Erg bang. Op de bijeenkomsten van het World Economic Forum van deze week heeft meesterbrein Klaus Schwab – met zijn kenmerkende Bond-schurkact – keer op keer een categorisch gebod verkondigd: “Samenwerking in een Gefragmenteerde Wereld“, schrijft Pepe Escobar.

Hoewel zijn diagnose van “de meest kritieke fragmentatie” waarin de wereld nu verzonken is, voorspelbaar somber is, houdt Herr Schwab vol dat “de geest van Davos positief is” en dat we uiteindelijk allemaal gelukkig mogen leven in een “groene duurzame economie.”

Waar Davos deze week goed in is geweest, is de publieke opinie overladen met nieuwe mantra’s. Er is “Het nieuwe systeem”. Er is “het nieuwe systeem” dat, gezien de abjecte mislukking van de veelgeprezen Grote Reset, nu lijkt op een haastige update van het huidige – rammelende – besturingssysteem.

Davos heeft nieuwe hardware nodig, nieuwe programmeervaardigheden, zelfs een nieuw virus. Maar op dit moment is er allemaal een “polycrisis”: of, in Davos-taal, een “cluster van gerelateerde mondiale risico’s met samengestelde effecten.”

In Engels: a perfect storm.

De onuitstaanbare sukkels van dat Verdeel en Heers eiland in Noord-Europa zijn er net achter gekomen dat “geopolitiek” helaas nooit echt de smakeloze “einde van de geschiedenis” tunnel is ingegaan: tot hun verbazing is het nu – opnieuw – gecentreerd in het hartland, zoals het altijd is geweest voor het grootste deel van de geregistreerde geschiedenis.

Ze klagen over “bedreigende” geopolitiek, wat een code is voor Rusland-China, met Iran erbij.

Maar de kers op de Alpentaart is de arrogantie/stommiteit die het spel feitelijk weggeeft: de City of London en haar vazallen zijn woedend omdat de “wereld die Davos heeft gemaakt” snel instort.

Davos heeft geen enkele wereld “gemaakt” behalve zijn eigen schijnwereld.

Davos heeft nooit iets goed gedaan, omdat deze “elites” altijd bezig waren het Imperium van Chaos en zijn dodelijke “avonturen” in het Zuiden op te hemelen.

Davos heeft niet alleen alle recente, grote economische crises niet voorzien, maar vooral de huidige “perfect storm”, die verband houdt met de door het neoliberalisme veroorzaakte deïndustrialisatie van het collectieve Westen.

En natuurlijk heeft Davos geen idee van de werkelijke ommekeer in de richting van multipolariteit.

Zelfbenoemde opinieleiders zijn druk bezig te “herontdekken” dat De Toverberg van Thomas Mann zich bijna een eeuw geleden afspeelde in Davos – “tegen de achtergrond van een dodelijke ziekte en een dreigende wereldoorlog.”

Welnu, tegenwoordig is die “ziekte” – volledig met biowapens uitgerust – niet echt dodelijk meer. En de “dreigende wereldoorlog” wordt in feite actief aangemoedigd door een cabal van Amerikaanse Straussiaanse neo-cons en neoliberalen: een ongekozen, onverantwoordelijke, bipartisan Deep State die niet eens onderworpen is aan ideologie. Eeuwenoude oorlogsmisdadiger Henry Kissinger snapt het nog steeds niet.

  NAVO-sancties en de komende wereldramp met dieselbrandstof - Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset

Een Davos-panel over de-globalisering stond bol van ongerijmdheden, maar de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto zorgde tenminste voor een dosis realiteit.

China’s vice-premier Liu He, met zijn enorme kennis van financiën, wetenschap en technologie, was in ieder geval zeer behulpzaam door de vijf belangrijkste richtlijnen van Beijing voor de nabije toekomst vast te leggen – naast de gebruikelijke keizerlijke Sinofobie.

China zal zich richten op uitbreiding van de binnenlandse vraag; het “soepel houden” van industriële en toeleveringsketens; gaan voor de “gezonde ontwikkeling van de particuliere sector”; verdieping van de hervorming van staatsbedrijven; en streven naar “aantrekkelijke buitenlandse investeringen.”

Russisch verzet, Amerikaanse afgrond

Emmanuel Todd was niet in Davos. Maar dat was wel de Franse antropoloog, historicus, demograaf en geopolitiek analist die de afgelopen dagen in het collectieve Westen überhaupt de nodige veren deed opwaaien met een fascinerend antropologisch object: een op realiteit gebaseerd interview.

