De ongekozen zelfbenoemde globale elites van het Wereld Economisch Forum (WEF) hebben een video geplaatst waarin zij ons plebs toespreken over hoe “het kweken van insecten een steeds grotere rol zal gaan spelen in ons leven – vooral in onze voeding”.

Het WEF staat aan de wieg van de zogeheten “Great Reset“, oftewel het idee dat na de pandemie de wereldeconomie volledig moet worden omgevormd. Volgens hun debiele video moeten wij gepeupel er zeker van zijn dat insecten “rijk zijn aan eiwitten, gezonde vetten en vitaminen, en op schaal kunnen worden gekweekt met een minimale voetafdruk”.

Zoals opgemerkt op InfoWars, is dit niet de eerste keer dat de globalisten schurken hebben voorgesteld dat mensen insecten eten. Eerder deze maand publiceerde TIME magazine “een opiniestuk waarin werd geklaagd dat mensen moeten overstappen op het eten van insecten om klimaatverandering tegen te gaan”. Een rapport van de Verenigde Naties onderzoekt “de vele dimensies van het verzamelen en kweken van insecten als een levensvatbare optie voor het verlichten van voedselonzekerheid”.

Andere artikelen van het WEF zijn:

“Goed eten: waarom we binnenkort misschien insecten zullen eten”
“Hoe krijg je mensen zover dat ze insecten eten en rioolwater drinken”
“Deze Londense insectenboerderij verandert de manier waarop we eten”
“Mensen, insecten en de verschuiving naar een nieuwe manier van eten”

Kijk:

Video’s via Rairfoundation.

Hier is een andere WEF video die het eten van insecten aanmoedigt, geplaatst op Twitter: “Het kan niet lang meer duren voordat we allemaal een zak eetbare insecten kunnen kopen in onze plaatselijke supermarkt”, verkondigt het gelinkte artikel.

  Globalist Harari's krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachten

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

Vorig artikelCanadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerd
Volgend artikelHet Nieuwe Normaal vereist een NIEUWE Reactie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik stel voor dat klaas schaap zelf het voorproeven doet. Hij staat al met één been in het graf, nu die andere nog. Bon appétit!

 2. Laten ze bij het WEF maar ’n grote zak Aziatische reuzenhoornaars opvreten.
  Ze zullen niets meer bezitten maar wij zullen gelukkig zijn….

 3. Rioolwater drinken??? Er zitten in rioolwater al zoveel chemische bestanddelen dat je het laat om te drinken. Die chemische bestanddelen krijgen ze er niet uit. Eerder toenemen om het rioolwater te “reingigen” dan schoon te krijgen. Laten ze als voorbeeld dienen en het zelf drinken. Het is allemaal bedoeld voor in hun ogen het “gewone” volk. Zelf drinken ze champagne en wijn. Kunstmatig voedsel eten omdat ze al genoeg land bezitten en gekocht om te bebouwen met zogenaamd “groen” kunstmatig voedsel.

  • Gewoon bier blijven drinken.
   Dat drinken ze al eeuwenlang wanneer het water minder betrouwbaar was.
   En ik vind het nog steeds een goed idee, zeker met wat ze nou weer van plan zijn.

   • En je kan het ook mixen met een ander drankje, dat noemen ze een kopstoot.
    (een borrel glaasje in je bierglas laten zakken)
    Of je er ook koffie en thee mee kan zetten heb ik nog niet geprobeerd.

 4. Ik zou zeggen,laten de elite alvast beginnen met insecten en rioolwater te drinken,laten ze een voorbeeld geven.Als dat zooitje dan vergiftigd is of dood ,kunnen wij weer normaal leven.Die psychopaten moeten ze naar een of andere planeet schieten,hebben ze ook geen last van overbevolking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in