Karma is Gods hakkebord, en wordt bijna altijd met een kosmisch gegrinnik toegepast. Dingen komen om de hoek kijken wanneer een bepaalde overtollige lading cognitieve dissonantie de hersenen breekt van degenen die zich net aan het worstelen zijn om door te gaan. Het land heeft er genoeg van – genoeg wandelende hypocrisieën, genoeg struikelpartijen, genoeg Tik-tok lezingen van de neus-ringen-voor-de-lunch-groep. We staan aan het einde van iets en het begin van iets nieuws. Als in: er komt een pak slaag, schrijft James Howard Kunstler.

Kom maar op met Oliver Anthony, een zuidelijke plattelandsjongen met een vuurrode baard en een nieuw volkslied voor miljoenen die pijn lijden door de meedogenloze daden van de heersende elites. Rolling Stone Magazine, een huisorgaan van de heersende elites, speelde het fenomeen op deze manier:

Deze bovenstaande dingen zijn… wat? Dingen waar Rolling Stone voorstander van is? Pet causes? Hoge belastingen en zwaarlijvige mensen in de bijstand? En het liedje van Mr. Anthony beledigt hen? Bedoelt u dat rechtse influencers de naam van Jeffrey Epstein niet mogen noemen? Is het gewoon onbeleefd… of roept het onsmakelijke vragen op die beter niet gesteld kunnen worden (in beleefd gezelschap)? Dit laat wel zien waar de strijdlijnen nu getrokken worden, nietwaar?

Misschien was de laatste belediging die al dit sentiment in een liedje deed verzinken wel de slinkse aankondiging van Merrick Garland vrijdagmiddag – toen in theorie niemand oplette – dat hij US Attorney David Weiss benoemde tot Special Counsel in de zaak Hunter Biden. Dit is dezelfde David Weiss, begrijpt u, die de afgelopen vijf jaar toezicht hield op het onderzoek naar Hunter Biden voordat hij vaststelde of er iets ten laste gelegd kon worden uit een enorme inventaris van financiële misdaden met een overlapping van gedocumenteerde seks- en drugsovertredingen. Dezelfde David Weiss die de verjaringstermijn van veel van die misdaden liet verlopen terwijl hij treuzelde en rommelde in Wilmington. Dezelfde David Weiss die voor dit alles een pleidooiovereenkomst met een verborgen “Verlaat-De-Gevangenis-Vrij”-clausule in de kleine lettertjes van de zogenaamde “afleidingsovereenkomst” bekokstoofde, die Hunter B immuun zou hebben gemaakt voor verder onderzoek – wat rechter Maryellen Noreika pas op het laatste moment toevallig ontdekte, waardoor de deal in rook opging. (En toch beweert de regering nu dat de omleidingsovereenkomst – en Hunter B’s immuniteit tegen verdere aanklachten – “op zichzelf staat”, “van kracht is” en “nog steeds bindend is”. Hmmmm….)

  Na betrapt te zijn op het vervalsen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, "herziet" AstraZeneca zijn cijfers... maar het is nog steeds een wrede farce

Dit soort onbeschaamde brutaliteit vat de roekeloze, wetteloze manier waarop Mr. Garland als een schurkachtige procureur-generaal te werk gaat goed samen. Maar op wie doe je dan een beroep voor verlichting? Iedereen die zich afvraagt waarom er tegenwoordig eigenlijk geen gerechtigheid meer is in Amerika, hoeft niet verder te zoeken. Trouwens, de benoeming van meneer Weiss was duidelijk illegaal. In de statuten van de Special Counsel staat duidelijk dat de functie alleen kan worden bekleed door iemand die niet in dienst is van de regering. Weet Mr. Garland niet hoe dit werkt?

Wat de AG ook in het gezicht van Amerika wierp, was de uitvlucht van het “lopende onderzoek” die het MvJ zogenaamd in staat zou stellen om niet te hoeven antwoorden op vragen van het Congres over de wirwar van financiële misdaden van Hunter Biden, die tenslotte gepleegd werden in dienst van de wereldwijde afpersingsoperatie van de familie Biden. Is er ooit een flagrantere doofpot geweest? En dus is nu de tijd gekomen om Merrick Garland af te zetten wegens overtreding van de wet op de speciale raadsman en belemmering van de rechtsgang. Het is vrij eenvoudig, en het zou het eerste punt van orde moeten zijn wanneer het Congres terugkeert van zijn augustusreces en de beurzen gaat bezoeken. Het tweede punt zou de impeachment van “Joe Biden” moeten zijn, als hij voor Labor Day nog geen ontslag heeft genomen.

