De dochter van Elvis Presley is op 12 januari 2023 op 54-jarige leeftijd plotseling en onverwacht overleden aan een hartstilstand. De bedrijfsmedia berichten en klagen ongeremd dat er gespeculeerd wordt over een verband met het “covid-vaccin”, terwijl ze tegelijkertijd woede en haat aanwakkeren. Een soortgelijke aanpak werd gezien bij de dood van muzikant Jeff Beck, die twee dagen eerder op 10 januari 2023 plotseling en onverwacht overleed, schrijft Blauerbote.com.

Het artikel in de Britse kwaliteitskrant “The Independent” over de plotselinge dood van Presley, getiteld “Anger as conspiracy theorists try to link Lisa Marie Presley death to vaccines“, heeft een veelzeggende openingszin:

“‘Iedereen die de dood van Lisa Marie Presley toeschrijft aan het Covid-vaccin is een verdomde idioot’, schreef een fan.”

In het oorspronkelijke Engels:

“‘Anyone attributing Lisa Marie Presley dying to the Covid vaccine is a f***ing moron,’ one fan wrote”

Een geweldige openingszin voor een kwaliteitskrant, nietwaar?

De British Independent zegt verder:

“Veel fans zijn boos nadat sommige complottheoretici op social media probeerden de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins.

Presley stierf op 54-jarige leeftijd na een ziekenhuisopname op donderdag (12 januari), zei haar moeder Priscilla Presley in een verklaring. Ze was de enige dochter van Elvis Presley.”

Wij “leren”: Woede en boosheid op “complottheoretici” is aan de orde van de dag.

Niet op dodelijke en schadelijke covid-“vaccins” respectievelijk hun pushers.

Net als bij de dood van Jeff Beck is het Amerikaanse tijdschrift Forbes opnieuw in het “strijdperk” getreden tegen vermeende “Corona-ontkenners” en co:

“Maar raad eens wat een aantal anti-vaccin activisten op social media probeerden te beschuldigen onmiddellijk nadat de hartstilstand van Lisa Marie Presley bekend werd. Hier is een hint. Het antwoord rijmt op “rovid vaccins”. Ja, u raadt het al, ze probeerden de schuld te geven aan Covid-19 vaccins, waar velen op de sociale media de vinger aan geven. Het is hetzelfde verhaal dat ze probeerden door te drukken kort nadat Buffalo Bills verdediger Damar Hamlin was ingestort op het voetbalveld, zoals ik blootlegde voor Forbes en @AtOmicPunk90 beschreef:”

Het bovenstaande is een screenshot van een Twitterpost van AtOmicPunk90 waarin critici van het covid-vaccin massaal worden beledigd. Een serieus argument wordt niet gemaakt in de “kwaliteitskrant” Forbes. Er wordt uitgepakt met beledigingen die ergens op het internet zijn gevonden – in dit geval op een Twittergebruiker met de naam “AtOmicPunk90”. Het bewijs van wat dan ook is zeker niet de tweet die Forbes gebruikte, die eindigt met de woorden:

  Wetenschappers concluderen dat COVID vaccins het Immuunsysteem herprogrammeren waardoor Lymfocyten vitale organen aanvallen

“Anti-vaxxers are absolute ghouls“

In het Nederlands betekent dit zoiets als:

“Anti-vaxxers zijn absolute lijkenetende demonen”

In de lijn van dit thema is er dezer dagen op internet een Engelstalige satire verschenen met de vraag: “Heeft u of een familielid last van een medische toevalligheid?” Het Kaufman Institute For Coincidence zou in dit geval kunnen helpen,” men zegt

“Bij Kaufman begrijpen we dat toeval nu de belangrijkste doodsoorzaak is. Als we op het tempo van de wetenschap willen werken, is er geen tijd voor causaliteit.