Todd sprak met Le Figaro – de krant bij uitstek van het Franse establishment en de haute bourgeoisie. Het interview werd afgelopen vrijdag gepubliceerd op pagina 22, ingeklemd tussen de spreekwoordelijke Russofobe oprispingen en met een uiterst korte vermelding onderaan de voorpagina. Mensen moesten dus echt moeite doen om het te vinden.

Todd grapte dat hij in Frankrijk de – absurde – reputatie heeft van een “rebellistische vernietiger”, terwijl hij in Japan gerespecteerd wordt, in de reguliere media verschijnt en zijn boeken met groot succes worden uitgegeven, waaronder het nieuwste (meer dan 100.000 verkochte exemplaren): De Derde Wereldoorlog is al begonnen.

Het is veelzeggend dat deze Japanse bestseller niet in het Frans bestaat, overwegende dat de hele Parijse uitgeversindustrie de EU/NAVO-lijn over Oekraïne volgt.

Het feit dat Todd verschillende dingen juist heeft, is een klein wonder in het huidige, abominabel kortzichtige Europese intellectuele landschap (er zijn andere analisten, vooral in Italië en Duitsland, maar die hebben veel minder gewicht dan Todd).

  De 500-jarige dominantie van het Westen loopt ten einde, waarschuwt de Russische minister van Buitenlandse Zaken

Dus hier zijn Todd’s beknopte Greatest Hits.

– Een nieuwe wereldoorlog is begonnen: Door “over te schakelen van een beperkte territoriale oorlog naar een wereldwijde economische botsing, tussen het collectieve Westen aan de ene kant en Rusland gekoppeld aan China aan de andere kant, werd dit een wereldoorlog.”

– Het Kremlin, zegt Todd, heeft een fout gemaakt door te berekenen dat een ontmantelde Oekraïense samenleving meteen zou instorten. Natuurlijk gaat hij niet in op de manier waarop Oekraïne door het militaire bondgenootschap van de NAVO tot het uiterste werd bewapend.

– Todd heeft gelijk als hij benadrukt hoe Duitsland en Frankrijk bij de NAVO ondergeschikte partners zijn geworden en niet op de hoogte waren van wat er in Oekraïne militair werd beraamd: “Ze wisten niet dat de Amerikanen, Britten en Polen konden toestaan dat Oekraïne een uitgebreide oorlog zou voeren. De fundamentele as van de NAVO is nu Washington-Londen-Warschau-Kiev.”

– Todd’s belangrijkste weggevertje is een dooddoener: “Het verzet van de Russische economie leidt het imperiale Amerikaanse systeem naar de afgrond. Niemand had voorzien dat de Russische economie het zou opnemen tegen de ‘economische macht’ van de NAVO.”

– Bijgevolg “kan de monetaire en financiële Amerikaanse controle over de wereld instorten, en daarmee de mogelijkheid voor de VS om hun enorme handelstekort voor niets te financieren.”

– En daarom “zitten we in een eindeloze oorlog, in een clash waarvan de conclusie de ineenstorting van de een of de ander is.”

– Over China zou Todd kunnen klinken als een strijdlustigere versie van Liu He in Davos: “Dat is het fundamentele dilemma van de Amerikaanse economie: zij kan de Chinese concurrentie niet aan zonder gekwalificeerde Chinese arbeidskrachten te importeren.”

– Wat de Russische economie betreft: “zij aanvaardt wel de marktregels, maar met een belangrijke rol voor de staat, en zij behoudt de flexibiliteit van de vorming van ingenieurs die aanpassingen mogelijk maken, zowel op industrieel als op militair gebied.”

– En dat brengt ons opnieuw bij de globalisering, op een manier die de rondetafels in Davos niet konden begrijpen: “We hebben zo veel van onze industriële activiteit verplaatst dat we niet weten of onze oorlogsproductie kan worden gehandhaafd.”

– Bij een meer erudiete interpretatie van die “clash of civilizations” drogreden gaat Todd voor soft power en komt met een opzienbarende conclusie: “Op 75 procent van de planeet was de organisatie van het ouderschap patrilineair, en daarom zien we een sterk begrip voor de Russische positie. Voor het collectieve niet-westen bevestigt Rusland een geruststellend moreel conservatisme.”

