Google heeft plannen aangekondigd om alle onafhankelijke media volledig te verbannen uit hun zoekresultaten.

Volgens LaToya Drake, hoofd van Google News Lab, werkt Google samen met de VN, de WHO en andere globalistische organisaties aan een nieuwe censuurtool, bericht Thepeoplesvoice.

Google News Lab is “een team binnen het Google News Initiative wiens missie het is om samen te werken met journalisten om verkeerde informatie te bestrijden” en andere dingen. En, het Google News Initiative (“GNI”) “werkt samen met uitgevers en journalisten om desinformatie te bestrijden.”

Expose-news.com doet verslag:

Hieronder staan de korte beschrijvingen van de ‘Over’-pagina van GNI. De titels zijn misleidend. Als u bijvoorbeeld de hyperlink “Onze partners” volgt die de woorden “meer weten” bevat, komt u niet bij een lijst of overzicht van haar partners. Het leidt naar “Case Studies“: Enkele “verhalen” over “hoe nieuwsorganisaties over de hele wereld hun nieuwsdekking en digitale bedrijven laten groeien.” Waarna Google reclame maakt voor een aantal andere producten en de lezer uitnodigt om “zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief”.

We zijn echt het tijdperk van George Orwells Doublethink en Doublespeak binnengetreden.

Google’s wereldwijde censuurgereedschap

Vorige week twitterde de Zwitserse softwareontwikkelaar Dejan Georgiev: “Google’s nieuwe wereldwijde censuurtool werd vandaag [7 augustus] om 9:10 uur geïntroduceerd via een persbericht per e-mail.”

Het volgende gebruikt de punten die Georgiev naar voren bracht over de nieuwe censuurtool van GNI als ruggengraat waaraan wij informatie hebben toegevoegd voor de context. Een kopie van de Twitter thread hierboven, met enkele aanvullende opmerkingen, kunt u ook HIER op Naked Truth News lezen.

  Waarom is het Westen zo zwak (en Rusland zo sterk?) De rol van het menselijk kapitaal en Westers onderwijs

GNI beschrijft zichzelf niet voor wat het is – de wereldwijde internetcensuur – in plaats daarvan beschrijft Google het als “Fact Check Tools”.

Wat is het werkelijke doel van GNI? Het doel is om afwijkende meningen over elk onderwerp dat Google kiest, te elimineren. “De algoritmen zijn Google’s laatste poging om het internet te controleren voordat mensen er wereldwijd geen toegang meer toe hebben. Het doel is om één standpunt te hebben. Google noemt het ‘Data Commons’,” schreef Naked Truth News.

Data Commons wordt gehost door Google en verzamelt gegevens uit allerlei bronnen in een verenigde database. Het is een verzameling gegevens en tools die, in grote lijnen, bestaan uit een “kennisgrafiek” die gegevens uit talrijke open bronnen met elkaar verbindt, ondersteunende schema’s, een API om toegang te krijgen tot gegevens in de grafiek, een grafiekbrowser en een dataset voor feitencontrole.

Het koppelt verwijzingen naar dezelfde entiteiten – zoals steden, provincies, organisaties, enz. – in verschillende datasets aan knooppunten in de grafiek, zodat gebruikers toegang hebben tot gegevens over een bepaalde entiteit uit verschillende bronnen. Met andere woorden, iemand kan een persoon of entiteit opvragen en alle informatie over die persoon of entiteit binnen de database van Google wordt weergegeven.

De Data Commons-site werd in mei 2018 gelanceerd met een eerste dataset die bestond uit gegevens over factchecking die in ClaimReview-formaat werden gepubliceerd door verschillende “factcheckers” van Poynter’s International Fact-Checking Network en Duke Reporters’ Lab.

In oktober 2018 meldde Data Commons dat het vrijgeven van de voorbeelddataset verdere interesse in het bestuderen van onjuiste informatie had gestimuleerd en dat het “verzoeken vanuit de academische wereld had ontvangen om het factchecking-corpus regelmatig bij te werken en meer uitgevers en niet-technische gebruikers in staat te stellen ClaimReview-markeringen toe te voegen.” Aan deze verzoeken werd voldaan door de introductie van een reeks op Google gebaseerde factcheck tools.