Op een ander, maar enorm belangrijk punt, en gerelateerd aan de langlopende, bizarre leugenachtigheid van de Amerikaanse overheid, vertelde een advocaat van de Federal Drug Administration vorige week aan een federaal hof van beroep in Louisiana dat een rechtszaak behandelde, dat het agentschap eigenlijk geen beleid had tegen het gebruik van Ivermectine voor Covid-19. De FDA reguleerde het off-label gebruik van ivermectine niet.

  De dood van koningin Elizabeth II: Brits Imperialisme, NWO, Big Pharma, Wapenlobby en WEF - De Grote Reset van koning Charles III komt eraan

De FDA reguleerde het off-label (over de toonbank) gebruik van geneesmiddelen niet. Deze verklaringen zijn geen voorschriften en hebben geen juridische gevolgen. Ze verbieden artsen niet om Ivermectine voor te schrijven voor de behandeling van COVID of voor enig ander doel. Integendeel, er zijn drie gevallen waar ik de rechtbank op wil wijzen in het dossier die aantonen dat de FDA expliciet erkent dat artsen de bevoegdheid hebben om Ivermectine voor te schrijven voor de behandeling van COVID.”

Hoe waar is dat? De FDA dwong Blue Cross en andere verzekeraars om artsen te waarschuwen om Ivermectine niet voor te schrijven voor Covid-19, en evenzo de Federation of State Medical Boards en de National Association of Boards of Pharmacy om doktersrecepten voor Ivermectine niet in te vullen voor Covid-19 patiënten, ondanks het feit dat het één van de beste, meest effectieve en veiligste behandelingen voor de ziekte was. De FDA publiceerde openbare aankondigingen om Amerikanen te vertellen dat ze geen Ivermectine moesten nemen. Het netto-effect was dat medische tuchtcolleges van staten artsen vervolgden voor het voorschrijven van het medicijn (bijv. de vervolging van Dr. Meryl Nass door het Maine Medical Board). Ook werd honderdduizenden Covid-19 patiënten vroegtijdige behandeling ontzegd, waarvan er velen stierven.

We weten allemaal waarom de FDA deed alsof Ivermectine niet gebruikt mocht worden. Omdat het de Emergency Use Authorization zou hebben verwijderd die mRNA shots aanwees als het enige antwoord op Covid, en het zou het aansprakelijkheidsschild van de farmaceutische bedrijven hebben weggenomen voor alles wat er mis ging. Natuurlijk ging het helemaal mis en miljoenen mensen betalen nu de prijs. Is dit het begin van de ontrafeling van een kolossale misdaad door die Rijke Mannen ten noorden van Richmond tegen de mensen van dit land?

  Biden's gezondheidsautoriteit FDA-commissaris zegt dat "desinformatie" de oorzaak is dat mensen plotseling dood neervallen

Van de officiële website van de FDA, 10 dec. 2021:


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMearsheimer: Oekraïne is “gedoemd te verliezen”
Volgend artikelVerdwaald in vertaling: Nederlandse banken slagen er niet in Russische tegoeden te bevriezen door typefouten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Ivermectine en hydrochloroquine zijn antibiotica die tegen bacteriële infecties kunnen worden ingezet. Covid-19 bestaat niet en het bestaan van een “virus” is hoogst twijfelachtig. Wederom zijn we voor de gek gehouden alsof het om een virus gaat. Ivermectine kan net zo goed een ander antibioticum zijn zoals colloïdaal zilverwater en Amoxicylline. De “virus” infecties zijn praktisch altijd bacteriële infecties of infecties als gevolg van de toxische inspuitingen “tegen corona” dat niet eens bestaat.

  • Dat vertel ik mensen al 3 jaar, iedereen kijkt me debiel aan. Mn eigen partner snapt er ook niks van. Denk al tijdje om bij dr weg te gaan. Ze is een echte schaap kom ik achter. Heel raar, ook veel vrienden en familie die ik ook nu zo zie.