– Moskou is er dus in geslaagd “zich te herpositioneren als het archetype van een grote mogendheid, niet alleen “antikolonialistisch” maar ook patrilineair en conservatief in termen van traditionele zeden.”

Op basis van al het bovenstaande maakt Todd korte metten met de door de EU/NAVO-“elites” – ook in Davos – verkochte mythe dat Rusland “geïsoleerd” is, en benadrukt hij hoe de stemmen in de VN en het algemene sentiment in het hele Zuiden de oorlog karakteriseren, “die door de mainstream media wordt beschreven als een conflict over politieke waarden, maar in feite, op een dieper niveau, als een conflict over antropologische waarden.”

Tussen licht en duisternis

Zou het kunnen dat Rusland – naast de echte Quad, zoals ik die heb gedefinieerd (met China, India en Iran) – de overhand heeft in de antropologische inzet?

  Het kerende tij

De echte Quad heeft alles in zich om uit te groeien tot een nieuw intercultureel brandpunt van hoop in een “gefragmenteerde wereld.”

Meng het confucianistische China (non-dualistisch, geen transcendente godheid, maar met de Tao die door alles heen stroomt) met Rusland (orthodox-christelijk, verering van de goddelijke Sophia); polytheïstisch India (wiel van wedergeboorte, wet van karma); en sji’itisch Iran (islam voorafgegaan door Zoroastrisme, de eeuwige kosmische strijd tussen Licht en Duisternis).

Deze eenheid in verscheidenheid is zeker aantrekkelijker en verheffender dan de As van de Eeuwige Oorlog.

Zal de wereld ervan leren? Of, om Hegel te citeren – “wat we van de geschiedenis leren is dat niemand van de geschiedenis leert” – zijn we hopeloos gedoemd?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Rusland: De Nieuwe Wereldorde is tot een einde gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHeeft het World Economic Forum zojuist de “Creepy Piek bereikt?
Volgend artikelTribunaal angst: De Covid-vaccins pushende praathoofden krabbelen nu terug om hun sporen uit te wissen uit angst voor toekomstige vervolging voor samenzwering om dodelijke vaccins te pushen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Citaat uit het stuk: “Waar Davos deze week goed in is geweest, is de publieke opinie overladen met nieuwe mantra’s. Er is “Het nieuwe systeem”. Er is “het nieuwe systeem” dat, gezien de abjecte mislukking van de veelgeprezen Grote Reset, nu lijkt op een haastige update van het huidige – rammelende – besturingssysteem.”

  Dat nieuwe besturingssysteem is al bijna voltooid, het is iets geheel nieuws -dus geen haastige update- en heet voor insiders CSRQ-SM. Het houdt in dat er een klassensysteem wereldwijd wordt opgetuigd, waarbij 99% v.d. mensheid in een van de lagere klassen zal vallen en zullen moeten voldoen aan allerlei eisen omtrent vaccinaties, sociaal krediet, carbon krediet en maandelijks een UBI (basisinkomen) zullen gaan krijgen onder het mom van “you will own nothing and will be happy”.
  Een miniem percentage van de mensen (de huidige elite) zullen in de “Sovereign” klasse vallen waar geen enkele restricties zijn. Oftewel: hemel voor de elite en hel voor de rest van ons. Er zal ook een digitale wereldmunt geïntroduceerd worden (USDR of wellicht een andere naam), waarbij alle andere geldsystemen, cash en ook crypto zullen verdwijnen. Ruilhandel zal niet meer worden toegestaan. Alle financiele transacties die nog via Swift en de BIS bank lopen, worden in een kort tijdsbestek omgeleid naar het nieuwe systeem. Volgens ingewijden is de software, de back-end, de interfaces voor overheden, banken en publiek, en de A.I. die dit gaat besturen, al bijna klaar. Er hebben duizenden ontwikkelaars in een aantal programmeercentra in stilte aan gewerkt, en een aantal prominenten hebben al een “Sovereign” account die ze vullen met USDR. Er is een lijst gelekt met mensen die in die klasse vallen en daar zijn ook veel mensen uit de Alt Media bij, als Alex Jones en ook Eva Vlaardingerbroek, alsmede allerlei hooggeplaatste politici, celebrities, media mensen. De crux is dat de gewone mensen niet zullen weten dat er een speciale klasse is voor de elite en cabal. Het is kortom een communisme 2.0 systeem.