  "Begin etiketten te lezen": Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedsel

In oktober 2020 werd Data Commons toegankelijk in Google Search: “We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Data Commons toegankelijk is via zoekopdrachten in natuurlijke taal in Google search. In een tijd waarin gegevens ons inzicht in zoveel zaken vergroten – van volksgezondheid en onderwijs tot de veranderende beroepsbevolking en meer – is toegang tot gegevens nog nooit zo belangrijk geweest. Data Commons in Google Search is een stap in deze richting en stelt gebruikers in staat om gegevens te verkennen zonder dat ze daarvoor expertise of programmeervaardigheden nodig hebben.”

In een video die een week geleden werd gepubliceerd, moedigde LaToya Drake “factcheckers” en journalisten aan om de digitale hulpmiddelen te verkennen die speciaal voor hen zijn ontworpen om te helpen bij het “verifiëren van de authenticiteit en nauwkeurigheid” van online afbeeldingen, video’s en verslagen.

Verre van de nobele intentie om te helpen bij de feitelijke verificatie van informatie online, schreef Geogiev dat de algoritmen van Google ontworpen zijn om websites te verwijderen die kritiek hebben op onderwerpen zoals:

 • Covid-19 statistieken
 • De Wereldbank
 • De misdaadstatistieken van de FBI
 • PharmGKB
 • Een één-wereldregering

Lees meer: Data Commons Updates, 1 juni 2021

Andere onderwerpen zijn onder andere:

Lees meer: Data Commons Updates, 10 oktober 2021

“Alle gegevens ondersteunen een één-wereldregering onder de vlag van de Verenigde Naties. Google heeft het alleen voor het zeggen welk nieuws van het internet wordt gelezen of geblokkeerd,” schreef Naked Truth News.

Lees meer: Google News policies

GNI’s partners

Op Wikipedia’s pagina voor Data Commons staat het volgende: “Google heeft samengewerkt met partners zoals de United States Census, de Wereldbank en het US Bureau of Labor Statistics om de databank te vullen, die ook gegevens bevat van Wikipedia, de National Oceanic and Atmospheric Administration en het Federal Bureau of Investigation.”

  Nieuwe “gids” leert Britse parlementsleden “samenzweringstheorieën” te herkennen

De Data Commons website voegt hieraan toe: “Data Commons heeft veel voordeel gehad van vele samenwerkingen. Naast de hulp van het Amerikaanse Ministerie van Handel (met name het Census Bureau), hebben we hulp gekregen van onze vele academische samenwerkingsverbanden, waaronder UC San Francisco, Stanford University, UC Berkeley en Harvard.”

Maar om de omvang van GNI’s netwerk te begrijpen, kunt u HIER een niet-uitputtende lijst van 71 pagina’s met meer dan 7.000 partners bekijken. Dit document kan worden geraadpleegd, niet via de hyperlink onder ‘Onze partners’ op de ‘Over’-pagina, zoals eerder vermeld, maar op de pagina ‘2021 Impact Report‘ van GNI (zie afbeelding hieronder).

Verder lezen:

Last but not least, ontmoet de online persona van LaToya Drake, hoofd van Google News Lab, die de komst van Google’s nieuwe wereldwijde censuurtool aankondigde, en die duidelijk niet door iemand van buiten haar netwerk op feiten gecontroleerd wil worden:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Google is Illuminati”: David Bowie’s laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote nederlaag van de Oekraïners bij Klishchiivka in Bakhmut – De Russen heroverden alle posities rond de stad
Volgend artikelMearsheimer: Oekraïne is “gedoemd te verliezen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

99 REACTIES

  • Probleem is dat 99% van het volk op aarde google als zoekmachine gebruikt. Google is de machtigste entiteit op aarde. Veel te machtig geworden, dan word je vanzelf corrupt. Niet meer te stoppen, we zijn het point of no return al lang voorbij. Jij en ik zullen tot onze dood in een leugenwereld moeten leven en onze kinderen hun hele leven. Verschrikkelijk. Google is de enige entiteit die de macht en de middelen heeft om de gehele wereldbevolking (in elk geval de westerse) in een 100% fake perceptie van de wereld te brengen en te houden. De gemiddelde mens is te dom om dat door te hebben.

   • De normies kregen toch al geen alternatieve nieuwsbronnen getoond in Google. Het enige verschil is dat je ze nu ook niet krijgt wanneer je er gericht naar zoekt.