Het in het begin genoemde artikel in de Independent “bevestigt” met de volgende citaten dat de dood van mevrouw Presley “puur toeval” was en roept dus op tot een “strijd tegen idioten” waarin haat blijkbaar een belangrijke rol speelt:

“Een ander voegde daaraan toe: “Vandaag hoorde ik een kennis zeggen: ‘Ik heb gehoord dat Lisa Marie Presley een hartaanval heeft gehad, veroorzaakt door het Covid-vaccin’. Ik wilde zeggen: “Oké, je bent al heel lang een idioot. Dus als je sterft, moeten ze dan ‘domheid’ als doodsoorzaak op je overlijdensakte schrijven?””

Eén persoon schreef: “Lisa Marie Presley worstelde het grootste deel van haar leven met haar verslaving, die niet werd verbeterd door de kwaadaardige pseudowetenschap van Scientology, en idioten op Twitter zijn al begonnen haar hartstilstand te wijten aan het vaccin. God, ik haat deze mensen.

Steeds meer studies tonen aan dat de mRNA-preparaten, ook wel het “covid-vaccin” genoemd, veel schade aan het hart toebrengen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BREAKING: De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de lijst met potentiële ernstige bijwerkingen van mRNA-injectie: 100% van de DEATHVAX™ ontvangers hebben hartschadeVolg Frontnieuws op Telegram

  Injectie ingrediënten

Lees meer over:

Vorig artikelJapanse deskundigen verbijsterd over hoog aantal Covid-doden
Volgend artikelVijf redenen waarom de bevrijding van Soledar zo belangrijk is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

75 REACTIES

  • Al die vacciloten zijn boos omdat ze zelf diep in hun hart weten dat ze verkeerde stap hebben gedaan door blindelings die nazi ratten in Den Haag te geloven nu zie je dat een voor een de kuierlatten nemen. Kijk ik ben geen anti vaxxers toen ik l jaren geleden vanuit Indonesië hier naar NL verhuisd ik ben er nog steeds live en kicking met mijn 73jaar😜🖕💉

 1. Triest, de dood van deze nog veel te jonge vrouw. Of deze vrouw nu Presley als achternaam heeft of niet. Echter, als je even zoekt, was ze wel een Covid-gelovige en liet zich ook gewoon testen op Covid. Kans is aanzienlijk dat ze dus ook de prikjes heeft genomen. Kans is dus aanzienlijk dat die prikjes haar vroegtijdige dood hebben veroorzaakt en dan maakt het echt niet uit of haar achternaam Presley is of niet. De boosheid daar over is absurd.

  • Dat soort mensen zit toch allemaal aan de drugs. Al jaren gaan zulke types te vroeg dood. Allemaal misbruikt ook, dus daar word je ook alniet beter van.

  • Jaha die prikjes zijn er in gegaan onder het mom van……… ik deed het voor een ander. Toevallig vanmiddag zitten lezen en nu lees ik dat ze dood is. Trieste wereld.

 2. Wat een moeite om de Werkelijke Doodsoorzaak bekend te maken….er zullen nog HEEL ERG VÉÉL .. Toevallige Doden te betreuren zijn,..en sommigen niet toevallig..❗❗

  • Ach ik heb het geprobeerd te waarschuwen en aangegeven waar ze het konden checken maar je kreeg alles naar je hoofd geslingerd ik zeg nu als er eentje in de buurt zijn koppie erbij neerlegde zo weer meer plek op de parkeerplaats😂😂😂😂😂😜

    • @Hans, ff paar extra ritten in “The Lying Dutchman” en geld in holle bolle Bruls. “Papier hier” krijg je muntjes , de eerste CBDC.

   • Ja, zo’n instelling heb ik ook ondertussen gekregen.
    Ik ben er klaar mee om mensen trachten wakker te schudden. Het lukt gewoonweg niet. Het lijkt wel of hun hersenen ook al aangevreten zijn door die prik.
    Het begint gewoon op mijn lachspieren te werken als er weer eentje onder ” plotselinge, onverwachte” omstandigheden het loodje legt… Klinkt hard… maar ik kan het niet helpen… het is een soort onmacht. Wie niet horen wil moet maar voelen denk ik nu. En inderdaad het scheelt weer wat auto’s, dus uitstoot, op de snelweg…… hi hi.

