Dmitry Medvedev, de voormalige Russische president, premier en nu plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van Rusland, plaatste op 6 januari de volgende verklaring op Telegram, schrijft Kurt Nimmo.

Het belangrijkste geschenk voor het nieuwe jaar met de munitielading van de Zircon raketten ging gisteren naar de kusten van de NAVO-landen. Het bereik ervan is 1.000 km (621,3 mijl) met hypersonische Mach 9 (negen keer de snelheid van het geluid) en de mogelijkheid om elke lading te gebruiken met een garantie om elke raketverdediging te overwinnen. Laat het ergens 100 mijl van de kust staan, dichter bij de Potomac River. Verheug u dus! Het zal iedereen tot rede brengen die een directe bedreiging vormt voor Rusland en onze bondgenoten.

Jij en je handlangers die onze mensen doden, zullen nooit vergeven worden. Wij zullen jullie toespreken in de taal van de macht, want anders begrijpen jullie het niet. En we zullen nog meer moderne wapens produceren. Om het Nazi-gespuis dat jullie in de XXI eeuw hebben voortgebracht ermee te hameren. Om wraak te nemen op elke crimineel voor elke vermoorde burger van ons land.

Vladimir Poetin heeft woensdag het fregat Admiral Gorshkov ingezet. Het is bewapend met hypersonische Zircon-raketten (3M22 Tsirkon). Admiraal Gorshkov zal “een transoceanische cruise maken in een show van kracht nu de spanningen met het Westen escaleren door de oorlog in Oekraïne,” aldus de LA Times.

De nieuwste versie van de Zircon-raket kan met een snelheid van Mach 8, ongeveer 12.000 km per uur, op een doel afvliegen en is naar verluidt niet te stoppen.

Het parkeren van hypersonische raketten op 100 mijl (160 km)van de Potomac, die door DC stroomt, is een duidelijke waarschuwing dat Rusland de neoliberale orde kan treffen waar het pijn doet.

  De Oekraïne oorlog is een zwendel

Medvedev neemt geen blad voor de mond. Hij vertelt ons, in door Poetin vermeden taal, wat hij vindt van de Amerikaanse regering en haar voortdurende toepassing van de Wolfowitz-doctrine, dat wil zeggen, de overtuiging dat alle concurrenten moeten worden aangepakt en vernietigd als zij blijk geven van onverzettelijkheid of verzet. Concurrenten zullen worden uitgeschakeld, zoals Slobodan Milošević, Saddam Hoessein en Moammar Gadaffi werden uitgeschakeld.

Uit Medvedevs Telegraph-account:

De Verenigde Staten geven tientallen miljarden uit aan de oorlog in Oekraïne, leveren op gigantische schaal hun wapens en roeien duizenden mensen uit met andermans handen. Dit is schandalig cynisme in de beste tradities van de nazi’s. Ja, in feite zijn de hufters, die zulke onzinnigheden begaan, de ware erfgenamen van Reichspropagandaminister Josef Goebbels. Alleen heeft deze doodgeboren nonsens op niemand effect. En het antwoord erop krijgt u niet in officiële stilte.

Inderdaad, de hele propagandacampagne van de USG is gebaseerd op Goebbels, en op de Grote Leugen die Hitler formuleerde in zijn memoires “Mein Kampf,” geschreven terwijl hij in de gevangenis zat na een mislukte staatsgreep, een putsch. Hitler wist dat wanneer een Grote Leugen keer op keer wordt herhaald, dag na dag, week na week, het publiek hem uiteindelijk als de werkelijkheid accepteert.

De Grote Leugen van de Amerikaanse regering stelt Rusland voor als verliezer in Oekraïne. Maar volgens journalisten ter plaatse in Oost-Oekraïne (en niet bedrijfsjournalisten in hotels in Kiev) is het Oekraïne dat een slow-motion nederlaag lijdt, waarbij tienduizenden van zijn soldaten worden opgegeten door voortdurende Russische beschietingen. De strategische terugtrekking van Rusland uit Kherson en Lyman wordt afgeschilderd als een epische nederlaag, een wending in de oorlog die uiteindelijk de Russische Federatie zal verscheuren.

