Foto Credit: Strategic Culture Foundation (Public Domain)

Terwijl de in feite Noord-Atlantische Terreurorganisatie haar 75e verjaardag viert en het motto van Lord Ismay naar steeds grotere hoogten tilt (“hou de Amerikanen binnen, de Russen buiten en de Duitsers eronder”), kwam dat dikke stuk Noors hout dat zich voordeed als secretaris-generaal met een vrolijk “initiatief” om een fonds van 100 miljard euro te creëren om Oekraïne de komende vijf jaar te bewapenen.

Vertaling, met betrekking tot het cruciale geldfront in de NAVO-Rusland botsing: gedeeltelijke exit van de Hegemon – reeds geobsedeerd door The Next Forever War, tegen China; breng de bonte bemanning van haveloze, gede-industrialiseerde Europese chihuahua’s, allemaal diep in de schulden en de meeste vastgelopen in een recessie binnen, schrijft Pepe Escobar.

Een paar IQ’s boven de gemiddelde kamertemperatuur op het hoofdkwartier van de NAVO in Haren, in Brussel, had de vermetelheid om zich af te vragen hoe ze aan zo’n fortuin konden komen, aangezien de NAVO nul invloed heeft om geld in te zamelen onder de lidstaten.

De Europeanen zullen immers nooit in staat zijn om de de beproefde geldwitwasmachine van de Hegemon te kopiëren. Als bijvoorbeeld het door het Witte Huis voorgestelde pakket van 60 miljard dollar voor Oekraïne wordt goedgekeurd door het Amerikaanse Congres – en dat zal niet gebeuren – zal niet minder dan 64% van het totaalbedrag Kiev nooit bereiken: het zal worden witgewassen binnen het industrieel-militaire complex.

Maar het wordt nog dystopischer: Noors Hout, robotachtige blik, armen zwaaiend, gelooft echt dat zijn voorgestelde zet geen directe militaire aanwezigheid van de NAVO in Oekraïne – of land 404 – zal inhouden; iets wat al een tijdje een feit is op de grond, ongeacht de oorlogszuchtige pisbuien van Le Petit Roi in Parijs (Peskov: “Russia-NATO relations have descended into direct confrontation”).

Koppel nu het dodelijke Looney Tunes spektakel aan het NAVO-staanse front aan het optreden van het vliegdekschip van de Hegemon in West-Azië, dat consequent zijn genocideproject van slachting en uithongering op industriële schaal in Gaza naar onbeschrijfelijke hoogten tilt – de nauwgezet gedocumenteerde holocaust die in verwrongen stilte wordt gadegeslagen door de “leiders” van het Mondiale Noorden.

Speciale VN-rapporteur Francesca Albanese vatte het allemaal correct samen: de bijbelse psychopathologische entiteit “doodde opzettelijk de arbeiders van de WCK zodat donoren zich zouden terugtrekken en burgers in Gaza rustig konden blijven verhongeren. Israël weet dat Westerse landen en de meeste Arabische landen geen vinger zullen uitsteken voor de Palestijnen.”

  Analist: VS / NAVO lokt opzettelijk oorlogsescalatie met Rusland uit, en Poetin kan een gematigde reactie "overslaan" en meteen voor de kernbommen gaan

De “logica” achter de opzettelijke drietrapsaanval op het duidelijk ondertekende humanitaire konvooi van hongersnoodverlichtende werkers in Gaza was om een nog afschuwelijker episode uit het nieuws te bannen: de genocide-in-een-genocide op het Al-Shifa ziekenhuis, verantwoordelijk voor tenminste 30% van alle gezondheidsdiensten in Gaza. Al-Shifa werd gebombardeerd, verbrand en meer dan 400 burgers werden in koelen bloede gedood, in verschillende gevallen letterlijk verpletterd door bulldozers, waaronder artsen, patiënten en tientallen kinderen.

Bijna gelijktijdig vernietigde de bijbelse psychopathologiebende volledig de Conventie van Wenen – iets wat zelfs de historische Nazi’s nooit deden – door de consulaire missie/ambassadeursresidentie van Iran in Damascus aan te vallen.

Dit was een raketaanval op een diplomatieke missie, die immuniteit geniet, op het grondgebied van een derde land, waartegen de bende niet in oorlog is. En daarbovenop het doden van generaal Mohammad Reza Zahedi, commandant van de Quds Force van de IRGC in Syrië en Libanon, zijn plaatsvervanger Mohammad Hadi Hajizadeh, nog eens vijf officieren, en in totaal 10 mensen.

Vertaling: een terreurdaad tegen twee soevereine staten, Syrië en Iran. Vergelijkbaar met de recente terreuraanslag op Crocus City Hall in Mokou.

