MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Een topstudie uitgevoerd door een team van gerenommeerde microbiologen en immunologen heeft aangetoond dat 27 procent van de mensen die gevaccineerd zijn met Covid mRNA-injecties, hartschade hebben.

De wetenschappers ontdekten dat veel patiënten last hadden van ernstige hartgerelateerde complicaties tot en met een jaar na het krijgen van een Covid-injectie, schrijft Frank Bergman.

Het onderzoek werd geleid door microbioloog en immunoloog Muazzam M. Sheriff en collega’s van het Ibn Sina National College for Medical Studies en het King Faisal General Hospital in Saudi-Arabië.

De resultaten van het peer-reviewed onderzoek werden gepubliceerd in het wereldberoemde medische tijdschrift Cureus.

Meer dan een kwart van de deelnemers aan het onderzoek meldde hartcomplicaties na het krijgen van Covid mRNA-injecties.

Veel van deze patiënten moesten worden opgenomen in het ziekenhuis of op de intensive care.

De wetenschappers merken echter op dat de studie alleen diegenen registreerde die melding maakten van hartgerelateerde complicaties.

Hartschade zoals myocarditis heeft vaak geen symptomen totdat de patiënt een groot gezondheidsprobleem zoals een hartstilstand ervaart.

Daarom waarschuwen de wetenschappers dat het werkelijke aantal gevaccineerde mensen met hartschade veel hoger kan zijn dan ze hebben geregistreerd, omdat er waarschijnlijk grote aantallen niet gerapporteerde gevallen zijn.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier (myocardium), volgens de Mayo Clinic.

De ontsteking kan het vermogen van het hart om bloed te pompen verminderen.

Ernstige myocarditis verzwakt het hart zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt.

Er kunnen zich stolsels vormen in het hart, wat kan leiden tot een beroerte, hartaanval of plotselinge dood.

  Gevaccineerde Australische minister krijgt aangezichtsverlamming bijwerking tijdens live uitgezonden COVID-19 persconferentie

Deskundigen vrezen nu dat onopgemerkte hartschade kan dienen als een tikkende tijdbom onder de Covid-gevaccineerden.

Het nieuwe onderzoek van Sheriff et al. onthulde dat 27,11% van de onderzochte personen na de Covid-vaccinatie medisch was behandeld voor hartgerelateerde problemen.

Het begin van hartcomplicaties varieerde tussen de deelnemers.

14,55% ondervond symptomen binnen een maand na vaccinatie.

Anderen meldden echter problemen tot 12 maanden of langer na het krijgen van de prik.

Het onderzoek waarschuwt dat de bevindingen suggereren dat het hart niet herstelt van de schade die de injecties veroorzaken, zoals eerder werd beweerd.

TrialSite News berichtte deze week over de “explosieve Saudi-Arabische studie“.

Oprichter Daniel O’Connor verklaarde dat “het aantal gevallen van ziekenhuisopname zeker opmerkelijk was, vooral gezien het bestaande cardiale (myocarditis/pericarditis) signaal dat in verband wordt gebracht met de vaccins.”

Cardioloog en epidemioloog Dr. Peter A. McCullough zei dat naast het grote aantal cardiovasculaire symptomen die een ziekenhuisopname rechtvaardigden, 15,8% op een intensive care afdeling (ICU) belandde.

“Meer dan de helft van de proefpersonen gaf aan dat ze door een gezondheidswerker of overheidsinstantie waren beïnvloed om zich te laten vaccineren,” vertelde McCullough aan The Defender.

“Nooit eerder is er zo’n cardiotoxisch vaccin op het publiek losgelaten.”

O’Connor benadrukte de groeiende bezorgdheid over de mogelijke langetermijneffecten van COVID-19 vaccins op de gezondheid van hart en bloedvaten:

“De toename van het aantal hartgerelateerde incidenten in het nieuws van de afgelopen twee jaar stelt ons ook niet gerust.”

Het Saoedi-Arabische onderzoek had een cross-sectionele opzet en telde 804 deelnemers (379 mannen en 425 vrouwen van 18 jaar en ouder).