  Oekraïne: Het eindspel in zicht?

Het doel van de heersende mondiale elite is om de opkomst van alle concurrenten te voorkomen, zoals staat in de Wolfowitz Doctrine, officieel getiteld “Defense Planning Guidance for the 1994-99 fiscal years“, die in 1992 onder leiding van Dick Cheney werd geformuleerd. Het werd uiteindelijk bekend als de Bush Doctrine. De uitgangspunten van deze doctrine worden nu gebruikt om Rusland, dat samen met China als een belangrijke concurrent wordt beschouwd, te “verzwakken“.

Medvedev weet dit. Poetin weet dit. De meeste Amerikanen weten hier niets van, dankzij de eindeloze propaganda. De Grote Leugen bedrijfsmedia voeden hen met fantasieën, waarin wordt gewaarschuwd dat Rusland vastbesloten is het Sovjetrijk te herstellen.

Deze onzin wordt verspreid door de voormalige ambassadeur in Rusland en adjunct-secretaris-generaal van de NAVO, Alexander Vershbow, die zei: “Poetin wil het Russische rijk herbouwen als zijn nalatenschap… We moeten uitzoeken of hij kan worden tegengehouden.”

Dit verzonnen excuus is niets anders dan een bestaansreden voor het voortbestaan van de NAVO. Zonder een gefabriceerde of werkelijke dreiging heeft de NAVO geen excuus om te blijven bestaan. De NAVO is een instrument voor de vernietiging van doelstaten – Afghanistan, Irak, Koeweit, Bosnië-Herzegovina, Servië, Kosovo, Somalië en Libië. Zij heeft niets te maken met de veiligheid van Europa en zeker niet met de veiligheid van Amerika.

Het onwaarschijnlijke vooruitzicht dat onstuitbare Zircon-raketten DC zullen treffen, zal door de regering van de VS worden uitgebuit om haar propagandacampagne te bevorderen en angst in te boezemen bij een kneedbaar publiek. Het feit dat de Amerikaanse regering de nucleaire onderzeeër USS New Mexico – bewapend met Tomahawk-kruisraketten – naar de Russische territoriale wateren heeft gestuurd, wordt niet vermeld.

  Wat er gebeurt met de Wagner Group zonder Prigozhin

“Momenteel bevindt de nucleaire onderzeeër USS New Mexico zich op ongeveer 500 km van de Russische territoriale grens en zal deze afstand snel verkleinen”, meldde DefenceNews een maand voor de Russische SMO.

Block V Virginia-klasse onderzeeërs kunnen 40 kruisraketten meenemen, waardoor de VS omgebouwde Ohio-klasse nucleaire onderzeeërs kunnen terugtrekken, om het tekort aan langeafstandsraketvuurkracht in de “supermachtcompetitie” met Rusland en China op te vangen.

Daarnaast is het schip ook uitgerust met 4 torpedobuizen van 533 mm, compatibel met Mk 48 zware torpedo’s of AGM-84 Harpoon antischipraketten…

De Wolfowitz Doctrine, en de hegemoniale ontwerpen van wijlen Zbigniew Brzezinski, maken het meer dan duidelijk – de Amerikaanse regering duldt geen concurrentie voor invloed en middelen, en zal oorlog voeren om het vermogen te behouden om mensen te doden in landen die de neoliberale plunder- en roofagenda afwijzen.

Het lijkt er steeds meer op dat die inspanning zal resulteren in WOIII, de laatste oorlog die eindigt in een nucleaire winter, en het uitsterven van alle levende wezens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ‘Good Club’ – Miljardairs komen in het geheim bijeen om de ‘overbevolkte wereld’ te bespreken
Volgend artikelHet Covid-“vaccin” is een opzettelijke poging tot wereldgenocide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Heeft de vrije mens een andere keuze ?
  Bij de cabal ben je altijd welkom, sluit je aan zou ik zeggen.
  Echter, als je eenmaal wakker bent dan heb je aardig overzicht wat goed en kwaad is.
  Ik ben maar 1 dood verschuldigd en wel aan de Here God.
  Ik heb mijn leven allang geleden in Zijn handen gelegd.
  En ik ben vrij en gelukkig.
  Ik zal de WAARHEID blijven VERTELLEN.
  Ik kan niet anders meer.
  Rusland, de vrije mens kan deze strijd NOOIT verliezen.
  Als het licht verdwijnt, houd de wereld op met bestaan.