De onvermijdelijke vraag waart rond in alle uithoeken van het land van de Mondiale Meerderheid: hoe kunnen deze de facto terroristen hiermee wegkomen, keer op keer?

De pezen van het liberale totalitarisme

Vier jaar geleden, aan het begin van wat ik later de Razende Twintigerjaren zou noemen, begonnen we de consolidatie waar te nemen van een vervlochten reeks concepten die een nieuw paradigma definieerden. We raakten vertrouwd met begrippen als circuit breaker, negatieve feedbackloop, uitzonderingstoestand, necropolitiek en hybride neofascisme.

Naarmate het decennium vordert, is onze benarde situatie op zijn minst verlicht door een sprankje hoop: het streven naar multipolariteit, geleid door het strategisch partnerschap tussen Rusland en China, waarbij Iran een sleutelrol speelt, en dat alles gekoppeld aan de totale ineenstorting, live, van de “op regels gebaseerde internationale orde..

Maar om te bevestigen dat er een lange en bochtige weg voor ons ligt, is de moeder van alle eufemismen.

Dus, om Bowie te citeren, de ultieme late, grote estheet: Where Are We Now? Laten we deze zeer scherpe analyse van de altijd boeiende Fabio Vighi van de Universiteit van Cardiff nog wat verder aanscherpen.

  Ze wilden oorlog, die hebben ze nu ook gekregen

Iedereen die kritisch nadenkt over de wereld om ons heen kan de ineenstorting van het systeem voelen. Het is inderdaad een gesloten systeem, gemakkelijk te definiëren als liberaal totalitarisme. Cui bono? De 0,0001%.

Daar is niets ideologisch aan. Volg het geld. De definiërende negatieve feedbacklus is eigenlijk de schuldenlus. Een crimineel asociaal mechanisme dat op zijn plaats wordt gehouden door – hoe kan het ook anders – een psychopathologie die net zo acuut is als die van de bijbelse genociden in West-Azië.

Het mechanisme wordt afgedwongen door een triade.

1. De transnationale financiële elite, de supersterren van de 0,0001%.

2. Direct daaronder, de politiek-institutionele laag, van het Amerikaanse Congres tot de Europese Commissie (EC) in Brussel, evenals de “leiders” van de comprador-elite in het hele Noorden en Zuiden van de wereld.

3. De vroegere “intelligentsia”, nu in wezen huurlingen van de media tot de academische wereld.

Deze geïnstitutionaliseerde hypermediatisering van de werkelijkheid is (cursief van mij) in feite Het Mechanisme.

Het is dit mechanisme dat de samensmelting van de geprefabriceerde “pandemie” controleerde – compleet met hardcore social engineering verkocht als “humanitaire lockdowns” – tot, wederom, Voor Eeuwig durende Oorlogen, van Project Genocide in Gaza tot de obsessie voor russofobie/cancel cultuur ingebouwd in Project Proxy Oorlog in Oekraïne.

Dat is de essentie van Totalitaire Normaliteit: het Project voor Menselijkheid door de verschrikkelijk middelmatige, zelfbenoemde Great Reset “elites” van het collectieve Westen.

Killing them softly met AI

Een belangrijke vector van het hele mechanisme is de directe, vicieuze koppeling tussen een tecno-militaire euforie en de hyper-inflatoire financiële sector, die nu in de ban is van AI.

Enter, bijvoorbeeld, AI-modellen zoals ‘Lavender‘, ter plekke getest in het Gaza killing field lab. Letterlijk: kunstmatige intelligentie programmeert de uitroeiing van mensen. En het gebeurt, in real time. Noem het Project AI Genocide.

Een andere vector, waarmee al is geëxperimenteerd, zit ingebakken in de indirecte bewering van de giftige EC Medusa Ursula von der Lugen: in wezen de noodzaak om wapens te produceren als Covid-vaccins.

Dat is de kern van een plan om financiering van de EU door Europese belastingbetalers te gebruiken om “de financiering te verhogen” van “gezamenlijke contracten voor wapens.” Dat is een nakomeling van von der Lugen’s push om Covid-vaccins uit te rollen – een gigantische Pfizer-gelieerde zwendel waarvoor ze op het punt staat te worden onderzocht en mogelijk ontmaskerd door het Openbaar Ministerie van de EU. In haar eigen woorden over de voorgestelde wapenzwendel: “We deden dit voor vaccins en gas.”

  Reacties uit de hele wereld - "80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer"

Noem het Wapenuitrusting van Social Engineering 2.0.