  Om deze software het huidige “rammelende” financiële systeem te laten vervangen, is er wel een een grote financiële ineenstorting nodig, zodat het volk het zal omarmen als “redding”. De Great Reset is m.i. volop bezig. Als mensen gaan denken dat de “Great Reset” is mislukt, dan is dat omdat de cabal wil dat we dat denken.

   • Ze hopen dat allemaal voor te zijn door zowel mogelijk mensen met hun dodelijke gentech-injecties op te ruimen.
    Volgende sommige schattingen zijn er meer dan 5 miljard mensen tenminste 1x te grazen genomen.
    Deze groep heeft volgens vele insiders en experts een nog maar zeer korte levensduur.
    Over 10 jaar is de wereldpopulatie dus drastisch afgenomen en zal de wereld in totale chaos veranderd zijn.
    Hoe zal Nederland eruit zien en functioneren als de helft van haar inwoners is opgeruimd ? Ik denk dat de zichzelf benoemde elite zich dan allang ergens op een idyllisch eiland heeft terug getrokken en heerlijk zit te feesten.

   • Kijk naar China, hen is dit ook gelukt, eveneens met een handje vol politie/leger.

    Bovendien heeft 60 to 75% van het Westen zich laten inenten met het vaccin, zich angst laten aanjagen etc….

   • Het is de hoogste tijd dat het volk in actie gaat komen nu juist nu kunnen wij hun treffen in hun harnas zij zijn zo zwak op dit moment en verdeeld hun koffers staan al klaar maar het tuig is nergens meer welkom.
    Wat nu te doen, hun geld en bezittingen afnemen en elk land zijn eigen munt slaan en de grenzen dicht potdicht en geen enkele vluchteling of gelukzoekers er nog in dat is de enigste manier om onze vrijheid terug te krijgen en afrekenen met de dictators in elk land zij moeten geen bestaan recht meer hebben en voor de vele misdaden ter plekke aangepakt worden ieder land voor zich zelf en vervolgens de grote schoonmaak in het land beginnen.

  • Ik heb ook iets dergelijks gelezen. Er komen 3 codes, “code C” staat voor Common en zal voor 99% van de wereld gaan gelden… “code S” is voor Sovereign en geldt voor de meeste Elite. De derde code weet ik even niet meer maar wat een misselijkmakend verhaal weer!

 2. @Peterus
  Helaas zal de gemiddelde burger geen idee hebben hoe terug te vechten, en ze zijn en masse gevaccineerd dus hebben laten zien dat ze bereid zijn om het nieuwe systeem / het nieuwe normaal te accepteren. Als je niks te verliezen hebt, niet weet wat je moet doen als de SHTF dan zullen ze de “reddingsboei” van een UBI accepteren, en zich daarmee in de val laten lopen waar geen ontsnappen meer aan is.
  Er zullen mensen zijn die terug willen vechten, of een parallelle samenleving willen stichten, maar high tech surveillance en dito wapens zullen hier korte metten mee maken. De cabal is al veel verder dan wij ooit vermoeden en hebben zich al voorbereid. Daarom kunnen ze op Davos zo schaamteloos doen alsof ze de wereld al in hun zak hebben. Het leger is totaal corrupt, daar hoef je niks van te verwachten.

 3. @ Immortal
  Als het een scam blijkt, en ik kom daar achter, dan vind ik het nog geen tijd verdoen en heb ik weer wat geleerd. Er zijn inderdaad mensen/kanalen die deze ontwikkelingen debunken, maar die vind ik ook niet erg overtuigend. Ik geloof zeker dat er veel desinformatie-agenten zijn vanuit de cabal die -als het waar is- deze informatie de kop in willen drukken. Als zodanig zul je dus ook mensen vinden die dit willen debunken en er zullen ook mensen zijn die dat weer geloven.
  Uitgaande van wat ik al weet en zie gebeuren, vind dit dermate interessant en nieuw dat ik het graag deel en als men mij kan overtuigen dat het onzin is, dan zal ik dat ook erkennen. Er zijn veel scams, en een grote is natuurlijk Q-Anon bijvoorbeeld. Daar lopen honderdduizenden mensen in, velen zullen echt niet erkennen dat ze in de val zijn gelopen. Ik geloof dat er een paar duizend mensen nu de informatie van Oculum Labs en We Are Sovereign volgen, dus te verwaarlozen t.o.v. Q-Anon. Ik heb praktisch alles van hun publicaties over het nieuwe systeem inmiddels tot mij genomen (die moeite heb ik genomen), ik begrijp wat ze willen zeggen en het heeft me wel een aantal inzichten opgeleverd over hoe de cabal te werk gaat volgens hen. Als het nep is, heb ik toch een paar avondjes goeie science-fiction gelezen, want boeiend is het wel. Mijn gevoel (en ook feiten) zegt me dat er meer aan de hand is, dan een hoop truthers en alternatieve media laten weten over de Great Reset. Ik vind het aannemelijk dat de cabal op deze manier de mensheid in een nieuw “control grid” wil duwen, de zaken die daarvoor nodig zijn staan voor een goed deel al op hun plek.