   • idem ditto, als zo’n vaxxinazi tegen mij begint uit te vliegen laat ik hem weten dat ik hen zeer dankbaar ben dat ze hun spuitjes halen..
    ze waren daarvoor aan het jammeren dat er een overbevolking was en nu zijn ze meer dan bereid eigenhandig aan de oplossing mee te werken door zich te laten inspuiten met alle gevolgen vandien…..
    kan je garanderen….dat komt niet goed terecht lol

   • In de afgelopen 3 maand heb ik er 4 zien gaan.
    Mijn vader,bijna 82 jaar oud en versleten tsja zat er aan te komen.(aneurysma in de lies)
    Buurvrouw (57) 1 hersenbloeding 5 dagen later overleden.
    Buurvrouw (66) overleden.
    Buurman (75) motorrijder en fanatiek covid-aanhanger overleden.
    Allemaal hebben ze zich laten inenten met Vaxinatie (sommige meerdere keren)
    Is dit allemaal toevallig?
    adgezien van mijn vader vind ik het wel verdacht

 3. Uiteindelijk gaat de macht van het getal haar werk doen. Des te meer beroemdheden vroegtijdig de houten pyjama aantrekken des te meer mensen het verband gaan zien.

 4. De trein des doods begint langzaam op snelheid te komen.
  Bij bekende personen staat tegenwoordig: doodsoorzaak niet bekend (gemaakt). Goh wat toevallig. Vroeger lazen we ‘gewoon’ waar die bekendheid aan overleden was. Tegenwoordig hangt er een waas van geheimzinnigheid omheen.

 5. Es war also komplett aczeptabel wenn jemanden starb Covid wie Todesursache hervor zu heben. Nur der gleicher praxis an zu wenden wenn ein verdacht besteht es könnte was mit diese mRNA spritze tun haben ist entsponnen aus dem kranker Hirn von imf gegner . Währe es die Fans lieber das Ihr idol starb im folge drogen misbrauch ? Ein 54 Jahren “alte” Frau fällt nicht einfach tod um. Mann kann natürlich nicht pauschal behaupten das alles der Folge ist dieser “Impfung”, aber mann sollte schon alles in betracht ziehen ohne Tabu’s .

  • Aan het begin was ALLES corona en gingen ALLE stervenden dood aan COVID-19 ook als ze van het dak waren gesprongen/vallen of waren verdronken! Nu de gevaxten heel verdacht beginnen om te vallen KAN het niet aan het “medicijn” liggen… Nee, dat is geen “WETENSCHAP” natuurlijk!

   Achja, zo kunnen ze later alsnog wederom roepen “Wir haben es nicht gewust!”

 6. Ze willen en kunnen de “idiote” conclusie dat het de vaxdeath zou kunnen zijn niet eens debunken.

  Wie is er dan eigenlijk de ‘idioot’????

  Ze schijten allemaal in hun broek omdat ze allemaal hetzelfde schuit]je zitten en steeds harder moeten roepen om hun eigen angsten te overstemmen, LMFAO!!

  • Precies. Alleen iets verteld me dat een aanzienlijk aantal straks niet zo snel genegen meer zal zijn om weer vooraan in de rij te gaan staan om hun volgende Frankensteinshot te gaan halen.

 7. Dat al die vaxxers enorm boos worden en heel opgewonden kwaad. Want ik heb gelezen dat je tegenwoordig van boos en kwaad .suddenly dood kan gaan . Dussuhhhh komop wordt enormmmmmmm boos om onze opmerkingen .lees waarheid