Te midden van alle actie in dit enorme corruptiemoeras blijft de agenda van de Hegemon overduidelijk: het behouden van haar – slinkende – overwegend thalassocratische, militaire hegemonie, wat er ook gebeurt, als basis voor haar financiële hegemonie; het beschermen van de Amerikaanse dollar; en het beschermen van die onmeetbare, onbetaalbare schulden in Amerikaanse dollars.

En dat brengt ons bij het smakeloze economische model van turbokapitalisme, zoals verkocht door mediahacks uit het collectieve Westen: de schuldenlus, virtueel geld, dat non-stop wordt geleend om af te rekenen met “alleenheerser” Poetin en “Russische agressie”. Dat is een belangrijk bijproduct van Michael Hudsons scherpe analyse van het FIRE-syndroom (Finance-Insurance-Real Estate).

Ouroboros grijpt in: de slang bijt in zijn eigen staart. Nu leidt de inherente dwaasheid van Het Mechanisme er onvermijdelijk toe dat het casinokapitalisme zijn toevlucht neemt tot barbarij. Onversneden wreedheid – van het Crocus City Hall soort en van het Project Gaza Genocide soort.

En dat is hoe het mechanisme instellingen voortbrengt – van Washington tot Brussel en van knooppunten in het Noorden tot het genocidale Tel Aviv – die zijn uitgekleed tot psychotische moordenaars, overgeleverd aan de genade van Big Finance/FIRE (oh, wat een fantastische mogelijkheden voor vastgoed aan zee in de “lege” Gazastrook).

Hoe kunnen we ontsnappen aan deze dwaasheid? Zullen we de wil en de discipline hebben om Shelley’s visie te volgen en, in “”dit schemerige tranendal””, de transcenderende Geest van Schoonheid op te roepen – en harmonie, gelijkmoedigheid en rechtvaardigheid?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Terreuraanslag in Moskou is wraak van VS/NAVO voor het verliezen van de proxy-oorlog tegen Rusland in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTopstudie: 27% van gevaccineerde mensen heeft hartschade
Volgend artikelDe NAVO bestaat 75 jaar… een oorlogsmachine die al lang over haar houdbaarheidsdatum heen is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het zijn criminelen die op heterdaad betrapt worden en dan niet in elkaar duiken van spijt en angst, maar als gestoorde idioten iedereen aanvallen en alles en iedereen de afgrond in willen trekken. Als zij niet kunnen winnen, dan moet iedereen maar sterven om te voorkomen dat de daders verantwoordelijkheid moeten dragen voor hun misdaden… dat niveau. En er is geen eer onder dieven, dus reken er maar op dat ze elkaar allemaal gaan verraden en dat ze ineens overlopen naar team mensheid.

  Ik moet nu denken aan Michael Boogerd, de wielrenner. Er kwamen allemaal renners naar buiten om hun doping gebruik op te biechten en Michael Boogerd zwoer in talkshows en interviews nog driekwart jaar lang dat hij nooit doping had gebruikt… en toen het echt echt echt niet meer te ontkennen was, toen gaf hij toe. En we dan niet meer over willen praten. Die mentaliteit is de norm geworden… geheel naar voorbeeld van politici en zakenmensen en sporters en celebs die dus constant alles aan elkaar liegen en bedriegen tot ze echt geen andere uitweg meer hebben.

  Datzelfde is nu gaande op wereld niveau. Alle politici zijn een Michael Boogerd aan het doen… ze kijken of ze er nog mee weg kunnen komen door anderen te verraden en zonder schuld te bekennen… de laffaards. Ze gaan alles verliezen, ALLES.

  ALS er clowns meelezen op FN… jullie kunnen nu nog uitstappen en klokkenluider worden om je ziel en je leven te redden, maar de tijd tikt en er is amper nog tijd. Alle verraders gaan meer verliezen dan dat ze in 10.000 levens zouden kunnen opbouwen. Succes daarmee losers. Er komen tijden dat je je leven niet meer zeker bent als je hebt meegewerkt aan het grootste misdrijf OOIT.

  • Erik Breukink (1964) was na zijn carrière als profwielrenner enige tijd ploegleider van o.a. WEF-donateur Rabobank (u weet wel van CO2-lepe dame Barbara Baarsma) en deze zwakke broeder vond het gebruik van stimulerende middelen door wielrenners geen enkel probleem.

  • DAAR HOOP IK ECHT OP HET NOG MEE TE MAKEN, DAT HET HELE MAFFIOSE WESTEN ZIJN CORRUPTE MEE HEULLENDE POLITIEKE SYSTEEM VOOR TRIBUNALEN HAALT!!!
   WAARVAN ER HEEL VEEL ALS DE OUD LEIDER VAN ROEMENIË ZULLEN EINDIGEN. 💪💪💪

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in