  • Covid-19 is maar een naampje om een jaarlijks terugkerend seizoensvirus te catalogiseren. De normale corona van seizoen ’19-‘ 20 is waarschijnlijk net als ‘de griep’ totaal onder de radar gevlogen.

   Maar waar we wel mee zaten was een menselijk geknutselde genetische variant voor biologische oorlogsvoering. En die noemden ze als camouflage “corona virus identificatie 2019”. Maar het was kunstmatig.

   Als je iets maakt, kunstmatig, dan bestaat het dus. Daar zijn 100en hoogbetaalde mensen jaren mee bezig geweest. En volgens jou bestaat het gewoon niet?

   Dus ik zeg: grote onzin.

   PS: ik heb zelf ook ooit een HBO opleiding medisch analist gedaan, ik weet dus wel een beetje waar ik het over heb.

 2. De aanloop naar een revolutie gaat gepaard met vlugschriften, protest gedichten en liederen….

  Een goede protest song brengt mensen bij elkaar, een hele goede zorgt ervoor dat ze ook hun hooivork meenemen en direct beginnen met het schoonmaken van de Augia stallen….

  …voorbeelden zijn er genoeg, de Ierse bands zoals de Wolftones heeft er met humor en strijdvaardigheid….
  The Irish Brigade met kracht en hoop…er zijn er veel…de kracht van een volk…..zolang er muziek is kun je een boodschap overbrengen die aanslaat….vele revoluties hebben hun muziek die de geest van verzet kracht geeft….verbinding….muziek zal in een WEF wereld zeker verboden worden….te groot risico…

  https://www.youtube.com/watch?v=ZPTkREsPAEg
  https://www.youtube.com/watch?v=F3vfYw5105s
  https://www.youtube.com/watch?v=ehukpdse8_w

 3. Iedere onderdrukking word uiteindelijk met veel bloed omgezet in vrijheid….of nieuwe onderdrukking…

  …as long as the sky is open, the wind in our hair and our knives sharp and just in their work….

  • Een vette gangsta rapper met tatoo’s, die zingt over revolution… die couch potato krijgt een motorgrasmaaier nog niet eens aangeslingerd…

   • Dat slaat wel aan bij de belangrijkere doelgroep: de jongeren !

    Als we het van fans van volksbuurt herrie moeten hebben….

    Die magere heeft het kanaal,….maar FN zit helaas ook te vol met profiterende fossielen die oordelen op tattoos.
    Veselijke egoistische generatie

    • Beste liberté,

     “profiterende fossielen die oordelen op tattoos.”
     Waarom zijn het dan vooral wokies, hells angels en satanisten die onder de tattoos zitten?

     Tattoeages zijn brandmerken voor slaven. Omdat je ingewijd bent en bij de stam hoort, bij de geheime orde. Je krijgt hem omdat je iets gedaan hebt om er bij te horen, een ritueel of een slachtpartij. Iemand van de andere gang/club vermoord.

     Het wordt tegenwoordig geromantiseerd, de naam van je geliefde, portret van je idool, je kind. Maar wat als die ander je verraad? Je vrouw overspel pleegt of je voetbalheld coach wordt bij de aartsrivaal voor veel geld. Dan zit je daar met je domme tattoo. Toegewijd aan de verrader.

     Kijk maar eens naar de jakuza. Naar de tattoo in op de borst. Zwaar geheim. Maar het is de naam van de baas aan wie ze hun leven gezworen hebben.

     Tattoos zijn niet stoer, ze zijn een teken van onderwerping. Van slaven. Concentratiekamp gevangenen. Van criminelen en satanisten.

     En laten we wel wezen: mensen worden echt niet mooier of succesvoller van tattoos. Integendeel. Zorg liever dat je van binnen een mooier mens wordt. Dat uit zich naar buiten en in je acties.