 2. oeps, dit is serious stuff!
  zal het er dan toch van komen dat Amerika op eigen bodem aangevallen wordt?
  Het is natuurlijk ook wel de enige juiste plek om het puin te storten,want wie wind zaait,zal storm oogsten….

  • Laat Rusland een paar raketten plaatsen op Mexicaans buurland van de VS en dan kunnen we zien hoe de VS gaat reageren, terwijl zij zelf alle landen om Rusland zwaar hebben bewapend met allerlei raketten gericht op Rusland!

   • Inderdaad! Maar-zo zullen zij zeggen–dat is heeeeeeeeel iets anders.

    Maar die Zircons op dat schip ….prima idee. Zouden ze dat schip aanvallen, knoppie drukken, en je mag aannemen, dat de Zirconnetjes zijn geprogrammeerd…

    Anders is het met die amerikaans onderzeeboot.
    Dat is een verhaal appart.
    Als die in territoriale wateren is, kan die opgebracht worden….

 3. Engeland bestuurt de USA via de corporatie Washington en via Washington besturen ze het hele westen via corporaties. De burgeroorlog in de USA gewonnen door de confedratie, maar na de liquidatie van de eerste president, heeft Engeland zn stroman geinstalleerd en de USA alsnog overgenomen. Engeland wordt op haar beurt bestuurt door het Vaticaan en het Vaticaan wordt bestuurd door de elite families in de wereld. Israël is ook een belangrijke speler in het geheel van deze Khazariaanse maffia die het westen heeft geïnfiltreerd en die nu definitief de hele planeet willen domineren.
  Washington is na Trump omgebouwd tot een soort halve vesting/gevangenis. Davos is ook zo ongeveer omgebouwd tot gevangenis. De demonen hebben het niet eens door, maar ze leven als gevangenen. Of ze hebben het wel door en willen ons uitroeien zodat ze eindelijk in vrijheid kunnen leven zonder de angst dat wij ze gaan vernietigen.

  Hoe dan ook… ik bid dat de satanistische demonen dit jaar en-publiek worden opgeruimd. Ik bid dat de hele mensheid gaat zien wat de wakkeren nu al jaren zien, sommigen zelf decennia. Ik bid voor ons allemaal dat er een nieuwe mooie aarde komt obv liefde.

 4. In een notendop; Medvedev heeft een uitstekend strategisch punt, dat zal de tot psychopatische razernij van de neocons tot bedaren brengen of erger nog zij besluiten tot de first strike aanval, wat ze reeds enige tijd van plan waren.

  • @ Adriaan,
   Ik heb het idee dat zij, de VS, daartoe al langer bereid zijn.
   Voor ‘het publiek’ houden de VS verborgen dat zij al enige tijd in WO III verwikkeld zijn, en het is aan Rusland te danken dat het nog niet tot een full scale is gekomen, hoewel er tal van legitieme redenen én aanleidingen toe waren.
   Los van die gebeurtenissen, is het eenvoudige, harde bewijs dat Amerikaanse militairen al maanden fysiek actief zijn in Oekraine, en aan de kinetische oorlog deelnemen, genoeg om deze conclusie te trekken..
   De fatale zwakte van de VS is dat zij, niet alleen een ‘woke’ leger hebben, maar vastgeroest zitten in hun doctrines, en geen enkele introspectie vertonen.
   Als je in een oorlog écht iets van betekenis wilt bereiken zal je een grote mate van flexibiliteit aan de dag moeten kunnen leggen.
   Bovendien is het dreigen met o.a. vliegdekschepen al een behoorlijk ouderwetse én zeer kostbare manier van oorlog voeren gebleken, en blijven de VS ver achter bij de moderne en geavanceerde outillage waarover de Russen beschikken.
   Als de VS inderdaad als eerste tot grootscheeps handelen overgaan, zal dat uit pure wanhoop gebeuren, omdat alle factoren die voor een goede afloop voor hen zouden moeten zorgen, tegen hen gekeerd zijn