 8. Het grappige is juist dat mensen die de dodelijke hart-aanval van Lisa Marie NIET aan het vaccin toewijzen, nogal hypocriet zijn en ook vrij dom. Waarom? Omdat niemand er moeite mee had toen het systeem vrijwel alle doden in 2020 probeerde toe te schrijven aan fluvid-19. Zelfs als je tegen een boom was gekonald met je motor, maar toevallig ook een positieve test had gehad tot geruime tijd daarvoor, werd je gewoon opgeschreven als “covid-dode” (want dat was wel zo makkelijk voor de elite om op die manier de angs voor het griepje erin te houden, omdat in werkelijkheid fluvid-19 helemaal niet dodelijker was dan de griep.
  En daarnaast is bewezen dat het vaccin de kans op hartfalen ernstig doet toenemen. EN bovendien klagen hart-specialisten erover dat vanaf 2021 het aantal hartziektes exponentieel is gestegen. In het nederlandse recht bestaat dan de regel dat de causaliteit tussen het nemen van het vaccin en het hartfalen vaststaat. Er is slechts 1 probleempje en dat is dat we niet zeker weten dat Lisa Marie is gevaccineerd. Maar omdat het grootste deel van de bevolking wel is gevaccineerd, mogen we daar op voorhand ook wel vanuitgaan en is het dus alleszins heel redelijk om je af te vragen of dit overlijden door het vaccin is gekomen.

 9. Ach het is ondertussen gewoon lachwekkend die schuimbekkende morons die hun geloof in stand willen houden.
  Die gedreven haat tegen mensen die niet bang zijn en hun geloof in de menselijke natuur hebben die maar moeten sterven. Die niets mogen zeggen wat kritisch is en ondanks alle vaxxes die ze gehad hebben als anti vaxxer worden bestempeld. Was ik dat maar, of liever gezegd mijn ouders die mij wel braaf hebben laten volspuiten.

  Deze vax was voor mij duidelijk, die komt er niet in bij mij en geen enkele andere meer. Ik was voor deze hele scamdemic al lekker op weg en had de hele farmascam ook al door. Over vaxxes heb ik nooit echt nagedacht omdat die niet spelen in mijn huidige leven. Maar de plandemie heeft mij heel duidelijk gemaakt dat ook dat een zeer schadelijke scam is.

  Maar laat de gevaxten maar lekker los gaan op ons dan sterven ze vanzelf door hun inspanning/boosheid 😉

  • @DoUSeelt ik ben momenteel daar waar ik woon niet omringd door agressieve vaxers. De overheid laat hier per 1 feb de masker plicht vallen. Benieuwd of de pro masker dragers dan in een diep gat vallen. Ik zou graag in de MSM zien dat de maskers meer slecht dan goed doen. Dat zou een mop zijn.

   Krijgen wij de niet-vaxers nu alsnog de schuld van de pandemie oversterfte die nu speelt?

  • Ja idd wat was het nog meer oh.. te koud of te warm douchen, sex, klimaatverandering, kortom alles wat eerst gezond of onschadelijk was. Toch denk ik dat ook de gevaxten door die smoesjes heen kijken (tenminste ’n deel)

 10. Ze zijn natuurlijk bang omdat de dochter van elvis zo vroeg overlijd dat dat door meer dan 100 miljoen mensen word gelezen ,dat is interesant nieuws. Wat ik prachtig vind is dat ze het afkoppen met een covid leugen en door juist zo dominant daarin aanwezig te zijn en te wijzen dat het GEEN. Covid was gaan mensen juist nadenken en bereiken zoor hun dominatie meer mensen die nu allert gaan zijn. Dus een mooie bonus voor ons eigenlijk. Leg er maar de nadeuk ik, noem presley en covid in één adem en grote kans dat die mensen die dat lezen stilletjes gaan ontwaken. Natuurlijk was het door de clothshot. Wij weten beter.maar toch triest dat de presleys niet oud mogen worden, eerst haar zoon en nu zij. 😓

 11. Zijn aannames, geen bewijs
  MSM doet weer veel moeite om dit ‘ overlijden’ onder de aandacht te brengen
  Niet getreurd’ ze ligt ongeveer
  ✈️ ……….hier . 🏝. . 🍷 🎵

 12. Hoe werkt medische industrie in usa ?

  Kijk videotjes van:
  Burzynski Cancer is Serious Business

  Het is enorm corrupt en ze kunnen niet hervormen
  En wij dansen naar hun pijpen, helaas pindakaas

  Deze gozer Burzynski hep wel een hele sjieke behandeling !!! (as je nodig hep)

 13. Laat maar janken die provaxxers, kan er niet warm of koud van worden.

  Even wat feitjes op een rij. De inflatie is kunstmatig gecreëerd en wel om reden dat hiermee heel veel economische ellende verklaard en weggeschreven kan worden.