  Laatste data dump toont meerdere doden, duizenden hartverwondingen gemeld aan CDC's V-Safe

De deelnemers hadden minstens één dosis van een mRNA COVID-19 vaccin gekregen (Pfizer-BioNTech, Moderna, of beide – 58 namen een ander merk).

Alarmerend genoeg had 40% van de deelnemers slechts één injectie gekregen.

De deelnemers vulden een cultureel aangepaste vragenlijst in over demografische gegevens, vaccinatiegeschiedenis, gezondheidstoestand en percepties met betrekking tot de vaccins.

Het optreden van hartcomplicaties bij 27,11% van de getroffen deelnemers varieerde.

14,55% trad op binnen één maand na vaccinatie, 6,97% tussen één en drie maanden, en de rest ondervond problemen tot 12 maanden of langer na ontvangst van het vaccin.

Voor de 15,8% die opgenomen werd op afdelingen voor kritieke zorg en 11,44% op algemene ziekenhuisafdelingen, duurde de opname minder dan een dag tot meerdere weken.

8,33% verbleef tussen de vier en zeven dagen in het ziekenhuis.

Bij veel deelnemers was de behandeling voor hartcomplicaties nog gaande.

9,45% kreeg langer dan 12 maanden medische zorg en 7,11% onderging ten tijde van het onderzoek een voortdurende behandeling.

Vijfenzestig procent van de proefpersonen gaf aan “neutraal”, “enigszins niet overtuigd” of “helemaal niet overtuigd” te zijn van de veiligheid van mRNA-vaccins.

Ondertussen zei slechts ongeveer 20% dat ze geloofden dat hun hartsymptomen “sterk gerelateerd” of “enigszins gerelateerd” waren aan de vaccins.

“Ondanks de vooringenomenheid van de wervingsstrategie om patiënten te vinden met cardiovasculaire bijwerkingen van mRNA, zijn dit grote percentages die ziekenhuis- en/of IC-zorg nodig hebben,” zei McCullough na het analyseren van de resultaten van het onderzoek.

“Er zijn meer gegevens nodig over deze gevallen, inclusief diagnose, behandeling en uitkomsten zoals terugkerende ziekenhuisopnames en overlijden,” voegde hij eraan toe.

  Chinese burgers sterven van de honger en springen uit ramen hun dood tegemoet na weken van "COVID Zero" lockdown

De auteurs van het onderzoek benadrukten de noodzaak van verder onderzoek naar de specifieke risicofactoren en biologische mechanismen die kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van hartcomplicaties na vaccinatie.

TrialSite News noemde het “een sterke studie met betrekking tot methodologie, relevantie en ethische overwegingen.”

Het nieuwsorgaan merkte op dat de auteurs “de omvang van de respons leken te bagatelliseren,” ondanks wat “een verschrikkelijk hoog percentage” van hartcomplicaties lijkt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De terreintheorie van sociale ziekte/ontstekingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Derde Wereldoorlog is nu onvermijdelijk – hier is waarom hij niet kan worden vermeden
Volgend artikelHet Mechanisme: Hoe de verzonnen op “orde” gebaseerde regels afglijden naar wreedheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Even de waan van de dag doornemen

  Nieuw rapport over kankersterfte onthult verontrustende trend: ‘Dit is een probleem’.

  Medialeugens doorprikt: ‘Het niveau van De Stentor: steeds beroerder’.

  De RKI Files bevatten ‘schokkende informatie’: wat je moet weten.

  Ze testen het mRNA-vaccin nu ook op dieren, dit zijn de gevolgen.

  RTL Nieuws framet vaccinatieslachtoffers als verspreiders van desinformatie: ‘Dit gaat helemaal nergens over’.

  FVD stelt vragen over ambities van het WEF om zonlicht te blokkeren.

  Professor Christian Perronne legt in 5 minuten uit waarom we het WHO-pandemieverdrag moeten weigeren.

  Verbijsterde archeologen onderzoeken beweringen over reuzenskeletten in Amerika.

  https://www.ninefornews.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in