  • Phaedrus januari 18, 2023 at 23:21
   Je redenering is zeker waardevol en bevat punten om in gedachten te houden. Mijn bezwaar tegen dit CSRQ-SM gebeuren ligt in bepaalde kleine feitjes. Bijvoorbeeld de bewering dat er ‘namen in de software zitten’. Men weet dat alle goede software nooit persoonsgegevens hard codeert; deze gegevens worden naderhand pas opgeslagen, genormaliseerd en/of aan codes gekoppeld in tabellen. Ook wordt de software niet omschreven in voldoende detail, behalve dan het feitje dat er ‘1000 programmeurs in stilte aan gewerkt hebben.’ Dit moet dan in de laatste tien jaar of zo gebeurd zijn voor een systeem dat wereldwijd uitgerold gaat worden, en wsch langer. Feitje over het coöordineren van al die programmeurs, en de zwijgplicht, etc. Dan hebben we het nog niet eens over het converteren en schaduwdraaien van SWIFT dat niet zomaar overgeheveld kan worden. Dan is er het maffe feitje van de 4 benamingen, wat verdacht veel doet denken aan de 4 castes in India, welke je dan ook nog eens kan ‘kopen’ voor een aardig bedragje van een vent in Vietnam. En zo zijn er nog wel meer feitjes die bij elkaar niet optellen en niet realistisch zijn. Zeer zeker niet de implementatie van een dergelijk systeem in zo’n korte tijd op de hele wereld. Ik geloof net zoals jij dat er wel degelijk meer speelt achter onze ruggen om, en dat er meer gaande is. Het plan in grote lijnen klopt wel, maar de details beschreven in dit C verhaal stroken niet met de realiteit. Ik zou wel mijn ogen blijven open houden voor de mogelijke werking van de globalisten, welke inzichten je uit deze C saga hebt kunnen distilleren; dat is zeker een mooi take-home point dat ook ik meeneem uit je redenering. Maar ik denk dat dit gewoon een scam is van een sluwerik die bovendien een beetje slordig te werk gaat. Ik zou er niet teveel op staven, maar wel als info bron voor de machinaties van de ratten die de mensheid de afgrond induwen voor hun eigen winst. Dit alles gezegd, vergeet niet wat Phaedrus heeft gezegd over liefde: “he acknowledges that love is not only an emotion, rather a supernatural being. A second point that Phaedrus believed was that love was also the inspiration of hero, for it can conquer evil and would make men inspire the dishonorable to be honorable.” Dat is iets om echt op te staven. Bedankt voor de interessante communicatie, wederom. 🙂

   • Ik heb een aantal jaren bij het UWV gewerkt. Daar hebben ze ook van die systemen. Dan staat er gewoon een vinkje bij “VIP”, voor personen die boven ons verheven zijn.
    Ik haatte dat, daarom ben ik er weg gegaan.

   • Dankjewel Immortal en natuurlijk phaedros voor alle moeite die jullie nemen om ons te vertellen hoe het allemaal in elkaar zit . Ik heb net de meest recente update van Benjamin Fulford ook tot me genomen en ik kies ervoor gewoon af te wachten tot er daadwerkelijk opgetreden wordt tegen de Avatars die zich als ,”leiders” voordoen maar in wezen gecontroleerd worden door het wat Kimberley Goguen noemt de Omicron A.I (het echte kwaad) . Zie wakkere mensen.org voor de NL vertaling van B Fulford onder artikelen & abonneer je op UbitedNetwork.TV voor het echte nieuws van the Guardian of Planet Earth ♥️😇🙏 gewoon het advies van een diep & doordenker met Liefde gedeeld 😄💪🤩♥️

 4. “Wat we van de geschiedenis leren is dat niemand van de geschiedenis leert.” Is dat niet een bekende quote van Aldous Huxley?