   • @Simon, hear hear, ze slepen ons zo mee met de globalistische plannen die dan worden uitgevoerd en dan kan je zeggen boeie, ja in de boeie of cel of dood of boetes, kijken of je dan nog boeie zegt, ze willen dat iedereen naar hun luistert, iedereen, ook die het niet boeit en hebben van alles achter de hand om je te laten luisteren, wie niet wil luisteren die moet voelen, ja boeie, ow je denkt dat je dan nergens last van krijgt als je niet me wil doen? lol, think again, yes we will fight back, but at what cost and what world would that be, not relaxed.

    • Precies. Zielig al die mensen die nog hopen dat het goed gaat komen met deze wereld. Leven in een illusie. Wanneer je beseft hoe groot en sterk de vijand is, krijgt ratio de overhand. Dit is niet te stoppen. Punt.

   • dus u bent ook een gemiddeld mens..want het is niet slim om in uw laatste zin beter te zijn dan het gemiddelde volkje heb je een spiegel ???

    • Ik was ook tot 3 jaar geleden hetzelfde als nu nog een groot deel van “het volk” ik bedoelde het misschien niet zo, dom of slim, het gaat om hoe lang duurt het voordat je door hebt dat je bedonderd wordt. Ik heb dat misschien onterecht als dom (lang durend) of slim (sneller het doorhebben) gelabeled. Het is ook een kwestie van sociale intelligentie. Er zijn eigenlijk geen goede labels voor dit.

   • brave browser, die wordt ook telkens beter.

    google blijft ‘master’ maar die kan sturen en steelt alles sowieso, helemaal er aan ontkomen lukt alleen zonder internet en of mobiele telefoon en of TV

    • Zeker! Brave browser en de zoekmachine worden beter, maar helaas is google ook fors bezig om browsers als Brave (gebaseerd op de open source Chromium) het leven zuur te maken. Er gaan geruchten dat de Brave browser functionaliteit door Google zal worden kapot gemaakt, maar ik weet er het fijne niet van.

   • Internet blijft gevaarlijk. Onthoud dat!

    Het is een amerikaans leger middel dat ze niet voor niets aan het klootjesvolk beschikbaar hebben gesteld

   • BRAVE downloaden.
    Geen Google play store.
    Privacy, ‘k weet het niet.
    Maar ja, ge zoekt het via Google, dus, ik weet het niet 100%.
    Vriendelijke groeten Madguru.

  • Anarchist,
   Ik hoor graag hoe je dan met wat nu opstart, want ik gebruik nog wel google, heb wel icoontjes inmiddels, welk alternatief kan ik je gebruiken, ik ben geen nurdo dus voor tips gelieve daar rekening mee te houden.

   • @flardinga
    Brave .
    Kies dan ook meteen de brave zoekmachine .
    En addons .
    Badger Ghostery Evt je vpn ook een addon.
    Heb je (Iobit server protection) addon . Neem iobit voor advanced systemcare .
    Goede malware scanner , Bof het hele pakket is intressant , neus eens rond.
    Adblocker enz .
    Engerlei volg gedoe van je brouwser ook uit uitzetten .
    Maak er een kunst van om zo veel mogelijk off te grid te blijven .
    Er zijn best veel mogelijk heden .. Tor brouwser (Privéscherm met Tor
    (Tor verbergt je IP-adres van de websites die je bezoekt.)
    Kun je instellen ,blokkeer social media meuk .
    Suc6 met je verandering (mocht je het doen ) Ban Google !!

   • Brave als zoekmachine en Mozilla als browser omdat die veel meer extensies bevat die je beschermen tegen volgen.
    Installeer Privacy Badger en Ublock Origin. Schakel WebGL uit. Dat doe je door ‘about:config in te typen in de zoekbalk en accepteer de risico’s. Zoel WebGL en zet die dan op ‘False’ met de pijltjes. Dan installeer een WebGL defender, want op deze manier kunnen zij jou IP adres nog steeds achterhalen ondanks een VPN. Je kunt ook een user agent switcher installeren om jou OS te verbergen/maskeren. Schakel Do Not Track in in je webbrowser en zet de beveiliging op strict en cookies en geschiedenis wissen bij het uitschakelen. Verder kun je de DNS servers veranderen naar bijvoorbeeld Cloudflare of gebruik deze: https://www.bestdns.org/84-200-70-40/ zodat jou provider niet via die manier kan meekijken.
    Of gebruik Tor Browser in combinatie met een VPN.
    Kali Linux en Parrot OS bieden Anonsurf waardoor jou hele systeem over Tor gaat en alles wist na gebruik. Anonsurf werkt ook op Ubuntu 18.04 en te downloaden op github. Erg geliefd door hackers. Wil je meer weten, stuur mij dan een mailtje. De admin heeft mijn toestemming om mailtjes van gelijkgestemden te ontvangen na verzoek.

