdoek hoesten. Terwijl de mensen zich terugtrekken, blijven de aso’s in hun richting hoesten.

Mohamad: “Ga door”

In het commentaarveld onder de You Tube-video (inmiddels verwijderd) schrijven de meeste kijkers in het Arabisch. Een van hen is Nesrin Mohamad, die volgens een vertaling “sweet” schrijft en dat de moslims moeten doorgaan met wat ze doen.

Terwijl ene Abdullah Al-abdullah “goed werk jongens” schrijft en er verschillende lachende emojis aan toevoegt, meldt Samhällsnytt.

Zweeds rapport: “De meerderheid van de in het buitenland geborenen zal nooit zelfvoorzienend zijn”

  Spanje: 7 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin
Vorig artikelLe Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus
Volgend artikel“We hebben zoveel plezier samen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in