  • Dat is de vraag of het van Huxley is. In het artikel hiervoor staat het volgende:
   Zal de wereld ervan leren? Of, om Hegel te citeren – “wat we van de geschiedenis leren is dat niemand van de geschiedenis leert” – zijn we hopeloos gedoemd?
   Wie was er eerder? Hegel of Huxley. Interessante vraag.

 5. “Een groene duurzame energie” ?? Ik geef ze twee jaar en dan zijn ALLE bomen gekapt.
  Het is schrikbarend om te zien, in de boomrijke landen.
  Zoals altijd… het is het tegenovergestelde van wat ze zeggen.

  • Woorden als duurzaam, groene energie, …footprint.
   Ver van weg blijven inderdaad. Degenen die moeder aarde echt aan het hart gaan zijn niet de zgn klimaatactivisten e.d.

 6. Phaedrus;
  mooi omschreven stuk, realistisch ipv surrealisme.
  Mogelijk nog paar lagen in inkomen
  Om de beter gesitueerden koest te houden.
  En aan de trollen; aanjagers van de hype. “ Is Eenderde beste mensen “

  De slapers, zullen het mogelijk niet merken als de televisie aanstaat.

 7. Davos heeft geen enkele wereld gemaakt behalve zijn eigen schijn wereld. Terecht opgemerkt want hoe denkt die elite straks dat ze de wereld kunnen runnen. Stel dat er een atoom oorlog komt wanneer denken ze dan hun bunkers te kunnen verlaten en zullen ze dan echt denken dat ze weer kunnen rondvliegen in hun prive jets en alles weer kunnen eten zoals voorheen. Ik zie dat niet gebeuren en dit is maar een voorbeeld. Wat te denken van medische hulp??? Hoe lang zal het duren eer er weer schone grond vrij is om te verbouwen??

 8. Jouw rammelende besturing systeem begint hier is weten dat je in Karma en levensbestemming hebt en gaat over zogezegde slechte eigenschappen dat dit echt je karma afwerken is karmische astrologie werkt vooral met retrograde planeten die achteruit lopen ipv vooruit. Je lichaam bestaat uit die 12 huizen (lees leerlessen van de planeten in gedrag) en de 7 chakra’s. Groei en vooruitgang is bewust leven. De mens gebruikt alleen de linker hersenhelft de denkende kant. De rechterhelft wordt helaas bijna niet ingeschakeld, de kant van de dromen, het intuïtieve weten, telepathie, de kracht om beelden te maken van iets, de helderziendheid, symbolentaal. Echter groeien we naar een tijd toe, waar meer en meer mensen beide kanten gaan gebruiken nu we van yang nu bijna volledig in yin terechtkomen om de balans van yang te herstellen. Karma is/zijn de niet gevoelde/geuite emoties en/of niet uitgesproken emoties van het onbewuste….
  Je vrije keuze van de lessen ligt voor je geboorte. Jij kiest hoeveel je wilt groeien voor je neerdaalt. Jij kiest he moment van geboorte. je kiest het land, sociaal milieu, kortom je kiest je ouders die je die ervaringen kunnen bezorgen die je nodig hebt in dit leven. en in het kader van al die omstandigheden, die voordien vrij gekozen hebt, in de begrenzing van dat spel, kun je bewust leven of niet.
  Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.
  https://youtu.be/ZDu65l6iQmU

  In het ene kanaal adem je negative gedachten opwaarts + = Yang is ego in door de pineal gland is het duiveltje adem je de die gefilterde negativiteit weer uit is die andere stroom neerwaarts – = Yin Wat betreft de kanalen diep binnenin ons wat betreft de subtiele winden erin puilen de twee zijkanalen altijd uit van verkeerd begrepen gedachten en de twee vergiften die daaruit ontstaan: op een verkeerde manier van dingen houden en er op een verkeerde manier een hekel aan hebben.

  En in het kielzog van onze gedachten volgt nog een zwerm andere.

  In het Maan-kanaal (linker neusgat): gedachten van bezitsdrang, onmogelijke verlangens, trots. Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van houden van.

  In het Zon-kanaal (rechter neusgat): gedachten van boosheid, haat, wedijver.
  Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van afkeer.
  Is intelligentie in hoge mate zelf- controlerend als je de kwade gedachten van de mooie gedachten kunt onderscheiden die niet tot zelfdestructie lijden……MAW je doet het jezelf aan omdat je lichaam niet in balans is en je niet geaard bent met als gevolg diegene diegene, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren. De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het. Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het.