  • Android is van Google. Wat gebruik je dan? Windows? Van Microsoft?

   Een zoekmachine is geen browser. En een browser is geen Operating System.
   Ik gebruik wel Android omdat het als OS gewoon goed werkt.

   Opera als browser. Pas een nieuwe telefoon en binnen no time ga ik verder waar ik gebleven was op 58 vensters inclusief logins en w8w in een kluis van mijn Opera account. Gratis vpn inclusief en incognito browsing. Je zoekmachine kun je zelf instellen.

   Ik gebruik ook UC omdat die lekker snel is en filmpjes goed speelt.

  • Nou boeie, ik vind dit toch wel een opmerkelijke nieuwe stap op de dictatoriale ladder.
   Het mooie is dat dit heel wat slapers gaat wakker maken.
   En dat is mooi in onze strijd voor vrijheid!
   Dus Google bedankt!

  • Yup… we moeten feest vieren dat bedrijven als Google zichzelf opheffen. Dat hele internet is niet wat we denken. Wakkere mensen gebruiken het ietsje bewuster, maar uiteindelijk wordt internet, net als ALLES, gewoon tot een wapen gemaakt. Het oude normaal moet sterven, Google voorop. Je kan allerlei horror verhalen maken dat ze onverslaanbaar zijn, of je kan zien dat ze op alle fronten langzaam of snel tenonder gaan. Twintig jaar geleden was Google NIKS… flippo’s waren ook korte tijd honderdduizenden euro’s waard… en toen stortte het in. Houd moed en tip mensen om je heen dat google veel te machtig wordt en raad ze aan om alternatieven te gebruiken.

 1. Het zat er aan te komen, Angela Merkel had het ook al reeds op de agenda gezet, natuurlijk neemt Google het voortouw indeze het einde van de democratie is feitelijk ten einde gekomen en de machthebbers van een niet nader te benoemen etnische minderheid hebben uiteindelijk hun zin gekregen en de jacht op de blanke goyim wordt voor geopend verklaart.

  7 augustus – Migranten worden globalistische bezettingsmacht?

  “We zullen elke collectieve kracht vernietigen, behalve de onze.”
  Protocollen van Zion 16-4

  Het georganiseerde jodendom (Centraal bankkartel, WEF) heeft tot doel de vier poten (“collectieve krachten”) van de menselijke identiteit te vernietigen – ras, religie (God), familie (geslacht) en land (nationalisme) om de goyim opnieuw te ontwerpen als hun dienaren. Pritzker, die het communistische vuisthandteken op de foto maakt, is een kabbalistische jood.

  De gouverneur van Illinois, JB Pritzker, ondertekende HB 3751, een controversiële wet die buitenlanders toestaat wetshandhavers te worden, een zet die door critici als “waanzin” werd bestempeld omdat ze de weg vrijmaakte om mogelijk illegale vreemdelingen te vervangen om Amerikaanse burgers in hun eigen land te arresteren .

  https://needtoknow.news/2023/08/illinois-governor-signs-off-on-total-anarchy-will-allow-foreign-nationals-to-become-police-officers/

  • ´die buitenlanders toestaat wetshandhavers te worden´

   Gebeurt in Hol-land al jaren.. Moslims en andere narcistische typetjes die je gaan vertellen dat dit en dat niet mag terwijl dit en dat niet op de wet gebaseerd is. Ook zijn ze er goed in om op andere posten de prijzen op te drijven. Kotsland, kotswereld.

 2. Met mijn alternatieve zoekmachine kan ik geen contact maken met de Franse roverheidsites.

  Ik heb hun nu laten weten dat ze voor belastingen enz. enkel nog obze fysieke brievenbus kunnen gebruiken voor communicatie omdat wij weigeren gevaar te looen met Google. Gaat nog een mooi spel worden.
  (die ratten gaven aan dat je ook gebruik kunt maken van hulp loketjes. Heb gezegd geen data via google te willen).

  • Goed idee, ga ik ook doen. Ik trapte er vandaag nog weer in. Iemand wil deelnemen aan de rijwiel4daagse. Opgave via internet en dus vraag naar allerlei privé gegevens. Maar ik heb wel een boze mail gestuurd dat dat in kader van de privacywet helemaal niet kan.
   Overigens worden de routes op basis van Google gemaakt, dus die wil de gegevens hebben.
   Met avond4daagsen ook routes op basis van Google. Het zit zo vervlochten in de samenleving, dat je er bijna niet onderuit kunt.
   Als ik met mensen daarover spreek, dan is het waar maak je je druk over.