  De aankondiging van de daling van de huizenprijzen met 20% komt niet door de hypotheek maar omdat het systeem van vraag en aanbod veranderd. Er gaan bosjes mensen dood!

  Hugo de griezel maakt geen enkele aanstalten het woningtekort op een serieuze manier aan te pakken, nee hij weet wel beter.

  Een vriend van mij zit op een ambulance en hij en zijn collega’s kunnen het aantal mensen met griep / longklachten longembolie, en hartfalen niet meer bijbenen, de spoed posten blijken ook vol te lopen met niet te stuiten neus bloedingen, statistisch gezien 50 keer zoveel als twee jaar geleden.

  Geef het nog een jaartje en de hypotheekverstrekkers komen om in de onverkoopbare huizen en kan je na wat onderhandelen voor een zacht prijsje een leuk optrekje bemachtigen.

 14. Who gives a fuck about another bimbo.. feit is dat 80% van de mensheid is ingespoten met langzaam dodende en/of verkreupelende troep – met minstens 1 spuitje met echt gif uit meerdere spuitjes die ze hebben gespoten; daaruit kun je extrapoleren dat minstens 80% van de huidige ‘coincidences’ door de smerige gifspuit komt. Een zeldzaam geval komt door een ‘echte’ hart aanval. De rest komt door overmatig drugs gebruik en dat soort destructief gedrag. Maar maakt het dan uit of ze dood gingen aan de horse, crack, meth, phen, of aan de spikes? Iedereen die spuitjes met troep neemt om zichzelf beter te voelen is een junk. En zeker als je er meer dan éen neemt. Verslaving is een enorme moneymaker. En verslaafden krijsen het hardst.

 15. Dat is al zowat drie jaar aan de gang. Iedere inhoudelijke argumentatie ontbreekt.
  Veel geschreeuw, maar weinig wol

  Het gaat hier niet over het hebben van meninkjes. Het zal mij aan mijn hol roesten wat je er allemaal van meent te moeten vinden met je grote bek

  Dat geld al helemaal voor die kutkranten.
  Als je het tuig zoekt wat een pestbende van iedere vorm van communicatie maakt moet je daar wezen.

  Als je de oorzaak van al die dooien wil vinden, moet je bij de gifmengers wezen.

  Als je bewijzen wil dat de gifmengers de oorzaak zijn, moeten onderzoekers de ruimte krijgen.
  Die krijgen ze niet van dat uitschot van de staat.

  Wie lopen er hand in hand, wie betaald wie

  Met dat geschreeuw hoef ik niks

 16. ELVIS PRESLEY overleden…😢
  (vaccine,, neen.)
  Lisa-Marie PRESLEY overleden… 😩(vaccine,, misschien.)

  Ze is weg…
  So, what’s the probleem.

  Tommmmorrow you are gone…

  Mensen, verspil u tijd niet meer dan de topictitel.

  (Please no offensive).

  Aan Rommel,
  Héél veel respect voor u en uwe medewerkers.
  Groetjes.

 17. Drummer Robbie Bachman (69) van de rockband Bachman Turner Overdrive is ook overleden. De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt.

  Zonde. Heerlijk nummer: You ain’t seen nothing yet. Hoe toepasselijk in deze tijd!

 18. Non-conformiteit betekent dat een zaak niet de eigenschappen heeft die van de zaak mochten worden verwacht op grond van de verwachtingen. De eisen die aan een zaak/product mogen worden gesteld zijn afhankelijk van de aard van de zaak en de mededelingen van de verkoper en bracht hierover misleidende informatie en in het begin helemaal niets en stopte het in de doofpot.

  Alle ziekten komen voort uit niet verwerkte emoties en/of angst aanjagen.
  Brein kent alleen maar voorspoed en dient ten allertijde in het vooruitzicht gesteld worden.

  De enige die dit wel doen zijn mensen omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen.
  Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren.

