In 2017 gaf Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, een lezing aan de Harvard Kennedy School. Daar deed hij een opmerkelijke uitspraak.

Hij wees erop dat staatshoofden als de toenmalige bondskanselier Merkel en zelfs Vladimir Poetin allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum waren. “We zijn er erg trots op samen te werken met de jonge generatie – premier Trudeau, de president van Argentinië, enzovoort,” zei Schwab.

Hij voegde eraan toe dat hij de dag voor de lezing een receptie had bijgewoond die door premier Trudeau was georganiseerd. “En ik weet dat de helft of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet bestaat uit Young Global Leaders van het World Economic Forum,” zei Schwab.

“Dat is ook het geval in Argentinië en in Frankrijk,” zei hij, eraan toevoegend dat de Franse president een Young Global Leader is.

KLAUS SCHWAB 2017: “WIR SIND SEHR STOLZ DARAUF, IN KABINETTE EINZUDRINGEN”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”Volg Frontnieuws op Telegram

  Westerse belastingbetalers financieren de wereldwijde uitrol van het bewakings- en controlesysteem van de controlegigarchen
Vorig artikelCEO Pfizer teleurgesteld over effect van derde injectie
Volgend artikelPeiling bewijst: Ondanks hun vaccinaties, angst voor Corona het hoogst onder gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Poetin is een grootmeester schaker en weet wellicht dat je mogelijke vijanden niet op afstand moet houden om te weten te komen wat die binnenshuis aan plannen hebben.
  Ergens lid van zijn wil niet zeggen dat je ermee akkoord gaat.

 2. Alexander Decroo, Belgisch eerste minister lichting YGL van 2015 en Vincent van Quickenborne, minister van Justitie Belgiue/ Mabel van Oranje en toenmalig Prins Willem Alexander van Oranje…moet je der nog meer hebben?

 3. Hij bedoelt er mee trots op te zijn, dat ze er in geslaagd zijn zeer nuttige, maar verse adders neer te zetten op strategische plekken, die uit hun eigen broedkasten komen, maar niet dmv incest. Dus zo kunnen ze generaties lang bewind houden.

 4. Daarom moest Rutte en Schouten en Kaag en Hoekstra weer opnieuw in de regering komen.
  Anders verliest Swaab in Nederland zijn draagvlak.
  Het begint een heel smerig spelletje te worden.

 5. Putin is ook lid van WEF. Evenals Maxima Zuregreta, Donald Trump, Michio Kaku, Marc Trutte etc. Zoek op internet naar WEF [naam] en ze komen op als vliegen op de stront.

  • Die trol maxima had ik vanaf het moment dat de in beeld kwam al een afkeer. De meeste schwabbelaars wekken overigens van nature een aversie op.

   Trouwens heel slim spel dat dit gajus overal aan de macht is gekomen.
   Ook slim onzichtbaar omdat slechts één van hun dit zichtbaar op zijn CV heeft gezet…..en nu is hun macht een feit.

 6. iedereen met flink veel geld ,krijgt een uitnodiging .en rijken zijn allemaal bang om hun geld te verliezen(boycot door wef leden) ,dus worden ze lid .

 7. Jong? Die gek en zijn volgers zijn allemaal 50 plus.

  Maar wat echt leuk is: het getal waarin hun leeftijd wordt uitgedrukt is hoger dan het getal waarin hun IQ wordt uitgedrukt.

  Voor de oorlog was Portugal, Spanje, Italie, Duitland, Oostenrijk fascistisch.
  En de geschiedenis herhaalt zich.

  Wordt tijd voor een (ultra) rechtse wind, willen we redden wat er te redden valt.
  Een RAF zou de oplossing zijn van veel toestanden; sla de kop van een slang af, en het beest is dood.