 3. Vertel en deel op sites als deze wat bruikbare alternatieve zoekmachines zijn.
  Ik ben hier ook te naïef voor, gebruik gewoon de goggle om te surfen 😱

  • Deus creator et liberator, recreator meus est. augustus 14, 2023 at 12:25

   Gelijk heb je Deus, immers pivacy bestaat reeds lang niet meer bijv. in 1972 ging ik samenwonen met een toenmalige vriendin, huisje onder huurwaarde gehuurd, na 2 weken ongeveer belde de wijkagent aan voor een gesprek die vertelde mij dat ik nog niet ingeschreven was in de gemeent Rotterdam, nu met de moderne surveillance appartuur is het een fluitje van 1 cent om iemand doopceel te lichten postcode en huisnummer zijn doorslaggevend voor die idioten die ons onder de duim houden.

   “ Vroeger was het gemakkelijker een miljoen mensen onder controle te houden dan een miljoen te doden. Tegenwoordig is het oneindig veel gemakkelijker om een ​​miljoen mensen te doden dan om er een miljoen onder controle te houden. ”

   — Zbigniew Brzezinski

   • Beste Adriaan heb ik deze even door ChatGTP gegooid, de eerste vraag zonder de naam te noemen. Je moet namelijk het beest wakker maken. Maar ton kwam het interessante antwoord

    Kan je uitleggen of deze quote waar is, wie het heeft gezegd en waarom deze het gezegd en wat wilde hij ermee bereiken: Vroeger was het gemakkelijker een miljoen mensen onder controle te houden dan een miljoen te doden. Tegenwoordig is het oneindig veel gemakkelijker om een ​​miljoen mensen te doden dan om er een miljoen onder controle te houden.

    Antwoord

    Helaas kan ik de herkomst van de specifieke quote die je hebt verstrekt niet herkennen, en zonder meer context is het moeilijk om met zekerheid te zeggen wie het heeft gezegd en wat de exacte achterliggende betekenis ervan is. Echter, ik kan wel een algemene analyse geven van de quote en wat het zou kunnen impliceren.

    De quote lijkt te suggereren dat in het verleden het gemakkelijker was om mensen onder controle te houden (waarschijnlijk door middel van autoriteit, censuur, onderdrukking, etc.), terwijl in de moderne tijd het gemakkelijker is om grote aantallen mensen te doden (vermoedelijk vanwege de beschikbaarheid van geavanceerde wapens en technologieën).

    Als deze quote daadwerkelijk door iemand is gezegd, zou het waarschijnlijk een reflectie zijn van de veranderingen in politieke, technologische en sociale omstandigheden door de tijd heen. Het zou kunnen worden geïnterpreteerd als een opmerking over de verschuiving van de aard van controle en machtsuitoefening in de loop van de geschiedenis.

    De reden waarom iemand deze quote zou uitspreken, kan variëren afhankelijk van de context. Het zou kunnen dienen als een manier om na te denken over de impact van technologische vooruitgang op geweld en controlemechanismen. Het zou ook kunnen worden gebruikt om te benadrukken hoe moderne samenlevingen en conflicten anders zijn dan die in het verleden, en hoe dit van invloed kan zijn op politieke besluitvorming en ethische overwegingen.

    Kortom, zonder meer context en informatie over wie de quote heeft gezegd, blijft het moeilijk om een definitieve verklaring te geven over de betekenis ervan en de specifieke intentie erachter.

    Vraag Zbigniew Brzezinski Klopt dat

    Antwoord

    Dank je voor de aanvullende informatie. De quote is inderdaad afkomstig van Zbigniew Brzezinski, een Pools-Amerikaanse politieke wetenschapper, strateeg en voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur van de Verenigde Staten. Brzezinski was een invloedrijke figuur in het Amerikaanse buitenlands beleid, met name tijdens het presidentschap van Jimmy Carter (1977-1981).

    De quote lijkt te wijzen op de veranderingen in de aard van macht, controle en conflicten in de moderne wereld, zoals eerder beschreven. Het idee is dat in het verleden het handhaven van controle over een grote bevolking moeilijker kon zijn dan het gebruik van geweld om ze te onderdrukken, terwijl tegenwoordig, met geavanceerde technologieën en wapens, het veel gemakkelijker is om aanzienlijke aantallen mensen te doden dan om ze onder controle te houden.