 5. ‘Mein Kampf’ written by Jesuit Father Staempfle

  The Fuhrer had come to power, thanks to the votes of the Catholic Zentrum, only five years before, but most of the objectives cynically revealed in ‘Mein Kampf were already realized; this book, an insolent challenge to the western democracies, was written by the Jesuit Father Staempfle and signed by Hitler. 

  For—as so many ignore the fact—it was the Society of Jesus which perfected the famous Pan-German programme as laid out in this book, and the Fuhrer endorsed it. The Secret History of the Jesuits Page 138
  http://www.spirituallysmart.com/Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf

  Josef ‘Stalin’ was zelf een Jezuïet.
  Hitler was een pion van de Jezuïeten.
  Roosevelt, Truman en Churchill waren 33ste graads vrijmetselaars.
  Ze stonden allemaal aan dezelfde kant: het vermomde Luciferiaanse Romeinse rijk, ofwel het Vaticaan.
  Zij werkten aan de vorige ‘great reset’.

  • Hans, ik wil je graag geloven maar volgens mijn info heeft Churchill in 1911 de vrijmetselaars verlaten. Hij bleef echter lid van de orde van de Druïden, waar de op 08.09.2022 overleden Britse vorstin Elizabeth II Windsor zich in 1947 bij aansloot.
   Roosevelt werd een 33ste graad vrijmetselaar nadat hij samen met FBI-directeur J. Edgar Hoover in opdracht van de illuminati/ Deep State/ Novus Ordo Seclorum de gouverneur van Louisiana Huey Long op 08.09.1935 om 09.20 p.m. ( 9 + 2 = 11 en dit is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars) heeft laten vermoorden. Bovendien verkleinde een eventueel deelnemende Long de kans voor Roosevelt om bij de verkiezingen in 1936 herkozen te worden.

 6. Hartelijke Dank..🤝👍👍👍 dat die archieven zooo oneindig groot waren😳😳😳🌟🌟🌟🌟🌟DE Misdaden.. VAN DEZE WERELD… ENGELAND HEEFT OOK ZOIETS…❗❗