 8. Angst. Ik vrees dat mensen nooit zullen opstaan. En ik geloof dat dit komt omdat mensen het gewend zijn naar gezag op te kijken. Eerst waren dat Pappa en Mamma thuis. Toen waren dat de Meester en de Juf op de scholen. Toen waren dat de Managers en de Bazen op het werk. In de samenleving zijn dat de Autoriteiten. In de persoonlijke relatie is dat hun Partner. Mensen zijn dus hun hele leven lang gewend geweest gezag te krijgen van alle kanten om zich heen. Dat maakt het leven makkelijk voor ze, en dan hoeven ze ook niet meer zelf te denken. Ze hoeven alleen maar te doen wat het gezag ze dicteert. Dus nu ook. Het Gezag vertelt ze dat ze ingespoten moeten worden. En het maakt eigenlijk niet uit waarom. Ze doen het gewoon want het gaat om de gewoonte en het gemak van tegen gezag op te kijken en er aan te gehoorzamen. Dit gaat er nooit meer uit, totdat ze kritisch leren denken, en dat gaan de meesten toch nooit doen want dat druist tegen de levenslange gewoonte in. Een scheutje angst er bij, en klaar is kees. Trouwens, zo worden die WEFfers ook klaargestoomd,, ook via de gezag gewoonte. Pappa Schwab en zijn kinderen.

  • Immortal, je kan er ook nog aan toevoegen :” Een blind vertrouwen in autoritrit is de ergste vijand van de waarheid!” aldus Albert Einstein. Ook nog : In een oorlog is het eerste dat sneuvelt de waarheid. En laten we wel zijn we zijn in oorlog!

   • Gek toch he.. dat er zoveel mensen aan meedoen, in dat blinde vertrouwen. Ik snap het niet, hoe zit het met gezond verstand? Ontbreekt dat dan bij de meesten? Is er ergens iets fout gegaan in de ontwikkeling van de mens? Waarom zijn er maar zo weinig met gezond verstand, en daarvan zit dan een handjevol ongelooflijk smerig misbruik te maken van die mongolenkudde die geen gezond verstand hebben, ten koste van alles. Ik zie ze straks allemaal naar de microchip draven.

 9. Ik heb hierop enkele simpel vragen:
  Dit zou betekenen dat de verkiezingen dus helemaal niks voorstellen en dat alles al vaststond???
  Maw, dat ze ons flink bij de kl*ten hebben en bezeikt? Toch?
  Maar wisten we dit niet al?
  De belangrijkste vraag: hoelang laten we dit door gaan?

   • Hij vraagt “hoe lang laten we dit door gaan?”
    Is “Wakker!” daar een goed antwoord op?

    Ik vraag me hetzelfde af. Maar met een minderheid die beseft wat er gaande is, en met een minderheid die voornamelijk weerstand krijgt van de meerderheid, en met een meerderheid die het geen rotmoer uitmaakt wat er gaande is, hoe pakken we dit als minderheid aan? Hoeveel hooivorken hebben we nodig?

 10. Zijn er nu echt wereldwijd 5 miljoen gestorven louter aan corona?? waar zijn alle video’s /beeld materiaal van levende met corona ge-infekteerde patienten???het virus is dus nog steeds een leugen raadsel… geen een wetenschapper brengt direkt bewijs uit laboratoriums??ja er worden mensen ziek maar die waren al ziek van andere zaken.. en ook hier waar zijn alle patient dossiers?? iedereen moet aan de be-ademing en word dus zieker… door die behandeling>> medicijnen die wel werken worden weg ge woven en diegene die corona hebben gehad waren 2 weken goed ziek en daarna allerlei klachten….maar ook daarvan is weer de helft overtrokken> en nog steeds de testen zijn niet efficient>>>bloed-test laat alleen antistoffen zien tegen wat???

  bla bla begravenisondernemers mogen niets testen onderzoeken en iedereen rent als een debiel met kip zonder kop… laat er een echte long-arts opstaan en echt op tv longen zien waarin je corona kan zien werken….paar rontge-fotootjus kan iedere boerenlul maken

 11. virologen en omt en rivm en ggd spelen onder een hoedje… constant computer storingen in het weekend > ik stel voor niemand laat zich meer testen = de pandemie in een keer opgelost en code zwart >>>dat= verzekeringsgeld voor bedden tekort

 12. Even wat anders. Wie is deze pipo die hoig in schwabbie zijn programma,dtaat (op klaswebsite)?

  H.R.H. Prince Jaime de Bourbon de Parme
  Climate Envoy, Netherlands Government, Netherlands

 13. Interessant wat voor foute figuren je tegenkomt op hun sites.
  Hier gevaarlijke toekomstige trutten.
  Dat Wefspul zit echt overal!!!