    De exacte context waarin Brzezinski deze uitspraak heeft gedaan, kan van invloed zijn op de interpretatie ervan, maar over het algemeen lijkt het een reflectie te zijn van zijn zorgen over de groeiende kracht van technologie en de mogelijke gevolgen ervan voor conflicten en geopolitieke dynamieken.

    • Gijp
     augustus 14, 2023 at 14:10
     In de huidige situatie, zie ik het als volgt;
     AI wordt verder ontwikkeld om de politie e.d. af te schaffen.
     Mensen zijn onberekenbaar.
     AI bepaalt strak wie wel of niet deugt.
     De niet deugers zijn snel opgespoord en worden vernietigd.
     De weldeugers zullen dit vervolgens geweldig vinden.
     Alles wordt automatisch georganiseerd en uitgevoerd, geen weldeuger hoeft een slecht geweten te hebben.
     De gegevens die nodig zijn om AI te voeden, zijn reeds ruimschoots beschikbaar.

      • Het is niet de bedoeling dat ik angstig overkom, eerder bewust van de situatie.
       Ook Rusland is zich bewust van de veranderende wereld, en zet ook in op AI.
       Robots zijn nu al behoorlijk geavanceerd.
       Stroom of water problemen zie ik niet.
       De criminelen willen dat de menselijke factor wordt uitgeschakeld, te onberekenbaar.
       Want zelfs onder de illuminatie orde vertrouwen ze mekaar niet.
       En wij hebben tijdens de SMO al veel hightech vernietiging gezien…

    • Gijp augustus 14, 2023 at 14:10

     Beste Gijp ik ben het volledig eens met Deus hieronder zijn reactie aan jou AI zet ons reguurders allemaal op het verkeerde been bin ik van mening, ook de AI programmeur bij Google kreeg zijn ontslag omdat hij aan zijn meerderen liet weten dat AI gevaarlijk werd zijn antwoorden op welk dan probleem gevraagd aan het AI programma was zéér verontrustend een AI programmeur met een menselijk geweten moest natuurlijk optiefen, dat kunnen ze bij Google niet hebben, andere browsers zijn natuurlijk gemaskeerd alsof deze niets met Google gemeen hebben.

     Je ziet zelf hoe de maatschappij snel veranderd is heb je een probleem dan wordt je een half uur in de wacht gezet, vroeger kon je zo’n imbeciel nog achter zijn loket vandaan trekken, een anoniem, privacy gewaarborgde, dystopische wereld ligt voor “ons” open, men hoort vanzelf aufmachen!!! waneer ze “je” deur ingetrapt hebben, geschiedenis herhaalt hoe dan ook, das nie wieder.

     • Dat kan beste Adriaan. Maar niet zoals het was. Zo zal het nooit meer worden. De ultieme vraag is , door wie worden we beperkt en door getiranniseerd.

      Lach erom.

      De vierde industriële revolutie is er al. Het gaat nu om beschermen wat ons dierbaar is. Als daar AI voor nodig is, geloof me dan ik doe het. Ik wil de Betuwe weer in bloei zien staan. Mooier dan voorheen, en dat wens ik dit land ook. https://www.youtube.com/watch?v=U8ZwFzITXl8

  • Met alle respect, maar ga zelf zoeken. De aivd leest mee hier, ik ga mezelf geen beperkingen opleggen door cruciale info te delen wat er uiteindelijk voor zorgt dat ik weer terug bij af ben.

   • Dat er meegekeken wordt denk ik ook, het is heel goed om of info te delen in bedekte termen of niets. Je kan er andere goedwillenden mee beschadigen en dat willen we geen van allen.
    Ik probeer altijd voorzichtig te zijn, maar soms toch te enthousiast. Alhoewel echt bekende zaken natuurlijk wel uitgesproken kunnen worden.
    En misschien komen meekijkers tot inkeer als ze zien hoe het in de echte wereld toe gaat. 🙂

  • Beste Danny, ik ben leek op ic gebied. Vandaar mijn vraag.
   Hoe installeer je DuckDuckGo en hoe werkje er dan mee? Kunt u dit toelichten? Alvast mijn dank!
   Mvrgr, Jan

  • Ter info voor de niet-nerds

   Een zoekmachine is geen browser. Je opent je browser en gaat dan naar de pagina van je zoekmachine. En daar ga je dan je zoekterm intypen.