 7. Ik las een bericht in Autoblog toevallig, (ik kende het blad niet), zij schreven, dat de Duitse auto-industrie de concurrentie op gebied van EV auto’s verliezen, aan China.
  (Je kunt reageren, maar ik wist niet hoe, en het blad interesseerde me te weinig), daarom doe ik het hier.
  China is de grootste fabriek van de Wereld, heeft alle industrieën, en ruim een Miljard arbeiders, die door een veel lagere levenstandaard, goedkoop zijn, hobby van een Chinese arbeiders is WERKEN, inflatie China 3.2%
  China heeft, van alle landen de beste contacten met z’n leveranciers, voor de leveringen van GRONDSTOFFEN en DELFSTOFFEN, onderanderen RUSLAND. (Rusland levert China alle benodigde grondstoffen / delfstoffen die ze maar nodig hebben, en ook nog in de hoeveelheden die ze maar vragen, en dat alles zonder levertijd, direct dus, en de prijzen blijven zeer concurrent door de lage inflatie in Rusland van ca. 2.6%).
  Noodzakelijke voor industrieën is, ENERGIE, deze wordt goed ingekocht, tegen de scherpste prijzen.
  Al de in China geproduceerde producten worden direct aan de klanten over de hele wereld afgeleverd, op dit moment wordt er hardt gewerkt aan de nieuwe Zijderoute, (waarvan al een heel groot deel klaar is, geen voorraden).
  Industrieën in Duitsland en Europa, veel minder arbeiders, veel duurder door hoge levensstandaard, inflatie ca. 10%, en hobby Duitslandse en Europese arbeiders VAKANTIES.
  Duitsland en de Europese industrieën hebben slechte contacten met leveranciers, oorzaak:
  AMERIKA is de KOLONIST van Duitsland en Europa, en deze bepaald voor zijn KOLONIE wat er in die KOLONIE gebeurt .uit
  Allereerst wordt de goedkope Energie leverancier, aan Duitsland en Europa afgesloten, en om ook voor de toekomst zeker te zijn, blaast de KOLONIST de toevoer-pijpen op.
  De KOLONIST levert de energie, maar daar moet de KOLONIE, VELE MALE meer voor betalen dan bij de vorige leverancier, en de levering zekerheid is VELE MALE minder.
  Ook grondstoffen / delfstoffen zijn overal VELE MALE duurder dan bij de vorige leverancier, de contacten met de vorige grondstoffen / delfstoffen leverancier, is geblokkeerd door de KOLONIST, die eiste van z’n KOLONIE een totale economische boycot tegen de vorige leverancier.
  Klanten van de KOLONIE wachten op wat er komen gaat, en wat vooral de KOLONIST doet.
  Op dit Moment plundert de KOLONIST de KOLONIE, en verplaatst de industrieën van de KOLONIE naar AMERIKA.
  Op dit moment lobbyen ze over de hele wereld om Industrieën naar Amerika te halen, (China mag niet de wereld fabriek zijn, zij moeten worden afgeremd, Amerika heeft al gedreigd ASML aan te pakken als ze China en Rusland Ships leveren, ook wordt Taiwan door Amerika onderdruk gezet, er zijn gesprekken om de Taiwanese Ship fabriek naar Amerika te verplaatsen.
  Er worden enorme SUBSIDIES aangeboden aan alle bedrijven, om in Amerika te komen vestigen
  Amerika beloofd de laagste Energieprijzen en de goedkoopste arbeiders, (Biden heeft al toestemming gegeven om migranten binnen te laten, die tegen zeer gunstige lage lonen en slechte arbeidersvoorwaarde aan te bieden, (net geleerd van Qatar), ook wordt een groot afzetgebied (Amerika) gegarandeerd, omdat producten uit buiten Amerika zeer hoge invoerrechten krijgen opgelegd.
  Amerika wordt een land alleen, zonder vrienden, zonder de wereld, Amerika valt buiten de BRICS,
  Alle soevereine landen gaan straks handelen met elkaar, en ontvangen en betalen via hun Centrale Banken. en betalen met hun eigen DIGITALE valuta’s, waarvan de waarde is vastgelegd aan “GOUD”. (zo vervalt het SWIFT betalingsverkeer), de DOLLAR zal als reservevaluta verdwijnen, ook zal de Rente in Amerika tot record hoogte stijgen, omdat de Amerikaanse economie die opgebouwd is uit Derivaten schuldpapier, (het vrij printen van dollers is voorbij)
  Ook kan een ander land (bijv. Amerika) niet meer een land uit een betalingsverkeer blokkeren, (zie Rusland), ook de Doller zal z’n waarde moeten koppelen aan “GOUD”, anders zal er niemand meer zijn die de Dollar wil hebben, het is dan nl. minder waard dan WC-PAPIER.
  Conclusie: hoe zie de wereld er straks uit.
  Er zijn dan SOEVEREINE landen, VRIJE landen, en de wereld zal MULTIPOLAIR zijn, (geen enkele machten)
  Er is een Amerika.
  EN er is een leeg geplunderd Europa.
  Of Amerika wil de hegemonie niet opgeven, en geeft zijn KOLONIE (Europa / NAVO) opdracht tot een derde Wereldoorlog, uit te vechten in Europa, in ieder geval niet in AMERIKA.
  Een kat (Amerika) in het nauw kan hele rare sprongen maken.
  Samengevat, zo gaat de Duitse Auto-industrie naar de maan.

 8. Wanneer het Europese megalomane WEF regime verordend om alle internetverbindingen en Radio zendamateurs het zwijgen opleggen dan weet ‘niemand’ meer of Rusland gewonnen heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in