  Een laag gevoel van eigenwaarde hiermede als gevolg maar hebben zij niet door omdat ze in het lagere gedeelte van hun lichaam wonen en de 5 zintuigen niet eens bereikt hebben met als gevolg. Je luistert niet, je ziet het niet, je ruikt het niet, je proeft het niet en je voelt het niet. Kortom je leeft voor minder dan de helft in je eigen lichaam en bent eigenlijk maar een half mens die zich niet in anderen kan inleven.

 9. De laatste lichting kinderen houdt dus om die reden niet van autoriteit en autoritaire ouders en hebben meer behoefte aan gelijkwaardigheid m.a.w papa ga eens aan jezelf klussen want je leeft alleen maar over je rechter hersenhelft en bent niet in balans met jezelf en dus ook niet met anderen. Geldt eveneens voor vrouwen die alleen maar over hun rechter hersenhelft ademen en om die reden dus ook niet in balans en veelal dominante mannelijke trekjes erop na houden. Nieuwetijds-kinderen zijn vredestichters….Nieuwetijdskinderen zijn meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld. Ze hebben moeite met vooropgestelde structuren en mentale kaders die weinig ruimte laten voor intuïtie, onvoorspelbaarheid en individualiteit. Eigenlijk zijn zij hier om ons te leren breken met een traditie van overmatig denken en analyseren. https://www.nieuwetijdskind.com/kenmerken-nieuwetijdskinderen/

 10. Deze klopt ook = Ik geloof zeker dat er veel desinformatie-agenten zijn vanuit de cabal die -als het waar is- deze informatie de kop in willen drukken. Disinformation https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022
  En is dit de schaduw agenda van de Nederlandse regering die dit bewust inzetten om de hele wereld dom en in dualiteit te houden en werken niet aan vrede dan allen maar macht en controle. Maar welke volwassen mensen verzinnen dit dan? Diegene die slecht in hun vel zitten en liever andere mensen manipuleren. Ze weten niet eens wie ze werkelijk zijn en is er een reden….Nee, er is geen reden en doen zo maar wat en is lower brain en verre van intelligent en noemen zichzelf macht hebbers terwijl zij diegene zijn die deze bizarre agenda hebben samengesteld is Agenda 21-2030 The world renowned docuseries THE FALL OF THE CABAL.
  They are like the mafia, only much worse… https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  • Andreas Dirker januari 19, 2023 at 07:10
   Wat je hier schrijft, Andreas, is precies waarom die GMO-gifspuit is ontworpen jaren geleden – om dit proces van ‘verlichting’ tegen te houden. De gifspuit dient om S-Arrestin aan te maken, aka ‘spike eiwitten’ die op de pijnappelklier inwerken. Vandaar dus dat je allerlei neurologische problemen ziet, plus problemen met de fertiliteit. Deze klier is betrokken bij vele processen in het menselijk lichaam. Hij is niet voor niets al eeuwen onveranderd gebleven, en goed doorbloed, en elk warmbloedig dier heeft dit ‘central control’ in zijn hersenen. Wat ‘ze’ bereikt hebben met die spuit is gigantisch. Met die gifspuit spelen ze God. Wat er straks overblijft aan ‘mensen’ is fundamenteel veranderd in een heel ander soort. Je ziet het nu al, hoe heel veel mensen ‘anders’ doen, alsof ze niet meer helemaal vooruit kunnen denken of zo. Bovendien zijn ‘ze’ (Bill Gates, onder meer) bezig met het blokkeren van de zon, in de naam van die vette leugen klimaatsverandering. ‘Ze’ doen er alles aan om het duister in te luiden, ipv de ‘Verlichting,’ welke cyclus voor de deur staat (of stond, als dit zo door gaat) met de Age of Aquarius.