  104 yr Old Book Reveals The Highest Sacred Spiritual Knowledge Sacred Texts Reveal Your Body Is a Temple of God https://youtu.be/z899SKJ8WEc

  Als we tot deze conclusie komen = 2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale. The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality. Aquarius traditionally rules electricity, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas. Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness. Komen heel wat trauma’s uit voort en wonden om te helen op diepere lagen in je onderbewustzijn die het daglicht nog niet hebben gezien en healing nodig hebben om een echte soul te worden die vanuit echte liefde bijdraagt aan een harmonieuze samenleving.

 19. Griep (Corona virus) – je hebt de illusie dat je alles controle hebt ten koste van anderen en de natuur; je keurt je lichaam af; je bent onzeker en ervaart angst; je verlangt naar zelfontwikkeling zowel individueel als spiritueel; het liefst wil je je hart omarmen en openen; je wilt je bestaansrecht claimen en leven vanuit liefde. Het vergt verandering en co-creatie, in en met de natuur.

  Het parasiteren van mensen die dan ineens op onbewust niveau een zo’n gigantische druk bij je neerleggen nekt je. Meeste staan er niet bij stil wat het met je doet maar emotioneel geraakt worden is hetzelfde als het schieten met een mitrailleur op iemand. We staan er onvoldoende bij stil = Je verteert voelen door wrok, rancune of diep leed; onverwerkte trauma’s. Zelfontkenning; hebt je jezelf ‘verloren’ in een ‘bedreigende maatschappij’? Lees Byron Katie over de 4 vragen die je jezelf zou moeten stellen.
  Verzin je het zelf of ligt er een gegronde reden met een kern van waarheid om dit aan te nemen.

  Is propaganda voeren door onze overheden nou niet echt het beste middel.
  Al zou er een ziekte zijn is het uit moreel oogpunt te beschouwen om helemaal niets te melden
  ipv de hele wereld bevolking hiermee gek te maken.
  In hoeverre ben je geworteld in jezelf?
  In hoeverre ben je tegen jezelf gekeerd?

  Onwetendheid en diepgang met gebrekkige concentratie ligt hieraan ten grondslag.
  INTELLIGENCE vs INTELLECT explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Z5z_FPI-K9U

  pple need “to learn”(!) relationships
  https://youtube.com/shorts/75LaXb9CXq0?feature=share
  Huge challenge

 20. The Biochemistry of THE GREAT AWAKENING!
  https://rumble.com/v24qpq4-the-biochemistry-of-the-great-awakening.html

  It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?

  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

  Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them. ✨🧬 5e element

 21. We are all related to the Zodiac = Waterman is het teken van revolutie, technologie en disruptie. Het is ook het teken dat alles voor de mensheid wil, voor het gehele collectief. Met Pluto in Waterman, vanaf maart 2023, is de kans groot dat we revolutionaire veranderingen zien op het gebied van rechtvaardigheid voor iedereen. Deze transit zal nog jaren duren, dus verwacht niet meteen een grote impact, maar weet dat dit een groot astrologisch event is van 2023.

 22. Bij de link van Lisa Marie Presley word beweerd dat deze geknipt geplakt zou zijn.Maar de André links zie je de foto’s waar zij wel bij een covid test center was.Alleen God en de dicht bij zijnde mensen weten of ze gevaccineerd was of niet.Maar ze had geen makkelijk leven ze had haar vader dood in de badkamer zien liggen.Daar naast zou ze in haar jeugd misbruikt zijn door partners van Priscilla Presley.Waar door het toch verdere gevolgen heeft gegeven in haar leven.Ook heeft ze zelf natuurlijk een verantwoording voor het leven wat ze geleefd heeft uiteindelijk komen we allemaal een keer aan bij de grens van leven en dood.Waar we onze verantwoording moeten af leggen beroemd of niet beroemd.Maar wij als mensen hebben niet het recht om te oordelen over een ander.Toch is het erg triest een jonge moeder die toch twee minderjarige dochters achter laat de tweeling is nog maar 14 jaar oud.Eerst hun grote broer die zelfmoord deed en nu hun moeder plotseling overleden.Ik heb deze mail ter correctie geschreven ik het beter ná gekeken had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in