Het gerucht is waar: automatische vuurwapens worden vanuit China de VS binnengesmokkeld – wapens voor BLM en Antifa?

0
1025

Het gerucht verspreidde zich reeds begin juni via de alternatieve websites in de VS: oorlogswapens en -munitie zouden vanuit China naar de Verenigde Staten zijn gesmokkeld om de Antifa en de Black Lives Matter-beweging (BLM) daarmee uit te rusten, schrijft Die Unbestechlichen.

Hoewel dit ook heel logisch zou kunnen zijn en in het belang van China – want in de zware strijd om de globale dominantie kan China alleen profiteren als de VS verzwakt en handelingsonbekwaam wordt door interne onrust – was het alleen maar een gerucht en hadden de AK47-geweren waarmee bepaalde mensen tijdens de protesten rondliepen en ook volledig onschuldige mensen mee werden neergeschoten overal vandaan kunnen komen?

De burgemeester van Chicago, Lori Lightfoot, heeft in een vergadering met paniekerige ambtenaren die bendeleden beschrijven die met AK-47’s rondlopen de relschoppers “wetteloos” genoemd. (…) “Ik weet niets over jou, ik heb nog nooit zoiets gezien, niet in Chicago”, zegt Lightfoot tijdens een online conferentiegesprek op 31 mei om alle 50 gemeenteraden te informeren over de rellen die zijn uitgebroken (…) In de audio die door WTTW News werd gepubliceerd, barstten sommige raadsleden in tranen uit, terwijl anderen hun verontwaardiging uitten en beschrijven hoe hun gemeenschappen in het “Wilde, Wilde Westen” zijn veranderd en roepen het bureau van de burgemeester op tot actie.

Maar nu is het uit overheidsbronnen officieel dat grote voorraden wapens en munitie uit China naar de Verenigde Staten zijn gesmokkeld. In het officiële rapport van de Douane en Grensbewaking staat dat al op 22 mei tienduizenden onderdelen voor automatische aanvalsgeweren in beslag zijn genomen. Dus de geruchten zijn waar.

Bezorgdheid over militaire staatsgreep bij Biden's installatie - aanwezige soldaten worden onderzocht

In het rapport wordt echter alleen verwezen naar een woning in Florida, waar de zending naartoe is gestuurd. In de douanedocumenten staat alleen dat het om een levering van “stalen bouten” ging.

Hier is de tekst van het officiële rapport van de U.S. Customs and Border Protection in het Engels en hieronder in het Nederlands:

LOUISVILLE, Ky – Bij de Express Consignment Operations hubs in Louisville U.S.hebben Customs and Border Protection agenten een zending uit China in beslag genomen van meer dan 10.000 stuks onderdelen van aanvalswapens die het land werden binnengesmokkeld.

De zending werd in beslag genomen op 22 mei. De agenten controleerden het item, dat aankwam uit Shenzhen, China, en bestemd was voor een residentie in Melbourne, Florida. De inhoud van de zending werd gedeclareerd als 100 stalen bouten. Dit is een gangbare praktijk van smokkelaars die de smokkelwaar manifesteren als een onschuldig of legitiem goed in de hoop verder onderzoek te kunnen ontlopen.

“De invoer van vuurwapens van welke aard dan ook wordt geregeld door de ATF”, zegt Thomas Mahn, havendirecteur van Louisville. “Deze smokkelaar heeft opzettelijk geprobeerd om ontdekking te vermijden. Onze agenten zijn echter altijd waakzaam om de veiligheid van het publiek te garanderen”.

Het Bureau voor Alcohol, Tabak, Vuurwapens en Explosieven (ATF) reguleert en legt beperkingen op aan vuurwapens en munitie. De invoer van wapens of munitie moet worden gedaan door een erkende importeur, handelaar of fabrikant.

De ambtenaren verwezen de zending naar het CBP Center of Excellence and Expertise, Machinery team dat de zending met een binnenlandse waarde van $129.600 heeft getaxeerd.

Trailer voor het nieuwe "Call of Duty" computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme

De grensbewakingstaken van het CBP in de havens van binnenkomst worden beheerd door ambtenaren van de veldkantoren van het CBP. De ambtenaren van het CBP maken gebruik van verschillende technieken om verdovende middelen, zwart geld, wapens, verboden landbouwproducten en andere illegale voorwerpen te onderscheppen en ervoor te zorgen dat het wereldwijde toerisme veilig en sterk blijft.

Bezoek Ports of Entry van het CBP voor meer informatie over de manier waarop het Office of Field Operations van het CBP de grenzen van ons land beveiligt.

Het bericht verwijst alleen naar een zending “uit China” en een “woonplaats in Florida”, d.w.z. een privé-adres van de ontvanger. En dat de zending werd gesmokkeld. Dit betekent niet dat de Chinese regering of een organisatie op instigatie van de Chinese regering deze wapens heeft gestuurd, noch is het een bewijs dat deze wapens bedoeld waren voor de plunderaars van Antifa of het BLM.

Maar het zou er wel heel dichtbij kunnen komen. De aard van de “import”, de timing en niet onbelangrijk, het belang van China om de VS van binnenuit te verzwakken, spreken voor zich. Ook het feit dat dit nieuws in de VS slechts enkele dagen na de inbeslagname van de aanvalsgeweren op slinkse wijze is verspreid, spreekt voor zich. Want het kan alleen in omloop zijn gekomen door een lek van het CBP. En waarom zou een CBP-ambtenaar dat doen? Misschien om mensen te waarschuwen dat er binnenkort bloed in de straten kan vloeien en dat er veel doden zullen vallen? Want of het alleen deze ene zending was die vanuit China het land binnenkwam, of dat er meerdere waren of zullen zijn, dat is onzeker. In feite, in de eerste dagen van juni, hebben populaire, alternatieve Amerikaanse media hun lezers aanbevolen om de steden te verlaten en onmiddellijk te vertrekken:

De familie Biden: zoon Hunter heeft Sleepy Joe geëlimineerd

Degenen onder u die “bug-out” (vluchten) plannen hebben om stedelijke gebieden te evacueren moeten deze plannen VANDAAG activeren. Kom het komende weekend niet in de stad. De staat van beleg kan slechts een dag of twee verwijderd zijn, en als die er eenmaal is, is het onmogelijk om ergens heen te gaan. BUG-OUT onmiddellijk naar je toevluchtsoord. Vandaag. Haal voedsel, wapens, munitie, kleding tevoorschijn en ga verder met de evacuatie. De Verenigde Staten van Amerika staan aan het begin van een echte opstand.

Als het inderdaad zo is dat China oorlogswapens wilde leveren aan de opstandelingen, Antifa en het BLM, dan hebben de douanebeambten wellicht verschillende slachtpartijen voorkomen. Misschien waren de wapens ook voor de Chinese gemeenschappen in de China Towns om zichzelf te beschermen. Maar één ding is vrij zeker: dit is niet alles. Het komt al naar Europa en vroeg of laat kan het ook hier heel, heel onaangenaam worden.

Professor die in 2010 voorspelde dat er in 2020 “chaos” zou heersen, zegt dat er een burgeroorlog zal uitbreken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here