  Lotte Dijkstra is a medical doctor. She graduated from the University of Amsterdam in 2019 after which she worked in psychiatric emergency services. She is currently taking an MSc in Epidemiology at the London School of Hygiene and Tropical Medicine. During her studies, Lotte has developed an interest in sexual and reproductive health and rights (SRHR); first as a sexuality educator in primary schools and later as the Netherlands first youth ambassador for SRHR. In this position she worked closely with the Ministry of Foreign Affairs, many national and international NGO’s, and with several UN agencies. Currently she serves as a supervisory board member at Rutgers, centre for sexual and reproductive health and rights.

  Red Cross (LRC) contributing to guidelines on disaster management focussing on children’s wellbeing during emergency situations in refugee camps. In addition, she was part of a team monitoring implementation of the LRC’s psychosocial care programs in the field.

  Following these experiences, Elizabeth decided she wanted to learn more and returned home to study and develop competences around working with children who suffer from psychological distress due to their experiences as refugees and migrants. During her Bachelor’s at the VU (completed in 2021) Elizabeth was involved in research on attachment therapy and translated a book on this subject written by one of her professors, from Dutch to English. She developed a strong interest in the theme of ‘attachment’ within the treatment of psychotrauma in children.

  In the future Elizabeth plans to return to the field, as the direct contact with children is where her passion lies.

  Karen Wekema
  Karen Wekema is a driven young woman whose foremost interest lies with human beings and their psyches. Especially the intersection between wellbeing, conflict and crisis is the object of her focus. After obtaining her bachelor’s degree in psychology and a master’s degree in Conflict Studies and Human Rights (UU), she now works as a senior at Slachtofferhulp Nederland. Karen researched the implementation of the peace accord in Colombia and the role of trust in peace building processes in the recent past. She supported several projects with (un)documented refugees and people who suddenly became homeless.

  Besides her mother tongue Dutch, Karen speaks English and Spanish and is currently learning Portuguese. She is developing her mindfulness skills now and plans to work as a mindfulness teacher in the near future.

  • Wil de echte ‘jood’ opstaan? Het woord ‘jood’ – ook talloze malen terug te vinden in de door de Farizeeërs bewerkte Bijbel – werd omstreeks 1600 A.D. geïntroduceerd. Deze jiddisch sprekende joden zijn geen afstammelingen van het volk Israel = Jacob, maar vertegenwoordigen in zekere mate de synagoge van satan, waarover óók gesproken wordt in de Bijbel. Deze ‘joden’ hebben dan ook – in zekere mate – een gruwelijke hekel aan Yahusha; de uit de Geest van God geboren Zoon (…). Alsook aan de Enige levende God. Dezen zijn werkzaam voor satan en hoogstwaarschijnlijk demonisch bezeten. De ware afstammelingen van Israel = Jacob zijn vandaag de dag nog altijd verspreid in de wereld. Dat ook zal voor de satanisten een motivatie kunnen zijn dat men zo heel graag alle bestaande DNA wenst te verzamelen. Tenslotte wenst men de schepping van God voor zover als mogelijk uit te wissen en daarvoor in de plaats hun Nephilim cult te installeren. Doch er zijn grenzen. Dit alles is geprofeteerd en ‘we’ zijn er bijna. Naarmate de tijd vordert, zal er meer kennis geopenbaard worden. Vergeet niet dat het Vaticaan = het Roomse Rijk tot voor zo’n 500 jaren geleden de Bijbel niet aan de volkeren wenste te openbaren en er zelf een draai aangaf omwille van macht; controle en misbruik. ‘Alle wegen leiden naar Rome.’ Paus en God is zoiets als zwart en wit en evenzo tegengesteld. Ja, er is zeker meer tussen hemel en aarde, maar het is aan degene die het wil gaan (onder)zoeken en alert is op satanisch occultisme. Zoals het ‘gespuis’ overal is, zo ook is het occultisme overal. Doe ermee wat je wilt. Onderzoek alles en behoudt het goede. Niet alles wat goed lijkt, is goed. ‘Goede wijn behoeft geen krans’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in