     • De adel (of wat daar voor door gaat) meet zich geen piercings aan, maar tatoeages komen zo nu en dan voor. Koning Frederik IX van Denemarken (1899 – 1972) had als oud-marine-officier diverse tatoeages, waaronder op z’n borst een draak en liet zich daarmee fotograferen.
      We komen ‘m regelmatig tegen, Bernhard van Lippe-Biesterfeld (1911 – 2004) had op zijn arm een tatoeage van een gestileerde esculaap.
      De latere Britse koning Edward VII (1841 – 1910) heeft in zijn jonge jaren in Jeruzalem een tattoo laten plaatsen van het kruis van Jeruzalem, een subtiele verwijzing naar zijn lidmaatschap van de – geheime – orde van het heilig graf van Jeruzalem.

   • Hey Bas ik heb een hele resum of tattoos….just kidding heb ik werkelijk maar ik denk hey sommige kunnen het… zit er een betekenis achter en mijne heb ik niet zonder gezet…we zijn hier op deze site ook geen kindjes meer ik denk dat is iedereen hier bewust…. Ik boven de 50 en ik denk hier is niemand onder de … 30 niemand

     • Ruud altijd voor je daar,alsook de rest ondertussen zijn we een beetje verder dan de slapende bevolking, maakt ook niet uit , wat me bezorgd maakt is uiteraard zo weinige mensen deze het narratief blijven volgen…het HLN bij jullie het nieuws in NL ….tsja de nazi’s hebben het genau zo gedaan….er is in feite niets veranderd …

  • Beste Mensen

   Dat mensen Nu nog steeds spreken over Links en Rechts
   Kan men de linker oog Weg prikken uit het lichaam ?
   Of de LinkerArm afhakken ?
   Of het Linkerbeen afsnijden ?
   Niet vergeten het Hart zoveel die Links is gekant eruit weg snijden ?
   Want het Grootste gedeelte van het Hart zit onder de Linker BortsKast
   Denkt erover na
   Leeft met bijden tezamen
   Samen vormt dat ÈÈN Belichaming
   Dit is maar een klein voorbeeld mensen
   Gaat Alstublieft niet hakken of snijden in Uw lichaam
   Of die van een ander
   Dat is absoluut niet de bedoeling
   Gebruikt de Hersenen in het hoofd

   Dank U

 4. Het wordt verwarrend. Vroeger kon je berichtgeving nog duiden door tussen de lijntjes te lezen of tegenspraak in een tekst te zoeken, maar dat wordt steeds moeilijker, de diarree aan data op het net ten spijt. Ik weet niet meer wat links of rechts is. Neem nu Ecuador, daar is die “linkse” presidentskandidaat zopas vermoord. Hij was erg tegen Rafael Correa, veroordeeld voor corruptie en gevlucht naar België (geboorteland van zijn echtgenote). Toen de bankencrisis woedde werd hij op handen gedragen door het linkse kamp. Hij durfde het aan om foert te zeggen tegen het IMF en Wereldbank en zich verder in de schuld te steken. Die gaat immers gepaard met de verkoop van ’s lands kroonjuwelen. Hij gebruikte zelfs een bestaande term (ik ben de naam kwijt) die duidde op misdadig afgedwongen schulden. Ecuador leek eindelijk opnieuw te kunnen ademen, eens de financiële wurging weg was. Maar het duurde niet lang. Al snel doken etnische onrusten op, omdat het regenwoud werd gekapt en klaar was kees. Correa afgevoerd en een westerse marionet op de troon. Wij hebben dichterbij zoiets meegemaakt toen met Griekenland. Afghanistan is ook weer zo’n geval. Na het vertrek van de VS-troepen reizen Taliban-kopstukken de wereld rond en worden op het hoogste politieke echelon ontvangen (niet door Texaanse olieboeren zoals vroeger). Ik weet niet wat ze daar afspreken, maar ze lijken aanvaardbaar te zijn voor de westerse normen, zoals de Arabische oliestaten o.m. Nu wordt het weer hommeles, want de mensenrechten staan onder druk. Was dit niet afgesproken, dan? Of gingen die presidentiële gesprekken enkel over drugsquota, ontmijning, oliepijplijnen…? Ik probeer maar tussen de lijnen te lezen en op mijn geheugen te vertrouwen. “’t kan verkeren,” schreef die ouwe Brederoo al. Voor wie nog een beetje integriteit zoekt wordt de politiek almaar complexer en onzekerder. Net als de technologie trouwens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in