   Als je een hele goede en veilige browser wilt probeer dan Opera eens. Klein team echte programmeurs die hun eigen spullen bouwen. Je krijgt gelijk allerlei veilige extras zoals een vpn, add-block, wachtwoordkluis etc.
   Je kunt je eigen zoekmachine opgeven zodat je om te zoeken direct in de adress bar kunt typen. Feature ooit bedacht door Opera.

   Hoe slimmer je je zoekbegrippen ingeeft hoe beter je zoekresultaten zijn. Geef aan op welke website je wilt zoeken. Gebruik jokers. Zo kun je zelfs met Google goed zoeken en krijg je wat je wilt weten.

   En gebruik alsjeblieft geen Ai want dan krijg je alleen politiek correct CIA approved Wikipedia propaganda BS.

 4. Enige wat mij erger het is dat Google vrijheid van meningsuiting claimt en zomer zegt dat dingen verboden zijn of racistisch terwijl ze niet eens de achtergrond hebben van iets Ze moeten eerst checken voor ze iets blokkeren of mensen in de ban gooien

 5. Boycotten. Dat is de enige manier. Maar het merendeel wordt pas wakker als het te laat is. Dat punt zijn we al lang gepasseerd. Roep dit al ruim 30 jaar, ook beroepsmatig, niemand interesseert het, krijg altijd niet ter zake doende betweterigheden als antwoord terug. Stik er dan maar in. En veel plezier met je vpn, die ook niet datgene wél zal laten zien wat vooraf al verwijderd werd door het IT-StasiGestapo industrieel complex.

 6. Jan gewoon opzoeken installeren, als je het op je gsm of pc hebt en iets opgezocht hebt laat je dmv het vlammetje rechtsboven i/d App heel je geschiedenis verdwijnen

  • Verder blokkeert het alle tracking pogingen Betreff. Bank applicaties enz deze je dan netjes kan zien , mijn bank App wordt bv rond 600keer per dag getracht 😉

 7. DuckDuckGo is opgericht door Gabriel Weinberg, Weinberg klinkt Joods, gedraagt zich Joods en is Joods, genoeg gezegd. Tja je zult zeggen ze gaan veilig met je data om, ze verkopen het niet, maar er moet toch vooral brood op de Duck Duck Go tafel komen in de vorm reclame ja dat dekt aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de lading van Gabriel Weinberg, vraag je echt kritisch af waar hij de dertiende maand aan bonus vandaan haalt?

  Bottom line geen een van deze Amerikaans/Joodse/Instellingen/bedrijven zijn te vertrouwen naar mijn mening, dat veel mensen na de 2e WO dat wel hebben gedaan krijgen binnenkort de deksel op de neus.

 8. Kijk dat is een nou eens het beste nieuws van de dag. Site’s als deze worden niet meer gevonden in zoekmachines. Geweldig nieuws. Deze site heeft veel meer waarde als deze wordt verspreid door vrienden, kennissen, familie of collega’s. Ik denk dat frontnieuws zo nog wel eens heel groot kan worden. Zelfs: Een nieuwe verzetskrant.

  Uit de lucht halen zou erger zijn. Maar daar is ook wel een mouw aan te passen. Kortom, laat Google het lekker doen. Ik denk dat frontnieuws er garen bij spint. Of zie ik wat over het hoofd?

  • Elke reactie lokt weer een tegenreactie uit wat de boven ons gestelden niet zint, vandaar dat na honderden jaren wetgeving het nog steeds strenger en veel meer moet worden. De normies kregen al minimaal sinds 2015 geselecteerde zoekresultaten te zien, het enige verschil is dat je ze nu ook niet meer te zien krijgt als je er specifiek op zoekt. Resultaat is dat meer mensen zich uit principe tegen big tech censuur gaan verzetten en er sneller en meer alternatieven zullen komen.

  • Nederland is ook al met wetgeving bezig die de waarheid onder tafel moet houden, want die mag niet worden gezegd. Was toch ook 25-8 dat dat zou ingaan? Of ik moet me vergissen.