   Plus het weggraaien van alle Aardse rijkdom die vertaald is naar ‘geld’ om straks iedereen een waardebon op te plakken. Het gaat gewoon om het binnenharken van al de aardse rijkdom, welke niet oneindig is, en zeker niet ‘sustainable’ want er groeit geen nieuw goud bij. Dit is alles wat de Aarde heeft, en dat is weggegraaid en vertaald onder het mom van ‘geld’. Dit geld is nu gewoon gekleurd papier en stelt niks meer voor. Dus de graaiers willen het laatste beetje nog binnenslepen, en zich van de meeste mensen ontdoen, zodat niemand meer gaat miauwen over geld nodig hebben, en dan plakken ze een waardebon op de overgeblevenen, zo van, “jij bent 100 units waard (digi munt) en besteed dit niet allemaal in 1 x (digi pas), want anders krijg je er van langs (social credit). De overgebleven GMO-gemaakte stumperds denken echt dat ze het goed hebben, dus probeer ze maar niet wakker te schudden. Ze halen af en toe nog een anti-depri boester om zich goed te voelen. En de satelliet in de lucht bepaalt hun pad.

   En zo wordt een prachtig tijdperk van nieuwe inzichten en vernieuwd, menselijk gedrag t.o.v. elkaar de duisternis in geboord door deze totaal verziekte mensdieren. Het enige dat je kan doen, is de ogen van de schapen openen, hun geest verruimen, en ze zelf laten inzien dat ze meedoen aan het menselijk verval, ipv dat ze ‘bescherming voor zichzelf’ krijgen onder het mom van ‘je doet het voor opa’ (een vette leugen waarmee de schapen zichzelf bedriegen om toe te kunnen geven aan het eigen ego.) Hopelijk overkomt de ‘Verlichting’ al deze kwaadaardigheid, met de hulp van weldenkende mensen en de tot inzicht gekomen, nu dankbare schapen.

 11. Er zit nu een leger van 5000 bewapende soldaten in Davos.
  Een uitgelezen moment om al die criminelen op te pakken, zou ik zeggen.
  En dan tegen een berg zetten en neermaaien.

 12. Jantje januari 19, 2023 at 09:10
  Jantje, klopt. Ik heb dat ook gezien bij banken (bijv. VP, en Sr. VP en AVP, e.d.) Overal zie je titels. Maar namen en titels staan nooit vastgeprogrammeerd in software, dat kan niet, want dan moet je telkens opnieuw (duur) gaan programmeren als er een verandering komt, daarom gebruik je databases om je variabele gegevens op te slaan, die het software dan kan ophalen wanneer nodig. Wat ik hier probeer te zeggen is dat men voorzichtig moet zijn met eventuele scammers. Net zoals met de piramide gekte, waar je geld in kan leggen, zgn dan om nog meer geld te verdienen, zoals met die cryptomunten waar iedereen dan in tuint. Dit gedoe is een scam door een vent in Vietnam die een slaatje probeert te slaan uit angst. Je ziet dan meteen wie er allemaal mee willen doen om maar gauw ‘sovereign’ te worden. Eigenlijk lach je je dood hoe ze er in trappen. De aap komt uit de mouw. Dit gezegd, ik zeg niet dat het concept in grote lijnen niet waar is! Ik weet 100% zeker dat ze al heel lang zitten te broeden op een plan om alle rijkdom weg te graaien, en de overgebleven GMO-mensen een waardebonnetje op te plakken, met genoeg units om brood en bier van te kopen. Maar deze scam is dat niet. Het moet nog komen. Wanneer dat komt, kan nog even duren. Geen idee, dat hangt er van af, bijv hoe snel mensen omkomen, hoe snel ‘ze’ gaan samenwerken, de medewerking van heel veel banken, etc etc. Het is geen eenvoudig traject om de hele wereld om te zetten op een ‘ander’ financieel systeem! Voorlopig zijn ‘ze’ nog heel druk met het beroven van rijke landen, dat eerst moet gebeuren. Ik vermoed dat er nog heel wat oorlogjes komen eerst. Wat het tij kan keren, is als er ‘critical mass’ ontstaat – voldoende mensen die het eea door hebben en het ook zat worden. Dus, het enige dat je nu kan doen, is de ogen van de schapen blijven openen en ze als dankbare medestanders mee krijgen om critical mass te bereiken. Het is in feite een wedstrijd tussen de activiteiten van de globalisten, en de critical mass om ze te stuiten.

 13. #​IWantToStopSharingMyRealityWithTheseClowns🤡🤡🤡🤡 !!!!!!!

  #TheyLieAsTheyBreath💩.

  ​#DAVOS☠☠☠☠☠☠☠.

  ​#🚀🚀🚀🚀🚀💥WEF💥🚀🚀🚀🚀🚀 !!

  #TheCurrentThing; 🇺🇦+💉☠+🏳‍🌈.

  #🖕MSMFakeNews​DemonReptiles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in