  • Sorry dat ik je zo vaak heb gezien
   Iedereen die je niet kent, gelooft van wel
   Oh wat fijn dat er eindelijk iemand is
   Wie denkt zoals ik
   En die het in alles met me eens is
   Het is gemakkelijk om te denken dat je een vriend bent
   Doe met ons mee
   We drinken, lachen, zingen voor ons tweeën
   Maar wat zit er stiekem achter
   Je facade breekt in stukken
   Niemand weet het, want wat jij denkt
   dat zeg je niet
   Hypocriet – je bent een hypocriet
   Hypocrieten – jullie lachen ons allemaal recht in het gezicht uit
   Hypocriet – omdat echte vriendschap
   niet weet wat het is
   Je bent het altijd eens met de mening van anderen
   Je toont bezorgdheid, doet alsof
   Alsof het jou aangaat
   Je gaat naar elke vriendenkring
   eenmalig
   Als een vampier zuig je ons vertrouwen
   Diep van binnen ben je gelukkig
   Je lacht ons allemaal in het gezicht uit
   Je kent geen echte vrienden
   Want op een gegeven moment zal je ware gezicht zich zelf laten zien
   Hypocriet – je bent een hypocriet
   Hypocriet – je bent een hypocriet
   Hypocriet – je bent een
   Hypocrieten – dat zijn uw uitspraken
   Zo nep en brutaal
   Hypocrieten – verdomme
   Hypocrieten – uw vriendschap
   Is hypocrisie
   hypocrisie – huichelaars
   schijnheilige huichelaar
   – hypocrisie
   – Schijnheiligheid
   Het kriebelt diep van binnen
   Want eigenlijk ben je een ellendeling
   Je hebt geen hart en geen verstand
   Niets over jou is uit de eerste hand
   Je bent zo lelijk en zo dom
   Je denkt dat niemand het slecht opvat
   Als je een beetje vals speelt en liegt
   En alleen om jezelf te bedriegen
   Hypocriet – jij verdomde hypocriet
   Hypocriet – je bent een hypocriet
   Hypocriet – je bent en blijft een verdomde
   Hypocrieten – jullie lachen ons allemaal recht in het gezicht uit
   Hypocrieten – verdomme
   Hypocrieten – ik hoop dat dit je verstikt

 9. VN, WEF geven toe dat ze de resultaten van zoekmachines controleren: “We bezitten de wetenschap”

  Om het verhaal constant onder controle te houden, werken de Verenigde Naties (VN) en het World Economic Forum (WEF) samen met Big Tech om niet alleen sociale media-accounts te censureren, maar ook Google-zoekresultaten die in tegenspraak zijn met de officiële propaganda over het verzonnen Covid-virus, klimaatverandering en andere prominente kwesties.

  Afgelopen herfst hield het WEF zijn Sustainable Development Impact Meetings rond dezelfde tijd als de bijeenkomst van de Algemene Vergadering van de VN. Bij beide evenementen werd de kwestie uitvoerig besproken, waarbij beide entiteiten beweerden dat ze “de wetenschap bezitten” door hun controle over Silicon Valley, schrijft Ethan Huff. >>>

  https://www.naturalnews.com/2023-07-30-un-wef-control-search-results-big-tech.html

  • Het erge is, dat dit geen nieuws is, het verschil tussen google en duckduckgo was dag en nacht al in het begin van de plandemie. Wie weet hoe lang dat ze dat al doen….en nu is ddgo ookal gelinkd aan WEF (eigenaar is ook lid geworden las ik een jaar geleden, evenals de eigenaar van Telegram)

   Dan maar tor…..

 10. Ik gebruik google al lang niet meer en tot nu toe is dat een hele goede beslissing, nu zoek ik met duckduckgo. Hoe langer je deze zoek machine gebruikt hoe meer resultaten hij laat zien. Ben er zeer tevreden over, bij google was het dikswijls dat je in een cirkel zocht elke keer kwamen de zelfde dingen voorbij. Ik denk dat ze dat bewust deden om een zo klein mogelijk te zoeken in een bepaald zoek gebied, ik mis er totaal niets van!

 11. Didn’t Bill Gates say he used his Microsoft ‘computer virus/anti-virus’ as the model for his ‘pandemic virus/anti-virus’ vaccine?

  The profits were certainly replicated.

 12. Je kunt ook Startpage[Ixquik] gebruiken als zoekmachine of een andere zoekmachine uitkiezen en je hebt ook nog Ecosia als zoekmachine. Heb een hele tijd Duck,Duck go gebruikt maar die is ook waardeloos geworden net als google je krijg geen eerlijke zoekresultaten. Voor hele gewone dagelijkse dingen wel maar als je iets wil onderzoeken of iets wat controversieel is vergeet het dan maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in